![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Oczywiscie jak zawsze masz na wszystko odpowiedz,szkoda ze bledna,nie lansuje sie,lansuja sie bogate rozpieszczone dzieciaczki noszace na sobie wiecej niz pol budzetu miesiecznego przecietnej rodziny. Pierwszy raz slyszalem taka glupote by uznac zelowanie wlosow za lansowanie,ogarnij sie.To zeby nie pasowac pod twoj typ "pedala" to trzeba byc brudnym zaniedbanym zydem ubierajacym sie w ciuchlandzie,niedbajac o siebie a na imprezach nie mozna tanczyc tylko trzeba sie nap~ lokciami po ryjach aka pogo? Gz. I nie,nie chce byc fajny,wystarczy ze jestem soba i jest spora liczba osob co mnie za fajnego uwaza i nie dlatego ze zeluje wlosy czy slucham jakiegos gatunku muzyki,tylko dlatego bo mam taki charakter jaki mam. Jestes typowym przykladem typowo polskiej zawisci,przez takich ludzi jak Ty polacy sa uwazani za zacofanych wobec innych europejskich panstw i ta nietolerancja omg. Ogarnij sie zanim kogos ocenisz to go poznaj,bo ja juz w twoich oczach jestem lansujacym sie pedalem a to jest daleko bladzace postrzeganie mojej osoby.A nastepnym razem odpowiadaj na calego posta a nie wybierasz sobie fragmenty,na ktore odpowiadasz bullshitem i myslisz ze mi dopiekles :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowując... Gardzę opinią kolejnego nażelowanego technomłota, którego już wcześniej przekreśliłem jako osobę. Z reguły, patrzę się na to, jaki ktoś jest w środku. Ty zaś, od wewnątrz jesteś taki sam jak z zewnątrz. Odpicowany Żeluś - ortodoks. Ps. Nie jestem metalem. Nie z wyglądu. |
Cytuj:
Nie jestem technomlotem,juz wczesniej wspominalem ze slucham wszystkiego w tym techno,a ze slucham innych to juz niedostrzegalne ofc. no ale nic sie nie poradzi na steerotyp "zel-techno". Co do zelu na wlosach (znowu,omg jaki ty monotematyczny) to zeluje sobie wlosy dla siebie bo tak mi lepiej,nie wyobrazam siebie w dlugich wlosach za szyje czy tez rozczochrane na nieartystyczny nielad jakbym dopiero wstal z lozka. I nie,moze tylko dziewczyny u Ciebie w miescie leca na zel na wlosach u nas trzeba miec jeszcze cos pod czaszka i zaznaczam ze jedno nie wyklucza drugiego. Co do faila,taki jest slang arcanii,co druga osoba cisnie sie od zydow i to nieswiadczy o nietolernacji religjino-spolecznej czy czymkolwiek tego pokroju skierowana w strone Izraela i jego mieszkancow.I nie,nie mam slitasnego profilu na fotce,fotki mam z przed roku a ze raz w tygodniu wejde i obczaje sobie ulubione to nic zlego. NIe musze myc uszu,robie to dostarczajaco czesto,ty predzej popracuj nad logika bo brakuje jej w twoich postach,co zreszta nie tylko ja zauwazam.Wracajac do lansu to najbardziej ty sie tu lansujesz na kontrowersyjnego postera,ktoremu nic nie pasi,wszyscy sa pusta masa a ty jedynym oswieconym lol. Jeszcze slowko nadmienie na temat technomlota,wiecej metalu slucham niz muzyki elektronicznej co nie przeszkadza mi sie bawic przy kazdej,nie zaszufladkowalem siebie jako sluchacza "jedynej prawdziwej muzyki" za jaka fan rapu uwaza rap,fan metalu metal itd. Ja w kazdym gatunku (niemalze) odnajduje przynajmniej kilku dobrych wykonawcow.Wkoncu nadszedl czas na puenty tego posta,jestes 17 letnim smarkaczem(nie chodzi o wiek a o poglady) ktory jest wierny zasciankowym steerotypa aka zel=pedal,ktory za najwyzszy wyznacznik bycia nie lansujacym sie pedalem uwaza wyzywanie na roznego rodzaju forach innych ludzi (bo na rl trzeba miec cos miedzy nogami,nie dziwi mnie to ze ludzi twojego pokroju spotyka sie tylko na necie). ps. co do gardzenia opinia,spojrz ile osob gardzi moja a twoja,porwnaj,wyciagnij wnioski i sie obudz,bo wbrew pozorom za oknem jest calkiem fajny swiat,wystarczy nie narzekac na wszystko i nie byc internetowa pipka =) ps2. forum nie jest najlepszym miejscem na okazywanie tego ze sie wkroczylo w buntowniczy wiek i byc przeciwko wszystkim |
Teraz chcem obronić Faytera. Wczoraj miałem do załatwienia pewną sprawę w swoim banku. Zachodzę tam i w okienku obsługuje mnie pewien Pan który ma nażelowane włosy. Czy muszę faceta wyzywać od pedałów, technomaniaków itp. skoro faceta nawet nie znam ? XR3 zastanów się co piszesz, że ktoś sobie nażeluje włosy to jest jego osobista sprawa, zachcianka lub po prostu lepiej się czuje z żelem na włosach. Jako, że ty być może nie żelujesz włosów to nie oznacza, że masz prawo obrażać kogos nawet nie znając osoby. Powiedzmy, że w rodzine brat czy ktoś ma nażelowane włosy. Zaczniesz go wyzywać od technomaniaka ? Chyba nie ? A gdy spotkasz na ulicy człowieka 2x2 z nażelowanymi włosami zaczniesz go wyzywać od technomaniaka czy będziesz si starał jak najszbyciej wyminąć go żeby przez przypadek ci nie kazał gryzc krawężnik. Uważaj na słowa małolat, że ktoś lubi żelowac włosy to jest czyjaś osobista sprawa i zakonczmy ten głupi temat bo do niczego to nie prowadzi.
|
a konto na fotce bobek ma międzyinnymi po to aby nie byc tym kim ty jestes= internetowym napinaczem - noname:)
|
xr3 - mlody gniewny JAJAJAJ
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pora na Lucka Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. Jak będziesz pisał o tym książkę to dodaj to do bibliografii: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Techno http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/%C5%BBelu%C5%9B http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Pokemon_(osoba) |
bemko jestes zenujacy jak myslisz ze to moje konta ;] ale co sie dziwic po typie ktory chce zablysnac piszac o problemach rodzinnych u kogos innego. wskaz mi co jest smiesznego w tym ze stary lolka pije?
adas jak dalej aktualne 100k to chetnie wymienie xd |
Xr3 nie rozumiem twojej postawy wobec kazdego ktory tutaj cos pisze... starasz sie na sile kogos zaczepic, badz tez dowalic mu ... Jak musisz sobie z kims porozmawiac to idz do lustra (nie, nie mowie o fakerach na fociach) tylko popatrz na siebie jaki jestes z zewnatrz i od srodka a potem (jezeli jestes taki doskonaly) napisz tutaj COS co nikogo nie urazi...
|
Cytuj:
|
Dlatego ja używam gumy !! xDD
Chodź nie wiem co w tym złego że ktoś sobie da żelu na włosy |
xr3 to pierdolec poprostu, ja jezdze na desce lansuje sie ciuchami elo rap murzyny plx i co tez bedzie Ci to przeszkadzac? a wiesz co ja Ci powiem nie cierpie jebanych brudasow ktorzy nie potrafia o siebie zadbac, sluchaja muzyki ktora przypomina wlaczona kosiarke nie chce mi sie nawet zabardzo rozkrecac.
|
Twoją opinię, mam w głębokim poważaniu. A jeśli chodzi o "brudasów" jak to ująłeś, to pocałuj mnie w dupę, bo ja nim nie jestem.
|
Cytuj:
ty obrazasz ludzi zelujacych wlosy, a inni moga mowic ze metal ssie i smierdzi ale powstrzymuja sie od komentarza |
14:31 Goral Dave [161]: INTERREGNUM GUILD IS RECRUITING, IF YOU WANT TO JOIN ASK VESIGA ( 45 + LVL)
WTF?:) |
bede sie musial rozpisac
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
raczej zal ale nvm co do xr3, piszesz ciagle to samo, nie bede czytal wszystkiego od poczatku tylko dlatego zeby ci dopiec, ale jak napiszesz cos jeszcze, bede uwaznie patrzal i ci powiem co ty robisz =] btw. smieszny jestes "pan z banku musi miec wlosy na zel, musi dobrze sie prezentowac w pracy" chyba jestes chory, nikt mu nie kaze robic wlosow na zel, moze miec ladnie krotko obciete i uczesane i jest pro elo :// |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Xr3
Niektorymi wypowiedziami przeczysz sam sobie. Wg mnie starasz sie byc kontrowersyjny ale cos Ci nie wychodzi. Gowno Cie powinno obchodzi czy ktorys z nas zeluje wlosy, ma fotke//epulsa//mixer//single.pl czy konta na innych kontach i jakiej slucha muzyki. Mimo wszystko jesli wyrazasz swoje zdanie nie mozesz twierdzic ze Twoje zdanie jest najlepsze i wogole co to nie Ty ( bo taki starasz sie byc, zel=pedal, fotka.pl=lans etc.). Spoko wyrazaj sobie swoje zdanie ale nie dyskryminuj innych, jakos nikt z nas nie wyjezdza do Ciebie z tekstami "zamknij pysk brudasie, idz sluchaj swojego wiesniackiego slipknota i zaloz cwieki na rece, szyje etc. a najlepiej to sie utop". Zresztą i tak NAS gowno obchodzi Twoje zdanie na nasz temat bo nie masz znami nic wspolnego. Tak mam konto na fotce.pl I GOWNO CI TO TEGO Nie nie zeluje wlosow. I GOWNO CI TO TEGO Czasem nosze blekitne sweterki bo MI SIE PODOBAJA I GOWNO CI TO TEGO Slucham polskiego rapu, rocka, metalu, czasem techno (ale raczej Trance, house i D'n'b) I GOWNO CI TO TEGO Najlepiej wyjdz, nie trzaskaj drzwiami i nie wracaj. Teraz czekam na Twoje badziewne kontrargumenty plx start flame me :< Specjalnie dla Ciebie http://pl.youtube.com/watch?v=0ON8tHbbiFk :* |
tez mam blekitne sweterki bo uwydatniaja moje piersi
tylko zartowalem :) one sa sexi, tak jak ja |
hhahahha ostre slowa. btw xr3 odpisywal juz, ale jednak zrezygnowal? szkoda, jednak uznal ze przegral :|
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Next. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Może i trochę ostatnio mnie poniosło. Tak na prawdę, oceniam to, co ktoś ma w głowie, lecz mimo wszystko moja ideologia nie pozwala mi pozostać obojętnym, w stosunku do żelowych techno szczyli pokroju Pol-lopa, które lansują się ścierwami pokroju epuls i rzucają się z mordą na każdego, kto słucha innej muzyki niż oni. Typowa mentalność, dzieciaka z osiedla, który wychował się na trzepaku, bądź klatce schodowej, a potem dorwał do Tibii. Fotki nie znoszę, to fakt. Epuls? Nienawidzę każdego zasranego chłoptasia, który ma tam konto i biernie sprawdza, czy czasami nie dostał jakiegoś słitaśnego komentarzyka do zdjęcia, na którym widać go z jou miną, pokazującego fakersa do lustra w sraczu. Nie mów, że popadam w skrajność, ponieważ przedstawiam fakty, a argumentami są losowe zdjęcia, które ukazują się po wejściu na witrynę epulsa. @down Cytuj:
|
Ty masz z tym fakersem jakies nawyki, chyba zle wspomnienia =/
inni sie nie wstydza tego jak wygladaja, ale ty widocznie tak |
Cytuj:
|
Ciekawe... co musiał myśleć każdy z nich, gdy robił sobie któreś z tych zdjęć, a potem je uploadował...
http://img136.imageshack.us/img136/8881/zelsxs0.jpg |
skoro tak gardzisz ta stronka czemu jaj tak czesto odwiedzasz ;s negatywny komentarzyk byl XD?
|
xr3 moze pokaz nam jak wygladasz i sie z ciebie posmiejemy? wy*******aj juz z tego forum, bo to co tu wygadujesz to istny cyrk.
[IMG]http://img175.imageshack.us/img175/7...raz1sg1.th.jpghttp://img175.imageshack.us/images/thpix.gif[/IMG] |
snozi z mojej sie smiales, pokaz swoja
|
blazna z siebie nie zrobisz kiedy dodasz fotke jak byles szczylem
kurde podwojny post, zamiast edytuj wcisnalem cytuj |
Cytuj:
|
dobrze gada jebac zelusi z fotki polecam serwis jp.pl z dresami prawdizwa mlodiez
|
<< Tu byla riposta na posta xr3 ale zostala usunieta. Autor przestal odczuwac potrzebe udowodnienia mu czegokolwiek >>
Zignoruj trolla, nienawisc deskorolkowcow do techno mija z czasem wiem cos o tym. Wewnatrz niestety czuja sie gorsi, wiec musza wrzucac zeby pokazac sobie ze sa lepsi |
edited.....
|
|
|
kto to ten postrach?
edit dla snoziego \/ masz dziwne poczucie humoru jak cie to smieszy |
co sie dzieje pomiedzy int a areo angels? ;o
i jeszcze dzis ate of arcania padl od noobow huueuheu |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |