![]() |
Deja Vu. Pisałem już wcześniej, że Imargam nie szanuje ludzi ze swojej gildii. Są mu tylko potrzebni by wywalić Duski, a później się pozbędzie tych którzy mu się nie podobają.
Triondusis Sevon zawsze był lizaczkiem, to że odszedł z Vision nic nie zmieniło. Jak się robi krok do przodu to trzeba być świadomym konsekwencji. A nie iść, bo ktoś robi wrażenie "silniejszego". |
taak właśnie czyżby wykruszają się ci, którzy dołączyli gdy Vision wygrało OB i wogole przejelo wladze?
|
Narazie tak na poważnie to odszedł tylko Tebelus no i może Triondusis Sevon.Vivi, Aristos i Gohan wrócili:) Także tak szybko sie nie wykruszają:)
|
@offtopic
Jestem kolejnym userem tego forum, który postanowił skończyć z tibią ;] @topic Jak narazie jezeli chodzi o Vision to troche czarno to widze odeszlo juz kilka(naście?) osób, a może odejdą kolejni ? |
Cytuj:
pozdro dla Ciebie :P |
;(
Przez przypadek wbiłem bana, bo nie wyliczylem fragów :>
Ale boszki polecialy ;>> Killed May'Tioga at Level 45 unjustified Killed Markuzi'druid at Level 43 with a fire elemental unjustified No i teraz 30 dni <beczy> Bynajmniej nie bedzie rs'a jak sie logne ^^ |
;(
Double post
Kochane Neo ! |
Cytuj:
Cale 30k masz :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
No nikt nic nie pisze to napisałem ^.- |
@up:
Mowa jest srebrem, a milczenie zlotem:P:P @furora: No nudy na tej furorze sie robia, a ta wojna sie wydluza w nieskonczonosc, i watpie czy skonczy sie w najblizszym czasie...komu sie 1 skonczy kasa ten odpadnie pewnie... |
wszystyko co ma swoj poczatek ma tez i swoj koniec wojna sie kiedys skonczy niewiadomo czy 1 ze stron wygra czy sie pogodza- mniej prawdopodobny wariant narazie to kazdy sie boi expic wiec pojedynczych fragow niema a openow tez niema w sumie nie dziwie sie dusk bo kto by chcial walczyc przeciwko vision + 100 noobom
|
Cytuj:
jezeli to przestanie dzialac to co za problem kupic 1kk na allegro/ebay? niestety ich stopien zaangazowania w te pixele jest troszku za duzy - jak to pisal Imargam "Ty nie rozumiesz... Tibia to moje zycie. Nie pozwole ci tu grac." B) |
Cytuj:
Nie powtarzajcie się : ) |
Cytuj:
|
@up&2up
Lepiej powtorzyc cos mowiac na temat, nic pierd*lic bez sensu aby tylko pokazac jaki to z kogos pr0 f0rum fighter A, i Narrow, bede sie powtarzal, kiedy mi sie bedzie chcialo, nie jestes tutaj modkiem i nie bedziesz mowil co robic i czego nie...: ) |
Nie płacz ; <
nie spamujemy już, koniec konwersacji !!! |
Lepiej milczeć sprawiając wrażenie idioty niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
kthxbye nie martw się nie nakarmie Cię wiecej |
Cytuj:
|
Pobluzgajcie sie na gg ok ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zaaaamknij Buuuuzie ;> Nie wiesz jak z tym charem było więc "cicho sza" Piczko już ktoś ci mówił ze masz zmienić profil nie :P? |
I ? tak to do swojej koleżanki sie odzywaj. Tak wiem jak było z tym charem. profil będę miał jaki będę chciał. "piczko" ile ty masz lat :/ jakie text`y
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A z Ikebem nie będę się tłumaczył jak było, bo gówno wiesz, a pierdolisz głupoty lepsze niż na obradach sejmu ;-) @up Jakoś gra sobie...? Ops o.0 |
Sprawia wam przyjemnosc takie bluzganie sie nawzajem glupie cioty?
Poszlibyscie do szkoly, na basen, do kosciola, odwiedzic babcie z dzadkiem.. |
Cytuj:
faktycznie gra sobie: Banished: until Jul 12 2007, 13:48:14 CEST because of excessive unjustified player killing Wyjdz z tąd pokrako |
Weźcie już przestancie się kłucić na tym forum na jakieś głupie tematy.Jak macie sobie do pogadania to piszcie na priv albo wymieńcie się numerami GG i będzie finał, a nie zasypujecie forum beznadziejnymi postami w których tylko bluźnicie i wyzywacie jak dzieci które mają po 5 latek.
Prosze was bo już się powoli odechciewa wchodzić na to forum:( |
@up
i nie tylko tobie... |
Hmm jakieś fragi ?! :D Troche to dziwne że nikt nie pada :/ No i nudne jednoczesnie ;D
A co do tych waszych "wyzywanek"... Widać że jeszcze pare dni, po świadectwo, no i potem już 4 klasa stoi przed wami otworem ;] |
Cytuj:
Pozdro =) |
Cytuj:
Topic: Naprawde nic się nie dzieje? ;L |
Cytuj:
Zdziwisz sie |
Znowu wam zamkną temat i będziecie płakać, to co piszecie nie ma nic wspólnego z tytułem "Vison vs Duskiness" Tak jak pisali pogadajcie sobie na gg lub priv
|
Cytuj:
|
|
@up
moglbys wrzucic na speedy share ? chyba nie doczekam tych 226 minut z rapida :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |