![]() |
Cytuj:
A ja oczywiście przegapiłem mecz : l. |
Cytuj:
Seaman-cytuję angielskiego komentatora(właściwie tłumaczę)-jeśli Tata Davida Seamana założył by prezerwatywę podczas robienia Davidka nadal gralibyśmy w półfinale-hahahah Lehmann-wrzutki z którymi problem miał Kasper są niczym w porównaniu dwóch ostatnich meczy Jensa puszczensa Jakie małe brawa?media trąbią o nim jako o bohaterze a nie Fabregasie,pozatym rozwaliłeś mnie w pół pisząc o tym że Fabregasek skopał by Lamparda Wracając do Schmeichela-TO jest młodzik więc porównanie go z takimi bramkarzami jak Lehmann i Seaman to czysty idiotyzm nie mówiąc o tym że jest wiele więcej lepszych bramkarzy od tych dwóch którzy grają dziś albo grali w przeszłości Smolarek w mojej opinii niesłusznie wywalony z boiska w meczu z Barceloną(i tak im nic to nie dało,ba mogli przegrać]wygrać też]) Powtórki które jednak widziałem nie dają mi 100% pewności |
Cytuj:
Ad. Lehmann - po tym co wyprawiał w poprzednich sezonach, bez żadnych wątpliwości zaliczam go do najlepszych bramkarzy. A te parę błędów na początku sezonu - cóż, mylić się jest rzeczą ludzką a nic co ludzkiego Lehmannowi nie jest obce. Widać facet był myślami gdzie indziej. Brak koncentracji dał się we znaki ale po kontuzji wróci i będzie bronił jak nigdy. |
wreszcie jakaś ludzka odpowiedź. Seaman nie wiedział kiedy odejść(zrobił to za późno) a Lehmann?oby nie uczynił tego samego błędu
|
A Smolarek zagrał w debiucie całe 12 minut, niby coś normalnego tylko że dostał czerwoną kartke. JAKI KOKS
|
koks to mu ją dał bo najpierw trafił w piłkę(chociaż na 100% powtórki tego nie wyjaśniają)
|
W spotkaniu eliminacyjnym mistrzostw świata 2010 reprezentacja Fidżi rozbiła Tuvalu 16:0. Aż sześć trafień zapisał na swoim koncie Osea Vakatalesau.
Równie imponującą zdobyczą (po trzy bramki) mogli pochwalić się Roy Krishna i Pita Rabo. No to , kto pierwszy zadzwoni z kontraktem dla Vakatalesau,.. Real, Milan, ManU, czy może Orka Drzecin ;> |
Cytuj:
|
Parasol Wrocław
|
Solskjaer kończy karierę. Fajny koleś, zawsze go lubiłem - nie zapomne jego bramki na wagę zwycięstwa w LM 8 lat temu ;>
|
Cytuj:
A Francesc Fabregas w wywiadzie dla The Guardian zadeklarował miłość i przywiązanie do klubu. Tak więc i Barca i Real mogą sobie o nim tylko pomarzyć. |
The Babyface killer! Dzięki za te wszystkie lata! Dzięki za finał LM 1999!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja nie twierdzę, że Fabregas marzy o grze w Madrycie. Ale opierając się tylko na słowach piłkarza, nie można stwierdzić, że inne kluby mogą sobie tylko o nim pomarzyć. Już wielu mówiło, że kocha swój klub, by następnie odejść.
|
Cytuj:
|
Yoh mówi Ci coś nazwisko Henry?
|
Cytuj:
|
|
Tyle lat grał w piłkę a tu nagle atak serca. Musiał mieć jakąś bardzo ukrytą wadę, bo piłkarze są często dokładnie badani.
|
wydawało się że jakoś z tego wyjdzie z dnia na dzień sprzeczne informacje a potem informacja o śmierci;/:(
|
Antonio Puerta przegrał walkę o życie.
No nie wierze, nie wierze, 22 lata i taka hujowa sprawa. Nie chce nic mówić lecz jeśli w Hiszpanii nie pazerują sterydów na świnie, raczej nie skończe tego zdania
|
Cytuj:
|
Sądziłem, że się z tego wyliże, a jednak zmarł. Szkoda chłopaka, cała jego kariera była przed nim...
@down: Cytuj:
|
Cytuj:
P.S:Yoh Nie wiedziałem że lubiłeś go. @up chodziło mi z szkoda chłopaka i że miał całą karierę @down Zobaczmy to z oka kolegów z zespołu,o co chodzi?!Coś mu się stało.Jeden z nich chyba płakał,a tak poza tym zobacz post wyżej od swojego |
Taką karierę miał przed sobą. Można tylko powiedzieć, że świat naprawdę jest niesprawiedliwy...
|
ehhh... to stało sie tak nagle. pisało w necie, że jest w stanie krytycznym, sobie pomyślałem 'a tam, przecież wyjdzie z tego, jest przecież młody'... eh... szkoda, był młody, perspektywiczny. . .
|
Pamiętam zeszłoroczny finał Super Pucharu Europy. Sevilla - Barcelona. Ładnie pojeciskał z obrońcami Barcy. Pamiętam jak trzech ojechał, sam na sam wyszedł ale czy był gol to nie pamietam :P Ale niezły pogrom był tej śmiesznej Barcelony.
@topic A pamiętacie Fehera i Foe? Teraz jeszcze Puerta... Kapa w ch... |
No to Liverpool awansował do Ligii Mistrzów, a Arsenal dokończy dzieła w meczu ze Spartą. Mam jedynie obawy co do Fabregasa, bo Repka może zechcieć się zemścić.
|
Dramat naszej ultra świetnej pary wioślarskiej, Robert Sycz i Tomasz Kucharski. Dwukrotni mistrzowie olimpijscy, zatrzymali się podczas swego wyścigu 200m po starcie. Nie wiadomo co się stało, ale Sycza odwieziono do szpitala. Dodatkowo Polacy stracili szansę na kwalifikację olimpijską, następna w przyszłym roku.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yoh, wiadomo już kiedy Arsenal gra zaległe spotkanie ?
|
No i mamy kolejnego zmarłego,jest to kibic Evertonu,11 letni chłopak został postrzelony jak wracał z treningu,mjał całoroczny karnet na mecze Evertonu.Liverpool zaśpiewał hymn Evertonu podczas meczu z Touluse.
No i kolejny zmarły |
Cytuj:
Btw, w tym sezonie nawet polubiałem Everton, chociaż kibicuje "Helzeji" |
Cytuj:
|
Cytuj:
@F1. Niki Lauda: Kubica królikiem doświadczalnym Cytuj:
Chciałem prztoczyć to ponieważ, po ostatnim GP Turcji, sezonowi kibice, którzy nie wiedzą "o co kebab" w F1, skreślali Kubice. Ja przypomne nie odrazu Schumacherem się nie zostaje, chociaż na początku tez miał trudną droge. I w ogóle prosze zlookać co to za Team BMW-Sauber ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05. |