![]() |
Ja: Recruting ppl to guild lv 40 +
Nagle msg od waska ze chce a ja na to : 13:25 Sandclecker: wiesz ja thiefów w gildi nie chce 13:25 Sandclecker: :/ 13:25 Sandclecker: Koriego o***ac... 13:25 Knight Wasek: why thiefow? 13:25 Knight Wasek: 13:25 Sandclecker: Koriego o***ac... 13:25 Knight Wasek: ja*******e to nie ja 13:25 Knight Wasek: moj kolega 13:25 Knight Wasek: passy zobaczyl 13:25 Sandclecker: tylko ty miales invite 13:26 Knight Wasek: ****A 13:26 Knight Wasek: werz skoncz 13:26 Knight Wasek: cya 13:26 Sandclecker: Czyzbym trafil w sedno? 13:26 Sandclecker: :> 13:26 Sandclecker: Kolega...:P 13:26 Knight Wasek: wez bo juz mi sie niechc sluchac tego 13:26 Knight Wasek: jak ja tego nie zrobliem 13:26 Knight Wasek: CYA 13:26 Knight Wasek: nie to nie laki bez 13:26 Sandclecker: narX i teraz nie wiem czy dobrze zrobilem bo moze to nei on wiec dlatego chce sie dowiedziec czy nie popelnilem błędu i nie przyjołem go do gildi?? :/ |
Heh... jesli to jego kolega to w czym problem zeby go poprosil/zmusil (nie potrzebne skreslic) aby oddal te itemy ??
|
Narazie mowi nam ze jego kolega, mozliwe ze nawet on poda jego adres to wszystko bedzie jasne :) , Wasek podobno dal mu tydzien na oddanie itemow , wiec ma jeszcze 5 dni , jezeli nie bedzie itemow i kasy , wykonujemy kilka telefonow. :)
Od pewnej Pani grajacej na Calmerze dowiedzialem sie ze ludzie z tamtej cafejki graja na Calmerze po to zeby chwalic sie tym kto ile ukradł. Z kumplami i niektórymi ojcami odwiedz(ą/my) tą "cafejke". |
Cytuj:
Jak co napisz na priv , podam ci dokladnie gdzie i kogo do***ac z tych panow ;) przy okazji jesli bede w tym terminie w gdansku to tez sie pisze na wyprawe , a jesli nie to ich pozdrowcie odemnie :evul: |
kto znajdzie krasnoludka? ;d
http://img216.imageshack.us/img216/4821/uo00073gj.jpg btw. wklejajcie ssy, nie piszcie tyle ;/ |
Ehh... Ani "dziękuje" ani "gz za mlv" :P No co za ludzie co za ludzie...:P
|
Magus pod drzewem lord szcza z prawej strony pod drzewem hrhrrhrh ;] tu na pvp ladnie sie treni:DD
|
Nice... <10 znaków>
|
GZ San~
Magus* Lord gwałci elfa a ty filmujesz:) |
Dawaj warzyk dawaj xD pamietam co grales jeszcze warzycka to były czasy nie? :P teraz na celescie grasz uhmm pamietasz votolo co sie z ciebie smial?;d
blalblabalbal gratz ssow trzymajcie sie blablabla :D |
Cytuj:
|
up @ Zainwestuj w slownik :) i zamknij dupe zlodzieju =)
|
Hmm Zlodzieje .. Nooby :]
Ehh Maniak Maniak Nie Myslalem ze jestes az Tak Glupi . . .
Po 1 Okradasz Ludzi A Po 2 Wpie**sz Sie w Nie Swoj Resp !! Expie sobie fajnie na dragach Wlatuje Taki Maniak Kot Zabija Mi Draga Zwija Loot I Ucieka n/c Noobs Pluge Calmera . . . |
Heh wiem że nikogo to nie interesuje ale wracam na server
|
Uwaga Wiecbork
|
Cytuj:
Wasek/Maniak Kot czy to aby nie reinkarnacje Tatsuo?? o.O |
Cytuj:
Ja niechce nic mowic , ale te koksy o kturych on mowi to chyba nie z tego wiecborka 8o widac ze koles sie obsral i teraz straszy , to sa cwaniaczki w wieku 16-21 lat , zwlaszcza ten najstarszy niby przywodca kazdy sie go boi a 1 s*******al :D :D :D Wiec niech Astral de Va/Sir Zydek oraz Knight Wasik przygotuja swoje mordki z tego co widze. Ps. Pozdro dla old Calmeranczykow , tych z przed 1-2,5 roku ;) |
ja bym tego nie nazwał reinkarancją tatsuo, ale raczej kultem tatsuo - niedługo gildie założą i sie będą okradać wzajemnie...
|
zajefajne sski jak widac na podpisie tez gram na Calmerze :p
\/ |
No co prawda to nie rook ale zawsze cos... :P
http://img.photobucket.com/albums/v2...-224104-57.jpg |
Hm........ bosman czy jak mu tam napisal zeby astral, wasek i (?) Sir Dzidek szybkowali mordki?... Co ty masz do Dzidka? A wiem te kompleksy... Zazdrosc ludzka rzecz;P
A tak btw. znam troche ludzi z calmy i wiem ze Maniak Kot zawsze kradl itemsy-.- Nie wiem po co on jeszcze jest na tym forum... |
Cytuj:
JAKI DZIDEK , ILE RAZY MAM PISAC ZYDEK , TO SA 2 ROZNE OSOBY , I NIEMAM NIC DO DZIDKA BO GRALEM NA CALMERZE I ZNAM SIE Z DZIDKIEM NIEWIERZYSZ TO SPYTAJ , A KOMPLEKSOW NIEMAM , BO POKI CO TO 80% 50+ POLAKOW Z CELESTY Z LEVELEM PRZEGONILEM ZACZYNAJAC OD 0 !! A ONI MIELI WTEDY TAK JAK MOWIE 40+/50+ LEV ! nie zebym sie chwalil ale jesli musisz o kompleksach mowic to musialem skontrowac. A co do Maniaka Kota , to zwykly noobek , juz nie pierwszy raz udowadnia to. Koniec dyskusji bo mi sie juz zbiera na bana a go niechce ;) |
Cytuj:
|
@Maniak
Zebys za duzo nie wrzucał tutaj,pamiętaj że twój adrss to dla mnie 5 minut :) @Wiecbork Piekne miasto ludzi przepakowanych drożdżami , dobrze biegającymi. @Magus Fajny screen , na poczaku myslalme ze to cos zwiazane z updatem :P , ta zieleń... :P Pozdriawiam |
4.5 godziny na Dlach niestety loot nie dopisal ale i tak bylo spoko :) Niestety ss tylko z lootem bo ja sie uhac musialem a Anor nie wiem czemu nie robil >.>
http://img.photobucket.com/albums/v2...-153848-26.jpg |
|
I k***a co TO NIE JA !! Spytajcie sie Korialstrasz !! Ja sie nie wie to sie nie pier***i głupot k***a mać !!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jak nie umiesz sie normalnie wypowiedziec to odpusc sobie forum -.-. Pozatym tez sadze ze gdybys to nie byl ty to az tak bardzo bys sie nie denerwowal i nie rzucal bluzgami na prawo i lewo |
Cytuj:
Ciekawe czy było by ci miło jak by cie każdy wyzywal od "hakerów" i "złodzieji" jak bys tego nie zrobil !! |
up @ stary nie ******* bo w domq napisane bylo w invitach Knight wasek wyraznie i sie nie wyginaj bo wiemy ze to ty i nie *******
|
Cytuj:
Dla mnie , to ty jesteś tylko głupim thiefem i myśle że nikt o poziomie inteligencji orangutana nie zniży się do twojego poziomu . Wyraziłem tu swoją opinie o tobię . Tasiorstrasz zróbcie akcję : Anty Wasek i zmotywujcie żeby Thais/Venore/Ab/Ank/Edron/Carlin/Dara go jak tylko wejdzie do gry zaleje msg typu : Thief , Fu**er , Idiot itp. Może się uda =D PS: Pomścijcie Korialstrasza ! |
Cytuj:
No k***a niestety tak już prawda X( X( S*ur**el jesteś i tyle Jak byłem z nim na dragach to nie chciał mi ku*as uh`a dać i jeszcze scopry mi zlurował, a mi się uh`y akutrat skończyły no i ded ;( P.s.: Nie będe bluzgał bo bana dostane :P P.s. 2:Szukam jakiegoś blokera na dragi, który nie będzie kradł loota i który mi odda przynajmniej część loota :P |
No cóz, lepiej późno niż wcale :P
01:01 You see yourself. You are an elite knight. You are Majtek of the Perly Lotry. http://i6.photobucket.com/albums/y20...ots/UO0257.jpg Mały ancient scarab hunt http://i6.photobucket.com/albums/y20...ots/UO0274.jpg Kaprawe pierwsze exori :P http://i6.photobucket.com/albums/y20...ots/UO0282.jpg Na pożegnanie http://i6.photobucket.com/albums/y20...ots/UO0283.jpg Ide w kime bo jutro trzeba expić :P |
Ehhh ...
@UP
Eh Andrew :P Fajnie wczoraj bylo :P tylko bylo trzeba mowic ze idzecie na duze :P scrabY :] To bym zostal pare minut dluzej :^^ PACC ROX @Wasek Po prostu jestes noob i tyle ... Ile razy bylismy na huntach razem i co caly loot brales nic nie dostalem :/ Twierdziles ze mnie uhnoles :q |
Szkoda mi slow na mojego przedmowce... :( Btw, co miales na mysli piszac "PACC ROX "
|
Przepraszam za post bez zdjecia, ale to dla mnie wazne. Chcialbym wam przedstawic rozmowe z Princess Ann:
08:39 Princess Ann: czesc 08:39 Princess Ann: chyba masz cos mojego 08:39 Miechu Warrior: cze 08:39 Miechu Warrior: co? 08:40 Princess Ann: nie ,co tylko zielony bp z kasa w srodku 08:40 Miechu Warrior: yyy... nie rozumiem 08:40 Miechu Warrior: moglabys jasniej? 08:40 Princess Ann: owszem rozumiesz, ale ludzi sie poznaje wlasnie wtakich sytuacjach 08:41 Miechu Warrior: nie rozumiem, powiedz o co ci chodzi 08:41 Princess Ann: przez przypadek otworzym mi sie parcel i zamiast parcela na skrzynke przeciagnelam bp 08:41 Princess Ann: i ty go zabrales 08:42 Miechu Warrior: o 08:42 Princess Ann: bo nikogo nie bylo w poblizu ,tylko ty 08:42 Miechu Warrior: kiedy to bylo? 08:42 Princess Ann: potem uciekales i jak cie doganialam to sie wylogowales 08:42 Miechu Warrior: no co ty mowisz? 08:42 Miechu Warrior: kiedy to bylo niby? 08:42 Princess Ann: mowie, to co widzialam 08:42 Princess Ann: w zeszlym tygodniu] 08:42 Miechu Warrior: w jaki dzien? 08:42 Princess Ann: widocznie masz krotka pamiec 08:43 Princess Ann: i nie logowales sie przez kilka dni 08:43 Princess Ann: bo patrzylam czy jestes 08:43 Miechu Warrior: nie logowalem sie od piatku wieczorem do poniedzialku popoludniu bo nie mialem pradu 08:43 Princess Ann: dziwne zbiegi okolicznosci 08:43 Princess Ann: to byla cala moja kasa 08:44 Miechu Warrior: 0o 08:44 Princess Ann: i przykro mi ,ze akurat polak to zrobil 08:44 Princess Ann: zegnam 08:45 Miechu Warrior: uwierz mi ja tego nie zrobilem! nie wiem jak to sie moglo stac, moze mnie z kims pomylilas! nigdy w zyciu nikogo nie okradlem 08:45 Miechu Warrior: w jakim miescie to bylo? 08:45 Princess Ann: ankrahmun 08:45 Princess Ann: nie , nie pomylilam 08:45 Miechu Warrior: jestes pewna ze to bylem ja?! 08:45 Princess Ann: tak 08:45 Miechu Warrior: a pamietasz w jaki dzien i o jakiej godzinie? 08:46 Princess Ann: tylko ty, nikogo tam nie byloa ty przechodziles, bp zniknal a ty za chwile sie wylogowales 08:46 Miechu Warrior: a pamietasz w jaki dzien i o jakiej godzinie? 08:46 Princess Ann: wieczorem,ale dzien , nie pamiatam 08:46 Princess Ann: sroda, albo czwartek 08:46 Miechu Warrior: w zeszlym tygodniu? 08:46 Princess Ann: tak 08:47 Miechu Warrior: nie wiem jak to mozliwe ale wyglada na to ze ktos inny sie mna zalogowal 08:47 Miechu Warrior: ale nikomu nie dawalem swoich passow 08:47 Miechu Warrior: i nic z moich rzeczy nie zniknelo 08:47 Miechu Warrior: ide do depo, przeszukam je cale 08:48 Miechu Warrior: naprawde jestem w szoku 08:48 Miechu Warrior: nie wiem jak to sie moglo stac, moze to byla moja postac ale to na pewno nie bylem ja 08:51 Miechu Warrior: przeszukalem depo, nie mam tu ani jednego zielonego bp, nic nie zniknelo z moich rzeczy... 08:51 Miechu Warrior: nie potrafie tego wytlumaczyc ani tobie ani sobie =/ 08:52 Princess Ann: dobra, wzbogaciles sie ,a ja mam nastepny powod ,zeby nie grac 08:52 Princess Ann: papa 08:52 Miechu Warrior: poczekaj 08:52 Princess Ann: baw sie dobrze Jestem w szoku po tym co uslyszalem, nie mam pojecia o co chodzi. Nie mam zadnych dowodow na swoja obrone, musicie mi uwierzyc na slowo ze TO NIE BYLEM JA! Wyglada na to ze ktos sie zalogowal moja postacia ale z moich rzeczy nic nie zniklo, a po tym backpacku ani sladu :( nikt, nawet znajomi, nie zna moich passow, a jesli bylby to hack to przeciez zniklyby moje rzeczy... Nie potrafie tego wytlumaczyc. Przykro mi ze Princess Ann stracila cala kase, gdybym tylko wiedzial w czyje rece trafil ten bp to zrobilbym wszystko zeby go odzyskac, niestety nie ma zadnych sladow... Wiem ze wszystko wskazuje na to ze to ja wiec myslcie sobie co chcecie, chcialem tylko powiedziec ze przykro mi z tego powodu i mam nadzieje ze Princess Ann nie skonczy grac z tego powodu... To wszystko. |
Przeszukaj dp carlin itd po drodze a jak znajdziesz to oddaj ance;P
|
Ja nie moge tego pojac. Nikt nie zna moich PASSow a loguje sie na postac bez problemu. Akurat gdy ten ktos jest zalogowany, udaje mu sie ukrasc caly dobytek Ani, a wlasciciel postaci nic o tym nie wie. Do czego to juz dochodzi w tej grze...
|
Ehhh ... nie wiem co się stało dokładnie ale jak nie miał nikt twoich pasów to sytuacja jest jednoznaczna -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |