![]() |
Cytuj:
|
Arcade'owa, jak to w tego typu "ścigałkach".
|
Mam problem. Na grze R&C - Tools of Destruction,w momencie pierwszego lotu na Ardolisa (planeta piratów,przed stacją kosmiczną Apogee) gra mi się zacina,wcześniej tak nie robiła (przez rok nie była wyjmowana z pudełka). Otóż może to pomoże,ale mam na płycie parę rys (małych) czy mógłbym zgrać tą grę na czystą płytę a potem na PS3? Czy ta gra będzie wtedy chodzić,na płytce podstawowej? Czy trzeba jakieś specjalne? Proszę o pomoc :(.
|
Co sądzicie o E3?
Mnie najbardziej ucieszył kolejny trailer SW: The Old Republic i świetny gameplay Crysisa 2, mam też nadzieję, że powiedzą coś o Mass Effect 3, bo miało być, a na razie cisza ;/ |
Cytuj:
|
Dla mnie trochę nuda jak na E3. Microsoft w tym roku ssie. Xbox slim wygląda prawie jak zwykły xbox : D (na pewno nie jest to taka różnica jak w przypadku PS). Gameplay Crysisa nawet nawet, podobały mi się wybuchy itp : P
Co do Medal of Honor to boje się, że wyjdzie z tego mieszanka BC2 i MW2, z wyglądu przypomina mi MW2, a udźwiękowienie BC2 : P. No nie wiem, ogólnie nic specjalnego tam nie widziałem, ale to pewnie też dlatego, że nie było za wielu gier, których rozwój obserwuje i mnie interesują : P. Aaa no poza Xbox live w PL. Rynek konsol dostanie niezłego boosta. |
Co sądzicie o Morrowind? Nie miałem jeszcze okazji zagrać, a chciałbym kupić. Kupować?
|
Ja jako zagorzały fan Gothica i wszelkich RPG próbowałem w to grać, ale mnie specjalnie nie wciągnęło.
@E3 Mnie najbardziej cieszy AC: BH no i Natal (teraz Kicket czy coś w tym stylu), a Xbox 360 Slim to jak to już ktoś powiedział niewypał. Jedyna bardziej odczuwalna różnica to wbudowane Wi-fi i dotykowy przycisk włączania. |
Cytuj:
|
Cytuj:
- typowe RPG (mocno klimatyczne, praktycznie wszystkie elementy zawarte dla tego gatunku) - jeden, wielki sandbox (chyba największy (oprócz GTA) w jakiego grałem) Jeżeli te dwie rzeczy Ci pasują, to bierz śmiało. ;) @E3 Zaciekawił mnie też nowy NfS. Odejście od wysokiego realizmu jak w Shifcie, a postawienie głównie na wyścigi z policją. Może być bardzo interesująco. Mam do was pytanie odnośnie Xbox Live w Polsce. Skoro ta usługa będzie u nas dostępna, to Games for Windows Live też? Nie zauważyłem, żeby ktokolwiek poruszał ten wątek, a jestem ciekawy. |
|
trailery the old republic miazdza, tylko mam nadzieje zeby gra byla tak fajna jak trailery, noi smutny jestem z powodu ze tylko multi ;/
I czekam na nowego Asasyna, bo ledwo co skonczylem grac w 2 a juz 2.5 wychodzi xD @edit jezeli stara republika bedzie platna to ja to pierd*le ;l |
Cytuj:
A co do ścigałek, to już mi się bardziej nowy Driver spodobał : P A babka z portala miażdży : D. albo raczej je głos : P There's a Hole in the Sky Through Which Things Can Fly http://cobb.typepad.com/cobb/2006/09..._a_hole_i.html : D |
Cytuj:
|
No właśnie "chyba", dlatego piszę, że niekoniecznie. Tym samym wcale nie wykluczam, wskazuje tylko, że to nie jest takie oczywiste : P. Głównie dlatego, że jak oglądałem wywiady, to było w zasadzie mówione jedynie w stylu: "czy posiadacze xboxa będą mogli to, czy posiadacze xboxa będą mogli tamto? Nikt o PC nie wspominał.
|
|
wypier*alaj z reklama smieciu -.- Tu sie mowi o normalnych prawdziwych grach, a nie o jakis gownach w przegladarce
|
@up
Izi lol : P @top SC2 coraz bliżej... szkoda, że pogram dopiero pod koniec września ;< |
aj noł, ale nie lubie zasmiecania tematu mimo ze czesto ja to robie w innych tematach, ale to juz jest inna historia.
Aj łont Asasyn Krid 2.5 jak to mowia ;] |
I want Bulletstrom NOW! Why do I have to wait until six months?! I want it now!
:( |
Gra ktoś w Betę MoHa? Mogę odpalić jednego keya jakby ktoś chciał.
|
http://www.youtube.com/watch?v=EPAiDaTR81g
NFS powraca do korzeni, mozna byc pewnym ze Criterion zrobi niezle efekty wypadkowe ja dostalem orgazmu |
Cytuj:
A co do Pana 1 up: Criterion odpowiedizalny za nowego NFSa? Czy oni przypadkiem nie sa odpowiedzialni za Burnout'a?:D Jak tak, to mam nadzieje ze to beda dobre arcade'owe wyscigi:D |
Cytuj:
@rentonB Ten zwiastun stary już, na E3 go chyba pokazywali : P (o ile nie wcześniej) |
Wiem, miesiac bez neta i jestes jak murzyn :D
|
Jakiegoś cRPG mi polecicie do grania...
@down Coś nowszego? |
Fallout? : f
|
fallout 3 ;]
|
Cytuj:
Zaraz po wakacjach New Vegas, tak? Trza zaoszczędzić trochę złociszy, coby starczyło na tą grę (no chyba że będzie wybitnie lipna, co się stanie, jeżeli będzie odgrzewanym kotletem z dodanymi paroma duperelami). Oglądałem filmik demo z E3 i wygląda kropka w kropkę jak Fallout 3. Ale c4 jako zabawka na pewno wymiata :D Swoją drogą, jakiś czas temu próbowałem grać zarówno w jedynkę i dwójkę opadu radioaktywnego. System walki jak dla mnie nie przejdzie. W ogóle. Dobrze, że FO3 to strzelanka, ale niezbyt odpowiedni ludzie się za to wzięli. Oo, rite, ma ktoś do polecenia jakąś grę w stylu GTA, tyle że lata 2006-wstecz? Najlepiej, gdyby była jednocześnie łatwo dostępna :x @down W to to akurat gram :x |
Mafia, lol : P
|
Cytuj:
Jeśli koniecznie chcesz coś nowszego, to wypróbuj Kotor, Mass Effect, bądź Wiedźmina. |
wlasnie kotora moge polecic, ale 1 czesc tylko, bo 2 jest denna krotka i za malo walk na miecze swietlne.
|
Dragon Wariior III
http://i.ytimg.com/vi/IgqIBPf-Y4E/hqdefault.jpg
(Randomowy skrin z gugla) Grał ktoś? Niby jeden wielki ośmiobitowy pixel a bez gamefaqs bym se chyba flaki wypruł. @down Gz, ktoś kto gra(ł) w tibię, ciśnie po grafice w grze sprzed niemal 20 lat. |
@up
nie pojdzie mi ;/ |
Cytuj:
Gothici Fallouty Arcanum Cytuj:
PS.Grałem w jedynke - bez szału. Spoony robi teraz serię filmików o Ultimach, warto to sprawdzić. Ta "Ultima zero" na komórkę. |
tibia to gowno, gralem zaluje bo przez ta gre siegnalem dnaaaa i jeszcze nizej.
|
Dragon Age większym sukcesem od Mass Effect 2, więc z tej pierwszej marki będą wyciskali więcej. Czyt. na razie o kolejnych DLC do ME2, czy ME3, ani widu ani słychu :(
Wniosek: Będzie trzeba w końcu zagrać w DA! |
Ja nie widzę czemu trzeba kupić nowego Xboxa Slim, tyle samo co zwykły tylko z WiFi i dodatkowymi portami. Strata kasy.
I jak możecie to niech mi ktoś coś powie na temat Risen'a? Poza tym faktem że jest strasznie podobny do Gothica 2. http://www.youtube.com/watch?v=yTEASmGA1U4 Nowy gameplay z BO, jestem pod wrażeniem. |
Cytuj:
Tia, pomijając fakt, że przenośnie WiFi do starego x360 kosztuje 200zł + Slim ma mieć zmniejszoną awaryjność i pozbawiony być wszelkich błędów (RRoD E74 itd.) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |