Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Grabadia 30-12-2006 19:21

Wiem ze to pewnie idiotyczne pytanie, ale co to "pg"?? :D

Bjoern Shu 30-12-2006 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez starysiad (Post 1163232)
ty to pewnie ani tyle w ciagu dnia nie wbiles...

co do dolaczenia vanum do wojny to piszcie sobie co chcecie ale to troszke jednak zmienia postac rzeczy. Paru shooterow wiecej dla ordo, tak wiec pewnie znowu nie ma co myslec o oepnie ;p
Tak na marginesie niech jeszcze shadow dolaczy do ktorej ze stron i zrobi nam sie wojna nie gildia na gildia tylko wojna pratycznie wszystkich hlvli z serwa. Ale z tego co wiem na to narazie sie nie zanosi.

dopoki Sowqu dobrze lize pupki VU dopoty nie dolacza

Mama_Tibijczyka 30-12-2006 19:43

Dzien Dobry Wszystkim,
przyznam sie ze przegladam tutejsze forum dosc czesto z obawy zeby moje dorastajace dziecko nie wpadlo w zle towarzystwo. Dzis ktos mily podawal taki podkreslony napis z takim panem w czerwonej koszuli. Niewiadomo czemu ten napis znikl. Chcialabym prosic uprzejmie jak tylko potrafie o zamieszczenie go jeszcze raz lub wyslania do mnie prywatnej wiadomosci. To dzialo sie w czasie gdy ponizej ktos zamiescil te wszystkie zdjecia z tymi brzydkimi ludzmi. Na szczescie zdazylam te zdjecia wydrukowac i zawiesic mojemu synkowi nad biurkiem jako przestroge. Przyzekl mi ze nigdy wiecej nie siadzie do Tibii, choc nadal patrzy na te dwie przyjaciolki w dolnym rogu ta w okularach chyba o imieniu Gosia mu sie spodobala.
Z gory slicznie dziekuje i pozdrawiam Was wszystkich - tych brzydkich rowniez,
Mama Tibijczyka

Maus 30-12-2006 20:11

ehh zanosi się na to samo co było na początku wojny z ordo czyli wszyscy w pz.
Każda strona wyczekuje na błąd przeciwnika i nie expi aby nie tracić głupio lvli... Po jakimś tygodniu zacznie któraś strona expić...zabawa ponownie wtedy się zacznie

Dozamet 30-12-2006 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maus (Post 1163443)
ehh zanosi się na to samo co było na początku wojny z ordo czyli wszyscy w pz.
Każda strona wyczekuje na błąd przeciwnika i nie expi aby nie tracić głupio lvli... Po jakimś tygodniu zacznie któraś strona expić...zabawa ponownie wtedy się zacznie

Wiadomo że teraz wszyscy będą w pz. Ordo widziałem na statku w Veno , VU w depo w Venore. Ale wiecie dobrze że Ordo będzie chicało poexpić , Wickanina jeb***ta będzie chciała kogoś ubić , to VU tylko wybiega za nimi i Ordo padają.

TeRcIk 30-12-2006 21:54

@ up
wyjda jak beda wszyscy , bedzie setka noob charow i bedzie mozna sie gdzies dobrze strapowac / nie wyjda bo czekaja 20/24 na czlonkow ordo ktrorzy wejda w trapa

@ czemu ich dzis nie bylo

Bo od rana kazdy owner siedzial i czekali az ktos z ordo lub vanum wejdzie w trapa kolo statku veno :<

Pieczarek 30-12-2006 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 1163094)
Ja Nie Moge Jakie Pg!!!!!!!!!!!!!!111111111111

No wiesz... biorąc pod uwage to ze jest wojna to nie jest zle. (to jest exp z wczorajszego dnia) :)

Suppcio 30-12-2006 23:16

Witam.
Zwracam się do wszystkich starszych użytkowników w tym temacie.
Mam prożbę,
Czy któryś z was posiada filmik kiedy ginie:
Wizz lowe
Killed at Level 115 by Xakan Dazor and by Fuvezy
Armann

Jest mi bardzo potrzebny =)
przeszukałem juz wszystko na tym forum i na tibicams. lecz bez więkrzych efektów.
Z góry Thx.

Supp/.

djmtv 31-12-2006 12:15

moze Vu sie nie boi Vanum aczkolwiek powinni :D bo to zmienia troche sytuacje na polu bitwy
ale co tam
na dniach zobaczymy co sie bedzie dzialo ;)

Elmer 31-12-2006 19:49

Specjalnie dla Juroqu:

KTO JESZCZE O TYM NIE WIE LUDEK TO MÓJ CHAR!

dziękuje za uwagę.

Boban_1992 31-12-2006 20:45

Oo

Wkoncu jak ja gralem przeważali Wizz stal pod gh naszym I tylko na Boczzka czekal zeby go ujebac jak juz sie na niego zebralismy i poszlismy to spotkalismy jego kumpli !! No i musielismy sie wynieści ze świata BRaWO CHlopaki !!!!!!!!!!!1:D

jura 01-01-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dozamet (Post 1162071)
Wiadomo że jak Ordo użyje bota , to druga gildia (VU) , szans nie ma.
Największy boter zo Ordo to Wickanina , która myśli że może se bez karnie każdego upier****ć , ale to się ku*** skończy . Jak już ktoś wcześniej napisał że VU też bota używają , to już w służnej sprawie , oni chcą tylko rozpier**** całe Ordo. Chcemy mieć server wolny od takich frajerów jak Ordo. Nie będzie nas żadne dzieciaki , które kupiły takie chary na allegro , jak Wickanina.

moze przetlumaczysz? Bo ja nie widze sensu w tym zdaniu... (brak na przyklad orzeczenia, wiec nie wiadomo co takie dzieciaki nie beda robic)...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroczno (Post 1163238)
hahahaha a czemu dzis nie expili ?? Co sie stało ?? :D tylko w pz stoja :D albo not onnline

Moze nie zauwazyles, ale jest ostatni dzien roku, Sylwester. Coz, niektorzy nie widza swiata poza gra ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmer (Post 1166011)
Specjalnie dla Juroqu:

KTO JESZCZE O TYM NIE WIE LUDEK TO MÓJ CHAR!

dziękuje za uwagę.

Nie skomentuje tego jakbym chcial. Nie lubie odpowiadac chamstwem na chamstwo.

TeRcIk 01-01-2007 00:49

@ jura

Mylisz sie mieli trapa. Dzis niestety takze jak donosi nasz czlowiek w vu gdzies w okolicach zachodniej bramy oO

@ Down

Dziekowa ziom :*

JimmNoman 01-01-2007 01:09

@Tert :)

hahahaha szczesliwego nowego roku :)
nawet dla tych c*ip z VU :)
btw ostatnie dni jak vanum dolaczylo do ordo to jakos sie VU nie loguje a Arthas sie pytal xakana czy xakan mysli ze oni sie boja vanum
widac sie boja :)

Dozamet 01-01-2007 11:19

Ludzie , jeśli myślicie że Ordo wygra wojne jak siędo nich Vanum przyłączy , to jesteście poje****. Nic im Vanum nie pomoże , np. taki Lis Zapinator , pójdzie na wojnę , upierdolą go 10 razy i będzie płakać dlaczego go ubili.
Ordo kozaki , bo pomaga im Vanum. Gorzej jak w wojne wejdzie Shadows World.

Uszolotek 01-01-2007 11:30

@JimmNoman

Rowniez dolanczam sie do tych zyczen :)

@Dozamet

Chopcyku skoncz lepiej bo w SW jest duzo knightow, a knight se moze posmyrac takiego Vura czy Shaeliona :baby:
A co do Lisa to ty pewnie placzesz i wykazujesz swoja frustracje na tym forum narzekajac w kazdym poscie...:confused:
Skomentuje to tylko jednym slowem .... zalosne:baby:

JimmNoman 01-01-2007 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dozamet (Post 1166913)
Ludzie , jeśli myślicie że Ordo wygra wojne jak siędo nich Vanum przyłączy , to jesteście poje****. Nic im Vanum nie pomoże , np. taki Lis Zapinator , pójdzie na wojnę , upierdolą go 10 razy i będzie płakać dlaczego go ubili.

muahahhahahahahahhahaha
muahahhahahahahahhahaha
i jeszcze raz
MUAHAHHAHAHAHAHHAHHA

SW do wojny dolaczy?

kolejny raz

MUAHAHHAHAHAHHAHAHAHA

djmtv 01-01-2007 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dozamet (Post 1166913)

czlowieku jeśli myślisz ze VU już wygrało wojne
to sie mylisz
jesli myślisz ze wiesz co myśli i robi taki Lis Zapinator
to też się mylisz
i lepiej dla Ciebie i dla nas żebyś jak najszybciej przyjoł to do wiadomości
dziękuje

Miedziany_Rudzielec 01-01-2007 14:54

Ludzie, rzeczą oczywistą jest że to znow VU wygra wojne. Dlaczego? Otóż odpowiedz jest bardzo prosta, VU używa Mózgu to taki narząd odpowiadający za myślenie. Ordo takiego narzadu nie posiada a i vanum tego narządu nie wniosło także nie podniejcajcie sie ze ordo ma szanse bo niestety ich nie ma.
Wesołego Nowego Roku takze dla Ordo ale wydaje mi sie ze nowy rok bedzie tak samo nieudany jak poprzedni dla ordo.

Uszolotek 01-01-2007 15:41

@Miedzieny_Rudzielec

Nie wiem jak mozna mowic o czyms czego rowniez sie nie posiada:confused:
Ale jednak to jest chyba mozliwe bo ty jestes tego przykladem...

PS.
15:03 Majqu [105]: 15:03 You advanced from Level 104 to Level 105.

Gratz wielkie dla ciebie Majqu ;]

JimmNoman 01-01-2007 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miedziany_Rudzielec (Post 1167365)
Ludzie, rzeczą oczywistą jest że to znow VU wygra wojne. Dlaczego? Otóż odpowiedz jest bardzo prosta, VU używa Mózgu to taki narząd odpowiadający za myślenie. Ordo takiego narzadu nie posiada a i vanum tego narządu nie wniosło także nie podniejcajcie sie ze ordo ma szanse bo niestety ich nie ma.
Wesołego Nowego Roku takze dla Ordo ale wydaje mi sie ze nowy rok bedzie tak samo nieudany jak poprzedni dla ordo.

hahahahahah VU znow wygra wojne?
ciekawe kiedy juz jakas wygrali..
chyba ze na otsach...

Oo To widze ze ordo sobie expi to ladnie

Miedziany~~ a moze xaemus bedzie lepsze wez koles nie pisz o uzywaniu mozgu jak sam go nie posiadasz ... lepiej zaczniej kolowac kase na mpa dla syna na 18-tke :)

Ola_Petrov 01-01-2007 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JimmNoman (Post 1162613)
Spokoj to ty sobie daj z pisaniem glupich postow..
wczoraj rano Arthas pisal do Xakana czy mysla ze VU sie boi Vanum..
Caly dzien byli offline albo w pz stali...

Tak boją sie vanum z ktorego odejdzie zapewne LIs~i Sowqu ludzie nie badzcie smieszni prawda jest taka ze tym serwerem powinni żądzic doświadczeni gracze, a nie 13 latki...Wczoraj przechdozac kolo edron w domku masy widzialem jak lider ordo Dark Rapter i bodajże lipek aldix grali przez 2h w kosci w domku :))
kilka @up nie wychadza z pz'a ale fraga jakis wbili na ,,potężnym Vanum"

Iseru Dec 30 2006, 11:10:44 CET Killed at Level 75 by Silver Chan and by Kootka
__
Pozdrawiam ;)

Uszolotek 01-01-2007 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ola_Petrov (Post 1167659)
Tak boją sie vanum z ktorego odejdzie zapewne LIs~i Sowqu ludzie nie badzcie smieszni prawda jest taka ze tym serwerem powinni żądzic doświadczeni gracze, a nie 13 latki...Wczoraj przechdozac kolo edron w domku masy widzialem jak lider ordo Dark Rapter i bodajże lipek aldix grali przez 2h w kosci w domku :))

__
Pozdrawiam ;)

Albo ja zle zrozumialem tresc twojej wypowiedzi albo cos zle napisales, pozniewaz Sowqu nie jest w Vanum :)
A co do wladzy na servie nie powinni tez rzadzic nim zbyt starzy ludzie typu Xaemus.
A co do tego fraga to prosze nie pisz w tym temacie tego typu rzeczy bo ty i tak nic nie robisz na wojnie ... poniewaz masz chara na innym servie :)
A co do tego deda to nie filozuj bo to bylo w ten dzien co Vanum dolonczylo do wojny wiec sie moglo zdarzyc.

TeRcIk 01-01-2007 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ola_Petrov (Post 1167659)

__
Pozdrawiam ;)

;o zabili przed deklaracja wojny z vanum ? sowqu trzeba odjadz z vanum ale on chyba nie jest ????oO

no i co z tego ze grali w kosci ?

djmtv 01-01-2007 22:02

@ola_petrov
zwrocili Ci uwage ze sie mylisz
ale nie potrafisz jakos przyznac sie do bledu
nie wiem po co sie wypowiadasz jak nie znasz wogle tematu :/

wogle o ile pamietam nie ma tematu na forum ze vanum dalacza do wojny
jest tylko temat Xaemusa ze vanum jest w wojnie i xaemus podlicza tam fragi :E no ale coz
Iseru zginol o 11:10:44 CET
Xaemus zalozyl temat o 11:34:06
jak widzisz to jest 23minuty 22 sekundy puzniej
a deklaracji ze strony vanum dalej nie widze wiec nie mow juz nic na ten temat
w ten sposob VU organizuje sobie nowych wrogow moze wyszli z zalozenia ze sa juz tacy zajebisci ze sobie poradza nie wiem ale czas pokaze

btw skoro grasz na innym servie to moze sie tam zaczniesz udzielac a nie tu :/ bedziesz miala wiecej do powiedzenia
pozdor

a co do fraglisty jaka podal xaemus to tez mozna miec pewne ale
wiec traktowalbym ja bardziej humorystycznie bo obecny wynik jest inny :D
kwesta jak zaczniemy liczyc fragi bo xaemus liczy fragi zdobyte przez np draga :/

wogle ola jak chcesz sie bic to przyjedz do Dębicy ja sie nie bije ale mam kolegow co sie lubia bic to cie z nimi ustawie :)

Pieczarek 01-01-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djmtv (Post 1168425)
@ola_petrov
zwrocili Ci uwage ze sie mylisz
ale nie potrafisz jakos przyznac sie do bledu
nie wiem po co sie wypowiadasz jak nie znasz wogle tematu :/

wogle o ile pamietam nie ma tematu na forum ze vanum dalacza do wojny
jest tylko temat Xaemusa ze vanum jest w wojnie i xaemus podlicza tam fragi :E no ale coz
Iseru zginol o 11:10:44 CET
Xaemus zalozyl temat o 11:34:06
jak widzisz to jest 23minuty 22 sekundy puzniej
a deklaracji ze strony vanum dalej nie widze wiec nie mow juz ze frag byl w ten sposob VU organizuje sobie nowych wrogow moze wyszli z zalozenia ze sa juz tacy zajebisci ze sobie poradza nie wiem ale czas pokaze

btw skoro grasz na innym servie to moze sie tam zaczniesz udzielac a nie tu :/ bedziesz miala wiecej do powiedzenia
pozdor

Jeśli chodzi o deklaracje wojny to naprawde nie wiem o co chodzi, ale nawet członkowie vanum mówią otwarcie że frag na Iseru jest fragiem który zalicza sie do wojny.

djmtv 01-01-2007 22:11

skoro oni tak twierdza to sie nie bede klucil xd

edit
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ola_Petrov (Post 1168284)
... Iseru padl przed deklaracją? to niby czemu bo go zabili nie chce mi sie z tobą klocic bo masz za duze braki w inteligencji panie mądry

dlatego tez sie rozpisalem na temat deklaracji bo znowu pani ola sie myli

Pieczarek 01-01-2007 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djmtv (Post 1168449)
skoro oni tak twierdza to sie nie bede klucil xd

edit

dlatego tez sie rozpisalem na temat deklaracji bo znowu pani ola sie myli

Pani Ola wg mnie nie powinna sie mieszac w sprawy o ktorych nie ma pojecia. Z niektórych jej bystrych spostrzezen to nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać.

Ola_Petrov 01-01-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczarek (Post 1168471)
Pani Ola wg mnie nie powinna sie mieszac w sprawy o ktorych nie ma pojecia. Z niektórych jej bystrych spostrzezen to nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać.

Widzisz tak sie sklada ze poczytam forum tu na tibia.com pogadam na tibi i wiem to co uslysze, a ze kazdy pozmnienia jak mu jest wygodniej bo jedni za ordo drudzy za virbus to juz nie moja wina ;)
Więc zamiast mnie wyzywac to moglibyscie powiedziec jak jest dokladnie..

Uszolotek 01-01-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ola_Petrov (Post 1168524)
Widzisz tak sie sklada ze poczytam forum tu na tibia.com pogadam na tibi i wiem to co uslysze, a ze kazdy pozmnienia jak mu jest wygodniej bo jedni za ordo drudzy za virbus to juz nie moja wina ;)
Więc zamiast mnie wyzywac to moglibyscie powiedziec jak jest dokladnie..

Nikt by cie nie wyzywal gdybys nie zgrywal takiego znawce tematu...
A infa zaslyszane od kogos lub przeczytane na forum to se mozesz wsadzic za przeproszeniem w cztery litery....

A co do tego ze VU wygrywa to tez widze ze patrzych tylko na fragi...
Jezu ludzie skonczcie robic sie tacy zalosni. Przytocze wam wojne na Valori jaka byla: Bound vs Swat Team

Swat kosilo Bound tak samo jak VU kosi we fragach Ordo a to jednak Swat przegralo wojne...

Maus 02-01-2007 11:53

Co do Vanum i ich dołączeniu do wojny...to troche inaczej było. Zabijając Kasie i atakując członków VU dołączyli do wojny. Natomiast ten na I... z vanum padł po tym fakcie, także chyba jasne. A co do strategii VU i expieniu Ordo hmm na każdej wojnie są momenty gorsze i lepsze także nie podniecajcie się byle czym

Zygmunt 02-01-2007 12:27

Cybe dolaczyl do wojny bo mu sie kasa konczy. A tak na marginesie to Ordo zawsze szydzilo z cybe wtykali mu na forum itd itd. Teraz dzieki cybe znowu ozywila sie nadzieja ktora niebawem umrze smiercia naturalna gdy Ordo sie dowie ze walczy za psi k...s. Nie liczcie na to ze zobaczycie zlamego grosza. Austryjaczek okradnie was jak nas wczesniej zeby jego grubasy mieli za co padac. Wedlug mnie ordo powinno sie dogadac z viribius i dojebac vanum.
Jesli ktos mowi o no real life to juroqu pisal posty w noc sylwestrowa pietnascie minut po 24 a cale ordo expilo :)

Pieczarek 02-01-2007 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ola_Petrov (Post 1168624)
Ty chyba sobie ze mnie kipsz mój ojciec sie w tym panstwie wiecej dorobil niz twoja cała tempa rodzina,w odroznieniu od Ciebie mnie splodzili po ty by miec dziecko, w twoim przypadku bylo zapewne inaczej... :< mama na imprezia dała sie dla jakiegos starszego pana. Po prostu Ci współczuje jak u Ciebie w domu jest tak źle to nie opisuj tego na forum bo czuje sie jakbym ogladal Br serial =<
a tak poza tym Alpax ma bana dopoki nie kupi sobie pacc oO

Archer i Finix też :( nie wiem czy ktos wiecej z viribus

djmtv 02-01-2007 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zygmunt (Post 1168757)
Cybe dolaczyl do wojny bo mu sie kasa konczy. A tak na marginesie to Ordo zawsze szydzilo z cybe wtykali mu na forum itd itd. Teraz dzieki cybe znowu ozywila sie nadzieja ktora niebawem umrze smiercia naturalna gdy Ordo sie dowie ze walczy za psi k...s. Nie liczcie na to ze zobaczycie zlamego grosza. Austryjaczek okradnie was jak nas wczesniej zeby jego grubasy mieli za co padac. Wedlug mnie ordo powinno sie dogadac z viribius i dojebac vanum.
Jesli ktos mowi o no real life to juroqu pisal posty w noc sylwestrowa pietnascie minut po 24 a cale ordo expilo :)

nie wiem skąd masz takie informacje ale pewnie od samego cybe
powiedział Ci to w tajemnicy a Ty miałes nikomu nie mówic jednak postanowiłes sie podzielic z nami taka informacja dziekujemy Ci teraz już wiemy czego Vanum dołaczyło do wojny xDDDDDDDDDDDDDDDDD

a co do sylwestra to generalnie myśle że nie powinno was to obchodzic
nie jest to napewno zdrowe i normalne spędzić sylwestra przed monitorem
ale sami wybrali, wy (ja też) wybraliscie impreze oni wola Tibie xDDDDDDD

Pieczarek 03-01-2007 23:06

AntiVir
Found TR/Spy.Delf.TY
ArcaVir
Found Trojan.Spy.Delf.Ty
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found PSW.Generic2.RPX
BitDefender
Found BehavesLike:Win32.Keylogger (probable variant)
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found Trojan.PWS.Tibia
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found Trojan-Spy.Win32.Delf.ty
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32

Na pewno są ciekawe ale nie będe ich otwierał :)

Lipek_Aldix 04-01-2007 21:51

a oto jak wspaniale i niesamowite virbitus stara sie wygrac wojne ;]
tacy pewni siebie a takie rzeczy robia :<
http://rapidshare.com/files/10236142...ooool.wav.html

-HAAALOO? kaziu? tu smoq! HAHAHAHAHAHHA XD

posluchajcie tego bo warto ;]

Webi 04-01-2007 21:54

Hmm, niehc ktos sprawdzi ten plik

Bjoern Shu 04-01-2007 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1174044)
Hmm, niehc ktos sprawdzi ten plik

nom Kaziu i jego taktyki haha

Mroczno 04-01-2007 22:15

rotfl :D posluchacie ~~ " ELO KAZIU " Cala prawda o VU...

Uszatek_Jacek 04-01-2007 22:24

Cala prawda o VU.

Pozdrawiam uszat.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49.