![]() |
@up
Popieram w 100% :) @topic jak ten update nastanie to bedzie jedno wielkie przeciążenie serwera tibia.pl :D |
eee tam, xD najwazniejsze zeby byl dzisiaj ! Bo jutro wyjezdzam ;(
|
A mnie teraz na Luminerze wyrzuciło z gry.
|
ale gigantyczne lagi sie zrobily ja ne moge ..... moi qmple maja to samo
@edit Kick za kickiem :D:D |
Właśnie dostałem kicka , gdy gadałem z kumplem :/
|
Cytuj:
|
To prawda 16:00 wybila a tu juz wyłączaja servery :)
|
noo juz kilka serwerow wylaczone :D
@edit odświeżyłem tibia.com i znowu sa online :| |
Część amerykańskich serwerów jest już wylączona...
@up szybszy |
Grr! Juz mnie to zaczyna wkur......... ! X(
|
Czy mi się wydaje, czy znowu wszystkie włączyli?
|
@up
dobrze ci sie wydaje @down A co napisalem? |
@up @up2
Nie, znow all sa Online ! |
A już myślałem, że będzie update...
W 2 minuty weszło na serwery ponad 6 000 ludu, więc koniec kicków. Wczoraj też mnie wywaliło kilka razy, wiec może jakiś przypadek. |
16:14 You have been idle for 15 minutes. You will be disconnected in one minute if you are still idle then.
Yeah To juz update ?!!!!!! |
Chyba nie mamy się co spodziewać update przed zapowiedzią. Ale te wyłączanie serwerów musi coś oznaczać ;]
|
mi cos takeigo nie wyskoczylo xDD
|
a mnie nic nei wyskoczyło... dalej online jestem (tzn zalogowalem sie teraz), szkoda ze up nie dzis..
|
Cytuj:
|
Jacy Wy jesteście żałośni... wyskoczyło mu, że się nie rusza 15 minut, i że za minutę zostanie wylogowany a Wy się podniecacie...
Będzie update to będzie, nie ma co się tym tak jarać i wyczekiwać jakby nie wiadomo co miało się stać. No więc teraz może darujcie sobie już głupie pisanie i czekajcie w spokoju ;) |
Trudno jest tak czekac, tym bardziej ze to trwa juz ponad miesiac !:confused:
|
Cytuj:
|
@up
Oczekiwanie na update... te all teastery |
Eeeee dzisiaj up'date? Chyba nie zabardzo. Wydaje mi sie ze bedzie pod koniec tygodnia. Co do plotek to na forum ktos napisal ze jakis CM powiedzial ze up bedzie szybciej niz myslimy. No ale to zawsze tylko plotki. Wszystko moze byc mozliwe ;)
|
rowna 17 mass kick czyzby godzina 0 xD
|
@up
miales kicka? Narazie all servery sa Online :( Czekamy narazie, ale juz nie wytrzymuje :] |
co jest ze jest co pelna godzine mass kick spokojnie poexpic nieda sie
|
;s
sracie żarem co ma byc to bedzie nie wazne czy we wtorek czy w piatek czy wogle.... a wy tylko posty bez sensu nabijacie .......
|
dla mnie to ważne czy wbije lvl więcej czy nie bo skille mam dobre i czekam na update zeby expić juz rozumiesz moją ironie?
|
@5up
Update nie zaczyna się od masskicka ;) @4up Jejku przeżywasz tego update'a tak bardzo, że zaczynam się o Ciebie martwić :P ("ale juz nie wytrzymuje ") ...lepiej wytrzymaj :D |
trzeba klient sciagnac? a nie mozna w opcjach zaznaczyc test serv? eh glupie, a jest jeszcze test serv?
|
Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will be offline for a few hours to launch this year's summer update!
Na tibia.com pisze tak wiec juz jutro :D |
No i w końcu mamy jakąś konkretną odpowiedź ;) I teraz już chyba wszyscy do jutra wytrzymają ;) Więc miłego czekania! ;)
Pozdrawiam ;) |
Kurfa, a ja jutro wyjezdzam !!!!!!! grrr !
|
Jutro Update.
"17:23 Sir Rickard the sorserer [40]: 17:22 Madslice [39]: Jun 25 2007 - Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will ... Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will be offlinefor a few hours to launch this year's summer update! " Cytat z tibii.com :):):) Pzdr:p:p |
up: Zobacz 4 posty wyżej kretynie...
|
Cytuj:
|
@up, Haha no widac że "morisek" sie nie cieszy../ Ja to nie wiem jak wy dzieci ale ja sie bardzo ciesze.. bo mam swojego 98 rp i sobie troche dzieci neo w tibi po wybijam z power boltów i assasin stars. Beware Noobs!!
Ps. Sorcem nie będzie fatalnie ale i tak wspołczucia.. |
Juz sie ciesze! W końcu skilowanie palem nie bedzie takie nudne, ale z kolei bedzie wiecej palow i jak pojdziesz kims na deserta to nie beda ci placic!
|
Cytuj:
Żal mi takich ludzi jak ty... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |