![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Palek 21lvl 65/52 eq: c helm b robe p legs vampka buty zwykle. Do dyspozycji 38k czy bohy juz sie oplaca?
|
@up
Ja bym ci radził wbić 25/27 i wtedy dopiero kupić bohy, no może jakby był Pacc to już na 23/24. |
Siemka
Posiadam RP na 53 lv Moje eq Amulet:Platinum Shield:MMS, Medusa Armor:Plate Helmet:Steel Boots:Fur Boots Legs:Knight + 5 k w banku MMS trzymam na razie w domku I teraz pytanie jest takie czy nosisz MMS i sprzedać meduse za około 10 k (razem będzie 15 k) Kupić blue robe i crown helmet czy nosisz meduse sprzedać MMS i kupić inne eq? |
@up Sprzedaj mms, kup bohy i rh.
@Syfol Radze kupić bohy. |
temat tylko do nabijania postow spam omg ;/
|
lvl:26
Profesja: palladyn Skile: 61/46 Eq: Stell helmet, noble armor, guardian shield, plate legs, buciki zwykłe. Kasa: około 20k Nie chcę brać b robe, może jakiś helmet abo tarcza lepsza by mi się przydała, ewentualnie legsy ale wszystkie propozycje mile widziane ;] |
eq- b dobre, moje pytanie czy lepiej kupic mms, g legs czy demon helmet?
|
Jak Knight i masz dobre skille to ;
mms jak inna profesja np. pall to DH no i jak druid albo sorc to g legs :) |
Mam 21 sorca, w dp ok 17 k, a moje obecne eq to :
plate armor plate legs steel helmet dwarven shield leather boots gram na Saphirze Co by kupić ? |
Cytuj:
Dragonke Mammoth fur cape lub b-robe , ale fur cape lepiej bo kosztuje mniej a ma 1 mniej defa...Jest taka jak p arm a b robe tylko 1 wiecej arma. I moze crown helmet i potem zbierac na bohy :) |
Cytuj:
Jak na slimach niechcesz lub monk cie nudzi to idz na minoski ;] Jak chcesz miec duzo capa to kup mammoth fur cape , potem dragonke i crown helmet a potem zbieraj na bohy od tej pory i na blue legsy lub zrob questa z kumplem na wyzszym lvlu aha i potem kup blue robke i vampirke i jest dobry eq i wtedy z crown helmeta mozesz zmienic na crus czy cos ;] @EDIT: sorry za 2 posty! |
Paladin- 20 lvl
EQ- Mammoth fur cape, Steel helmet, Guardian shield, Scarf, P-legi, i normalnie butki :p Do wydania 15k. Zmieniać coś ??;) |
Knight 20 lvl 80k do wydania skille 60/60 Eq K set c helmet fur boots p ammulet dragon shield crimson sword
prosze o odpowiedz |
54 sorc 80k do wydania mlvl 48 eq:b robe>blue legs>bohy>royal helmet>demon shield>woi>p ammy>2 key ringi
|
hehehe ja tez mam pytanie mam 104 lvl prawie 1kk w banku na drobne wydatki moje eq to Demon Helmet, Golden Legi, MMs, MPA, Royal Axe w dp pare zeczy z poi i niech mi ktos podpowie co mam jeszce kupic jak juz wszytsko mam
hehe jak ja kocham takie tematy ludzie to wy wiecie co macie kupowac a czego nie gracie poto aby doskonalic swoje umiejetnosci nie tylko w walce strategiach ale takze w znajomosci ekwipunku jesli chodzi o profesje druid i sorc to najlepsze eq dlanich to oczywiscie cos lekkiego takie jak np RH, B Robe i B Legs i Demon Shield oraz BOH dla wyzszych lvl Softy zamiast bohow albo to i to co do palladynow to tu padaja rozne propozycje jedni mowia zeby lekkie a drudzy zeby dobry arm mialo wiec mozna to pogodzic troche tego troche tego i to co lubie najbardziej Knight mozna modzic z eq jak sie tylko chce ale zeby zawsze mialo duzo arma bo pamietajmy ze walczymy z potworami ramie w ramie nie odswierzajcie juz tego tematu i sorrka ze ja to zrobilem |
Gdybym sprzedał k legs (cięzkie) i crus'a (bonie wiem sam xd) z moją kasą i 2 dezertami (2nd har) wyszło by 44K
Na co je wydac? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli miałbyś na coś wydawać większą kasę to zainwestuj w : Blue Robe/Vampire Shield/BoH Moim zdaniem eq dla paladyna powinno wyglądać tak i nie zmieniać się nigdy : >>: Blue Robe/Vampire Shield/Crusader (Crown) Helmet/BoH/Demon Shield/Spirki czy inne zwierze. |
//Up
W sumie eq jak na ten poziom masz dobre. Jeżeli na serwerze jest tanio to proponuję kupić B Robe (na moim serwerze cena to 12 -15k). Drażni mnie też twój hełm, kup sobie Crown Helmet, albo Warrior. :-) |
45 ed mam 30k.
Moje eq to : Blue robe, Blue legs, Bohy, Demon shield, Crusader helmet no i hailstorm rod. Zastanawiam się nad zmianą crus helma na hat of the mad, co o tym myślicie?Albo nad kupnem magma moncole? A propos magma setu.Jak myślicie opłaca się go kupować? |
Cytuj:
Magma Set kosztuje jakies 300k wiec raczej nie oplaca sie go kupowac no chyba ze na wyzszym lv majac kase i polujac Dle. |
Mam 29 ek (zaraz 30). Mam eq:
k set, meduska, fir bootsy, crus helmet. Mam 50k i nie wiem czy kupic: -demonke -dsm -rh + golden armor -boh -a moze cos innego? |
mam 20 Palka pacc
eq: Plate set Tortoise Shield Leather boots mam 30k kasy i tu jest pytanie kupic promocje i zbierac na bohy czy dolozyc troche kasy kupic BoHy a pozniej promo ? |
Cytuj:
up promo, potem bohy. |
49 EK
Eq: -Rh, -Golden armor, -Vampire shield, -K legs, -Boh, -BS, -Platinum amulet. Do wykorzystania ~~7cc czy wogóle coś powinienem kupić czy chodzić jeszcze z takim eq?? Z góry dzięki za porady ;) |
@UP - DSM i Demon Shield i będziesz po prostu wymiatał.
|
lvl/prof:81/rp
mlvl:17 świat:pvp skille:96/76 eq:hat of the mad,mammoth fur cape,blue legs,bohy, vampire shield,soft boots,boots of haste,amulet of loss,arablest btw. wczesniej nosilem p ammy, ale po wykonaniu poi i zdobyciu arb-y i soft-ów zostałem zmuszony do noszenia aol-a, moze lepiej zaczac nosic te itemki na 100 lvl ++ co wy na to, i jak zmodernizowac moje eq, myslalem o wymianie mammoth fur cape na g armor, prosze o pomoc ;) @Down Po co mi b robe, takie eq mam juz hoho lvl-i i jakos nigdy nie bylo mi potrzebne lepsze :), chyba zrobie male ewolucje w eq i po skorzystaniu z kilku ofert czuje sie bogaty i kupie imteki z gornej półki ;) za wszel;kie odpowiedzi dziekuje i niektóre z nich były mi pomocne pozdrawiam :) |
@up
weź w ogóle z takim lvlem mamoth~~? żart? kup dsm, albo g arma. 18 pall Skille 70/50 Eq: P Ammy B Robe Plate Legs Zwykłe buty Steel Helmet Guardian Shields Speary;P Stan Konta = 130k~` Co byście mi radzili, proszę o odp, a jak już jestem, to skille wmiare ok? |
.....
Jak patrze na te ceny one mnie zdeczka dziwią.... ;)
|
Cytuj:
Ty sobie chyba zartujesz, dsm czy g-arm to strata capa >.> lepiej wziasc wiecej spearow czy boltow. @2up kup b-roba zamiast cape |
18 pall
Skille 70/50 Eq: P Ammy B Robe Plate Legs Zwykłe buty Steel Helmet Guardian Shields Speary;P Stan Konta = 130k~` Co byście mi radzili, proszę o odp, a jak już jestem, to skille wmiare ok? |
@DartTuskJunior
Przydadzą Ci się boh. Może jeszcze nie teraz, bo możesz łatwo paść, ale tak na ~30 lvl będą dobrą inwestycją. |
Mam 2gi lv mam do dyspozycji 25gp co kupic ? na mace mi nie starczy moze studdent armor albo wooden shield albo po promocji carlin sword plx pomuszcie fast bo niewiem co wybrac a do tego czasu expic nie bende
|
@up
IQ = 0 Topic : sorry, że karmię trollisko |
8 Paladin Refugia (Niemcy,non-pvp)
eq: dark helmet scale armor leather legs dark shield leather boots w dp mam 100 spearów, po 50 arrowów z żywiołami, crossbow, 500 boltów skille: 10/10, mlvl 0 :baby: Do dyspozycji mam 13k |
@UP - Tak szczerze, to nie kupuj jeszcze nic. Albo kup sobie Beholder Shield i będzie na razie stykało.
|
@up
Ok, wbije skille i 15 lvl i kupię sobię mammoth fur cape i dragon shield Lecz co zrobić z legami? (mam leather legs -.-) kupić brass, plate czy knight legi? |
Kup plate ;D.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |