![]() |
ja w niedzie nawet do 2 rano expie :D
ss zeby nie bylo :P http://img223.imageshack.us/img223/5777/uo00582cr.jpg jak to w kiepskich spiewali "ta okropna niedziela" jutro szkola -.- a ja kur nie ma migawki trza o 8 sie zrywac -.- |
szkola jak dla kogo bo nie dla mnie =D^^
|
hehe , dokładnie...;D je*ać szkołę.
|
Sram na szkołę :D Dzisiaj będa jakieś advansy :D
P.S Dzisiaj wywiadówka :baby: |
Dubh.
DUBH OWN3D !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D HAHAHAHAHA
Character Deaths May 29 2006, 12:34:40 CET Killed at Level 92 by a blue djinn Chciałem wam powiedzieć że byłem przy tej sytuacji :) i dostał combosa na ostatnim piętrze w final roomie za 1400. HAIL !:) |
to bylem ja B) B) B) B)
|
Ja tam musiałem bo dziś poprawiałem się z bioli :D
Dostałęm 3+ z odp. i 1 z pr. domowej, która po 5 min. poprawiłem na 3+ :D Ale i tak suka pewnie mi wstawi 2 na koniec -.- @Edit: Oj, te Dziny rzeczywiście dobre... OK Instaluje Tibie i się loguje :D |
O losie ... Mocne są :p
|
Hahaa szkoda ku*wa że nie widzieliście jego miny ;D hahahah
Pozdro Dubh :D |
;( May 29 2006, 15:43:07 CET Killed at Level 29 by Zivizes ;(
Zajebał mnie tylko za to , że niby miałem podobny outfit do bound . Z,a,j,e,b,i,ś,ć,i,e a brakowało mi tylko 10 % do 40 mlvla i 30 % do 30 lvla ;( I to są właśnie Swaty ! |
:(((((((((((((
A ja z tydzień nie byłem w carlin i dzisiaj se przyzedłem i zobaczyłem jak się ludzie rozkozaczyli :>>>>>>> Żal.pl |
Może wróce do Adesa i nim będe grał , nie chce mi się odrabiać :/ a sorcem wolno się expi :/ Zobacze .
|
lol...co ty gadassz ?!?! to jest szok po deadowy ;D daj spokoj to tylko jeden dead...i juz zmieniasz chara ?? rozumiem jakbys padl na 60 + ale na 29 ... no daj spokoj...
|
Michal nie mozesz tak latwo sie poddawac.
Szybko wszystko odrobisz i bedzie git ;) Musimy pokazac ze nie tak latwo mozna nas zlikwidowac :D |
Cytuj:
Na 60+?? Hmm....Pomyśł co by było jak byś padł na 90+ tydzien po stracie 900 k (nie pytajcie jak, bo chyba fraga w tibii poświęce...) w ostatnim pokoiku na ostatnim piętrze w osatnie misji Green Djinnów dostając combo za 1400 w jednej sekundzie...Tak jak ja ;) Ale "no one lives forever"-kazdy dead nas tylko wzmacnia, jesli nie sprowadzi do poddania sie. Więc chyba pora na PG po dedzie ::p |
Cytuj:
Na 60+?? Hmm....Pomyśł co by było jak byś padł na 90+ tydzien po stracie 900 k (nie pytajcie jak, bo chyba fraga w tibii poświęce...) w ostatnim pokoiku na ostatnim piętrze w osatnie misji Green Djinnów dostając combo za 1400 w jednej sekundzie...Tak jak ja ;) Ale "no one lives forever"-kazdy dead nas tylko wzmacnia, jesli nie sprowadzi do poddania sie. Więc chyba pora na PG po dedzie ::p |
Graj dalej Michał XDDDDD!
|
michal nie poddawaj sie to tylko jakes 20 k expa do tylu mowie ci wes 2 ds i lecisz na tomb i w godzine odrobisz to i jescze naddatek bedziesz miec
dubh kijowe sa te djiny :/ |
jake kurwy z cipow !!!!!!!!!!!!!!!! mialm kase na domek w carli nie pobierali to myslem ze juz ok dzis sie loguje nie ma domku kurwa mac i jescze to co za debiel
You have been excluded from any auction until Jun 28 2006, 09:07:53 CET, because you have not paid your rent or bid last time w*****ony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
Mówie o 60...bo 60 np. palek bardzo żadko ma blessy...a 90 knight raczej napewno nie ? więc trace więcej expa od ciebie na 60 bez blessów niż na 90 z blessami -.- P.S. Ale to combo było boskie :D haha |
Pamiętam moje dedy na... 11 levelu xD Pieprzyłem że już nie będe grać itp. I tak po każdym dedzie. Graj dalej a nie pierdól.
A tak wogóle to troche hamsko padłeś... zabić za ubiór? :/ |
Michał graj knightem lub sorcem :)
Ale graj... |
|
Cytuj:
on z mila checia zabiej ludzi którzy noszą outfit Prophets of Darkness z wojny widze ze duzo osob sobie go nosi np. Nesson,Gothreck(teraz w Swat),Wuju xD |
Cytuj:
Character Information Name: Therion Sex: female Profession: Sorcerer Level: 12 World: Astera Residence: Carlin Last login: Nov 26 2005, 22:27:20 CET Account Status: Free Account Account Information Real name: camila Location: Chile Created: Apr 14 2005, 02:56:07 CET |
Cytuj:
|
omg
gracie na Valorii to myslalem ze wiecie ze chodzilo mi Therion Archons >.> |
Co za nooby :D hah
|
postanowilem sie wybrac na deserta:P (maly szczegol ze mam 34 lvl)
http://i79.photobucket.com/albums/j1...ry/desert1.jpg chwila napiecia: http://i79.photobucket.com/albums/j1...ry/desert2.jpg patrz loot:D http://i79.photobucket.com/albums/j1...ry/desert3.jpg potem byl maluski trap ale zyje:P |
Specjalne podziękowania dla Tobbelito i Disbolisa...
Name: Mis Korargol Sex: male Profession: Elite Knight Level: 55 World: Valoria Residence: Ab'Dendriel Last login: May 30 2006, 19:39:18 CET Comment: Hello.. Me best friends and bro ;] - And me Rl Girl -Miska Korargolka- <- If she dies you are hunted 4ever.. Kocham Cie Monia! =** Im sorry for all problems you had to face because of me Account Status: Premium Account May 30 2006, 19:39:08 CET Killed at Level 57 by Tobbelito and by Disbolis I to wystarczy...:] |
heh zabiliscie tego loka a ty co na afk stales 24 i 20 lv ubiły 44 -.- <lol>
|
Ty no ku*wa...ja go chciałem u*ebać...
|
Cytuj:
|
Tak czy srak padnie jeszce raz , okazji będzie więcej chłopaki głowa do góry .
|
Cytuj:
|
Tym pierwszym to byłem ja z thothem :P
|
On padł pewnie za akcje poniedziałkową. Jak all swaty logneły się na pk chary i w AB lali. A Harvestman puścił UE i all padli i po chwili go Swat, zabiło. A Korargol i Horzym mają hunta za to, że tam byli i niby loota zajebali:)
I to taka akcja była :D Wiec nie mówić, że ktoś im zapłacił bo nie uwieże... |
Cytuj:
|
To najwyraźniej się już odkupił :D
|
Ahm...cały Swat Team...wyjdzie ci taki noob charem...i za*ebie cie a ty mu nic zrobic nie mozesz...
Character Deaths May 31 2006, 15:31:16 CET Killed at Level 24 by Kokoz Znowu musze odrobić ahm...:P Ale ja się nie dałem poszedłem z kolegą i u*ebałem c*uja ... niestety nie miał mojego bp uh...wrzucił do domku Zivizesa... Character Information Name: Kokoz Sex: female Profession: Elder Druid Level: 25 World: Valoria Character Deaths May 31 2006, 15:44:58 CET Killed at Level 25 by Wuju Druid and by Allelee Zaraz przybiegł Zivizes ale zdążyłem uleczyć kolege...chyba szkoda mu było unj...więc pobiegł pod domek...CO ZA C*UJE ! Ide odrobić lvl papa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |