Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Duch Niespokojny 24-09-2006 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xbill (Post 1002900)
Ludzie TROCHE KRYTYCYZMU!!
Cichy robi dobre filmy spod znaku „zwiedzaj” i to jest koniec jego „wielkości”.

Ale właśnie to wystarcza, żeby twierdzić, że Cichy jest "wielki" - może to określenie na wyrost, ale namęczył się nielicho, wkładając w te filmy swój czas i pieniądze. Cichy robi dla przeciętnych Tibijczyków więcej niż co najmniej 99.9% użytkowników tego forum.
Cytuj:

Poza tym nie robi kompletnie NIC. Zapytajcie któregokolwiek h lvl na harmoni i przekonacie się ze BIERNY tutor Cichy załatwia tylko sprawy przydupasów CK, i poza nimi świata nie widzi. (nie wymienię tu wszystkich „przekrętów” bo to nie ma sensu, i nie ten temat).

Tego nie będe komentował, bo nie gram na Harmonii i nie mam o całej sprawie pojęcia. Ale sformułowanie "nie wymienię tu wszystkich „przekrętów” bo to nie ma sensu, i nie ten temat" jest co najmniej nieuczciwe. Albo mówisz jakich to "przekętów" dopuścił sie Cichy mac (oczywiście przedstawiając dowody) albo nie wypowiadasz się o tym w ogóle, bo ja na przykład mogę wyciągnąć twoje "przekręty" (oczywiście wyssane z palca), ale szczegółów nie podam, wystarczy, że smród się rozniesie...
Cytuj:

Co do samych filmów: oglądając film z „kultystów” na LB miałem ochotę zakrzyknąć „TAK CICHY!! ZREWOLUCJONIZOWANO SYSTEM MAGI!!”.(dla nie kumatych: pierwszy filmik, w którym Cichy używał czarów spontanicznych)

Tutaj się muszę zgodzić. Sam miałem zamiar zwrócić uwagę, że Cichy many używa tylko i wyłącznie do leczenia, co po kilku miesiącach od update'u, w którym przyspieszono jej odnawianie czterokrotnie jest co najmniej dziwne.

@Khalak
Argghh... sprawdź w słownku co znaczy "bynajmniej"

Erhion 25-09-2006 09:56

Ominęła mnie wielkie premiera wczoraj, ale właśnie obejrzałem filmik i powiem jedno: majstersztyk. :cup: Miałem rację, że będzie w formie wmw. :p

Mam nadzieje Cichy, że na tym nie koniec i będziesz nam nadal przewodnikiem w tym wielkim świecie tibii. ;)

Gz.

Ard Carraigh 25-09-2006 10:24

:)

Nie oglądałem zakończenia i faktem jest że nie widziałem nigdy Cichego w akcji tzn. nie krecącego filmów a intensywnie expiącego ;) Co nie zmienia faktu że w jego filmiki są przydatne nie musi być Power Gamerem ( ? :P ) ważne że robi coś pożytecznego a nie idzie na żywioł ( hi > 60 mana fluid ... ).

Nie ma co krytykować - zrób to sam - hehe a potem narzekaj że źle zrobiłeś.

Pogratulować wytrwałości i życzyć kolejnej setki, filmów :D

dr zlo 25-09-2006 13:25

no dobra masz dobrze a raczej pięknie wykonane filmy ale ten WMV byl taki piękny ze sie popłakalem

I love Cichy Mac

Cichy 25-09-2006 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ŻaQ (Post 1002895)
PS jakim programem podkladales muzykę? Bo gdy ja wstawialem snagitem to jakosc strasznie malala ;s.

Friendship! Nightwish! Exploring! :P

Już wcześniej przygotowany plik muzyczny wgrałem bezpośrednio do Windows Movie Makera. Ale to był mój pierwszy wmv, ja się na tym jeszcze nie znam :baby:

Kasztaniaczek 25-09-2006 16:13

Cichy ten film jst suuper =]

Naprawde nie widzialem lepszego filmiku od czasu Annihilatora z Astronisem,Selenisa,Gebba i jeszcze kims, teraz to pobilo to =]

Pozdro i jak najwiecej filmikow =]

Khalak 25-09-2006 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1003436)
Cichy ten film jst suuper =]

Naprawde nie widzialem lepszego filmiku od czasu Annihilatora z Astronisem,Selenisa,Gebba i jeszcze kims, teraz to pobilo to =]

Pozdro i jak najwiecej filmikow =]

Astronis
Selenia Shadowbolt
Gebba Darkrose
Elmari the Soullessone
A swoją droga to nie wiem po jaka cholere na anni isc w 3 knightow i 1 pal... przeciez to 2 praktycznie stalo bez ruchu (co najwyzej mogli troche z runek postrzelac) :p pozdro

Cichy 25-09-2006 19:12

Dzięki wszystkim za słowa uznania :D
Ciesze się, że filmik się prawie wszystkim podobał :) a tym którym się nie podobał... zawsze mogło mi wyjść coś takiego jak dałem pokaz przedpremierowy :evul:

Przy okazji dzisiaj jeden z moich znajomych wychwycił buga w liczniku, który objawiał gdy ktoś ściąga przez IE (btw. czy ktoś jeszcze tego używa? ;) ). Niestety przez to wyniki zostały zawyżone. Licznik został naprawiony, a ilość ściągnięć skorygowana do realnej wartości.

Palladyn von hellgate 25-09-2006 19:20

czekalm wczoraj oz do 23 aby sciagnac twoj filmik wyjebisty ze tak powiem :]

Saviour 25-09-2006 19:49

Piękny filmik :) Naprawdę żałuję że oba deady były podczas nagrywania filmików o które ja prosiłem tzn dworcsy i scaraby :P (miało się z 3-4 konta na tibia.pl...) A tak ogólnie to bardzo fajny filmik :D Szkoda że nei pokazałeś na nim KAŻDEGO miejsca jakie zwiedzałeś ale to co było na ostatnich filmikach (robionych po to żeby jak najszybciej 100 wbić, typu roty trolle i gobliny :D) to się raczej nei nadawało ;) Ogólnie film bardzo dobry jak na pierwszy wmv, 9/10 bo nei był idealny :P

Matekneo 25-09-2006 19:56

Filmik jak zwykle swietny :D:D:D Wiesz co, cichy, mysle ze powinienes robic kariere takze na innych forach i tam dawac swoje filmy ;) kazdy je lubi ;D

Michoss 25-09-2006 19:59

Two Questons
1)Będzie 101 film?
2) Jeśli na pytanie UP odpowiedziałeś tak, to czy prędko, czy czekasz na pojawienie się jakiś nowych miejsc, czy 150lvl na Kharos xP?

Cichy 25-09-2006 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour (Post 1003870)
Szkoda że nei pokazałeś na nim KAŻDEGO miejsca jakie zwiedzałeś Ogólnie film bardzo dobry jak na pierwszy wmv, 9/10 bo nei był idealny :P

No, mógłbym, ale wtedy film by trwał dłużej, i byłby... nudny? ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour (Post 1003870)
Ogólnie film bardzo dobry jak na pierwszy wmv, 9/10 bo nei był idealny :P

AAAA.... nie, czyli jednak nie ideał ;( A wiedziałem... wiedziałem.... nie wypuszczaj filmu, tylko popracuj nad nim jeszcze przez kolejny msc.. premiera na gwiazdkę będzie w sam raz :p

Oczywiście żartuje. ;)

EDIT: Odpowiadając na pytania. Nie, nie zakańczam serii. Choć można to było tak odebrać. Do czasu, aż jest coś sensownego do nagrywania, będą osoby które lubią moją serię, oraz mi samemu starczy run i sił. Co nie zmienia faktu, że czasami będe robił sobie przerwy.

EDIT: hmm.. 150 lev powiadasz... no dobra, daj mi 3 lata. Do tego czasu powinienem taki mieć :)

Kasztaniaczek 25-09-2006 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khalak (Post 1003732)
Astronis
Selenia Shadowbolt
Gebba Darkrose
Elmari the Soullessone
A swoją droga to nie wiem po jaka cholere na anni isc w 3 knightow i 1 pal... przeciez to 2 praktycznie stalo bez ruchu (co najwyzej mogli troche z runek postrzelac) :p pozdro

Srry za offtop ale astro to byl najt Selenia shadowbolt jak sie domyslic to pall
a Gebba i Elmari to sorcowie/druci... nie wiem... gebba padl bo sie uhac nie umial/slaby bot elmari to samo selenia pech a astro przezyl

ŻaQ 25-09-2006 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy (Post 1003411)
Już wcześniej przygotowany plik muzyczny wgrałem bezpośrednio do Windows Movie Makera. Ale to był mój pierwszy wmv, ja się na tym jeszcze nie znam :baby:

Bardzo Ci dziękuje za pomoc xD. Spróbuje pokombinować wg Twoich rad.

Khalak 25-09-2006 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1003919)
Srry za offtop ale astro to byl najt Selenia shadowbolt jak sie domyslic to pall
a Gebba i Elmari to sorcowie/druci... nie wiem... gebba padl bo sie uhac nie umial/slaby bot elmari to samo selenia pech a astro przezyl

i tu sie moj drogi mylisz ;) wpisz sobie ich w community na www.tibia.com :p a tak swoja droga Cichy, to dziwne że jeden z Twoich "przydupasów z CK" jeszcze nie skomentowal pomimo pojawienia sie setnego filmiku :) Może masz nowych przydupasków poza CK... co???? B)
Jakby ktoś się nie zorientował, tekst kierowany do Cichego jest solidnie nafaszerowany ironią, i przeczytaj go jeszcze raz zanim mnie zrównasz z błotkiem B)
@Kasztaniaczek
Jak chcesz jeszcze pogadać na ten temat to spoko, ale na pw sie odezwij bo tu offtopic robimy w temacie o filmikach xD

Sante Mefisto 25-09-2006 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ŻaQ (Post 1003965)
Bardzo Ci dziękuje za pomoc xD. Spróbuje pokombinować wg Twoich rad.

poprostu otwierasz okno windows movie makera i przeciagasz na nie piosenke ktora chcesz wstawic
:P:P

Van Rebeliant 26-09-2006 12:16

MOTLS again plxplxplxplxplx, bo mam mapke ale za kazdym razem jak chce obejzec jeszcze raz musze grzebac pol godziny w necie w poszukiwaniu starego tibicam i tibii ;p

ŻaQ 26-09-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van Rebeliant (Post 1004463)
MOTLS again plxplxplxplxplx, bo mam mapke ale za kazdym razem jak chce obejzec jeszcze raz musze grzebac pol godziny w necie w poszukiwaniu starego tibicam i tibii ;p

Dla Ciebie jest to pół godziny, dla Cichego są to ~2h zwiedzania (conajmniej) + ogromny koszt run...

Saviour 26-09-2006 17:26

Ludzie, MOTLS się fajnei zwiedza samemu :D Najcik + Pallek I lecisz, możesz każdy resp tam wybić jak macie po 50lvl każdy ;) A Jak się ma dobrą pamięć to się wie gdzie się było i nie da rady się zgubić ;) Cichy, nagraj Calassę razem z tym poziomem co się go kilofem otwiera, tylko tego nei mam odkrytego jeszcze :D

Zakion.Max 26-09-2006 22:39

Prosze Odezwij Sie!!

Witam Cie Cichy Macu:)
Jak sie pewnie domyslasz masz wielu wielbicieli:)
Ja jestem jednym z nich hehe bo kolega mi o Tobie powiedzial:)
Mam nadzieje ze czesto zagaldasz na forum, poniewaz mam do Ciebie wazna sprawe!!
prosze odezwij sie do mnie na gg: 9463826.
Mam nadzieje ze sie odezwiesz wkrotce:)
Z gory dziekuje;)

Cichy 26-09-2006 22:45

W celu kontaktu ze mną polecam priv wiadomość przez forum. Generalnie nie upubliczniam swojego GG.

Zakion.Max 26-09-2006 22:49

OJEJJEJEJEJKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mac Ty To szybki jestes:)
sluchaj po 1 Na jakim serverze grasz w tibie??:)
po 2 to jest to wazniejsze nie wiem jak otworzyc Twoje wypasione filmiki!!??

Cichy 27-09-2006 14:04

Ad. 1 - http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters
Ad. 2 - http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=12866

Zakion.Max 27-09-2006 14:06

Ciesze sie bardzo przeczytam to 2 lacze do stronki bo chyba w nim chodzi o to co chciales mi pokazac...
Nie wiem nadal skad sciagnac to TibiaCam!!:(

Ramok 27-09-2006 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zakion.Max (Post 1005911)
Ciesze sie bardzo przeczytam to 2 lacze do stronki bo chyba w nim chodzi o to co chciales mi pokazac...
Nie wiem nadal skad sciagnac to TibiaCam!!:(

http://tibicams.tibianetwork.net/en/links

Enjoy

Zakion.Max 27-09-2006 15:26

o ziiooooom uratowales mi zycie!!
teraz bede mogl ogladac caly czas 24h na dobe filmiki z Cichym!!
naprawde z rury tzn z gory dziekuje!!!!!!!!!!!!!!:] :] :] ;) ;) ;) :) :) :)

Saviour 27-09-2006 16:46

Troll pls? Ehh... Cichy dajesz tą calassę ;)

Upierz 27-09-2006 17:31

Twój wułemfał roxuje. Co tu więcej pisać gz :P

Satan 27-09-2006 18:13

Setny film powala na kolana jak i inne od 1 do 99. Gratuluje !

radzik master 27-09-2006 20:57

:)

A więc tak:) Film podobał mi się i to bardzo. Częsta zmiana klimatów, dobra muza, wątek z dedami bardzo fajny (chodź to przykra rzecz jak pada explorer :p) ogólnie Gratki. Keep Going;)

PozDro^^

Vohihidilix 29-09-2006 18:11

No to jak seria ma być kontynuowana to napisze ci Cichy czego nie nakręciłeś:
(pierw propozycje jak naprawde się już będziesz nudził ;) )
-Roty na Darashii
-Meriana (wogóle warto?)
-Góry na Vandurze (nie wiem dokładnie czy jest co tam kręcić bo chodziłem tylko tam gdzie wymaga tego quest)
-Goroma (część z Island Trollami)

(teraz bardziej realne miejsca, ten co Bake Samo lubi...)
-Kharos
-Malada
-Talahu
-Calassa
-Demony na Goromie

No i filmy które wymagają poprawy:
-Cathedral
-Poh
-Chor (coś tam kiedyś pisali że jakiś podziemi nie ma)

No i chyba nic nie przeoczyłem. :P

Edit: Saviour fakt już dodałem. Co do Molts, Cichy mówił że więcej nie nakręci, więc tego na 90% nie będzie.

Saviour 29-09-2006 18:51

Jeszcze callassę ominąłeś, oraz WSZYSTKIE korytarze na motls :P jak byś już kompletnie nei miał co nakręcic xD

tibia zone 30-09-2006 15:25

@Cichy
Dragi na Ankh (środkowe) i dragi na edron nie chcą się ściągać.
Włóż je jeszcze raz na rapida

Cichy 30-09-2006 16:02

Juz na dniach cała kolekcja zostanie przeniesiona z rapida, na hosting tibia.pl.

Zapraszam na http://www.mtibia.pl/travel

Voniek 02-10-2006 21:28

Do tyhc kilku filmów up (solo i z bakem) dodałbym banute, dworce ;) all poziomy i może filmik gdzie nie byłeś bo bramka lvl (edron drag lair deep (DLe) itp.)
Cool filmiki no i czekam na drugą setke ;)

Saviour 02-10-2006 21:50

Banuta - jest, Dworcsy - są, venore drag lair - jest filmiki na bramkę lvl których Cichy nie naręcił - faraony, demon hell, final room behe questu, final room bansheei annihilation room. Większość wymaga sporej ekipy albo Cichy nie ma jeszcze lvla... luzie myślcie zanim coś napiszecie is prawdzajcie czy filmu już nei ma...

Voniek 02-10-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour (Post 1014557)
Banuta - jest, Dworcsy - są, venore drag lair - jest filmiki na bramkę lvl których Cichy nie naręcił - faraony, demon hell, final room behe questu, final room bansheei annihilation room. Większość wymaga sporej ekipy albo Cichy nie ma jeszcze lvla... luzie myślcie zanim coś napiszecie is prawdzajcie czy filmu już nei ma...

Banuta jest dol? nie bardzo -.-. Dworce są chyba na -1 only. Daj linka ze schodzi na -4 ;] Nie veno d lari tylko EDRON d lair za bramką lvlowa. Na faraony se poczekasz bo mało 80lvl+ chodzi tam raczje 100lvl okolo. Hero cave na edron(parchment room ale to wiadomo co tam jest). Demonki na goromie nie są takie proste. Finall behe przydał by się. Finall banshee niemożliwe bo cichy pewnie już zrobił ;) Annihilator to se pooooooooooczekasz :P
Btw. szukać jeszcze umiem.

Saviour 02-10-2006 21:59

Poszukaj sobie, banuta jest calutka... Dworcsy tak samo -.^ Serpent spawny też są... O banucie razem są 3 filmy a o dworcsach 2, że szukać nei umiesz nie moja wina...

babcia666 03-10-2006 09:31

ludzie ja czytałem ten poradnik "Obsługa TibiCam "idiot-friendly" 10,000 razy a i tak mi filmy nie działają;/ robie wszystko jak pioszecie włanczam i nic;/ a filmy nagrywam w SnagIt:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:43.