![]() |
Bye !
Ide w slady Xeniego, Arada... ;( Bye saphira... Welcome Hiberna :]
BTW. Xeni jakbys byl na forum daj swoj nick ;)) POWOD KONCA GRY NA SAPHIRZE : Mar 10 2008, 14:07:16 CET Killed at Level 101 by Baron von Nebulus and by Arshion oczywiscie NO REASON ;)) Byee ;** |
@up
s p i e r d a l a j czesc ; ]] |
bye retip ;/
fucking swe ;/ |
Cytuj:
|
@ Arc
Żal mi ciebie... widać twoja kulturę osobista... jak nie umiesz sie zachować to sie lepiej nie odzywaj ... |
Cytuj:
|
@retip
zal to mozesz miec do siebie man, kto normalny sobie zaklada topic z advancem na 100 lew ? nie masz frenduf ? : S teraz zaloz topic ze masz 101 ; ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] |
@Kensai
Heh no troszke szkoda ;/ ale co zrobic @Arc omg .. niewierze ze sie zaczalem klucic... wbij 100lv ;) pogadamy ;) A co ci do tego czy mam friendow... mam wiecej od ciebie... haha jakos tak wyszlo ze se sam zalozylem... nie pomyslalem... ;> satysfakcjonuje cie odpowiedz? |
@retip
a slofnik od polzkiego gdzie marz ? a jak nie bede mial 100 lewa to nie pogadamy ? :S masz wiecej frendow ode mnie, a sam sobie topic zakladasz najs ; ]]]]]]]]]]] btw. kto ci podal to slowo "satysfakcjonuje" nie wierze, ze sam napisales ; ]]]]]]]]] |
@retip
ciesz sie z bp z bb isle kkKkkkkkk ? @arctiv ej men posharujesz ze mna mojego palla? |
Cytuj:
|
Retip nie kłuć się z nimi ,oni są na tym forum tylko żeby każdemu jechać ,zostaw ich niech sobie piszą . Popiszą i znudzi im się ta "zabawa"
pozdr dla ciebie retip :) |
Cytuj:
Retip mowilem tobie ze ten serv jest do bani, nick podam ci na priv nie chce na forum dawac:) @Sniper'Blood bro Mar 10 2008, 16:47:46 CET Killed at Level 122 by Bolter lotorox Hahaha poszukaj kilka stron wczesniej i zobacz co napisalem, dokladnie nie pamietam ale cos w stylu ze i na ciebie przyjdzie pora:) No i przyszla tak to jest jak sie przystaje ze szwedami...:evul: |
:evul:xeni swieta racja! przyznam sie ze tez chcialem troche przystac ze szwedami tylko dlatego zeby pograc w spokoju na saph ... ale przekonlame sie ze nawe tja kz nimi przystajesz to tak czy tak kiedys cie zabija , nawet dla samej zabawy;/ takze wczoraj sie przekonalem ze saphira jest przesiaknieta frajerstwem do szpiku kosci... polak, ktorego znalem i w sumei gadalem dosc czesto wystawil mnei dla swoich kolegow swe tylko dla tego zeby sie zabawic i miec ze mnie pompe ze padlem , no ale neistety nei udalo im sie mnie zabic i tylko sie osmieszyli a te nniby kolega frajer ktory mnei wystawil to jzu wiadomo kim jest i zero szacunku dla niego! jak ktos potrzebuje pomocy w ubiciu jakiegos swe to niech napisze , z checia pomoge:):cup:
|
Zlapane z nudow podczas robienia sd:
http://img355.imageshack.us/img355/7...illzieqkw6.jpg Ech ten boski m lvl :D |
@ xeni
miales racje ;) dzia ze bronisz swoich.. heh ;) Nie wyslales mi jeszcze nicku :[ czekam ;) @ hernan :) masz racje... po co mam sie znizac do jego poziomu ;)) |
Koniec dyskusji,oni na Hib graja. Posprzeczajcie sie ze mna :P.Hernana możemy wkurzyć
<joke> |
@Omnadren
W-fobia to w wiekszosci hiszpance nie swe ;] wiem bo mnie hunca ;pp |
Cytuj:
|
@xeni
wszyscy sie na ciebie jaja w y j e b a l i, na koniec skroiles plumoisha i masz zamiar mi mowic co robic ; ]]]]]]]] spier'dalaj na ta hiberne ; aha i co do tego 100 lewa, nigdzie nie jest napisane ze trzeba robic topic z advancem, ale zrobienie go samemu sobie to dla mnie ostatnio popularny "RZEL PEEL" btw pisze sie w ogole, a nie wogole ;] <rzel napisane specjalnie> |
Trit moj nick w grze to Lord Omnadren - jak bede to napisz do mnie... ja juz Ciebie mam w vipach! mozesz mi tez dac inva do twojej gildi;] mam ochote popekowac z wami tych pajacow!:)
|
Cytuj:
@arc co do Retipa popieram cie, po co komu topic z advem na 100 level,nie dał nawet ssa :P |
Cytuj:
Jezeli chcesz mnie uczyc jezyka polskiego to skoncz najpierw jakas szkole szczylu zafajdany, a co dla ciebie jest popularnym "RZEL PEEL" to nie wiem czy zauwazyles wszyscy maja w glebokim powazaniu. Jak chcesz wiedziec chlopcze stajenny to moglbym Cie wiele rzeczy nauczyc nie tylko jak okrasc glupiego szweda ;) |
Cytuj:
Jeżeli chciałeś się popisać swoją wiedzą to nie udało Ci się. |
@igoman
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ku r wa wyjdz z wiadra ja pier d ole sprawdz najpierw w slowniku a nie wpier d alaj sie ze swoimi poje b anymi racjami. pisze sie "W OGÓLE" nie "wogule" albo "wogóle" @xeni zanim wezmiesz sie za nauczanie mnie, najpierw ogarnij swoje "wogole" ; ]]]] o moja szkole sie nie martw, ucze sie w liceum, nie jest najgorzej : ] |
Mam pytanko bo ja niewtajemniczony, czy na shapirze była jakaś wojna czy coś ? Bo ile razy w podpisach czy gdzieś widzę tekst : Ratujmy Shapire.
|
Cytuj:
Saphirze nie shapirze Nie widzialem zadnego popdisu z textem Ratujmy Shapire ani Saphire. get lost idz spamowac other fora |
@up
Ja nie spamuje... Jak byś zauważył to na forum jestem od prawie 2 lat i napisałem 5 postów -.- |
Cytuj:
|
Hmmm...
chyba tez lecem na Hiberne Jezeli chodzi o Sniper'ka to dobrze mu tak -> za bardzo kozaczy ;) Yups... troche nie wyszedl ci ten thread o 100tnym levku, Retip;/ anyway gl at Hiberna for all. |
Widzę dużo osób z saphiry na hiberne się przerzuciło, heh dobrze :p Saphira była,jest i raczej pozostanie stracona...
Yours, Kasek |
ja chyba tez przejde na hiberne =] ale najpierw musze pare spraw na saph zalatwic :evul:
|
Witam wszystkich ;> Przybywam z ogległej krai.. ekh... zadupia :O jakim jest Arcania. Licze na pomoc wielu Polaków, nie jestem tutaj po to zeby sie kłócic i tym podobne. Ss'ki bede wklejal lecz jeszcze nie pora na to ;> Jakby ktos tu był normalny i nie chciałby sie kłocic to nick w grze :
nie podam :O |
Cytuj:
|
Cytuj:
A hernan to kozak-cytuje posty z poczatku strony.Po co ci to?? btw.Idzcie se na Hib,przynajmniej bedzie online nie 200 a 100 osob w szczytowym momencie. Tylko prosze Hernan nie odpowiadaj bo to bedzie żenada |
wiem ze jestem kozak nie musisz mi tego mowic xD i nie musze sie pytac starej czy tak sie pisze czy inaczej bo ja to wiem :) aha i wiesz .nie jestes tu od stwierdzania czy to jest zenada czy nie :) kazdy pisze to co uwaza :)
|
@Veliss
no dobra dlugo bedziecie mi wypominac?? ... nie pasuje to nie moj problem tylko wasz... |
własnie , skonczcie wkoncu wypominac mu tego posta,jego sprawa ze go zrobil? co kisiel ze wbil 100+ awy nawet 50+ nie potraficie?
|
Retip nie przejmuj się nimi xD
Wątpię żeby oni wbili taki lvl jaki ty masz Retipem ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:38. |