![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahah dopiero zobaczyłem na filmiku jak to dzielny dragan krosano dostał paraliż i zrobił 4 kratki na nim ;DDD
11:53 Dragan Krosano [151]: Exiva "ocktubre 11:53 Dragan Krosano [151]: Exiva "ocktubre XDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
2. Tak, chociażby o jego guild. Ty pilnuj swojej, bo wkońcu masz tam wtyki od początku serwera a Xoo znasz z rookgardu. Jak na razie jesteś nikim na tym serwerze, a mordą chlapiesz, ale już ci to mówiłem. możesz mi teraz po raz setny odpisać, że nie mam chara tutaj i chuja mogę, ale przynajmniej każdy tu na forum ma co do ciebie podobne zdanie ;) 3. Ketynie mógłbyś się najpierw czegoś ode mnie dowiedzieć zanim coś napiszesz. Bo dla Twojej informacji gam w siatkę od 4 lat,a w piłkę nożną/ręczną trochę dłużej. Możesz pomarzyć o takim czymś, bo z twoim śmiertelnym przywiązaniem do komputera możesz co najwyżej sport pooglądać w telewizji podczasz gdy na Titanii jest server save o 9:00. Masz rację, nie odpisuj, bo aż mi cię szkoda xd Xiro, przynajmniej Ty nie zniżasz się do poziomu debili xd pzdr ;* |
Cytuj:
|
Matka wchodzi do pokoju i zaczyna gadac...
"PRZYJEDZ MAMO NA PRZYSIEGEEEEEEEEEE ZAPROSZENIE WYSLAL SZEEEEEF...." Tiiaaaaaaaaa............. |
damy rade ;d
|
Proland _/ ??
n/c -.- |
Kurwa Sędzia Jebany Szczur Kosmaty !!!!!!!!!!!!!!! Jebac Go !!!!!!!
|
pierdolec jeden
|
ta jeszcze jakby sedzia nie byl przekupiony...
|
Jaa Pierdole Co Za Zjebany Sedzia Kurwa Jak Wroci Do Angli To Mu Napierdole _>_!_:l!_l@r?>
}{lqrpkq@ro{k Jpoin Ehat )#wutr)(*#@ut_(@u#t |
To pierdolony kutas. Tak to jest grac z gospodarzami... Powinni się teraz spakować i pierdolić to Euro w dupę.
|
Lysy S*****el ;< taki plebs to z mc'donalda kurwa biora
|
KURWA GDYBY ZA TAKIE BANALNE PRZEWINIENIE ZA KAżDYM RAZEM GWIZDALI TO KURWA WYNIKI Z KOSMOSU BY BYłY 30:30? ehhh kurwa szkoda gadac <łzy w oczach>;(
|
stary xoo sedziowal szwab jebnay
|
kurwa aktorów to powinni brac do teatru a nie kurwa na boisko -,-
|
Jebne zara....
|
nie ma co plakac, mamy jeszcze szanse xd
webb i lewandowski 2 lyse kurwy |
Żeby się kurwa własną spermą udławił jebany łysy chuj.
|
http://img116.imageshack.us/img116/7...ecidaliyw4.jpg
http://img247.imageshack.us/img247/9475/sedziamn9.gif |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fakt, zachowanie sedziego to skandal na skale swiatowa. Pozdrowienia, ;) |
Sedzia zjebal , Roger jedyny pilkarz na boisku co umie grac;p wyjebac krzynowka poziom jego umiejetnosci = 0
do bolka : trenowalem siatke 5 lat ;] |
Cytuj:
|
No nie chce nic mówić, ale jedyni piłkarze co coś pokazali grają/grali w Legii :D (Roger, Saganowski, Boruc)
|
no co ty, a jop...? rotflllll xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jebać to można twoją starą na kagańcu, a tak btw. Jun 13 2008, 09:48:19 CEST Died at Level 75 by a dragon lord <------ piękna godzina dla nołlajferuf |
Cytuj:
1. Widocznie expiłeś zamiast oglądać mecz jeśli twierdzisz, że Krzynówek zagrał na zerowym poziome ułomny człowieku. 2. Podejrzewam, że trenowałeś zanim rodzice kupili ci komputer i zainstalowałeś Tibię :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
smutny komunikat mam dla was, z oficjalnych źródeł dowiedziałem się, że jutro wszystkie servery beda wyłaczone od 9 do 12. maja byc prowadzone prace konserwatorskie :/// ciekawe co przez ten czas bedziemy robic??
|
no chyba grac na ots ;x
nom, cze Roy. |
Cytuj:
|
i jak tam w Siedlcach bylo?
|
Kiko wróci za jakias godzine wiec ci opowie :-)
|
hahahahahah
|
a w Bochni tez bedziecie ? xD
|
jak wam podoba sie ojro? kogo faworyzujecie?? obstawiam Holandie :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |