![]() |
Sorka że nei poszedlem ale poprostu dostalem kicka neta -.-"" sorka ;<
|
Cytuj:
|
A mnie niestety nie mogło być, bo mam RL życie :o Ktoś mi może wytłumaczyć co się dokładnie działo?
|
Cytuj:
|
@up
Znowu zapomniałeś o mnie ;x, gdyby nie ja to byście 2x więcej kupy narobili =d. |
Cytuj:
|
17:13 Warning! The murder of Kassakil was not justified.
:D zawsze cos. wkoncu ftpa Edit : :( Killed at Level 22 by Gry Mylin juz mnie dojebali :P |
Teraz żałuję, że mnie nie było :D No, ale cóż nic nie poradzę.. Maybe next time
|
xD w kazdej chwili mozna se kogos ubic tam na rotach na darze dla przykladu "zawsze" ktos boci.. :D jak bilismy tego 38 z ftpa to botowaly jeszce z 3 osoby
|
21:01 Savanged Knight [88]: ftp told me ur guild is hunted
Napisał chwilę po tym: Mar 23 2008, 20:57:40 CET Killed at Level 36 by Savanged Knight and by Summoner Roger W banku mnie trapneli, najpierw savanged wysłał przodem słabsze lvle, to Silver Drut i Biegly przybiegli i walczyliśmy, ale później on wparował i kiedy potiony się kończyły combo dostałem. Prócz tego jeszce był Deadly'Paladyn. Pewnie zaraz nikogo w gildii nie będzie, ale ja zostaję, tylko żeby 4 vicków było jeszcze.. @Down Cytuj:
|
@up
za kogo ty nas masz? za jakies cioty?... |
Tych samych mnie trapnęło wczoraj + Pipao~ i ubili, tyle, że to był mój drut, którym nie gram ;p.
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2070207
Jeżeli to nie żart to jest to największy żal w historiu Silvery... Po 1. Duffzenho nie powinien płacić i zachować honor... Po 2. Ftp powinno go huncić 4 ever (sprytni wiedzą ocb) |
Mar 23 2008, 20:04:36 CET Killed at Level 35 by Pipao Rebelled
Mnie tez bili w chyba 4 i ten deadly'paladyn czy jak mu tam. Trzeba go zabic :p |
Pamiętacie jak ich kilka dni temu przed ss wyśmiewaliśmy, że 100+ lvle zabijają 30? Teraz jeszcze robią to oficjalnie :D
|
Cytuj:
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 65 World: Silvera Residence: Ankrahmun Guild membership: Member of the Feel The Power Academy lol? akoskoaskoaskooksa Genialny jesteś , myślisz że dlaczego prawie all Vinera i część FTP odeszło? |
@Shaka
Awansuj kogoś na vicka. Mówiłem, że na pewno niektórzy odejdą z gildii i jak gadałem z [CHAR]Sorcerer Lechu[/CHAR], to powiedział, że musi odejść, bo chce w spokoju pograć. Teraz 3 vicków jest. @EDIT No i Lechu chyba jako pierwszy padł od ftp: Mar 22 2008, 19:53:50 CET Killed at Level 23 by Tyrandel |
ja mam pacc 6 dni poki co moge byc vice zeby sie gildia nie rozpadla,umowmy sie na jakos godzine i pojdziemy kogos peknac
|
Cytuj:
|
double post srry.......
|
Zal mi waszą noob gildie i noob memberów. Przykładem boromir, walil dziś jakiegoś 35lvla+ bez zadnego planu żeby tylko walić, 0 pvp skilla i w ogóle... Podobno walczycie dla wolnej silvery, a walicie random, lol... n/c
|
@Sardas
Ty tylko potrafisz się mądrzyc, to nasza sprawa i się nie wtrącaj, ty wolisz FTP, więc dołącz do nich |
Wole ftp, niż lizać za wszelka cene dupe SA, tak jak nie którzy... Przykładem jest nazwa gildi i wyzwanie wojny przeciw DHa
|
Więc jak my liżemy dupę dla SA to Kinder~ liże dla FTP?:X Gratz inteligencji, dla mnie ta "wojna" z DHA to tylko fun.
|
lol, zal mi cie ziom... Kinder po 1. kto to? a po 2 jak chodzi ci o DHa, to oni nie robia se nazwy gildii Silverans Freedom, i nie ucza prawie kazdego br polskiego...
Zawsze lizales dupe i chyba bedziesz... |
Mnie nazwa gildii mało obchodzi, Feel The Power - to uważasz, że jest rox nazwa? Właśnie widac jak poczuli moc, 20:0, 34:8, 13:0.
edit: Kinder~ gildia Deosity ;), look ile tam pl jest. |
Ja nikomu nie liżę dupy i nie walczę żeby się przed kimś popisać. Walczę po to, by kiedyś wrócić na wolną Silverę, a że są też inni, którzy robią to samo, to chyba oczywiste, że lepiej się z nimi zjednoczyć w jednej gildii. Jej nazwa mnie wali, mogliśmy się nawet nazywać teletubisie i mnie by to h*j obchodziło.
A to, że walimy random, to zabronisz nam? :/ Czasami trzeba jakoś szybką kasę zrobić. Ja nawet kur*a prawie nikogo z SA nie znam, a wczoraj jak mnie zabili to się pytali czy nasza gildia jest jakąś częścią sa, czy noob chary członków sa są w niej... |
@Darkkz
Po 1. Czemu niby jestem noob? lol, to ty jesteś noob, bo na początku nie chciałeś się przedstawić, aż cie nie rozgryzliśmy, i tak jak mówiłem mniej kozaczysz teraz... Hail dzieci neo.. Po 2. A co może mam wam pomóc albo być przeciwko wam, poprostu was krytykuje bo nazwa wskazuje na to że chcecie zrobić wolną silvere a ją psujecie pkując random, dlatego tak sie przyczepiłem tej nazwy... Po 3. A ty do mamy xD Po 4. Boje sie skulla wlaczyc? A kto Pomoc zoltan walil na skullu? o.o @Menda A czy ja mówie że ftp ma rox nazwe, też ma do dupy... Ale ta wasza to już przesada, taka nazwa do PK teamu ? Opanujcie sie... @Eragog Dziwisz sie? Już wczesniej menda robił podobną nazwe gildii i pomagał w wojnie przeciw ftp, i teraz też pewnie zrobił coś podobnego żeby sie przylizać do SA ^^ |
Lizac do SA? Zazdrościsz, że nie możesz znaleźc kumpli w FTP albo SA?
Ty zawsze wszystko krytykujesz i na każdego wołasz noob, a siebie uważasz za wielkiego pro, że ty jesteś doskonały. Nazwa to nazwa, ważniejsze są działania i h*j mnie obchodzi co o tym myślisz. Co do FFF, to Lady Mixx, Ali Ba Ba i Seth mówili, żebym pozbierał chętnych Polaków do wojny i zrobił swoją gildię, więc jak nie wiesz to nie pierd*l głupot. edit: next inteligent: 12:19 Solar mlody [114]: nawet bako chce cie ubic 12:19 Solar mlody [114]: ^^ nie dziwie sie mu ale mu pomoge I podsumowanie: Gorti 12:22:51 hunt u bako to powazna sprawa.. xD |
@Sardas
8o8o8o8oMNIEJ SIE KOZACZE?!CHYBA JESZCZE BARDZIEJ TYLKO JUZ NIE NA FORUM, BO ZNACIE MOJ NIKC I PISZE W TIBI;( CZASAMI MYSL CO PISZIESZ PLXX;( o.0 biles pomoc ;ooo gz :cup:pokazales wtedy jakie masz pvp GRATZ!:cup::cup: a gadasz do innych;( Gdybys byl sam to zaatakowalbys go? nie sadze zal... |
@up
a co mial pokazac? knight vs knight to chyba wiadomo ze go nie ubije odrazu. |
Cytuj:
Nie gadam na każdego noob, chyba że na żarty, gadam na tych co sobie zasłuzyli... Zaraz powiesz że to twoi kumple i takie tam, hyh ja wiem swoje i mam to w dupie co twoi kumple beda gadac ;d @Darkkz Chodzi mi o forum baranie, a nie w tibii... Pochwal sie co ty zrobiłeś... Co do pomocy, jak mówilem miałem freezy + uciekał na up, down to nie bylo jak go trapnac... |
@Sardas
Co ty pierdolisz o moim pvp, jak nie mogles ubic mnie (27sorc) z 35ek i 37ek, majac 80lv. Zal :( A mialem plan zeby ubic tego 35ek, tylko druid poloni zaczal go walic, to juz bylo za pozno. I napewno mam lepsze pvp od Ciebie. Ty jeszcze bronisz sie tym ze zaczales bic pomoc zoltan, a w sumie lepiej byloby dla ciebie jak by cie tam w ogole nie bylo. Bo go nie zabiles tylko padles... :baby: btw. Takie zajebiste pokazales pvp ze stracilem tylko 10 manasow w ciagu 10min ;( |
@up
a ty co w ftpa robisz? jeden char w "silverans freedom" i cie pipao ubija a drugi w ftpa? ;o |
@Sardas
Polskiego uczyłem tylko Neoxtera ;o. Ty na całe SA mówisz, że nooby ale przykro mi noobki to FTP ^.^ |
@boromir
Gdybym miał pacc i lepszy mieczyk to byś padł w 3 sec... Haha, ty masz lepsze pvp odemnie może? haha, nie rozsmieszaj mnie... Pamietam jak kiedyś przechodziłem obok d-laira na Ank Sardasem, nawet cie nie dotchnalem a ty krzyczałeś "PK", "HELP" i takie tam, więc sie nie odzywaj kk? W ogóle według mnie to ty 0 pvp skilla masz... @Menda LOOL, a w tej bajce były smoki? Nigdy nie mówilem na SA że to nooby, jak coś... |
Kiedyś to nie znaczy teraz ;>, kiedyś każdy był jaki był, człowiek się zmienia ;].
|
@Sardas
Zal, po 1. Na d-lar ankh nie krzyczalem help pk -.-' po 2. byles takim noobem ze bales sie skula i chciales mnie na party ubic, ale oczywiscie tak mnie blokowales ze wtrafily we mnie moze ze 1-2 mort hury z 10... "Gdybym mial lepszy mieczyk i pacc padlbys w 3 sekundy" Ty a moze jak bym cie zobaczyl w dp to bym juz padl co?;d :baby: |
Cytuj:
@Sardas Robisz sie taki jak Gorti :D Po chuj wymyslasz takie bajki, ze Boromir wolal "PK", "HELP"?;( Btw."Chodzi mi o forum baranie, a nie w tibii..." Ty na serio jestes taki tepy?:p |
Chodzilo mi o to ze knight vs knight to jest dluga meczarnia bo nie da sie go tak latwo zabic,no chyba ze ktos znoobi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |