![]() |
;]
Pamięta i to dobrze...
Ok wracaj nie ma problemu tym razem jednak prosimy abyś był normalnym graczem a nie jebanym PA ;] pzdr. signed: Usar |
Welcome back :>
|
Cytuj:
|
About Danthorr
Co do Danthorra
Kolega z real z tej samej szkoly,uczy sie w 1 klasie liceum.Nie ma czasu na Tibie jak to powiedział " Sra na nia",woli spedzac czas jezdzac na rowerze czy randkowac z panienkami :P Ze starym ownerem sie nic nie stalo tylko dał sobie spokój z Tibia. |
Danth i panienki? Ku*wa, mam przestarzale informacje = )
|
Cytuj:
|
Hmm moze gral
Ukryty tekst:
|
Nowy Jinikao! :)
|
:|
Siemka wszystkim wiem ze to nie miejsca na takie ss ale widze ze sobie niezle gadacie xD Daje tu ostatniego ss z adv Leo bynajmniej na najblizszy czas sie niezapowiada sie by byl kolejny gdyz nastapila zmiana serva. Chcialbym wszystkim bardzo podziekowac za gre na tym bardzo "spokojnym" servie :P a w szczegolnosci Jini za wszelka pomoc.
Pozdro dla wszystkich ^^ bede tu zagladal cyaaaa http://img450.imageshack.us/img450/5223/lvnf9.jpg |
Hmmm
Dantusiu, wracasz do nas:] to w takim razie proszę cię jako uczciwy i kochający koleś którego próbowałeś zabić dla byle pierdoły, no i musiałem ci zapłacić(jak się okazało na chwilę) Boszki, więc proszę cię o:
1)Nie zabijaj bez powodu, albo dlatego że "też chcesz" 2)Przed działaniem ala "Old Danthorr" postaw się na miejscu osoby trzeciej 3)jak się zdenerwujesz chwyś lekko płatki uszu rękami i mów "woooooozzzzzaaaa"("bad Boys2 rox!) 4)Miej godnośc, nie bij słabszego, a ubóstwiaj silniejszego 5)Nie zapominaj o starych kumplach z dnia na dzień z powodu ze twoi nowi kumple nie lubią twoich starych kumpli 6)Jak byś robił nową postać to z Listy z nazwami światór zaznacz "Berylia" albo "Celesta" No i to są wszystkie prośby jakie kieruje w twoją stronę, jeśli poczułeś sie urażony to se odpuśc złości bo ja naprawdę szczerze i BEZ ZADNEJ URAZY. |
Juz Sobie Nie Pograsz Muahahaha ;d
|
Cytuj:
|
Elite - chill and keep smiling.
|
Wiecie co? Matoły z was, najdelikatniej mówiąc = ) Pomijając fakt, że Danth na 99% nie wróci na Iridię (sorry, jeśli to miała być niespodzianka, Danth) to na tym forum "rzuca" sobie huntami tylko dlatego, że się nudzi. Get some life?
|
:d
Cytuj:
|
Ehh
I tak podobno maja na dniach wyjsc new serwery wiec z Iridi odpanie 30% populacji jak nie wiecej. Wie ktos czemu Lordnazgul padl? Podejrzewam ze za to ze zbyt szybko expil i nie podobal sie Niemca. A tak nawiasem mowiac to Mewtu Laubau i reszta jak tylko wbija odpowiedni lvl to znowu zaczna z Arcanium wojne. Na 100% jestem tego pewna. Btw Kurhax wiesz chyba kim jestem? :P Pozdro dla wszystkich :dance:
|
10:20 Saronxx [100]: 10:20 You advanced from Level 99 to Level 100.
Gratz Sar ;) Na new nie pójdzie dużo ludzi.. [; |
Cytuj:
ps. A do sprawy o którą powiedziałeś ze wrócisz jeśli ja..... to ci powiem że jest możliwe, a jak nei całkiem to w Dużym %! Wiesz o co chodzi;) |
Cytuj:
~Esiio |
About Danthorr
Old ovner Dantha zapowiada powrót ale pod inna postacia 8o because Danthorrem gra nowy ovner:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |