![]() |
<proszę o skasowanie posta>
|
Cytuj:
|
moj knight:P
ja wlasnie wbilem 11 lvl jeszcze 100% do 12:P mam 3mlvl i skile 49/49 ale zaraz bedzie 50/50 :] i mam zamiar trenic nadam moze uda mi sie miec skime 60/60 na 20lvl :> heh no zobaczymy:] trenujcie trenujcie a pozniej szybki exp :D
|
Cytuj:
i na jakim świecie grasz ?? :) :) :) 8o :D B) :p ;) |
ja postacią z pod avataru mam aktualnie 16 lvl i 47/47 ale byly czasy ze na 11 lvl ta postacia mialem 55/55 :D:D ale potem pkowalem, odchodzilem, wracalem do tej postaci i gram nia teraz ^^:D Exp na soldach ROX :]
a moja teoria o skilach wyglada nastepujaco: 10 lvl-50/50 20lvl-60/60 30lvl-70/70 40lvl-75/75 50lvl-80/80 90lvl-90/90 :D fajna teoria te skile na tych levelach to są DOBRE bardzo dobre to są lepsze skile niz podane przy levelach cya |
Cytuj:
|
slabe skille i tyle ... ja zreszta mam tez slabe ale solidnie nad nimi pracuje teraz ! :)
|
slabe skille i tyle ... ja zreszta mam tez slabe ale solidnie nad nimi pracuje teraz ! :)
|
Ja osobiscie wole na 10 levelu wytrenowac skille 55/55 i 4 mlvl i dopiro potem zaczac expic jak widac na mojej wizytuwce prawie dokonalem tego co hcialem
ps. mam dysleksje nie zwracajcie uwagi na blendy ortograficzne :D |
haha
ja na 14 lvl mam 37/20 (słabo) ;(
eqi: p armor, p legi, stell helmet, two handed sword, leather boots,silver amulet |
Skills: 83/78 lvl: 82
Eq: Royal helmet, golden armor, crown legs, demon shield, bright sword, platinum amu i bohy. |
@Up
Proszę cię, nie chwalmy się skillami z serverów no-pvp. Chyba wszyscy wiemy dlaczego. @Vil Cytuj:
|
Cytuj:
|
OMG!!!! Takie skile??? I w ile Ty dni grasz juz?? Ja ejstem na mainie przez 3 dni i mam skile 51/51 knightem na 12lvl... Trenie etarz do 60/60 i ide expic bo kupie s pacca :P Wes sie za skile....
|
A ja miałem 30/30 na 8 lvl... Tak na dobry początek. Potem exp do 15 i treniłem z kumplem do 65/65. No i na 15 leveli skilowanie z głowy. Teraz mam 31 lvl i 68/68. Jadę do 70/70, potem 35 lvl i 75/75, 40 lvl, 80/80 itd. To moja taktyka. I na niższych lvl nie opłaca się używać dwuręcznych broni, bo shielding nie leci, a to jest brzemienne w skutkach na dalszych etapach gry.
Chyba, że gra jakiś n00bek, który zrobi 15-20 lvl i albo dostaje hunta za swoje zachowanie albo go schakują i tyle, a takich jest masa... Znam kolesia, który ma 11 lat, gra w Tibię od roku, a jego najlepsza postać miała 12 lvl -.-. P.S.:Rodzą się ludzie i taborety :P . |
ja tam mam 20 lvl i 69/68
zrobie 35lvl i robie 80/80 :cup: |
:d
Ja mam knighta lvl 40 skile 78/77 i dobijam 80/80 do konca swiat a potem premmy.:) Radze kazdemu na dobry poczatek zrobic dobre skile a potem dopiero zaczac expic szczególnie na swiatach pvp :]
|
ej a ja mam 30 lvl knight wiec jakie ? :evul:
|
Cytuj:
|
:d
moim zdaniem najlepiej trenic po wyjscu z rooka do 70\70 u mnie sie to sprawdzilo trenilem prawie 3 tygodnie bo to przeciez 80+ h trenowanie jest to nudne ale za to pozniej level rosnie jak na drozdzach:D
trzeba byc cierpliwym mam kolege ktory ma skille 80\80 na 15 lvl caly czas treni:D:P juz prawie 2 miechy;p :baby: :D ;) :] 8o |
Cytuj:
Jasne będziesz robił pare miechów niezłę skille potem na 10 lvlu jakiś 30lvl druid się przyczepi i padniesz tracąć tygodnie skillowani.. Skille to nie wszystko ważny jest lvl też |
ja mam skille 36/36 na 9lvl knightem i żygam juz tym trainem :(
do ilu doskillowac ??? do 40/40 moze 45/45 ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co do skillowania knightem... moze zmudne to jest ale taka juz profesja knighta ;)
ja na 8 levelu mam dobre skille moim zdaniem. nie ma to jak jakis PK z wyzszym levelem mnie atakuje i nic mi nie robi, a ja go tluke ;) skillowac sie oplaca - tyle moge powiedziec |
:o :D :( B) :] :p ;) :) na 23 lvlu mialem 84/82 :p tylko dluuugo sie treni ;( 8o :cup: :evul: ;( :baby: X( :confused: 8o
|
Cytuj:
Poza tym mowilem o zwyklych minosach, bez archerow i guardow. |
Moim zdaniem :D
Uważam, że najpierw najlepiej jest skillować (skill według własnego uznania),
a potem poexpić :cup: Ja na 11 lvl mam skille takie jakie widzicie i się cieszę z tego. :baby: |
Cytuj:
|
Ja grając knight'em zawsze po wyjściu z rooka skillowałem do 60/60 potem na 20 lvl do 70/70 a potem już nie skilowałem bo mi się knight znudził :P
|
Skile 65/65 na 20lv to minimum dla dobrego knighta
Prawdziwa gra knightem zaczyna się jednak od 30lv i skili 75/75, wtedy możemy expić na lepszych potworkach, na nieco większych lv bloczyć niemal wszystko i ogólnie mieć super radochę z gry:P |
co sądzicie o moich skilach ??
12 lvl 40 axe fighting 39 shielding czy te skile sa dobre ?? jeśli nie to do jakich skilli powinienem trenic?? |
sorka ale masz slabe skile
ja mam 20 lvl 69/69 dzisiaj bedzie 70/70 szkoda ze to no-pvp powiedzce co sadzicie o moich skilach :P |
Cytuj:
|
do vodinesi: sluchaj na 10 lvl 32/25 skile to chlam ja na 8 mam 34/34 i nadal skiluje i sa nadal slabe muj kolega ma na 9lvl skile 49/48 jestes lol i tyle
|
Cytuj:
|
dokladnie!!! zgadzam sie tu z sow@
i przy okazji chcialem powtorzyc moje pytanie na ktore nikt nie raczyl odpowiedziec ;( mam skille 40/40 na 9 lvl do ilu powinienem doskillowac zanim zaczne expic??? |
@up to zależy tylko od Ciebie. Możesz już teraz iść expić i do ~30 lvla siedzieć na dwarfach a możesz zrobić ~70 i na 20 lvlu chodzić na dragi (oczywiście nie solo;) )
|
thx i jeszcze 1 pytanko :
-ile czasu zajmie mi nabicie skilli 50/50??? P.S 17:09 You advanced in sword fighting. :cup: 17:12 You advanced in shielding. :cup: :cup: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |