![]() |
Wow
Pozdrawiam wszystkich
Gratuluje wszystkim super pro evul lvl Magson nie przestawaj expic moze za miesiac wbijesz 200 lvli to bedzie kompletny rekord chyba. Bedziesz slawniejszy od MDW :D:evul::evul: Jeszcze Raz Pozdrawiam Aha ten obrazek co gosciu sledzi ile godzin grasz dziennie 2 czy tam 3 strony wczesniej to na jakiej stronie mozna takie cos zrobic ?? |
|
Masz porycia MAgsonn, oprócz z psami wychodzisz jeszcze na dwor? :/
Gratz lv :p |
Cytuj:
|
http://i12.tinypic.com/4ue5bwj.png
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
.
@Hail
Widze ,ze na harmoni juz Mateusz dal sobie spokoj z Tibia :> ma jakiegos pala , kine ? :O Bo niewidzialem go online dluzej niz 30-40 min xD! pozdro. @Magsoon Ladnie Ladnie kolejny h lvl retired by upek ... nierozumiem was :)! Ladnie Palem pogrywasz ;d. Moj rekord palkiem to 20 lvl 16 mlvl. Pozdro. |
Pendzi Hydra Po Betonie W Szarej Mgleee.... Chociaz Czasem Ejst Nam Dobrze Czasem Zleeee
|
Bardzo ładne zdjęcia, aby tak dalej
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Osz Ty ;d Dedasz nie ma co ;/ |
Gratulacje wszystkich awansów :) widzę że ładny temat
|
|
@Makson
jak robisz takie PG masz ?;) a robisz coś innego oprócz grania ? ;< |
Haha takie pg u magsona półkule mózgowe śpią na zmianę xDDDD
IMAO waste wakacji |
@Magson
Niema h**a że grasz sam wiem jak ja grałem na początku Nerany :p Gz LvLa :cup: |
@up: Nie wiesz to proszę nie mów bo to żałosne jak ktoś opowiada o innych różne rzeczy a gówno wiedzą :) To nie jest problem wbić 2 levele dziennie palkiem jak ma się 130k na lvl ... na hydrach Magson robi okolo hmm 50 ? nie wiem ale coś koło tego więc rozkmińcie to ... aff <heh> pozdro Nubsonq:p
|
ZamZiro@
Makson ma 13,5 ownera ale ciii... Makson@ A jak Ci sie mój sig i avek podoba ? ^___________________^ |
Cytuj:
Tak, robie co innego niż granie; np. rowerek pod wieczór jak ładna pogoda z 2h~ =p + na dwór z 1-3h itp. xd Jak to robie? -wastuje kasę xDDDDDDD |
Cytuj:
|
Dobra Magson za dużo gadasz, poprostu wklejaj ssy bo szczerze mowiąc to jest jeden z lepszych tematow na tym forum :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55. |