Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Dark Sven 26-08-2007 23:53

Cytuj:

AC Milan od zwycięstwa rozpoczął nowy sezon Serie A. Zawodnicy z Mediolanu pokonali na wyjeździe beniaminka - Genuę CFC 3:0 (3:0)
Co tu dużo mówić. Najwięksi nie tracą punktów na wejście ]; >.

A ja oczywiście przegapiłem mecz : l.

gyagen 27-08-2007 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1623373)
Haha, bo paradach jakie w przeszłości serwowali nam Seaman i Lehmann, Schmeichel co najwyżej mógłby dostać małe brawa.

no rzeczy kur** wiście
Seaman-cytuję angielskiego komentatora(właściwie tłumaczę)-jeśli Tata Davida Seamana założył by prezerwatywę podczas robienia Davidka nadal gralibyśmy w półfinale-hahahah
Lehmann-wrzutki z którymi problem miał Kasper są niczym w porównaniu dwóch ostatnich meczy Jensa puszczensa
Jakie małe brawa?media trąbią o nim jako o bohaterze a nie Fabregasie,pozatym rozwaliłeś mnie w pół pisząc o tym że Fabregasek skopał by Lamparda
Wracając do Schmeichela-TO jest młodzik więc porównanie go z takimi bramkarzami jak Lehmann i Seaman to czysty idiotyzm nie mówiąc o tym że jest wiele więcej lepszych bramkarzy od tych dwóch którzy grają dziś albo grali w przeszłości
Smolarek w mojej opinii niesłusznie wywalony z boiska w meczu z Barceloną(i tak im nic to nie dało,ba mogli przegrać]wygrać też])
Powtórki które jednak widziałem nie dają mi 100% pewności

Yoh Asakura 27-08-2007 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyagen (Post 1624320)
Seaman-cytuję angielskiego komentatora(właściwie tłumaczę)-jeśli Tata Davida Seamana założył by prezerwatywę podczas robienia Davidka nadal gralibyśmy w półfinale-hahahah
Lehmann-wrzutki z którymi problem miał Kasper są niczym w porównaniu dwóch ostatnich meczy Jensa puszczensa
Jakie małe brawa?media trąbią o nim jako o bohaterze a nie Fabregasie,pozatym rozwaliłeś mnie w pół pisząc o tym że Fabregasek skopał by Lamparda
Wracając do Schmeichela-TO jest młodzik więc porównanie go z takimi bramkarzami jak Lehmann i Seaman to czysty idiotyzm nie mówiąc o tym że jest wiele więcej lepszych bramkarzy od tych dwóch którzy grają dziś albo grali w przeszłości

Ad. Seaman - każdemu zdarzają się błędy, nawet najlepszym.
Ad. Lehmann - po tym co wyprawiał w poprzednich sezonach, bez żadnych wątpliwości zaliczam go do najlepszych bramkarzy. A te parę błędów na początku sezonu - cóż, mylić się jest rzeczą ludzką a nic co ludzkiego Lehmannowi nie jest obce. Widać facet był myślami gdzie indziej. Brak koncentracji dał się we znaki ale po kontuzji wróci i będzie bronił jak nigdy.

gyagen 27-08-2007 00:57

wreszcie jakaś ludzka odpowiedź. Seaman nie wiedział kiedy odejść(zrobił to za późno) a Lehmann?oby nie uczynił tego samego błędu

Hellraiser 27-08-2007 01:14

A Smolarek zagrał w debiucie całe 12 minut, niby coś normalnego tylko że dostał czerwoną kartke. JAKI KOKS

gyagen 27-08-2007 13:13

koks to mu ją dał bo najpierw trafił w piłkę(chociaż na 100% powtórki tego nie wyjaśniają)

Hellraiser 27-08-2007 14:50

W spotkaniu eliminacyjnym mistrzostw świata 2010 reprezentacja Fidżi rozbiła Tuvalu 16:0. Aż sześć trafień zapisał na swoim koncie Osea Vakatalesau.

Równie imponującą zdobyczą (po trzy bramki) mogli pochwalić się Roy Krishna i Pita Rabo.

No to , kto pierwszy zadzwoni z kontraktem dla Vakatalesau,.. Real, Milan, ManU, czy może Orka Drzecin ;>

Dark Sven 27-08-2007 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1625227)

No to , kto pierwszy zadzwoni z kontraktem dla Vakatalesau,.. Real, Milan, ManU, czy może Orka Drzecin ;>

Warta Śrem.

Articuno 27-08-2007 17:10

Parasol Wrocław

Calen Futh 28-08-2007 12:10

Solskjaer kończy karierę. Fajny koleś, zawsze go lubiłem - nie zapomne jego bramki na wagę zwycięstwa w LM 8 lat temu ;>

Yoh Asakura 28-08-2007 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1626982)
Solskjaer kończy karierę. Fajny koleś, zawsze go lubiłem - nie zapomne jego bramki na wagę zwycięstwa w LM 10 lat temu ;>

Jakby to powiedzieli Hiszpanie (albo Meksykanie, nie jestem pewien) - Ole !
A Francesc Fabregas w wywiadzie dla The Guardian zadeklarował miłość i przywiązanie do klubu. Tak więc i Barca i Real mogą sobie o nim tylko pomarzyć.

Thomisson 28-08-2007 12:19

The Babyface killer! Dzięki za te wszystkie lata! Dzięki za finał LM 1999!

Raul 28-08-2007 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1626992)
A Francesc Fabregas w wywiadzie dla The Guardian zadeklarował miłość i przywiązanie do klubu. Tak więc i Barca i Real mogą sobie o nim tylko pomarzyć.

Od kiedy Ty się piłką nożną interesujesz?

Calen Futh 28-08-2007 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1626992)

Wielu się deklarowało itp a gdy przyszło co do czego to szli gdzie indziej.

Yoh Asakura 28-08-2007 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1627072)
Od kiedy Ty się piłką nożną interesujesz?

Raul, czy ty naprawdę sądzisz, że szczytem marzeń każdego piłkarza jest gra w Madrycie ? Nie każdy piłkarz leci tam gdzie dają więcej. W tym sezonie Cesc mógł odejść do Realu, sam powiedział, że kwota którą mu zaproponowała była ogromna, a pomimo tego został. Dlaczego ? Bo jest przywiązany do Arsenalu i kocha ten klub. Teraz jest zdeterminowany do zdobywania trofeów na Emirates Stadium i ani myśli o jakiejkolwiek przeprowadzce.

Raul 28-08-2007 14:55

Ja nie twierdzę, że Fabregas marzy o grze w Madrycie. Ale opierając się tylko na słowach piłkarza, nie można stwierdzić, że inne kluby mogą sobie tylko o nim pomarzyć. Już wielu mówiło, że kocha swój klub, by następnie odejść.

Yoh Asakura 28-08-2007 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1627307)
Ja nie twierdzę, że Fabregas marzy o grze w Madrycie. Ale opierając się tylko na słowach piłkarza, nie można stwierdzić, że inne kluby mogą sobie tylko o nim pomarzyć. Już wielu mówiło, że kocha swój klub, by następnie odejść.

Nie można ciągle uogólniać - to, że wielu mówiło nie oznacza, że Fabregas kłamie i chce wykorzystać pierwszą lepszą okazję do opuszczenia Arsenalu.

Maggic 28-08-2007 16:13

Yoh mówi Ci coś nazwisko Henry?

Yoh Asakura 28-08-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1627450)
Yoh mówi Ci coś nazwisko Henry?

Henry to zupełnie inny przypadek. On już od początku sezonu wiedział co chce. Zresztą gdyby naprawdę był potrzebny klubowi Wenger nigdy nie pozwoliłby mu odejść. I nie porównuj Fabregasa do Henry'ego bo to zupełnie inne typy zawodników. Fabregas miał oferty a sumy jakie mu proponowane rozpaliłyby rumieniec na twarzy Abramowicza a mimo to został.

P0nury 28-08-2007 18:17

http://uk.eurosport.yahoo.com/280820...rt-attack.html :|

Smetana 28-08-2007 18:27

Tyle lat grał w piłkę a tu nagle atak serca. Musiał mieć jakąś bardzo ukrytą wadę, bo piłkarze są często dokładnie badani.

gyagen 28-08-2007 19:00

wydawało się że jakoś z tego wyjdzie z dnia na dzień sprzeczne informacje a potem informacja o śmierci;/:(

Hellraiser 28-08-2007 19:18

Antonio Puerta przegrał walkę o życie.

No nie wierze, nie wierze, 22 lata i taka hujowa sprawa. Nie chce nic mówić lecz jeśli w Hiszpanii nie pazerują sterydów na świnie, raczej nie skończe tego zdania

BlueMaster 28-08-2007 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1627735)
No nie wierze, nie wierze, 22 lata i taka hujowa sprawa. Nie chce nic mówić lecz jeśli w Hiszpanii nie pazerują sterydów na świnie, raczej nie skończe tego zdania

Ehh...Dla mnie był wzorem,więc ja też nie dokończe zdania,ale bardzo go lubiłem,wielki dorobek Puchar UEFA,szkoda że zmarł

Yoh Asakura 28-08-2007 19:58

Sądziłem, że się z tego wyliże, a jednak zmarł. Szkoda chłopaka, cała jego kariera była przed nim...
@down:
Cytuj:

jak to napisałeś,najwyraźniej ukryta wada
Nie ja to napisałem.

BlueMaster 28-08-2007 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1627788)
Sądziłem, że się z tego wyliże, a jednak zmarł. Szkoda chłopaka, cała jego kariera była przed nim...

Los i pan bóg nie dał mu pożyć,jeszcze zostawił ciężarną kobietę.Szkoda chłopaka,tak jak to napisałeś,najwyraźniej ukryta wada,wzorowałem się na nim,specjalnie pojechałem do Sewilli na ten mecz,kiedy upadł na murawę,wyszedłem ze stadionu,normalnie jadąc do hotelu płakałem.Dobry piłkarz,niewielu chłopaków grało w reprezentacji hiszpani,duży dorobek,puchar UEFA,nic tu po nas,trzeba się pomodlić za takiego chłopaka i talent,szkoda że zmarł.Dobrze powiedziane z karierą,całe życie przed nim było,mógł mieć dzieci,rodzinę,a jednak,los chciał inaczej,myślę że ten temat poruszy wiele gazet.Aktualnie na pogrzeb przybędzie rzesza fanów,kibiców oraz drużyna i trener i prezes klubu.Jeśli pozwolą mi wejść na pogrzeb,zostanę w hiszpani,pewnie każdy wie jak czuje się jego matka
P.S:Yoh Nie wiedziałem że lubiłeś go.
@up chodziło mi z szkoda chłopaka i że miał całą karierę
@down
Zobaczmy to z oka kolegów z zespołu,o co chodzi?!Coś mu się stało.Jeden z nich chyba płakał,a tak poza tym zobacz post wyżej od swojego

Raul 28-08-2007 22:57

Taką karierę miał przed sobą. Można tylko powiedzieć, że świat naprawdę jest niesprawiedliwy...

Vekegi 28-08-2007 23:06

ehhh... to stało sie tak nagle. pisało w necie, że jest w stanie krytycznym, sobie pomyślałem 'a tam, przecież wyjdzie z tego, jest przecież młody'... eh... szkoda, był młody, perspektywiczny. . .

Kogutt 29-08-2007 01:26

Pamiętam zeszłoroczny finał Super Pucharu Europy. Sevilla - Barcelona. Ładnie pojeciskał z obrońcami Barcy. Pamiętam jak trzech ojechał, sam na sam wyszedł ale czy był gol to nie pamietam :P Ale niezły pogrom był tej śmiesznej Barcelony.

@topic
A pamiętacie Fehera i Foe? Teraz jeszcze Puerta... Kapa w ch...

Yoh Asakura 29-08-2007 12:53

No to Liverpool awansował do Ligii Mistrzów, a Arsenal dokończy dzieła w meczu ze Spartą. Mam jedynie obawy co do Fabregasa, bo Repka może zechcieć się zemścić.

Articuno 29-08-2007 13:00

Dramat naszej ultra świetnej pary wioślarskiej, Robert Sycz i Tomasz Kucharski. Dwukrotni mistrzowie olimpijscy, zatrzymali się podczas swego wyścigu 200m po starcie. Nie wiadomo co się stało, ale Sycza odwieziono do szpitala. Dodatkowo Polacy stracili szansę na kwalifikację olimpijską, następna w przyszłym roku.

Hellraiser 29-08-2007 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1628890)
Dramat naszej ultra świetnej pary wioślarskiej, Robert Sycz i Tomasz Kucharski. Dwukrotni mistrzowie olimpijscy, zatrzymali się podczas swego wyścigu 200m po starcie. Nie wiadomo co się stało, ale Sycza odwieziono do szpitala. Dodatkowo Polacy stracili szansę na kwalifikację olimpijską, następna w przyszłym roku.

Cytuj:

Już wiemy że zasłabł Robert Sycz, ostał przebadany przez lekarzy i jest już w pokoju hotelowym, poinformował prezes Polskiego Związku Towarzystw Wioślarskich Ryszard Stadniuk.
Cytuj:

Piłkarz Leicester City, Clive Clarke zasłabł w szatni w przerwie meczu Pucharu Ligi Angielskiej z Nottingham Forest. Trafił do szpitala, a jego stan lekarze określają jako stabilny. Spotkanie przerwano.
Co się dzieje coraz więcej osób słabnie, ;(

BlueMaster 29-08-2007 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1628937)
Co się dzieje coraz więcej osób słabnie, ;(

Widocznie jakaś czarna chmura wisi nad nami.

Calen Futh 29-08-2007 14:03

Yoh, wiadomo już kiedy Arsenal gra zaległe spotkanie ?

BlueMaster 29-08-2007 14:15

No i mamy kolejnego zmarłego,jest to kibic Evertonu,11 letni chłopak został postrzelony jak wracał z treningu,mjał całoroczny karnet na mecze Evertonu.Liverpool zaśpiewał hymn Evertonu podczas meczu z Touluse.
No i kolejny zmarły

Hellraiser 29-08-2007 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1628992)
No i mamy kolejnego zmarłego,jest to kibic Evertonu,11 letni chłopak został postrzelony jak wracał z treningu,mjał całoroczny karnet na mecze Evertonu.Liverpool zaśpiewał Evertonu podczas meczu z Touluse.
No i kolejny zmarły

Tja, powiem tyle że strzelać powiedzmy do dziecka w tył głowy jest to pokazanie że się nie ma honoru, oczywiście nie mówiąc w ogóle o zabiciu, etc.

Btw, w tym sezonie nawet polubiałem Everton, chociaż kibicuje "Helzeji"

BlueMaster 29-08-2007 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1628998)
Tja, powiem tyle że strzelać powiedzmy do dziecka w tył głowy jest to pokazanie że się nie ma honoru, oczywiście nie mówiąc w ogóle o zabiciu, etc.

Btw, w tym sezonie nawet polubiałem Everton, chociaż kibicuje "Helzeji"

Być może zabójca chciał dostać ten karnet,ale zobacz.11 lat,i już odchodzić na tanten świat?!Brak honoru

Hellraiser 29-08-2007 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1629006)
Być może zabójca chciał dostać ten karnet,ale zobacz.11 lat,i już odchodzić na tanten świat?!Brak honoru

Najlepiej to info zostawić w milczeniu. lecz tja szkoda młodzieńca.

@F1.

Niki Lauda: Kubica królikiem doświadczalnym

Cytuj:

- Ile można znosić błędy popełniane przez szefów Roberta Kubicy?! Niestety, musimy być cierpliwi i pamiętać, że polski kierowca jeździe w niemieckim zespole Formuły 1. A w nim zawsze numerem jeden będzie Niemiec.
Tak uważa Austriak Niki Lauda.

Chciałem prztoczyć to ponieważ, po ostatnim GP Turcji, sezonowi kibice, którzy nie wiedzą "o co kebab" w F1, skreślali Kubice.
Ja przypomne nie odrazu Schumacherem się nie zostaje, chociaż na początku tez miał trudną droge. I w ogóle prosze zlookać co to za Team BMW-Sauber ;s

Yoh Asakura 29-08-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1628973)
Yoh, wiadomo już kiedy Arsenal gra zaległe spotkanie ?

Nie wiem, tak trudno wejść chociażby na Arsenal.com i zobaczyć kiedy będzie zaległe spotkanie z Newcastle ?

BlueMaster 29-08-2007 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1629013)
Najlepiej to info zostawić w milczeniu. lecz tja szkoda młodzieńca.

@F1.

Niki Lauda: Kubica królikiem doświadczalnym

Tak uważa Austriak Niki Lauda.

Chciałem prztoczyć to ponieważ, po ostatnim GP Turcji, sezonowi kibice, którzy nie wiedzą "o co kebab" w F1, skreślali Kubice.
Ja przypomne nie odrazu Schumacherem się nie zostaje, chociaż na początku tez miał trudną droge. I w ogóle prosze zlookać co to za Team BMW-Sauber ;s

Gdyby chciał karnet,a chłopak miał go przy sobie to mógł po prostu wyłudzić go,a nie odrazu w tył głowy strzelać,imo strzelanie do dzieci jest bezsensu,raz oglądałem dokument to 12 letni chłopak zabił swojego kolegę bo miał "prawdziwą broń"właściwie ten 12 letni chłopak nie wiedział że miał naładowaną broń,i taki finał.Dokument przerwano po tym jak chłopak dostał w oczy,buzię oraz w czoło i serce.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05.