![]() |
myśle że oni tak strasznie bardzo sie Was boja poprostu...
omg żal mi jest abcokó i ludzi z avis i ogólnie wsyzstkich murzynów z morgany |
Czasami tak bywa.
Flow może się teraz nacieszyć tym, że "wygrali" z piachem na pustyni, ponieważ brak wody wyczerpał nas i musieliśmy zażyć świeżej wody. Następnym razem zaopatrzymy się w manierki z wodą i zapasy żywności. |
Gimli fajne eq
|
tez sie w*****lem ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak już mówiłem, upał doskwierał moim towarzyszom broni, więc poszliśmy napić się wody.
|
Cytuj:
|
Nam w zasadzie to na lepsze wyszlo to nie u nas katrila sie zdenerwowal
|
no katrila pewnie nie bo nie jest po waszej stronie...
ale cala reszta kolorowej wiary pewnie juz tak... mam dziwne wrazenie, ze zapominacie polskiego na openkach |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jednym slowem: zdygaliscie...
|
Cytuj:
2 sprawa ze nasza potega byla tak ogromna ze uciekliscie |
Sprzedam tanio kase na morganie... ktoś chętny ?
|
Jest Mi Was Zal! Nie Wyszlismy? Runda Po Pustyni 30minutowa A Wy W Pz. Zal Mi Was Pizdy I Tyle
|
Cytuj:
Całuje Kakej~ |
dalismy loga i dopiero wtedy wyszliscie :( Na Morganie to wy jestescie psami i to wy powinniescie za nami biegac a nie odwrotnie :)
|
Od kiedy dla Ciebie Flow sa "psami" ?
|
Cytuj:
|
To nie my wtapiamy 400 do 180~ a po 2 nic nam to nie zaszkodzilo ze dalismy loga bo to nie nas Katrila opierdolil ze traci czas zeby wam pomoc a my sobie loga dajemy
|
Kogo to interesuje jawor moze byc nawet 10000 do 160 czy ilu tam ale to wy wczoraj loga daliscie :baby: jawor dodaj nooby 8 to ci z 500 wyjdzie helgejcie
|
Cytuj:
2. dodaj ostatnie fragi wyjdzie 210~ dla flow 3. jak bardzo chcesz wiedzieć to andi nas nie o*******ał tylko z was kpił |
dodaj to odejmij tamto i wyjdzie ze Flow wygrwa a po 2 jestem ciekaw jak dlugo Andi by wytrzymal takie cos ^.- bo jak pamietam jak Andi ogarnial i np oni nie chcieli wyjsc to Anid sie w*****al
|
jakbyście prowadzili fragi sumiennie to by sie o to nikt nie do*******ał. widać andiego dawno nie słyszałeś
|
Nawet nie wiem kto to jest ten co fragi prowadzi a po 2 fakt dawno go nie slyszalem zle nie wydaje mi sie ze on nie ma co robic tylko non stop poswiecac czas dla was
|
abcoki mnie cały czas rozśmieszaja :) łatwo powiedziec czekaliśmy, nawet bardzo, tylko czemu nie mogliscie sie cofnonc czy chociaz ponownie zalogowac jak tak plakaliscie ze Flow nie wychodziło
btw. Jawor zobacz na date rejestracji i powinienes wiedziec czemu eq w awatarze (samego awataru nigdy nie zmienilem), chociaz niesadze zeby Ci to cokolwiek uswiadomilo :// |
Grubasek sie szczyci wygrana 36 do 3? czy 6? mmm ile bylo na okolnir? 40-0? mmm co bylo na ob ostatnich 40-3? mmm pozdro poćwicz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ta ostro cpam musze zmienic lidera a btw Franek Franek lowca bramek !
|
Jonthek Fearless
Mar 13 2009, 15:25:34 CET Killed at Level 84 by Zirkov |
Cytuj:
|
klj;jk;kl;kl;
|
Legła Warszawa ! hahaah <(J)3 !
|
Data i czas Open Battle była ustalona kilkanaście godzin wcześniej. Wychodząc 2 godziny po czasie, można rzec, że oddaliście "mecz" walkowerem.
Turniej ma zasady i wojna też. Nie stawiacie się na czas, to oznacza, że nie chcecie walczyć albo się boicie. A tak na koniec, jesteście najlepsi, ale tylko w strefie ochronnej (czyt. pz). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jonthe miał lagi, kicka i został spingowany. I pewnie jeszcze biedak został shackowany w drodze z templa do dp. :// @ Arencjusz Fajnie by było móc zawierzyć Twym postom, ale Avis przez wiele lat udowadniało, że jedyne zasady, których używają to te, pozwalające im wygrać wojnę lub wywalić kogoś z serwera (mowa o starym Avis, które powstało z dawnego Fire). Doskonale widzieliśmy co stało się, gdy ktoś bezstronny policzył fragi i "zabrał" im około 100pkt. Mimo tego, że wielu z nich deklarowało, iż fragi nie mają dla nich znaczenia... |
Wiec widzisz Russ przynajmniej mysli ;x
@up Zapomniales dodac jeszcze ze w miedzyczasie dostal bana bo gm przeczytal wasze zazalenia na temat sharing/trading |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |