![]() |
aha, ale dlaczego jak zainstalowałem najnowsze sterowniki to dalej nie mogę odpalić funkcji directX9 i po każdym ponownym odpaleniu tibii zmienia mi na OpenGL ?
|
@kurq
Może spróbuj tego: "Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrót do pliku Tibia***** na twoim pulpicie. Wybierz właściwości. W polu docelowym masz coś takiego: "E:\Tibia\Tibia*****" Dopisz na jej końcu spację, słowo engine, kolejną spację i 0 dla DirectX 5.0, 1 dla DirectX 9.0 lub 2 dla OpenGl (np: "E:\Tibia\Tibia*****" engine 1). Engine 0-uruchamia silnik pod DirectX 5. Engine 1-pod DirectX9 Engine 2-pod OpenGl Zapisz te ustawania i spróbuj włączyć klienta." Jak to nie pomoże to ja nie mam pomysłów. Jakby Tibia nie chciał się potem uruchomić to cofnij wcześniej wprowadzone zmiany. |
No ja mam nietypowy problem... otóż mam 2 komputery w domu i 2 adresy ip oba komputery podlaczone do 1 modemu jeden kablem sieciowym a 2 usb i wszystko jest pieknie net dziala i w ogóle, ale gdy przychodzi do grania to zong... na kompie podłączonym kablem sieciowym moge grać we wszstko a ten z usb nie!:( gdy chce się zalogować na tibie wyskakuje mi ze wszystkie servy sa offline:( tak samo na tym z usb dziala tylko internet explorer a mozilla juz nie:( wie ktos jak z tym sobie poradzic bym mugl grac na obu kompach??
|
Cytuj:
|
no a muglbys jakos tak ogolnie chociazby powiedziec jak to zrobic??^^
|
Cytuj:
@down Niestety nie mam. |
w googlach szukalem i to dobre 2 godziny i nic sie nie dowiedzialem;) a z tym forum to moze jakies masz do polecenia?? albo kto inny moze wie co z tym zrobic??
|
witam ostatnio bardzo mnie nękają reklamy robie cos na kompie a nagle wyskakują mi 2 strony z reklamami wie ktoś jak ich się pozbyc??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam problem. Niedawno wróciłem do gry (w tą sobotę)
Niestety mam straszne lagi. Są chwile gdy ich nie ma ,lecz później trudno jest cokolwiek zrobić. Skanowałem / formatowałem kompa. Nie mam pojęcia co mogę zrobić by się ich pozbyć! Proszę o szybką pomoc! |
@Jemen
Avast nie jest najlepszy, spróbuj Ad-Aware SE, Spybot, ewentualnie Kaspersky Online. I może głupie pytanie, te reklamy wyskakują podczas przeglądania stron internetowych? Czy nawet wtedy jak robisz coś zupełnie niezwiązanego z przeglądania internetu? @Kora Lagów czasami sam się pozbyć nie możesz, może to być wina dostawcy. Podałeś za mało informacji by móc Ci jakoś doradzić/pomóc, jakie masz łącze, jaki dostawca, typ łącza (bezprzewodowe, przewodowe)? |
Witam, mam mały problem z gta san andreas kiedy gram moze z 20-30 sekund a po tym gra mi sie zwiesza i trzeba zrestartować komputer, lub pojawiają sie artefakty i tez sie zwiesza i trzeba zrestartować komputer ;/ na starym komputerze tego nie było. Mój sprzęt to:
Procesor: Phenom 9550 Karta Graficzna: ATI Radeon 4800 HD Series Płyta Główna: Gigabyte S-Series Pamięci: Dragon 4GB 1066 Zasilacz: Corsair 650 |
@Kora
Lagów czasami sam się pozbyć nie możesz, może to być wina dostawcy. Podałeś za mało informacji by móc Ci jakoś doradzić/pomóc, jakie masz łącze, jaki dostawca, typ łącza (bezprzewodowe, przewodowe)?[/quote] 256kb/s , net z multimedii ,przewodowe. Nigdy w sumie nie miałem problemów z netem. Ogólnie działa dobrze , tylko Tibia coś przestała działać dobrze... |
reklamy wyskakują jak np. oglądam film na kompie więc jest to troche irytujące bo gdy film wciągnie nagle jest pyk i przeglądarka się otwiera i np. strona banku xD
|
@Ciastoludek
Może to jest kwestia sterowników albo może nie masz jakiegoś patch, który ten problem by rozwiązywał. Nie podejrzewałbym przegrzewania się procesora (pół minuty to trochę za szybko by się przegrzewał, ale dla pewności możesz sprawdzić). Jeszcze można by spróbować użyć trybu zgodności (podejrzewam, że masz win XP co najmniej) i uruchomić w jakiejś innej konfiguracji. @Kora Że nie masz problemów z netem wcale nie oznacza, że nie masz opóźnień (te tzw. lagi) w komunikacji serwer - twój komputer. Możesz sprawdzić pingi np. do wp.pl, kiedy masz w Tibii lagi. Jeżeli wartość będzie w okolicach 200ms albo więcej to oznacza, że nie masz najlepszego łącza i raczej nie będziesz sobie w stanie normalnie grać (chyba, że poza godzinami szczytu, może być mniejsze obłożenie sieci). Jeżeli pingi będą w przyzwoite (tzn. poniżej 100 ms) można ewentualnie posprawdzać porty czy aby nie ma jakiś ograniczeń (bądź zadzwonić na ich infolinie i się dowiedzieć czy mogą zwiększyć priorytet portu, który Tibia używa). @Jemen Spróbuj użyć tych programików co wcześniej pisałem, może coś pomoże. Wygląda na jakiś program siedzący w procesach (możliwe, że jakiś wirus/malware). Jeszcze można by zrobić skan za pomocą HiJackThis. |
@Kora
Że nie masz problemów z netem wcale nie oznacza, że nie masz opóźnień (te tzw. lagi) w komunikacji serwer - twój komputer. Możesz sprawdzić pingi np. do wp.pl, kiedy masz w Tibii lagi. Jeżeli wartość będzie w okolicach 200ms albo więcej to oznacza, że nie masz najlepszego łącza i raczej nie będziesz sobie w stanie normalnie grać (chyba, że poza godzinami szczytu, może być mniejsze obłożenie sieci). Jeżeli pingi będą w przyzwoite (tzn. poniżej 100 ms) można ewentualnie posprawdzać porty czy aby nie ma jakiś ograniczeń (bądź zadzwonić na ich infolinie i się dowiedzieć czy mogą zwiększyć priorytet portu, który Tibia używa). http://img356.imageshack.us/my.php?image=pingisw7.jpg http://img356.imageshack.us/my.php?image=pingisw7.jpg około 11:30 było gorzej http://img401.imageshack.us/my.php?image=pingsw9.jpg http://img401.imageshack.us/my.php?image=pingsw9.jpg Teraz natomiast jest jak na pierwszym obrazku |
Jak odblokowac porty w routerze?
Witam.
Posiadam taki oto model routera, NETGEAR WGR614v7 - 54 Mbps Wireless Router, i chcę w nim odblokować porty. Potrzebuje tego by móc przez router łączyć się bezpośrednio do sieci HUB DC ++, 3s.pl, inaczej podobno się nie da, gdyż musiałbym kabel z netem podpiąć bezpośrednio do komputera,(a w domu mam laptopa, konsole i też na nich chcę mieć neta, a przepinanie kabla mi się nie widzi). A docelowo chce móc wymieniać się legalnymi plikami. Poproszę o polskie instrukcje, lub miłe, rozumne, przyjazne rozpisanie tego. Dzięki. |
Elo,
Mam taki problem z kompem że nie odtwarza mi dźwięków w filmach, albo odtwarza ale jakieś dziwne. Nigdy czegoś takiego nie miałem, pojawiło mi się to po formacie kompa. Plx some1 help me! Edit: natomiast muzyka i dźwięki w grach działają (i bóg zapłać) |
Cytuj:
http://www.google.pl/search?hl=pl&cl...tnG=Szukaj&lr= Im nowsze ściągniesz, tym lepiej. Powinno pomóc. |
Instaluję sobie Fable, włączam i od razu po uruchomieniu zostaje uraczony taką informacją:
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/asd.jpg Czemu ? Win XP Home, 2GB RAMu, GeForce 8800GTS, Core2Duo E6320. Wszystko oryginalne. |
Mam niestety to samo z paroma innymi grami (piraty) i raczej nie chodzi o sprzęt (2gb ram, 5ghz), bo jedną z tych gier są jakieś wyścigi sprzed 4 lat ;x
|
Cytuj:
|
Może sciągnąłeś stare kodeki, które nie działąją w niektórych filmach itp. Sam nie wiem :P
|
a jak usunąć firewalla wbudowanego w windowsa xp?
|
@Yoh Asakura i domin3x
Może jakieś błędne sterownik są zainstalowane albo brak niektórych (np. do płyty głównej). @druidek123 Usunąć za bardzo się nie da, możesz jedynie go wyłączyć. 1. Wchodzimy do Panelu Sterowania 2. Wybieramy Narzędzia administracyjne 3. Klikamy w ikonę Usługi 4. Szukamy punktu Zapora połączenia internetowego 5. I stan usługi - klikamy – Zatrzymaj |
Help!
Jezu pomocy mam kl na kompie services a nie chce się usunąć pl pomocy tu daje loga
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 19:22:28, on 2008-10-13 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16705) Podejżewam że jest to ten proces C:\WINDOWS\system32\drivers\services***** ale jak to usunąć jak chce to usunąć to mi pojawia się okno w którym mam podać hasło pls Help Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss***** C:\WINDOWS\system32\winlogon***** C:\WINDOWS\system32\services***** C:\WINDOWS\system32\lsass***** C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx***** C:\WINDOWS\system32\svchost***** C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\pavsrv51***** C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\AVENGINE***** C:\WINDOWS\system32\svchost***** C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\TPSrv***** C:\WINDOWS\system32\spoolsv***** C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx***** C:\WINDOWS\Explorer***** C:\WINDOWS\ehome\ehtray***** C:\WINDOWS\SOUNDMAN***** C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\APVXDWIN***** C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\jusched***** C:\Program Files\Lexmark 1400 Series\lxdjamon***** C:\WINDOWS\system32\ctfmon***** C:\WINDOWS\eHome\ehmsas***** C:\WINDOWS\eHome\ehRecvr***** C:\WINDOWS\eHome\ehSched***** C:\WINDOWS\system32\lxdjcoms***** C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\PsCtrls***** C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\PavFnSvr***** C:\Program Files\Common Files\Panda Software\PavShld\pavprsrv***** C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\AntiSpam\pskmssvc***** C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA***** c:\program files\panda software\panda internet security 2007\firewall\PSHOST***** C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\psimsvc***** C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\SRVLOAD***** C:\WINDOWS\system32\dllhost***** C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\WebProxy***** C:\WINDOWS\System32\svchost***** C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\PavBckPT***** C:\WINDOWS\system32\svchost***** C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer***** C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg***** C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox***** C:\WINDOWS\system32\drivers\services***** C:\totalcmd\TOTALCMD***** C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis***** R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll O2 - BHO: Yahoo! Toolbar Helper - {02478D38-C3F9-4EFB-9B51-7695ECA05670} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll O2 - BHO: (no name) - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - (no file) O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - {AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D} - C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\3.0.1225.9868\s wg.dll O3 - Toolbar: (no name) - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - (no file) O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll O4 - HKLM\..\Run: [ehTray] C:\WINDOWS\ehome\ehtray***** O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN***** O4 - HKLM\..\Run: [APVXDWIN] "C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\APVXDWIN*****" /s O4 - HKLM\..\Run: [SCANINICIO] "C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\Inicio*****" O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\jusched*****" O4 - HKLM\..\Run: [lxdjamon] "C:\Program Files\Lexmark 1400 Series\lxdjamon*****" O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl*****" O4 - HKLM\..\Run: [msm] C:\WINDOWS\system32\drivers\services***** O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon*****] C:\WINDOWS\system32\ctfmon***** O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON*****] C:\WINDOWS\system32\CTFMON***** (User 'SYSTEM') O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON*****] C:\WINDOWS\system32\CTFMON***** (User 'Default user') O4 - Startup: Yahoo! Desktop Search.lnk = C:\Program Files\Yahoo!\Yahoo! Desktop Search\YahooDesktopSearch***** O8 - Extra context menu item: E&ksport do programu Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL*****/3000 O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll O9 - Extra button: Badanie - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag***** O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag***** O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\ProgramFiles\Messenger\msmsgs***** O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs***** O16 - DPF: {30528230-99f7-4bb4-88d8-fa1d4f56a2ab} (YInstStarter Class) - C:\Program Files\Yahoo!\Common\yinsthelper.dll O16 - DPF: {48884C41-EFAC-433D-958A-9FADAC41408E} (EGamesPlugin Class) - https://www.e-games.com.my/com/EGamesPlugin.cab O16 - DPF: {69EF49E5-FE46-4B92-B5FA-2193AB7A6B8A} (GameLauncher Control) - http://www.acclaim.com/cabs/acclaim_v5.cab O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/microsof...?1168567993609 O16 - DPF: {BD08A9D5-0E5C-4F42-99A3-C0CB5E860557} (CSolidBrowserObj Object) - http://cdn1.acclaimdownloads.com/solidstateion.cab O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx***** O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag***** O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Unknown owner - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService***** (file missing) O23 - Service: lxdj_device - - C:\WINDOWS\system32\lxdjcoms***** O23 - Service: Panda Software Controller - Panda Software International - C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\PsCtrls***** O23 - Service: Panda Function Service (PAVFNSVR) - Panda Software International - C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\PavFnSvr***** O23 - Service: Panda Process Protection Service (PavPrSrv) - Panda Software - C:\Program Files\Common Files\Panda Software\PavShld\pavprsrv***** O23 - Service: Panda anti-virus service (PAVSRV) - Panda Software International - C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\pavsrv51***** O23 - Service: Panda Antispam Engine (pmshellsrv) - Panda Software International - C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\AntiSpam\pskmssvc***** O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA***** O23 - Service: Panda Host Service (PSHost) - Panda Software International - c:\program files\panda software\panda internet security 2007\firewall\PSHOST***** O23 - Service: Panda IManager Service (PSIMSVC) - Panda Software International - C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\psimsvc***** O23 - Service: Panda TPSrv (TPSrv) - Panda Software International - C:\Program Files\Panda Software\Panda Internet Security 2007\TPSrv***** -- End of file - 8026 bytes :(:(:(:(:(:( |
Witam :)
Jak większość użytkowników piszących w tym temacie, mam problem z komputerem... Otóż od pewnego czasu sprzęt bez powodu resetuje się, niezależnie od tego co robię (choć przyznam, że przy graniu w przykładowego CSa dzieje się to częściej). Ponadto, gdy sporadycznie odwiedzę magiczną grę na literę "T" wywala mnie informując o 'Debugu' . Dwa razy odkurzałem wszystko od środka, co w zasadzie nie przyniosło żadnych rezultatów. Cytuj:
http://img150.imageshack.us/img150/6941/tempoh4.jpg Czy temperatura procka jest w miarę ok? Przyznam się jeszcze, że parę miesięcy temu dokupiłem 1 giga ramu posiadając uprzednio 512, co w sumie daje 1,5 giga (wiem, takie kombinacje czasem się gryzą, niemniej jednak te resety nie wystąpiły tuż po dodaniu kostki 1giga). Podejrzewam, że problem tkwi w zasilaczu który od zakupu sprzętu nie był wymieniany... W każdym razie czekam na opinię kogoś, kto jest w stanie wskazać rzeczywistą przyczynę tych resetów :) |
@Aroonia
Ta nowa pamięć 1 GB to jedna kość czy może dwie pracujące w dual channel? Jeżeli ta druga opcja to sprawdź, czy aby na pewno do dobry slotów ją wpiąłeś (na niektórych płytach jest tak np, że sloty 1 i 3 bądź 2 i 4 pracują w dualu). Warto również przetestować, czy aby pamięć nie jest uszkodzona (są dostępne programy diagnostyczne w internecie). Uszkodzenie pamięci może powodować błędny odczyt/zapis programu z/do pamięci, a w takim przypadku system operacyjny jest w stanie się zresetować (odczytany błędny rozkaz, brak możliwość odczytu rozkazu, do którego jest odniesienie). Inną sprawą jest zasilacz. Jak sam wspomniałeś, dokupiłeś nową pamięć, czy coś jeszcze modernizowałeś/dokupywałeś? Możliwe, że zasilacz przestał wyrabiać przy większym obciążeniu, bądź się uszkodził i nie zapewnia odpowiednich napięć/prądów. A co do procka, to temperatura jest przyzwoita. |
A mi ktoś pomoze???
|
1 giga jest w jednej kości. Na mojej płycie głównej są dwa sloty, więc postanowiłem, że oba wykorzystam zwiększając osiągi maszyny. Tak więc jak już pisałem, mam 1,5 giga. Sprawdzę jeszcze czy z RAMem wszystko w porządku i dam znać.
Jeśli chodzi o tuning kompa, dokupiłem tylko ta pamięć. Nic poza tym. Czytałem jeszcze, że te "standardowe" zasilacze (wbudowane, przy zakupie komputera) nie są najlepszej jakości, a zważając na to, że mój pracuje już ok. 3 lata... |
Witajcie...
Mam taki dość nietypowy problem, mianowicie: Włączam komputer... Wszystko OK. Ekran wyboru użytkownika... Wszystko OK. Wybieram użytkownika i... trochę dłużej niż zawsze się ładuje, ale to nic... Pokazuje się moja tapeta i... I NIC WIĘCEJ. Od jakiegoś czasu Avast ( wiem, sux ) znajdywał różnego typu wirusy... większość usunąłem, robiłem nawet skan a teraz nic... Jedyne co mogę to włączyć menedżer zadań ( tak, dzięki temu udało mi się internet włączyć xd )... @edit: Dobra, mam dostęp do pulpitu, i tyle mi póki co starczy ^^ @down: Chodzi o proces?? Nie, był cały czas... @edit3: Ehh... Po resecie komputera nadal jest to samo... W dodatku teraz włączenie avasta ( tak jak wcześniej ) nic nie dało ;f |
cos ci usunalo explorer?
|
siemka
wiecie może jak ustawić aby linuxowa tibia korzystała ze starszych sterowników? czytałem że trzeba dodać linijke: Kod:
./Tibia engine 3 uzywam openSUSE 11.0 jeżeli ma to jakiekolwiek znaczenie. |
Przepraszam bardzo też tu jestem i proszę o pomoc :D
|
witam mam problem ze zgraniem na karte pamięci(do fona micro SD) kiedy chce skopiowac np. plik mp3 wyskakuje mi ramka iż dysk jest chroniony przed zapisem i że mam usunąc zabezpiczenie.
ALE JAK?? |
Od jakiegoś czasu podczas ściągania plików z internetu co chwilę zatrzymuje się transfer, tzn. cały czas wynosi 120 kb/s, ale co kilka sekund zatrzymuje się na kilka sekund. To samo dzieje się przy buforowaniu filmów na youtube. Proszę o szybką pomoc.
@edit Cytuj:
|
od wczoraj rana mam lagi w tibii i w counter-strike. myślałem, że to wina gg, ale niestety nie pomogło w lagach. w cs'ie nawet ping dochodzi do paru k i grać się nie da. oczywiście mam wyłączony program p2p i itp. mam nadziej, że znacie rozwiązanie pozdro
edit zapomniałem dodać, że mam neta z kablówki dokładniej Śląska Telewizja Kablowa teraz chyba aktualnie nazywa się firma Vectra |
kilka dni temu robilem formata, dzis sciągnalem tibie i jak wlaczam klienta komp mi sie resetuje, nie mam pojecia dlaczego. Wie ktos mzoe czym jest to spowodowane?
z góry thx edit wlasnie chcialem zainstalowac inna gre i pojawia sie ten sam błąd, czyli nie tylko w Tibi.. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |