![]() |
Cytuj:
Zabawne ze osoba ktora wlazila w dupe,przymilała sie,przepraszala jako pierwsza na GC zeby tylko utrzymac sie w gildii,teraz tak sie napina i podwyzsza swoje EGO wstawiajac tutaj swoje RL fotki,screeny z expa. Widze na RL robisz za zakompeksiona osobe,brakuje ci czegos hmm moze milosci,moze masz problem z dziecinstwa,ciagle odczuwasz bol przywierconych zabawek do dywanu lub zabawek za gablotka... Piszac tutaj sobie nie pomozesz,co wiecej pograzasz sie bardziej. Pozdrawiam :D |
@up
Racja ;) |
O Tak O Tak Dojdziemy Dzis Do 69?
Ściera odisin 17:05:47 "16:59 XxXxX KsX XxXxX: dorwe sciere" 17:05:53 juz sie doczekac nie moge wiesz? |
Nikt nie chce moich zdjec wklejac :( to sam wkleje no co... fotka z zimy tamtego roku
zapomnialem sie napiac :( widzisz sysiu czeba plywac http://img51.imageshack.us/img51/7030/moc.jpg Jp na pin ka na 100 pro cent |
Cytuj:
Na co tu RL zdjecia ?:/ |
szkoda tylko, że to Mati wbijł ten lvl !
no, ale kurcze widze, że ja już sam dla siebie lvl'e wbijałem i sobie pisałem "Dla Grzesia" ! Proste juby suko, że ty wiesz lepiej ode mnie SŁYSZAŁEM, ŻE MNIE DOJEDZIESZ OD WICHERKA - czekam, bez odbioru. P.S : juz na tibii cię nie lubią to dupe moderatorom tibia.pl liżesz lol |
kto ma mnie dorwać ? mam się bać ? :baby:
|
|
KATARZYNA 18:38:16 a pamietasz te czasy, gdy 18:38:25 bawilismy sie z Waldziem w chowanego ? O TAK!:cup: |
Cytuj:
TY JESTES GORZEJ POPIERDOLONY NIZ USTAWA PRZEWIDUJE... Stawiam na to ze jak wracasz ze szkoly kupujesz duze czipsy siadasz przed komputerem i czekasz zeby sie napinac,zeby cos wstawic,zeby zablyszczec,zeby podniesc swoje ego.Ty masz prawdopodobnie zaburzenia rownowagi psychicznej,rozdwojenie jazni.NIC DO CIEBIE NIE DOCIERA moze jedno proste slowo WY*******AJ okz? |
Niestety sytuacja finansowa po okradnięciu Cery pozwala mi na kupienie TIGERA
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam sie smiac, smieciu? Umyl bys ten brudny bysk, braciszku psiaka of guardia Szczalka |
Wojna na focie sie zaczela co niektorzy sie wystraszyli xD n-k zło :evul:
http://img262.imageshack.us/img262/8453/lolwd.jpg |
Cytuj:
AND THE WINNER IS !!!!!! CERUS !! NAGRODA ZOSTANIE DOSTARCZONA POCZTA POLSKA W CIAGU 7 DNI ROBOCZYCH |
tanio gp zapraszam do kupna
http://allegro.pl/show_item.php?item=855294010 |
Cytuj:
Cytuj:
pzdr i na demki ha em emki http://img24.imageshack.us/img24/4213/zenneny0335.jpg |
Cytuj:
z reszta gałęziom wstęp wzbroniony lol! @do temtu skończcie pisać te pierdoły bo to jest doprawdy żałosne, zapraszam do wyzywania się na privie lub na WARZE W KRAKOWIE 1 VS 20, z reszta i tak Pani Gmowa usunię wam te posty kse kse |
ty juby nawet dla kogos nie z guardi jestes pierdolonym idiota po tym co tu czytaja. Nie mozesz kurwa przezyc tego ,ze w koncu tobie sie dostalo, a nie komus innemu?:C bo jak sie na cos zanosilo to odrazu koleguf zmieniales az w koncu stalo sie to co powinno pare miesiecy temu. Mam rade dla ciebie! s*******aj do kuchni i cwicz umiejetnosci nabyte w swojej pro szkole i zamknij ryj bo to juz nawet nie jest smieszne a zalosne
|
Cytuj:
|
zgadzam się z Izim, Maksem i Amoniakiem !!
Cam z grimów z Orszem : http://www.speedyshare.com/files/198...y_z_Orszem.cam http://img121.imageshack.us/img121/6046/beztytuudan.jpg |
Cytuj:
gówno mnie to obchodzi pulchniutki :baby: Cytuj:
|
Cytuj:
Jak morde umyjesz to pogadamy :) I ogolnie to nie wiem, z ktorym, z 2 psowych szmat rozmawiam bo acc na tibia.pl tez sharujecie ;/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Usunac Temat Na Forum
|
fajt fajt dajesz Hyoga ! Rozpierdol ich w drobny mak ://
|
Cytuj:
A, ktory z was jest wielkim uczniem Pana "Walacego dlugo i namietnie" ? Odpowiesz mi na to bardzo trudne pytanie? |
1. Oszukałeś mnie kolejny raz,
mówisz, że przepraszasz lecz, w tajemnicy powiem Ci, że mam to wszystko gdzieś, i nie chce dłużej już dotykać Ciebie, smakować Twoich ust, cierpieć w samotności roniąc łzy, wszystkiemu winien jesteś Ty. Ref: Dlatego nie chcę, by nigdy więcej przypadkiem trafił ktoś w moje serce chcę stać się skałą, lodową górą, a swoje serce ogrodzić murem. Dlatego nie chcę, by nigdy więcej przypadkiem trafił ktoś w moje serce chcę stać się skałą, lodową górą, a swoje serce ogrodzić murem. 2. Obiecałeś dziś kolejny raz, zmienić się nie wyszło Ci, Twój telefon dzwoni znów, i musisz już iść, nie chcę dłużej już, dzielić z nią, Twoich zdradzieckich ust. Nie potrafię tak już żyć ---------------------------------- All the right friends in all the wrong places So yeah, we're going down They've got all the right moves in all the right faces So yeah, we're going down Just paint the picture of a perfect place They've got it better than what anyone's told you They'll be the King of Hearts, and you're the Queen of Spades And we'll fight for you like we were your soldiers I know we've got it good But they've got it made And the grass is getting greener each day I know things are looking up But soon they'll take us down before anybody's knowing our name. They've got all the right friends in all the right places So yeah, we're going down We've got all the right moves and all the wrong faces So yeah, we're going down They said, everybody knows, everybody knows where we're going Yeah, we're going down They said, everybody knows, everybody knows where we're going Yeah, we're going down Do you think I'm special? Do you think I'm nice? Am I bright enough to shine in your spaces? Between the noise you hear And the sound you like Are we just sinking in an ocean of faces? It can be possible that rain can fall, Only when it's over our heads The sun is shining everyday, but it's far away All the world is dead. They've got, They've got all the right friends in all the wrong places So yeah, we're going down We've got all the right moves and and all the wrong faces So yeah, we're going down They said, everybody knows, everybody knows where we're going Yeah, we're going down They said, everybody knows, everybody knows where we're going Yeah, we're going down It doesn't matter what you see. I know i could never be Someone that looks like you. It doesn't matter what you say I know i could never face someone that could sound like you. All the right friends in all the wrong places So yeah, we're going down We've got all the right moves and all the wrong faces So yeah, we're going down All the right friends in all the wrong places So yeah, we're going down We've got all the right moves and all the wrong faces So yeah, we're going down They said, everybody knows everybody knows where we're going Yeah we're going down They said, everybody knows everybody knows where we're going Yeah we're going down Yeah we're going down Yeah we're going down All the right moves, hey Yeah, we're going down All the right moves, hey Yeah, we're going down |
@juby
RIPOSTA STULECIA! |
pewnie tekstu nie zna ale melodia byla fajna
|
http://adusiowaty.wrzuta.pl/audio/6v...he_right_moves
BYŁO PRZETŁUMACZONE Wszyscy odpowiedni przyjaciele we wszelakich nieodpowiednich miejscach Więc tak, podążamy w dół Oni posiadają odpowiednie poruszenia w odpowiednich twarzach Więc tak, podążamy w dół Namaluj obraz idealnego miejsca Oni mają je lepsze niż ktokolwiek ci mówił Oni będą królem kier, a ty jesteś królową pik A my wszyscy walczymy dla ciebie jakbyśmy byli twoimi żołnierzami Wiem, że pojeliśmy to dobrze Ale oni doprowadzili do stworzenia I trawa zieleni się bardziej każdego dnia Wiem, że rzeczy wyglądają dobrze Ale niedługo pociągną nas w dół Zanim ktokolwiek pozna nasze imię Oni mają wszystkich odpowiednich przyjaciół we wszelakich odpowiednich miejsach Więc tak, podążamy w dół My mamy wszelkie odpowiednie poruszenia w nieodpowiednich twarzach Więc tak, podążamy w dół Mówią, wszyscy to wiedzą, wszyscy wiedzą gdzie podążamy Tak, podążamy w dół x2 Czy uważasz, że jestem niezwykły? Czy uważasz, że jestem miły? Czy jestem wystarczająco jasny, by błyszczeć w twoich przestworzach? Pomiędzy hałasem który słyszyszi dźwiękiem który lubisz Czy po prostu nie toniemy w oceanie twarzy? Możliwym jest, że deszcz może spaść Tylko jeśli będzie (spadał) po naszych głowach Słońce świeci każdego dnia, ale jest teraz daleko cały świat jest martwy. Oni mają,Oni mają wszystkich odpowiednich przyjaciół we wszelakich nieodpowienich miejscach Więc tak, podażamy w dół My mamy wszelkie odpowiednie poruszenia w nieodpowiednich twarzach Więc tak, podążamy w dół Mówią, wszyscy to wiedzą, wszyscy wiedzą gdzie podążamy Tak, podążamy w dół x2 Tak, podążamy w dół Nie ma znaczenia co widzisz Wiem, że nigdy nie mógłbym być kimś kto wygląda jak ty Nie ma znaczenia co mówisz Wiem, że nigdy nie mógłbym stawić czoła komuś kto brzmi jak ty Wszyscy odpowiedni przyjaciele we wszelakich nieodpowienich miejsach Więc tak, podążamy w dół My mamy wszelkie odpowiednie poruszenia w nieodpowiednich twarzach Więc tak, podążamy w dół x2 Mówią, wszyscy to wiedzą, wszyscy wiedzą gdzie podążamy Tak, podążamy w dół x2 Tak, podążamy w dół x2 Wszelkie odpowiednie poruszenia, hej Tak, podążamy w dół x2 |
Cytuj:
|
e moze chcecie kupic fote sisika? a nie tak tylko piszecie to samo i to samo i jeszcze raz to samo (convidents dashers i inni, zeby nie bylo, ze tylko convidents!)
|
rzuć ceną/ jaka pewność że to on a nie jakiś noob spod spożywczaka! bd miec wiecej klijentuf
|
to ja chce uslyszec cene
fota 12 mpx + film hd jak pijany wraz z zimmerem ubijaja bossa raczki (tak aby byla pewnosc, ze nie robie nikogo w chuja z ta fota) |
|
Fota sisika 15 mpx jak zjada 3 paczke mc nuggetsow. Tylko powazne oferty
|
Cytuj:
|
|
O Tak O Tak!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |