![]() |
To ja powiem jesze co do tej historyjki Albertusa o samolocie: Nie wierze w to, jestem niemal pewien że nie raz to już gdzieś słyszałem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moja notka: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Niektórym wystarczy coś prostego, a nawet to konieczność, bo zanim zrozumieli by zdanie złożone z 2 lub więcej orzeczeń to by zapomnieli, nad czym się właściwie zastanawiają. |
I ty, Albert, będziesz mi mówił kto jest normalny? No sorry, może wy, dzieciaki z ulicy jaracie się każdym %. Taki już wiek. Chcecie sobie pić na lekcjach, gówno mnie to obchodzi, martwi mnie tylko, że potem jak wylądujecie na budowie dróg to będziecie opóźniać robotę. Takie małe podsumowanie pana "znam się lepiej na poczuciu humoru".
Zresztą, problem w was taki, kozaki, że mocni w gębie, a za chuj tego nie zrobią. Yoh pewnie siedzi cichutko na lekcjach i słucha na lekcjach. O Albercie szkoda gadać, walnie swoje teksty typu "nie musisz mi wierzyć", szkoda tylko, że nadal nie ma filmiku z taczką. DID NOT HAPPEN. |
Cytuj:
Oczywiście mama się nie stawiła, bo nikt nie raczył jej poinformować. |
Cytuj:
yohssie(to tylko znaki) |
Cytuj:
To niezły kozak jesteś. |
huashuas
huashuas huashuas |
Cytuj:
Myślisz ze ja cichutki jestem na lekcjach? buahah , owszem teraz się trochę uspokoiłem ale i tak czasem (1-2 dziennie) jakiś pomysł wpadnie do głowy. Nie porównuj każdego do siebie , teraz jak teraz ale w czasach podstawówki to bylem jednym z najgorszych (zachowanie) uczniów w SZKOLE (nie klasie) ,co nie przeszkadzało mi żeby z niektórych przedmiotów mieć nawet 4. Z reszta i tak ja ci tego nie udowodnię (nie muszę , ale ty tak bardzo chcesz) , ani ty mi. Możesz przyjechać i pogadać z nauczycielami czy mnie pamiętają , przejrzeć dzienniki... hmmm , ewentualnie mógłbym ci wstawić na kompa świadectwo z podstawówki/gimnazjum/zawodówki , tylko ze ono o niczym nie będzie świadczyło , bo zachowanie w szkole stawiają rożnie i prawie każdy. ma te nieodpowiednie/poprawne. |
Przypomniało mi się jak w gimnazjum wychowawczyni zadzwoniła do kumpla do domu, a on nie chcąc mieć przejebane nie powiedział nic rodzicom, tylko zmieniając głos podał się za swojego starszego i pogadał sobie z nią. Ponad 15 minut gadali.
|
Cytuj:
|
Cytrynowy,wiesz czasem mi się zdaje że w podstawówce/gimnazjum bili cie w szatni po WF.Ujebałeś się tego Albertusa i to ty robisz z siebie kretyna a nie on,u mnie nawet na lekcjach wychowawczyni mówi że jeżeli ktoś coś głupiego robi to się to ignoruje,zapewne gdy u was wychowawczyni to mówiła to ty z zapartym tchem odrabiałeś kolejne zadanie z matematyki,gdzieś napisałeś że kogoś bili w domu,to ciebie zapewne bili jak chciałeś wyjść na dwór do kumpli i kazali ci się uczyć.Potem wychodzą gorsze drętwe niedojeby niż te pokolenie JP.
|
Cytuj:
@up: Coś jeszcze? Musiałeś się ostro zmęczyć pisząc to. Miałem się rozpisywać na temat waszego tępego pojęcia o tym co robię, ale daruję sobie. Albertusa ujebałem się mając konkretne powody. Cieszę się jednak, że coraz więcej osób jest za nim, przynajmniej skończy się gadka "bo to modne". Nara, idę robić matmę, a wy idźcie pić z ojcami i gwałćcie dziewice (jak to miło tworzy się na temat innych domysły). |
Cytuj:
a) alkoholik (nie pijacy , abstynent) b) wyjeb pospolity. Cytrynowy , u nas tez były osoby które dostawały wpier. przed i po WF , idź do psychologa i powiedz o tym śmiało , albo wygadaj się nam... powiedz wprost "BILI MNIE!" albo tak jak my to ostatnio robimy , na lekcji taka cisza itp. ja się nadstawiam kolega mnie po mordzie a ja krzyczę "PANI ! BIJO!!!" ;D |
@Cytrynowy/Stracone dzieciństwo boli co nie?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ale, proszę, udowadniajcie mi coś dalej. Bardzo fajnie się to czyta (kto pierwszy wyskoczy z "Cytrynowy był ofiarą gwałtu", ten dostanie cukierka!). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiem ze pisze się i mówi Bija ale BIJO śmieszniej brzmi , jeszcze ja takim fajnym głosem krzyczę ;p Wiedziałem ze się wygadasz co cie gryzie , pytanie czy zgwałciła cie kobieta czy mężczyzna ;D bo jest duza różnica , ale nie martw się , skorzystaj z profesjonalnej pomocy psychologa |
Cytuj:
Cytuj:
Aha no i: Cytuj:
Ehh. |
moze nie jestem jeszcze zbyt "dorosly", zeby rozprawiac na ten temat, jednakze.
albertus@ rozumiem, ta flache mozna przyniesc, ale do szkoly? Na lekcji? Ja jeszcze jako-tako zrozumiem po lekcjach, tak dla dobrego poznania. No ale bez przesady... Choc dopiero chodze do gimnazjum, to smialo moge stwierdzic, iz tutaj w moim gimnazjum wiekszosc osob wywyzsza inteligencja 1/3 tego tematu. Kto normalny wjechalby taczka do szkoly 0_o? Moim zdaniem mozna to zrobic przed kolegami na dworze, ale do szkoly, gdzie chodzi 19419891 osob u ktorych wyrabiasz sobie taka, a nie inna opinie? I nie gadajl tutaj o czyms takim jak 'nie interesuje mnie, co mysla inni" bo SZCZERZE w to watpie. Mozna powiedziec jakis sprosny dowcip, dopowiedziec cos. Ale zeby rysowac penisy na tablicy? Ostatni duren robi takie rzeczy. Moze to i jest w pewien sposob zabawne, ale z pewnoscia odbiega to od dobrego zachowania. Pomysl, co w takiej sytuacji mysla twoi nauczyciele, twoi pseudo-koledzy, z ktorymi (tak wyglada) tylko chlasz, palisz i knujesz mega-smieszne kawaly. btw, czy nagle albertus zaczal wyzywac? : o |
może i zaczynem wyzywać ale ostatnio bardzo nerwowy jestem ale nie jest to zasługa nikogo z was po prostu mam problem techniczny, to już inna śpiewka;
ja tam nie widzę w tej wódce nic złego... u nas chłopaki z wiosek przynosili parę razy samogonkę w plastikowych buteleczkach i parę osób co doleciało to parę łyczków zrobiło , obok szkoły są garaże (na przeciwko) za nimi na przerwach pija browary , chyba codziennie ktoś tam sobie pije. Parę razy widziałem z browarem pod szkoła. Sprawa papierosów jest bardziej otwarta bo wszyscy tylko wychodzą przed drzwi szkoły i już odpalają , staja sobie parę metrów dalej i pala , chowają tylko przed paroma nauczycielami , bo przed innymi to pala normalnie. Ja po wypadku ( sierpień) miałem w pracy zwolnienie , wiec czwartki , piątki w domu siedziałem. chodziłem na kulach i parę razy bylem pod szkoła o 8-9 i se browarki piłem... ogólnie fajnie było. ale teraz nie pije , a głodnemu chleb na myśli... |
Ja raz piłem wódkę w szkolę, ale nie jestem z tego dumny. Chociaż to było 0,5 na 5 osób (pozostałośc po sylwestrze przemycona do szkoły) więc nawet tego nie poczułem.
|
nie zdarzyło mi się pic przed szkołą. jedynie odrazu po niej. jakos dziwnie bym sie czul "zeschizowany", że mogą mnie nauczyciele wyczuc. z resztą... takie picie to ciut wannabe.
|
Cytuj:
|
Ostatnie 2 strony mnie rozwalily :D Jeden nerd twierdzi, ze nie jest sztywniakiem, bo zamiast czytac ksiazki siedzi na forum, a drugi jako dowody na swoje poczucie humoru wkleja notki. Normalnie przedszkole :D
|
Cytuj:
Co do sprawy alkoholu w szkole. Mieliśmy dziś matmę z dyrektorką, i zapytałem jakie są konsekwencje PRZYNIESIENIA alkoholu do szkoły. Mało tego, że wydalenie ze szkoły, to do tego nadzór kuratora (to chyba też zależy od wieku, nie wiem czy 18 latkowi kuratora by dali, ale nie znam się, więc może i tak). Może u ciebie Albertus ludzie piją pod szkołą, może nawet pijecie z nauczycielami, kogo to obchodzi. Po prostu do definicji normalności dodajmy linijkę "przeciwieństwo Siemiatycz (?)". A dla moich fanboyów. Dzisiaj robiliśmy zadania maturalne na matmie, ale jestem spięty i sztywny, co nie? ;( |
Cytuj:
Albertus czasem przesadza, ale wypominajac mu glupote, patologie i wszystko co mozliwe wydajecie sie strasznie dretwi. |
Cytuj:
|
Patrząc na to neutralnie to ty jesteś nerdem, a albertus głupkiem. Jednak, sugerując się waszymi postami, wolałbym być albertusem niż tobą.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak w ogóle, to ile masz lat? @down: Eeee, a co ma do tego intelekt? I skąd nagle stwierdzenie 'kompleksy' ? |
Cytuj:
A tak na serio- no sorry, ale po co komu nie wiadomo jak wielki intelekt, skoro jest zakompleksionym człowiekiem? Może jestem dziwny, ale wole być szczęśliwy niż mądry. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Te historie wcale nie muszą być zmyślone, niby po co miałby się przed wami popisywać, skoro nie robi to na was żadnego wrażenia. Pokazuje on po prostu, że nie każda szkoła musi być pełna zamułu. U nas w klasie był dym o to, że większość chłopaków nie za ładnie traktuje dziewczyny (obmacywanie, itp ;)) U mnie też było mnóstwo takich zabawnych sytuacji i ogólnie nawet największe "sztywniaki" miały taką samą beke co inni |
Cytuj:
uleczylem kompleksy |
Cytuj:
Chociaż po przeczytaniu tego posta: Cytuj:
|
Przykro mi, lecz nie wszyscy są tacy idealni jak Ty. A ten incydent ku zapewne twemu zaskoczeniu, nikomu nie skrzywił psychiki. Nie martw się, przejdzie to nam
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam paru znajomych z Niemczech i Stanów, i dla nich takie zachowania są żałosne, a w ich szkołach takie coś nie ma w ogóle miejsca. Potem się dziwić, że uważa się, że Polska to jakiś kraj trzeciego świata. No bo co z tego, że można sobie popić po szkole, trzeba iść na szpan i robić to W szkole :cup: @down: 'Przykro mi, lecz nie wszyscy są tacy idealni jak Ty' to był sarkazm. Wiadomo w jakim celu użyty. |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |