![]() |
Ja solo na 28 levelu sorkiem gs :S (4 hmm poszlo) !
A pallem to ......... ds na 9 levelu bez straty uh i hp :> |
Niewiem jak to zrobilem ale zabilem huntera na 10lv knightem ze skilami ok 45/42. Niewiem jak to zrobilem bo jak chcialem 2 raz go uwalic to on mnie uwalil;(
|
@up
Może jak go zaatakowałeś miał 1hp ? @topic Ja solo ubiłem GSa na pohu na 40 lvlu :), a z team'em to Dragon Lorda jak widać po prawej, jestem paladynem |
Mój best solo to dragon lord. Lałem go z burst arrows + sd. Miałem wtedy 38lvl/49mlvl
|
Sluchajcie ale palkiem na 8 lvl z dobrymi skillami i p setem +boszki mozna na GS
isć :) |
Najlepsze co pokonałem to cyklopy i huntery. Ze statystyk hp/exp moża by wywnioskować, że huntery są bardziej opłacalne, ale to bzdura. Na 2 cyce na raz zużyłem tyle samo mf'ów co na 1 huntera...
|
beholder na 20 lvl, skille po 55/55 wtedy były :D
|
Moj Solo Monsters To Dragon ( 2 UH'Y poszly)
Świat:Elysia Profesja:Knight Best Solo:Dragon Best Team:Gs |
;d
Poprawione wyniki:
Zerk + Leader solo ( bez UH, Orc Fortess [ troche duzo nraz ich tam ]) Dragon z kolegą - mi poszły 2 UH, koledze 3 |
Nacodzień skiluje mam skile 55/53 i lvl 12 jestem knightem z 2 mlvl ale chcialem sprubowac swoich sil i pokonalem beholdera sam bez zadnych runek i czaruw odjol mi zaledwie do jasno zielonego zycia a pokonalem go serpent swordem:cup:
|
Ja tez sie pochwale a wiec zaczynamy :
1. Drag solo (srednio teraz wychodzi po 1 uh na draga) 2. GS solo (7 uh najmniej) 3. Vampek (bez uha) 4. Orc Warlord + sword ring (5 uh) Czekam na Dragon Lorda solo ale niechce mi sie kupywac explo (poczekam na pacca i zabije dziada z exori B)) |
Ja najlepszego stwora zabiłam na 100 lvl.Był to ORSHABALL.ahahahahahahhhahahahahahahahha.Ale to było na Ots'sie:p
|
:p
Ehhh ludzie Wy to macie soloffki ;] Ja ubilem Demona solo na lvl 39/mlvl 44. No i spearman'a na rooku na 6 lvlu :D
|
Cytuj:
|
dwarf guard
na lvlu 12 czy 13 i mlvl 8 2 hmm zeszly :) |
A ja..
Mój best solo bez runek exurek itp...
Orc Bersacker czy jak to sie pisze na zamku chyba z war hammer szybko padl level 15 a skille 47/44 :) |
Cytuj:
|
ja na 14 lvl i 15mlvl ubilem huntera :baby: i tera expie na cycach:baby:
|
Best Solo
25 lvl sorcak-
dragon solo z summonami bez uhow, ihow itp:] demon skeleton solo z 1,5 hmm (bodajze 15-16 lvl):baby: |
Cytuj:
|
No to pora na mnie... Na moim 26 (33mlvl) druidzie zsolowalem 2 dragi bez sd same hmm i uhy
|
Ja zsolowałem draga na 27levie z samych hmmków :)
|
ja ostatnio z solowalem gs bez straty uha :)
(exori up/down) i jak lvm rosnie :D |
solo drag na 26 (knajt)
a tak to 2 assasiny i dark monk na raz :/ |
To ja też się pochwale :P
Ja zabiłem swoim druidem na 27 lvlu dragona :D 0 uh zero exury ani niczego w tym stylu :P Mana Shield :)
|
1: na 13lvl palem : hunter i DS'y - 41 dys.
2: na 15lvl palem : berserki - skille 46 dys. 3: bedzie becholder :P |
spammera ;+(
|
Dwarfa Guarda z Rózgi :]
|
Giant Spider rox! :P
Moj best solo to Giantek Spiderek ^^ 19 lvl Mag mlvl 29 z samych hmm bez straty uh ^^ =]
|
19 lvl Mag mlvl 29 z samych hmm bez straty uh ^^ =][/quote]
Wchodząc izchodząc to rez moge ubic GS ... a ile exur gran poszlo i mana fluidow na Gs ?? |
mam 60 level i zsolowalem takie cos jak:
Behemot Giant spider Dragon lord Dragon Necromancer Vampir i chyba wszystko;p zaniedlugo sie szykuje na solo banshee xD .....jak ktos nie wierzy mam filmiki i screeny :P moge przeslac |
Pall.pall.pall
na 15lvl skille 55/54 solo dragus z bolcikami raz sie ihnelem
xD |
Drag na 26lvl sorcem bez dsów
a nie motywów typu wchodze hmm schodze uh i tak w kółko ... odwarznie uciekalem:P pozatym sold z skull staffa(sorc oczywiscie) |
Sulik-na test serwie to sobie możesz.Tam sie nabija 65lvl w 6h.
Mój to mino archer druidem 14lvl 13mlvl. Palkiem na 19lvl beho.35dist.(juz nim nie gram):( |
moj bescik to dragus :baby: 20 lvl druta
|
moje sola
12 lvl pall skile 40\29 FE z boltow i 3 uhy i 2 exura gran (1 na zielonym hp ponioslo mnie:P)
36 lvl knight 64/63 z ringiem 4 uhy (2 jjak uciekal:P psikus:P ) DRAG 13 lvl drut 25 lvl (spadl bo sie pk uwzielo) DRAG 2 uhy i 5- 6 sd:D (siadaly po 100+:/) knight 31 lvl skile 54/49 (azura czyli przeszlosc) solo zamek kolo ab tzn wierze razem z pietrem z 2 ds i archanistem duzo uhow przeszlo bo konczylem z azura ale nie dedlem eq (DL k arm p legs i c helmet:D) |
A o solo z playerami tesh mowa??
Mi sie raz odechcialo grac w tibie wiec podeszlem pod depo i czekalem na odpowiedni moment :D:D A dokladnie chcialem sbie walnac UE :P:P W pewnym momencie walanlem 2 razy UE ....POkazalmi sie red skull i ban :P:P:P hehehe oczywiscie to bylo przed update xDxD |
Cytuj:
Topic: Otóż mój rekord 15lvl pall to był beho na full many (140) poszły 3 Exury Gran i pozniej jeszcze exura i miałem full hp na skillach 47/30/8 był to pierwszy beho i nawet ładny loot poleciał: spellbook i 2handed sword :] chociaż liczyłem na quagmire rod :P Ah no i oczywiście jeszcze wg. expa to były cyce tyle że tutaj żadne runy nie szły tylko uciekałem i traciłem z 7 bełtów na każdego... |
Dragon:p
Druid 16 level 20+ mlevel |
62 royal 88/74
Demon solo pratahment ale na dwa razy, bo za pierwszym podejściem padlem xD (e beam po pleckach) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |