![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Andrew, ostatni raz: PRZECZYTAJ NA BOGA CALY TEMAT ALBO WON!
grzecznie nie dziala to moze niegrzecznie zadziala... Litawor Ci juz probowal wytlumaczyc ale ciezko u Ciebie z rozumieniem: to czy ktos pije, pali, zazywa itd to kazdego INDYWIDUALNA sprawa i ma prawo do decydowania o tym i nikt nie powinien moc mu zakazywac robienia z wlasnym cialem czego chce. To jest lamanie najbardziej podstawowych ludzkich praw, zaden polityk czy inny debil nie ma prawa decydowac o innym czlowieku, bo nie jest tym czlowiekiem a usprawiedliwianie tego dobrem spolecznym jest idiotyczne w przypadku gdy dane prawo nie odnioslo skutkow w zadnym z panstw w ktorym zostalo zastosowane. tak w ogole to widzeze jestes jasnowidzem bo wiesz co bylobypo depenalizacji. Ja domyslam sie co by bylo na podstawie doswiadczen innych panstw, a ty na czym opierasz swoja wiedze, na ktorym palcu reki? jeszcze jedno bo wiecej komentowac mi sie nie chce bo nie warto i tak nie zrozumiesz Cytuj:
Jak tego nie kminisz to ja nie wiem... moze powrot do podstawowki i nauka czytania ze zrozumieniem pomoze, albo odstaw ten koks, on ryje banie. |
No to jak ktoś bardzo chce palić i to robi to na cholerę zmieniać prawo?
A narkotyki i alkohol jest to sprawa indywidualna tylko do czasu, aż nie zaszkodzi innym. Jak w przypadku alkoholu do czasu jak ojciec po pijaku nie zacznie tłuc dziecka czy żonę, a w przypadku narkotyków sprawa jest dość delikatna, bo nie tylko zło można robić pod wpływem, ale złem jest namawianie innych. Dziecko przeczyta sobie czyjś post, że MJ nie jest niebezpieczne, że nie robi dziur w bani, poza tym jak ktoś pisze, że MJ nie wpływa negatywnie na prowadzenie samochodu to już ma rację i ten dzieciak to przeczyta i da sobie w żyłę, i oczywiście nie jest to problem tych co są za ćpaniem tylko indywidualna sprawa. Jak ktoś napisze coś przeciwko narkotykom to jest heretykiem i najlepiej spalić go na stosie, albo nabić do lufy i dopiero spalić, a może podać sobie go dożylnio? PS Boga nie ma :) ale Ty i tak pójdziesz do piekła. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: Dlatego napisałem: bzdurne prawo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do poczatku twojej wypowiedzi... to zlem jest takze namawianie do alkoholu czy papierosow... takim samym zlem jak namawianie do prostytucji czy narkotykow... szukasz na sile argumentow ktorych ci brak juz od dawna:baby: |
Cytuj:
|
lol... tak mi mowi logika o.O
i przeczytaj reszte tego co napisalem zamiast odpowiadac wybiorczo tylko na to na co masz jakakolwiek odpowiedz |
Cytuj:
|
Zażywasz = Przegrywasz
zabiło mnie to = | Alkohol to większe zło niż marihuana :P zgodzi się ze mna wieksza część użytkowników która sie wypowiadała na ten temat... @Andrew .. po co zmieniać prawo? jezu człowieku no pomyśl troszke.. |
Cytuj:
Lepiej zabić starą matkę niż młode dziecko. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://wyborcza.pl/1,75248,6945097,T...lic_trawe.html
Bardzo pozytywna wiadomość i podziwiam go za odwagę. |
Inteligenty sposób na walkę z debilizmem "systemu" chłopak podjął. To jest prawdziwa walka o wolność osobistą, nie bieganie w koszulkach JP.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z tego co wiem, złamał obecne prawo, żeby wzięli pod uwagę ten przypadek podczas zmiany tego prawa, żeby trybunał dał jakiś komentarz, ale kara chyba nie powinna go ominąć.
|
Cytuj:
|
Uznawanie prawo za niezgodne z konstytucją, właściwie sama taka możliwość świadczy o tym jak system prawny jest porojony...
Powinniśmy zmienić ustrój z demokratycznego na monarchie przechodzącą. Każdy obywatel byłby królem przez jeden dzień. Ale to ma wady: - Często by trzeba koronę dezynfekować :( |
Cytuj:
|
powinni zakazac marihuany alkoholu i papierosow, ultrasy to spozywaja i potem bija ludzi -.-
|
To za dużo jak na zakazywanie. Powinni zakazać ultrasów, piłki nożnej i w ogóle kibicowania czemukolwiek. Oprócz dopinogwania pań w kisielu :cup:
|
Cytuj:
Tak się walczy z narkotykami!!11111 X(X(X( |
Dla Meksyku liberalizacja prawa to jedyna nadzieja. Przecież tam gangi narkotykowe rządzą krajem. Inna sprawa, że dopiero zmiana prawa na całym świecie pomoże w walce z nimi.
A tutaj taka mała ciekawostka o najgorszym narkotyku znanym ludzkości: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...__Bo_pala.html |
Aj, zacząłem palić kilka miesięcy temu. Trzeba będzie zainwestować w e-papierosa :p
|
ja zapalilem marihuane chyba 3/4 razy w zyciu i mi sie to stanowczo nie podoba , nic w tym ciekawego 100 razy wole lezec pod lawka pijany niz chodzic i gnic z byle czego. prawdopodobnie nie zapale juz nic w zyciu , alkohol jest duzo lepszy. No ale to moje zdanie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To, że jako hetero nie potrzebuję takich używek :P
|
Co ma orientacja seksualna do używek?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Andrew, proszę. Nie pisz najarany na forum.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |