![]() |
¦mieszny Nick
Server Solera:
-Maly kibelek |
Dodaje ..
Za..bie cie szmato (chyba ocera)
|
ja najsmieszniejsza nazwe widzialem kiedys na honerze ta nazwa brzmi Tiruwka :] 8o
|
Komandos dziurawe gacie (Celesta):p :p :p
|
jem swoje skarpety ( czy ajkos tak ) -Aurea ( gdziekolwiek szedł ci±gle było tylko
"smacznego " xD) Tibia mnie to boli - chyba secura;) |
zwal mi konia - 44lev knightFortera
osrane pianino dupa szatana dupek zbok |
powiniene¶ dostać bana za spam i pisanie 2 ( a arczej 4) postów pod rz±d
|
No to pare moich nickow:
Oddam Kupie Sprzedam Ortografia Nigdy |
No to pare moich nickow:
Oddam Kupie Sprzedam Ortografia Witaj |
ja widzialłem takie nicki
przeterminowany danonek (calmera) durex condone zepsuty kompajn :) ;) :p B) :D 8o |
lepper to burak - secura :cup:
jeden taki co zaj***ł księzyć - niepamiętam :evul: |
Dzisiaj przechadzam się po rooku moj± now± postaci± a tu patrze, widze kolesia z nickiem "Bolaca Dupa Spoconego Murzyna" :-). Tarzałem sie po ziemi przez około 10 minut
PS. T± postać widziałem na serwerze Kyra ;) |
a wcale ze nie
Cytuj:
Nie Może być Mi¶ bez oka!! :p bo w Mi¶ jest Pl litera ¶ ----------------------------------------------------------------------------- YOU SPAM - YOU NOOB |
gupie nicki :)
nAjglupsze nicki HaHahA
Magic xzibit Serv Guardia Ziomaldinho Serv Guardia Blad Assasino Serv Danera Siola Serv Danera :dance: ----------------------------------------------------------------------------- YOU SPAM - YOU NOOB |
A zedytować posta poprzedniego nie mozna było ??B)
|
Ja na roku widzialem babe 15 lvl z nickiem "wielki brzydki odbyt"
|
name.
to ja widzialem nick na aldora:
-brudne Nogi albo na harmoni -muzgo trzepacz -zjadacz chleba -uraz na refugi -gnida gworska ;) ;) |
fu fa
17:11 You see Fu Fa Zmiekly Ci Kolana (Level 6). He has no vocation. - taki na rooku na Guardi :D
|
xD
ja widzalem taki nick :]
Piotrek Pogormca Ciot xD :D |
xD
ja widzalem taki nick :]
Piotrek Pogormca Ciot :lolo: :D Moim Zdaniem Niech sie sam pogromi Takt:blazen: |
a ja widziałem:
07:44 Magiczny Szambo Nurek: zbieram ludzi na qest Panpipe pustynia latwy i fajne nagrody |
Najgłupsze Nicki:
Plonace jadro Spusc wode klopie Stolec kontratakuje Poke-pika 8o |
Noob (chyba julera)
Morderczy Chleb Zytni Noobek Wyrob miesny i cały szereg jego charów Zbanowali mnie bo mieli powod Bialy-Aniol i czły szereg jego charów (cóż za kolorystyka :P) |
Na nova jest Mistyczny pogromca kielbasy i
Obi sam-se robi ( moj kumpel ) :P :D |
To beda moje
-Kupie tani mozg -Czlowiek bez nicka -Czesc ch*** oraz-Pi***mierz:) |
Według mnie :) Emanuel Posmaruj Mi Kanapke Dzieci Bakus Leci Rysio from Klan Bozenka from Klan Macius from Klan |
Lubie tanie kobiety:lolo:
Go¶ciu na Aldorce :] |
All of iridia :D
Marcin Smierdzaca skarpeta
Lubie jaja Tez ciebie kocham (czy tam ja tez cie kocham) Patatajka Dupodajka xD POLSKA POMYSLOWOSC RULEZ:cup: xD |
Kto Mnie zabije ma deda. Najlepsze jest to że jest rookstayerem xD
|
Take This - Isara (biegał po depo i rzucał jednym gp :D)
Trzy Kilo Kartofli - Nebula @down jeżeli nie ma na rooku depa, to domyśl się, gdzie był :P |
Srry za offtop ale:
@UP A gdzie na Rooku jest depo? |
@up
na rooku niema depotu @topic Brat Edka Rozprowacza -->> ktos sobie niezly zart wymyslil ;pp |
Jeżeli chodzi o to depo to temat brzmi "naj¶mieszniejszy nick na rooku i NIE TYLKO"
|
Był tez gostek na galanie który sie nazywał "zmarszcz mi freda":D
|
13:40 You see Nie Bij Mnie (Level 2). He has no vocation. kilka minut temu na infernie
|
132 strony glupich nickow... czy ktos to wogule czyta? ciekawe czy wogule mody tu zagladaja;p
|
Eryk wladca jajek furora
Pan samego siebie furora Postac Mojego Kolegi furora {PACC8o } Pogromca Ratuw inferna Piciek of Pijacy inferna Poprostu Stefan of Inferna inferna Niewygolona Dupa 8o inferna Kati szmati danubia Mistyczna Babulka danubia Smieszny Sorcer danubia Stefan Uhacz danubia Szymon zabijaka danubia Bananowa Malpka 8o calmera moj drut :) Jacek Placek Qpa Wacek postac depo moja julera Jamrozy Cie Zazorzy postac depo tez moja furora Jamrozy furora moj drucik Jamrozy Zezulex furora postac depo moja a teraz moje postaci depo na calmerze: Lodowa pala 8o Miecio menel robiona na specjalna okazje: rookstayer dawal lvlom 1-4 katane za 15 jagodek. mialem 53 ale 7 lvl X( PS: Jamrozy to byl u nas w klasie taki koles i wszyscy wolali jamrozy cie zazorzy itp i mial ksywe Zezul :D |
Luminera chyba: **uj w doniczce :x:
|
Na Aldorze widzialem nicki:
Spenetruj mi szparke Dupczykij Wyliz mi dupe Nie mam Madonna wielki cyc Stobier pogromca dziewic Prostamol Pozdrawiam Zombiakus Cya :) |
Darth Pucybut - Ja
Zepsuty Mmagnetofon - też ja :P Stary Materac - Mój kumpel Zloty Ziemniak - Ten sam kumpel ale go schackowali i teraz jest Starym Materacem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |