Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Xulorin 21-05-2006 17:24

Jak dobrze pamiętam to ten topic jest o Galanie, a nie o tym dlaczego padła Lady Mot... chcecie to idzicie się kłucić gdzie indziej, a nie zaśmiecacie forum. Padła i psikus, nie odkręcicie tego...

Pawio 21-05-2006 17:40

Rivenn po swoim deadzie zrobił z Keekzem new gildie;) Doszedł do niej Nuskei a invite ma też Icarus. Chciałem spytać Szkodiego czy macie z nimi sojusz ;>

pawlon 21-05-2006 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi

szczrze mowiac nie dbam o perma. typ okradl kilku rl kumpli wiec stracil zaufanie.

oo to musze przyznac ze sie zdziwilem, slyszalem jakies pogloski ale raczej w to nie wierzylem.

no coz chcial nie chcial mi sie przysluzyles ;) dzieki za info :D

sinid@ wiem co znaczy ass licking, i wiem co mowie, a czy ty sie z tym zgadzasz czy nie to twoja personalna opinia, czy ja mowie ze musisz sie zgadzac z moja? to tak jak mowienie: "kardear nie jest pa bo mi nigdy nic nie zrobil" << przyklad nie zwiazany z sytuacja, chodzi tylko o to ze kazdy z nas, poza samym szkodim, zna tylko czesc sytuacji. ja nie ukrywam co o nim sadze, ale nie mowie tez ze nie ma zadnych "+" i nie twierdze ze to co mowie to jedyna sluszna prawda ;) i nie napisalem ze ty kogos wyslales tylko "wy", co qreew tutaj potwierdzil ;) a tym ass lickerstwem, to ze kogos nazywam ass lickerem to nie znaczy ze w kazdej sytuacji dziala tylko i wylacznie z takich pobudek. nie generalizuj i nie upraszczaj, bo nic nie jest takie proste.

szkodi@ fajnie ze wszystko sobie obracasz w zart, ale mam nadzieje ze czasem pare rzeczy wezmiesz na powaznie, i nie mowie o insultach. i nikt nie mowi o doslownym lizaniu komus tylka. chociarz ty tu chyba napisales, i sie z tym zgodze, ze czasem przyajzn przy duzej roznicy lev moze byc nazywana ass lickerstwem przez z ludzi ktorzy tak naprawda nie wiedza na czym ta relacja miedzy dwoma osobami sie opiera. tak czy siak mi sie jednak wydaje ze mam podstawy do swojej opinii o tobie.

PS: gratuluje odejscia z right~, jesli chociarz po czesci bylo to z powodow o ktorych mysle to jest to jak najbardziej sluszna decyzja, no a jesli z innych no to coz, gildia jak gildia ;)

Kenseji 21-05-2006 18:33

ja pierdole jestescie wszyscy zalosnymi kretynami nie dziwie sie ze nie gracie na galanie bo kto by was tu chcial?

no comment,to smutne

szkodi 21-05-2006 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
Rivenn po swoim deadzie zrobił z Keekzem new gildie;) Doszedł do niej Nuskei a invite ma też Icarus. Chciałem spytać Szkodiego czy macie z nimi sojusz ;>

vikings? :] nie mamy, jedynie z hustlers :]

co do odejscia to odszedlem sam jak kilku z nas. co do asslickerstwa to jezeli chodzi wam o lizanie komus tylka to moze sie wam wydawac ;] ot tyle :D a to forum naprawde biore na powaznie ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lady69
Napisales wczesneij ze nikogo na mnei nie wsyalles, a jak z toba gadalam to mowiels ze rahilli twoj znajomy i ty to zalatwiles. aff wiec nie wkrecaj ja sklerozy nie mam :p

zeby bylo smiesznie to nikt mnie na Ciebie nie wysylal - Sinida nawet nie znalem wczesniej (ot tylko z widzenia). A poinformowal mnie o calym Twoim smiesznym zachowaniu Qreew, a nie Sinid. On dostal ode mnie pierwsza wiadomosc jakies 2 dni po Twoim pierwszym dedzie.

Isildur's Earl 21-05-2006 18:40

[quote=Kenseji]ja rzodkiewka jest supere jestescie wszyscy zalosnymi kretynami nie dziwie sie ze nie gracie na galanie bo kto by was tu chcial?

Odezwał się najmądrzejszy ku**a...
Patrz frajerze na siebie :S

pawlon 21-05-2006 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenseji
ja rzodkiewka jest supere jestescie wszyscy zalosnymi kretynami nie dziwie sie ze nie gracie na galanie bo kto by was tu chcial?

no comment,to smutne

a kto mowi ze nie gramy? a twoje komentarze zarowno tu jak i na forum tibia.com sa delikatnie mowiac zalosne.

Maniek Master 21-05-2006 20:13

Isildur's Earl@ Jeżeli coś ci się nie poddoba to wy*******ajX( X( X( !!!I graj na tej swojej śmierdzącej Antice.X( X( X(

Isildur's Earl 21-05-2006 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maniek Master
Isildur's Earl@ Jeżeli coś ci się nie poddoba to wy*******ajX( X( X( !!!I graj na tej swojej śmierdzącej Antice.X( X( X(

Antica - stan - niegrający
Hehe zdziwyłbyś się, ale o Galanie wiem duuuużo więcej niż twój ograniczony umysł może pojąć chłopczyku :baby:

Maniek Master 21-05-2006 20:43

Isildur's Earl@Ja Na Galanie Gram od września 2004 roku. Czyli od początku serwa. A Ty może masz pojęcie o tym swiecie:D .A tego smoczka to se wsadź w dupę.I S*******aj na palmę prostować banany.Jak ci sie nie podoba. Nie rozumiem takich ludzi jak ty ;/

Lady69 21-05-2006 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
vikings? :] nie mamy, jedynie z hustlers :]

co do odejscia to odszedlem sam jak kilku z nas. co do asslickerstwa to jezeli chodzi wam o lizanie komus tylka to moze sie wam wydawac ;] ot tyle :D a to forum naprawde biore na powaznie ;)

zeby bylo smiesznie to nikt mnie na Ciebie nie wysylal - Sinida nawet nie znalem wczesniej (ot tylko z widzenia). A poinformowal mnie o calym Twoim smiesznym zachowaniu Qreew, a nie Sinid. On dostal ode mnie pierwsza wiadomosc jakies 2 dni po Twoim pierwszym dedzie.

no to qreew ok -.- w kazym razie ktos i tak sprzedal :P

@
Isildur's Earl@Ja Na Galanie Gram od września 2004 roku. Czyli od początku serwa. A Ty może masz pojęcie o tym swiecie .A tego smoczka to se wsadź w dupę.I S*******aj na palmę prostować banany.Jak ci sie nie podoba. Nie rozumiem takich ludzi jak ty ;/

Chyba ktos tu chce pasc :( Im Evul :(

jastr 21-05-2006 20:59

Master Maniek grow up :P przestań tak rzucać wyzwiskami
Czyżby nowa wojna?? http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1239186
Kurde szybciej niż myślałem normalnie jeszcze trochę i co tydzień będą jakieś "zrywy" jak zwykle "część starych patsów" wystąpiła przeciwko kondzie and company ciekawe co tym razem z tego wyniknie

Isildur's Earl 21-05-2006 21:03

Cytuj:

Isildur's Earl@Ja Na Galanie Gram od września 2004 roku. Czyli od początku serwa. A Ty może masz pojęcie o tym swiecie:D .A tego smoczka to se wsadź w dupę.I S*******aj na palmę prostować banany.Jak ci sie nie podoba. Nie rozumiem takich ludzi jak ty ;/

Nonono jakiś ty wulgarny :]
1. Smoczka w tyłek sobie nie wsadzę
2. Akurat w pobliżu palm żadnych nie mam więc Twój pomysł odpada ;(
3. A ja gram na Galanie od lutego 2005 roku więc koleś nie podniecaj się tak :evul:

Miltoner 21-05-2006 21:04

Cytuj:

kogo to do ch**a pana obchodzi jak macie sie klocic o takie durne rzeczy to wy... piszcie na priv

thewojtek 21-05-2006 21:34

Cytuj:

"postawie tutaj 2 flaszki przedniej wódki ze malo sie nie poplakals przed kompterem. " -> a ja postawie 4 że tak nie było ^.-

4 flaszki mowisz? podaj adres i je obalimy ;]

Maniek Master 21-05-2006 21:42

Ja tesh chce:] .Kiedy Pijemy ;) ?

Lady69 21-05-2006 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
4 flaszki mowisz? podaj adres i je obalimy ;]

Lol, ja przed kompem nie placze i nigdy nie plakalam-.- 8o

thewojtek 21-05-2006 22:48

Cytuj:

ale napic sie mozesz co? ;P
Kto tu jeszcze jest z lodzi/okolic poza Komandos~ i Mankiem?

Isildur's Earl 21-05-2006 22:50

Cytuj:

Hehe, płakałaś xD Ze śmiechu ^^

Komandos Strong 21-05-2006 22:52

dzieki gran ze mnie wykluczasz :P ale co tam :) chyba wracam do gry ale jeszcze nie jestem pewien dobrze wiedziec ze sinid i nihell wracaja tez :D

Fabolous 21-05-2006 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
ale napic sie mozesz co? ;P
Kto tu jeszcze jest z lodzi/okolic poza Komandos~ i Mankiem?

Ja jestem z okolic Lodzi

thewojtek 21-05-2006 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komandos Strong
dzieki gran ze mnie wykluczasz :P ale co tam :) chyba wracam do gry ale jeszcze nie jestem pewien dobrze wiedziec ze sinid i nihell wracaja tez :D

Nie wykluczam Cie, tylko wiem ze jestes z Lodzi i nie musisz tego 2gi raz pisac ;P

Komandos Strong 21-05-2006 23:02

double post -.-

Komandos Strong 21-05-2006 23:05

]ogolnie od nastepnego weekendu mam wolna chate na tydzien :P :D:D <rotfl>

btw. ŁKS wyjdzie z 2 ligi :P

thewojtek 21-05-2006 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komandos Strong
]ogolnie od nastepnego weekendu mam wolna chate na tydzien :P :D:D <rotfl>

btw. ŁKS wyjdzie z 2 ligi :P

Chyba do 3 ligi ;P
Widzew ROX! ;]
Wiec, oficialnie zapraszam wszystkich do komandosa na caly next tydzien ;]

Komandos Strong 21-05-2006 23:14

Zobaczymy jak to z tym widzewem bedzie :P ale dopiero od poniedzialku mozna sie wbijac bo na weekend robie bibke :P dla kumpli :)

Raynold 21-05-2006 23:26

Drugie ostrzeżenie. Pierwsze już było tutaj, nawet postraszenie banami nic nie dało. Teraz już bez żartów. Będę sypał bany na lewo i prawo za:
  • użycie choćby jednego przekleństwa,
  • użycie choćby raz słowa noob lub innych wyzwisk,
  • odbieganie od tematu o świecie tibijskim i rozmowy na temat spraw w rl
Nie potraficie dyskutować normalnie, to nie będzie dyskusji i tyle. Jeśli znajdzie się 5 osób, które dostana bana za w/w sprawy, temat zostanie zamknięty ze szlabanem na tydzień.

Kapewu?

Seteus 21-05-2006 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
Więc tak po 1 nie używaj wulgaryzmów bo się później ciężko połapać w tekscie. Po 2 to tylko gra więc nie wyzywaj innych od głupków wyluzuj z deka. Miała tu 74 ek i napewno kilku przyjaciół wiem ty zapewne byś machnął ręką i z lekkim sercem powiedział mam to wszystko w d@pie ale wiesz nie każdy potrafi po tak długim czasie po prostu odejść bez emocji. Grasz od 1,5 roku nie podlizujesz się nikomu i gra ci się dobrze?? na Galanie?? weś zdradz mi jakąś tajemnicę swoją bo ja za h@ja tak nie umiem co się nie ruszysz jakieś red skule latają i tylko czekają na moment słabości ażeby cię ubić a tylko spróbuj odpowiedzieć atakiem na ich atak zaraz się okaże że to jakiś noob char jakiegoś 100+ i masz hunta albo pay 20k.(na moje szczęście już tutaj nie gram) Co do sharowania i mc: weś przestań już, to w tym temacie przerabialiśmy i nie chcę, żeby znów to było wałkowane przez najbliższe 4 strony tego tematu. Teraz pytanie do szkodiego co się stało w temacie o dedzie rivenna piszesz coś że ktoś cie wywalił z expowiska?? czyżby stare pats naprawdę zaczęło się sypać czy to tylko podpucha??

Wylgraryzmów uzywam dlatego ze od dziecinstwa slyszalem je w domu , i cierzko mi sie oduczyc tego (nie kazdy rodzi sie w dobrej rodzinie) , nazwalem ja glópkiem dlatego ze to moze jest tylko gra, ale jak ktos zachowuje sie jak idiota to dlaczego nie mialbym tego odpowiednio skomentowac ?

Co do jej "lv 74 i wielu przyjaciol" , ja niepowiedzialem ze pozostwianie znajomych jest zalosne , zalosnym bylo to ze mowila to mi i Qreew'owi , dwóm osobom ktore najbardziej interesuje to co ona za soba zostawia na galanie..

Co do mojej tajemnicy.. ja poprostu gram.. jak mnie wykopuja to wychodze (jesli ten ktory mnie wykopuje jest na tyle dla mnie niebezpieczny) , jak leja to uciekam , jak kaza placic to nie place (chyba ze zwinilem i powinienem , ale to sie nie zdarzylo jeszcze). A te red skulle.. poprstu ich ignoruje , nie bije nikogo kto mi bezposrednio nie zawinil, jak ktos pkuje pod depo innych.. niech pkuje , mnie to nie rusza.

A co do sharowania i mc nie przestane nigdy , bo przez takie olewanie problemu , polowa Polaków grajacych w tibie uwarza to za cos dozwolonego , wrecz nakazengo przez zasady tibi.. krew mnie zalewa jak slysze ze "uzywam light hacka, ale to maja wszyscy wiec nie ma o czym gadac" , albo typek zabijajcy ci dwarfa na ktorym skilujesz i broniacy sie mowiac "sorry ale mialem bota wlaczonego i bylem w kuchni".. ignorowanie problemu wzmacnia go tylko..

Seteus 22-05-2006 00:04

Cytuj:

"Mówisz ze sie nie zalilas o nic ? a pamietasz rozmowe w kazzo "boli mnie tylko to ze zostawiam wszystkich przyjaciol tutaj" , nie chce przesadzic ale o ile pamietam powtorzylas mi to 4 razy... to BYŁO żałosne.." -> ta pamietam, tu to prawda malo sie nie poplakalam przed kompem...tylko ,że ze smiechu. XDDDDDDDDDDDDDD :p wiesz mnie nigdy nie wyczujesz keidy mowie prawde keidy wkrecam ^.- a co do friends to szkoda ze ich zostawiam ale nie przezywam tego tak jak przedstawilam ci to wtedy bo wiem ze wcaiz bede z nimi gadac.

Napisales wczesneij ze nikogo na mnei nie wsyalles, a jak z toba gadalam to mowiels ze rahilli twoj znajomy i ty to zalatwiles. aff wiec nie wkrecaj ja sklerozy nie mam :p

Pierwszy akapit.. tak prawda fałszem od ciebie czuć z daleka..

Druki akapit.. nie nie napisalem , Rahilliego nie znalem i nadal nie znam , rozmaiwalem znim 2 razy po twojej smierci , raz zeby wyjasnic pare spraw a drugi raz pytalem go czy nie wie za co ciebie Toxo zabil.. Qreew zna go chyba , ale ja napewno nie , wiec powtarzam poraz ostatni nikogo naciebie nie naslalem..

A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie moglem.. to ze czepilas sie lv 55 knighta, grajac na 74 knightem , to jest czysty power abuse dlaczego ? bo dobrze wiedzialas ze mozesz sobie pozwolic na atak na mnie , na wyrzocenie/ukradniecie mojego lootbaga , na nazywanie mnie zlodziejem , tchorzem , wiedzialas ze ja na dana chwile nic nie bede mogl z tym zrobic, ograniczony przez "budowę" mojej postaci.. no ale nie pomyslalas o tym ze niektorzy nietoleruja takiego czegos (reakcja Qreew'a) , przejechalas sie na swoim "cwaniactwie" , zamiast wyciaganac jakies wnioski z konsekwencji jakich uswiadczylas.. dalas sie zabic kolejne dwa razy..

Lady69 22-05-2006 08:22

Im evul ;/

O.o banished ;( ;( ;( załamka ide skoczyc z mostu ;((((( :p

.... zalosnym bylo to ze mowila to mi i Qreew'owi , dwóm osobom ktore najbardziej interesuje to co ona za soba zostawia na galanie.. .- > =/ heh
a mnie tam najwiecej obchodzilo komu to mowie, mowilam bo tak mi sie podobalo i juz-.-, a jak widzisz od Qreewa sie jzu odczepilam a od ciebie nie =S.X(

A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie moglem.. to ze czepilas sie lv 55 knighta, grajac na 74 knightem , to jest czysty power abuse dlaczego ? ->Taa jestem PA:( Najwiekszy PA na Galanie, wszyscy sie mnie boją, a Konda jak mnie widzi ucieka do depo i prosi na prv o litośc :p Buuu ;( ale ja tak nie mogę :( omg ty mnei nei lubisz , jak mi przykro ;( ;( nikt mnie nie lubi bo jestem największa Pa -.- ;( . Ide się powiesić albo ide spadnąć z drzewa....albo nie ide zjeść troche mustardy to troche pomaga na stres!!!!! XD No ale co! Jestem Pa, no ale dlaczego czepiacie się mnie o to ;( a Sinid lubi ogórki i nikt sie o to jego nie czepia ;( ;( Zobaczycie naśle na was moja rl matke przybeignie i was ubije z mace :p <joke> XD
:D :D :D :D hyhyhy

thewojtek 22-05-2006 08:28

W nocy na Galanie byl Orsh~, bloknol Go Oen, padlo kilku Hlv

Konda
May 22 2006, 02:29:11 CET Killed at Level 171 by Orshabaal
Balwyn
May 22 2006, 03:14:29 CET Killed at Level 91 by Orshabaal
Stone reaver
May 22 2006, 02:41:49 CET Killed at Level 97 by Orshabaal

EDIT:
Cytuj:

.... zalosnym bylo to ze mowila to mi i Qreew'owi , dwóm osobom ktore najbardziej interesuje to co ona za soba zostawia na galanie.. .- > =/ heh
a mnie tam najwiecej obchodzilo komu to mowie, mowilam bo tak mi sie podobalo i juz-.-, a jak widzisz od Qreewa sie jzu odczepilam a od ciebie nie =S.X(

A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie moglem.. to ze czepilas sie lv 55 knighta, grajac na 74 knightem , to jest czysty power abuse dlaczego ? ->Taa jestem PA:( Najwiekszy PA na Galanie, wszyscy sie mnie boją, a Konda jak mnie widzi ucieka do depo i prosi na prv o litośc :p Buuu ;( ale ja tak nie mogę :( omg ty mnei nei lubisz , jak mi przykro ;( ;( nikt mnie nie lubi bo jestem największa Pa -.- ;( . Ide się powiesić albo ide spadnąć z drzewa....albo nie ide zjeść troche mustardy to troche pomaga na stres!!!!! XD No ale co! Jestem Pa, no ale dlaczego czepiacie się mnie o to ;( a Sinid lubi ogórki i nikt sie o to jego nie czepia ;( ;( Zobaczycie naśle na was moja rl matke przybeignie i was ubije z mace :p <joke> XD

Own3d

Bartol1 22-05-2006 08:30

Cytuj:

Dobry tekst :) A tak wogole to skonczcie juz ten temat bo ciagniecie go jest bez sensu

dressu 22-05-2006 08:57

zabil ktos orshabaala? bo na erig.net pisze ze padlo 40+ osob a orshabal nie dedl.Szkoda ze mnie nie bylo ;/

pawlon 22-05-2006 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
zabil ktos orshabaala? bo na erig.net pisze ze padlo 40+ osob a orshabal nie dedl.Szkoda ze mnie nie bylo ;/

orshaball padl, padlo troche osob, glownie w czasie lurowania go na "zgory upatrzoen pozycje" ;)

Ramok 22-05-2006 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
orshaball padl, padlo troche osob, glownie w czasie lurowania go na "zgory upatrzoen pozycje" ;)

A wie ktoś jaki loot? Podobno blue gem wypadł (jedyne co mi wiadomo)
Tak btw:
http://rapidshare.de/files/21092931/...alana.JPG.html

Kenseji 22-05-2006 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
a kto mowi ze nie gramy? a twoje komentarze zarowno tu jak i na forum tibia.com sa delikatnie mowiac zalosne.

nie to ty jestes zalosny,oskarzasz mnie o "ass lickerstwo" bo jestem przyjacielem szkodiego,smutne...

Kenseji 22-05-2006 16:16

Keekz'lorenzo okradl dzis domek Kardeara,mial dost. tylko do dachu wiec ukradl
Castle Shield, Dwarven Armor, 2 Steel boots, Demon Shield, 5 RH, DSM, 2 Golden Armory
=]

szkodi 22-05-2006 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenseji
Keekz'lorenzo okradl dzis domek Kardeara,mial dost. tylko do dachu wiec ukradl
Castle Shield, Dwarven Armor, 2 Steel boots, Demon Shield, 5 RH, DSM, 2 Golden Armory
=]

o ile byl to keekz. poza tym w domku chrisa byly 3 rh i 3 g-army ;]

Catrishia 22-05-2006 16:33

Orshabaal padł, ale lootem się nie chwalą.

Skąd ta pewność, że to Keekz? Z forum tibia.com można wydedukować, że Kardear myśli, że to Balwyn.

Btw. Wczoraj jakiś 28 sorc chciał mnie wyrzucić z hydr, wyśmiałem go to przyleciał Malakas, Febb, Febbul, Thum Thum i mnie walili... fajnie zaczyna być :P Pierwszy raz spotkało moją postać coś takiego dotąd byłem powrzechnie respektowany... no ale coż czasy się zmieniają... ;)

_PiteroS_ 22-05-2006 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Catrishia
Orshabaal padł, ale lootem się nie chwalą.

Skąd ta pewność, że to Keekz? Z forum tibia.com można wydedukować, że Kardear myśli, że to Balwyn.

Btw. Wczoraj jakiś 28 sorc chciał mnie wyrzucić z hydr, wyśmiałem go to przyleciał Malakas, Febb, Febbul, Thum Thum i mnie walili... fajnie zaczyna być :P Pierwszy raz spotkało moją postać coś takiego dotąd byłem powrzechnie respektowany... no ale coż czasy się zmieniają... ;)

hrhr juz o tym pisalem Catri :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02.