Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

0rb 30-05-2006 11:14

Dzisiaj (30.05) oficjalnie w sql o godinie 10.25 ^.^ pogadalismy z wisnia i dogadalismy sie, wg nowej wrsji ( prawdziwej) wisnia chcial mnie zrobic w bambuko ^^, a ja uwiezylem :P
W ciagu dalszym niewimy kto to zrobil lecz passy zostaly zmienione i juz takie akcje nie beda mialy mejsca
Temat zakonczony!

Narkoman 30-05-2006 14:33

oO ale ze zakonczy sprawe moradin.
fanie ze sie wyasnilo, trzeba przyznac nice akcja tylko, ze ja jak jakis moj rl gra na tym servie to jakos zyjemy w zgodzie, wy tez tak powinniscie.

Dolor 30-05-2006 14:41

Wyświt@
Thx że masz checi mi pomuc nicku nie pamietam bo jak wracałem do dp z loot bagiem i już byłem dosłownie kratke od dp to ten noobek mi zarypał schował do dp i odrazu dał loga -.-
A nicka chetnie bym podał ale zamiast odrazu zapisać go do vip to zostawiłem kompa i postać na afk żeby mi się hp i manna naładowały to mój zrypany kuzynek -.- sie zabawił i mi kompa kretyn wyłączył.
A nicka niestety nie zapamiętałem bo był to dość długi nick -.-

0rb 30-05-2006 14:43

Heh, ba ja wiem :P ale jak to wisnia stwierdzil tibia ryje banie :) zgadzm sie z nim.
Ale juz niepiszcie o tym bo ta akcja mnie zbulwersowala :P nihcce juz o tym pisac ^.-

Nalogowiec 30-05-2006 16:59

Ja napewno tej sprawy nie zostawie poki sie nie dowiem kto mnie chcial okrasc. moze dla was sprawa jest zakonczona ale nie dla mnie bo teraz nie wiem juz komu ufac...Chyba tylko Leowi :D:evul:

0rb 30-05-2006 20:01

FAntom, wisnia pisal na gorze w innym poscie :P
Poza tym pogadaj z nim w tibi. Pisal w owym ze jego passy znalo wiecej osob, i ze nie wie kto to zrobil :o
Mozemy teraz jedynie domniemac :P
Dalej, jezeli musisz wiedziec ( sumienie ^.^) to gadaj tylko z wisnia :)
Ja niechce do tego wracac, najadlem sie juz dosc andrenaliny przez ten idiotyczny incydent :P

Lenidas 30-05-2006 21:08

Dobrze, że rzeczy się odnalazły...
To chyba najważniejsze, bo tego jak doszło do kradzieży nie będzie wiadomo już nigdy (będzie to wiedział tylko złodziej (:baby: ) i jego zaufani kumple)

Gratulacje dla wszystkich, którzy ostatnio awansowali :)

Pozdrawiam

Dolor 31-05-2006 08:40

Ehhhhhh
Thx Wiśnia że jako jeden zwruciłeś uwage na mój problem

0rb 31-05-2006 13:16

Banshee Quest Team

A teraz z innej beczkiB)
Szukam ekipe, badz chetnych na Banshee quest.
Juz niedlugo wolne wiec mam nadzieje ze obecni 60lvl+ pojda ^.^, a nizsze lvl dobija do 60!!
Najbardziej licze na blokerow bowiem powinno ich byc paru :))
Carpatka, leo no i qde fantom( ale zmienia swiat :/) mile widziani!!
Odp na tibi lub w owym forum:baby:

Phoenix Sapphire 31-05-2006 15:49

Mega Girls zaczynają zabijać byłych i obecnych członków Moonchildren...
Arek Zoltan, Klukens...dzisiaj ja.

Jedyna reakcja gildi : "przykro nam, tylko sie nie załamuj" :(

I to się nie skończy bo wszyscy widzą że Polacy zamiast trzymać się razem wolą się kłócić, okradać i zabijać.

Dawergo 31-05-2006 16:15

Phoenix, ubili cie w trapie czy jak?

0rb 31-05-2006 17:46

Nom niestety :/
Niedziwcie sie ze macie problemy, gildia miala od zawsze pogarde w oczach innych graczy...
Jedyna forma ratunku to wg mnie dyplomacja :P
Pozatym mozliwe ze to poprostu zbieg okolicznosci.
Teraz cos dla lidera i vickow gildi moon, JEZELI by sie okazalo ze moon maja hunta od tamtych typiar to zapraszam do nas ( tylko lider i vicki):baby:

Dawergo 31-05-2006 19:07

Niestety hunta mamy bo Jan zabil jakiegos 57 ed (albo jego inna postac tego nie wiem)... trzeba sie zastanowic jak zlikwidowac tego hunta albo poprostu (niestety) zlikwidowac Moon... :( Ale jak moon sie rozpadnie to chyba do br pojde zeby zadnych huntow nie miec i wiesc spokojne tibijskie zycie ;)

Pozdrawiam

poreda 31-05-2006 19:40

Polacy od dluzszego czasu maja hunta od Leoozenho i Hinx (Leoo to byly char dzisiejszego ownera Hinx). Niedawno padl Pozytywny Bohater za to ze jest polakiem, pozniej Monkey The Master musial placic eq Hunxowi za wolnosc, Klukensa zabila Hinx i teraz Phoenix pada.

Dolor 31-05-2006 20:32

Ehhhh pierwszy raz słysze że Leozenho tępi polaków.
On wie że np taki ja jestem polakiem i wielokrotnie juz go spotkalem na otwartym polu i nic mi nie zrobil a co do hinx to kiedys tez musialem placic eq po polowie za siebie i polowie za kumpla -.-
Zaczyna denerwowac mnie ta silvera pare dni temu mnie okradly nooby tu guildia w ktorej juz jestem od poczatka ma hunta i pelno innych -.-
Denerwuje mnie ta gowniana silvera -.-
Szkoda mi opuszczac ludzi ktorych tu poznalem ale jak tak dalej bedzie to niestety zegnam was.
A wole odejsc bo chce sobie spokojnie grac a nie zeby jakies nooby kazaly mi placic wypowiadaly hunty klutni pomiedzy kumplami i nie wiadomo co jeszcze

Dragmax 31-05-2006 21:50

Ja też raz robiłem że tak to nazwę "run awaya" bo przyznałem się przed hinx że jestem pl.
Nie wiem jak dalej będzie.
Chyba już na sliverze nie można tak przeprowadzić dialogu:
Hi
Hello
br?
pl?
yes

I osoba która powiedziała yes widzi na monitorze napis You are dead.

Po prostu nie można być oficjalnym poalkiem jeśli chce się żyć.
(chyba muszę się nauczyć gadać po br ;) )

Nalogowiec 01-06-2006 09:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragmax
Ja też raz robiłem że tak to nazwę "run awaya" bo przyznałem się przed hinx że jestem pl.
Nie wiem jak dalej będzie.
Chyba już na sliverze nie można tak przeprowadzić dialogu:
Hi
Hello
br?
pl?
yes

I osoba która powiedziała yes widzi na monitorze napis You are dead.

Po prostu nie można być oficjalnym poalkiem jeśli chce się żyć.
(chyba muszę się nauczyć gadać po br ;) )

Mylisz sie, mnie jeszcze na silverze zaden br nie zabil a wrecz przeciwnie pomagaja mi.:evul: fakt ze wiekszosci z nich nie lubie ale poki nikt mnie nie bije jest spoko :D

Dolor 01-06-2006 14:34

Moon nie ma żadnego hunta ale i tak rozmyślam ostatnio nad odejściem z Silvery

Lenidas 01-06-2006 16:06

Nie wiem czy ten Leoozenho lub Hinx uparli sie na polakow... (ani jeden ani drugi mnie sie narazie nie czepial)
Faktem jest, ze Zunae wymuszal kase (nie wiem czy to trwa) od polakow.
Prawda jest rowniez, ze gdy polak ubije jakiegos BR to odrazu ten leci i skarzy sie jakims hlvl i zaczyna sie zemsta, natomiast BR moga bezkarnie zabijac nas (Polakow).
Poprostu znow wracamy do....podstaw...czyli robcie ludzie lvl, nie walczcie ze soba tylko robcie lvl aby nie mogli bezkarnie nami pomiatac X(

ps.@Dawergo-nie wiem czy zmiana gildi na BR jest jakims "rewolucyjnym" pomyslem. Oni ciagle robia jakies hunty i wojny a nie znajac jezyka portugalskiego ciezko z nimi sie dogadac :), wiez uwazaj abys nagle nie zostal "na lodzie" jeszcze cienszym niz z Polakami (tu przynajmniej mozesz sobie pobluzgac i wszyscy Cie zrozumieja :D )

Pozdrawiam

Michael Rzotkiewka 01-06-2006 18:32

Tak Zunae wymuszal/wymusza kase od Polakow.. Jak jakis br ubijal goscia z moon to przybieglo pare osob pomoc ubic tego br (Kacperka, Wiadrociag) i jak Zaczeli pomagac ubic tego br to zaraz wyskoczyl Zunae i zaczal nawalac z SD. Naszczescie nikt nie padl ale Zunae wymusil 10k od Kacperki i probwal rowniez od Wiadrociaga ale tem mu nie dal xD Skonczylo sie na tym ze Zunae teraz chce juz 60k od Wiadra lub moon ma hunta nawet bylem przy tym jak Zunae wypowiedzial pod naszym gh hunta to bylo jakies 2 tygodnie temu, narazie zadnych skutkow nie ma ^^ i nie bedzie (chyba xD). Zunae wymuszal rowniez kase od Boromira.

No to tyle o pk/pa. A o to moj maly adv xD (po prawej jest moj domek ^^)
http://img456.imageshack.us/my.php?i...iarls203vk.jpg
http://foteka.pl/pokaz.php?id=2164

KacperkaSilvera 01-06-2006 20:37

no więc tak:) jak zwykle dawno tu nie zagladalem itd, juz 130 stron WOW, zaplacilem Zunae-owi i on mi napisał że jeśli wiadro nie zapłaci to i tak cała gildia ma hunta oprócz mnie:P więc ja już mam spokój:) i sięz tego ciesze:) dzisiaj advanced to lvl 51:) no i co tu jescze powiedziec;D
wszystkiego najlepszego wszystkim dziecią :P hehe:) noi to wszystko:] pzdr

Lenidas 01-06-2006 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KacperkaSilvera
no więc tak:) jak zwykle dawno tu nie zagladalem itd, juz 130 stron WOW, zaplacilem Zunae-owi i on mi napisał że jeśli wiadro nie zapłaci to i tak cała gildia ma hunta oprócz mnie:P więc ja już mam spokój:) i sięz tego ciesze:) dzisiaj advanced to lvl 51:) no i co tu jescze powiedziec;D
wszystkiego najlepszego wszystkim dziecią :P hehe:) noi to wszystko:] pzdr

No i na tym polega polska gildia :baby: i polska solidarnosc :) "ja mam spokoj bo zaplacilem" :D

Pozdrawiam

KacperkaSilvera 01-06-2006 20:53

Nikt nie chcial isc lac zunae, a po co pozniej gildia mialaby miec hunta, jakbysmy go raz zajebali to juz bysmy go musieli rookowac bo by nie dal spokoju, ja wole miec spokoj.. z reszta nikt i tak nie chcial isc go bic, ja chcialem...

Lenidas 02-06-2006 07:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KacperkaSilvera
Nikt nie chcial isc lac zunae, a po co pozniej gildia mialaby miec hunta, jakbysmy go raz zauwielbiam jeść bananyali to juz bysmy go musieli rookowac bo by nie dal spokoju, ja wole miec spokoj.. z reszta nikt i tak nie chcial isc go bic, ja chcialem...

W sumie logiczne

Pozdrawiam

Rekin Master 02-06-2006 14:51

13:53 Leoozenho: u hunted
nastepnie napisal ze joe to jego friend,po czym joe juz sie nie odezwal xD
leoozenho pierdolony PA nic po angielsku nie umie napisac...
bylem w kopalni widze ze on i jakis 54knight przychodza,wiec poszedlem zobaczyc co robia
nastepnie poszedlem do dp oni za mna
wyszedlem z depo i bylem przy wyjsciu z kazo, po czym dalem exiva na leoozenho "omg south"
czekam a on obok mnie wlancza skulla i bije ciota,nic mi nie zrobila chociaz mialem g-hally...zwialem do depo i cos po BR-sku gada i "u hunted"
nawet nie You Are Hunted tylko u hunted
omg ale idiota jebany PA chuj mu w dupe kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poreda 02-06-2006 15:02

@Leo
teraz masz dowod ze oni trzej wymuszaja kase. Hinx, Leoozenho i Zunae, na nich trzeba uwazac.
A wiec wiekszosc polakow ma teraz levele 40+, i moge sie zaolozyc ze kazdego z nich mozna pokonac w trapie. Proponuje zalozyc jedna gildie w ktorej beda tylko polacy od 30+ (Kazdy lev dobry), i bedziemy walczyc a nie placic i miec wszystko w dupie (Sry za wyraz). Zalwazcie ze tylko oni maja do nas problemy, rozumiem jezeli by sie wszyscy doczepili Aikau, Duff i reszta ale to tylko trzy osoby, gdy przegramy wtedy bedziemy myslec co dalej! Nawet jak sie nie zjednoczymy, i kazdy z osobna zaplaci to zalwazcie ze po pewnym czasie i tak do was wroca i bede chcieli wiecej i jeszcze wiecej...

Rekin Master 02-06-2006 15:50

70% moonow to nooby kurwa boja sie mg jak nie wiem co to jest grupka 9osob wspomagana przez leozenho nic wiecej kurwa!

poreda 02-06-2006 17:34

Zginol 58 Elite Knight, Krzysiu Szycha, robi sie coraz bardziej goraca... :/

Dolor 02-06-2006 21:35

Hmmmmm ja bym mógł pójść na nich lecz wątpie aby był jakiś skutek :P ale można sprubować.
Pozdro all

0rb 02-06-2006 22:28

Kiedys slyszalem taki idiom "Przyjaciol ma sie blisko siebie, lecz wrogow jeszcze blizej"
Co mam na mysli?
Pytanie nie brzmi kto?... (wymusza) tylko dlaczego!
Juz odpowiadam...
WIekszosc (podkreslam WIEKSZOSC) br hightlvl zna angielski i rozumieja co znaczy np Moonchildren.
Teraz zastanowmy sie co dzieje sie w mozgu BR jak to czyta.
Paruje? Mozliwe... Poci sie... z pewnoscia... kurczy sie? Napewno... Ale rowniez napewno mysli sobie co za kretyn nazywa swoja gildie moonchildren( nawet zle gramatycznie napisane .. powinno byc jak juz Child of moon albo cos w tym stylu). No wiec jak wspomnialem krew zalewatakiego BRa, i mysli sobie ze jezeli gildia nooowska, to i czlonkowie rowniez. Wchodzi owy br na tibia.com -> guilds... a tam opis gildi po polsku!!!( Zauwazmy ze polacy nigdy nie byli lubieni na wiekoszci servow)
No to potencajlny agresor mowi sobie... powybijam takich bo nooby.
Chcce uprzedzic jakiegos typa z gildi i mowi np: Hi -> huunted! Polak zas odpowiada helo -> whay? -> frei itens plx! (oczywiscie tu zmysalm ale chce podkreslic tutaj brak znajomosci (jakiejkolwiek znajomosci) angielskiego bowiem wiekszosc graczy ktorych znam i z ktorymi gadalem ma ponizej 13 lat...
Wiec taki b juz totalnie oszalal i sam postanawia uządzic krucjate na czlonkach takiej gildi.X(
Czemu tak mysle? Odpowiedzcie mi czemu niezaczepiaja Fantoma... Carpatki... Leo... chodzby mnie?
Jeszcze zadnej grozby niemialem.
A jezeli juz ktos do ciebie bedzie mial sapy "HUNTED" to opisuje sie sytuacje na forum.... brazole panicznie boja sie tego bowiem wielu z nich rowniez niezna angielskiego i niewypowie sie na forum... innymi slowy CZUJA RESPEKT do graczy znajacy angielski, niedajacych sobie w kasze dmuchac i niepochodzacych z gildi o noobowskich nazwach( sry wszystkich ziomkow z moon, do was nic niemam tylko do nazwy) albo chocby niedawno przezemnie zlikwidowanej gildi polskiej Boys of Evil ( no to to wogole magiczne przegiecie ktore tylko polak mogl wymyslic)

Reasumujac, ucz sie angola w sql! wypowiadaj sie na forum i badz stanowczy(ale nie agresywny), to bedziesz respektowany, to moja rada na zycie w tibi;)

Rekin Master 02-06-2006 22:58

@moradin
masz racje,ale ja nie jestem w moon od tygodnia a leoozenho spotklalem trzeci raz w moim zyciu tibijskim wiec nie mogl wiedziec ze bylem w moonach
to poprostu glupi br nie znajacy angielskiego ktory bil wszystkich na okolo, z reguly tez sie mnie nie czepiaja i jest git jednak, ten idiota jest wyjatkowo glupi i w jego glowie zachodzi jednak cos wiecej, niz kurczenie sie mózgu, jezeli on ma myslec to tak,jakby psa zmusic zeby mowil...
pisal do wszystkich to samo:
u Hunted,ignore,bye
chociaz mogl napisac: You Are hunted... omg naab?on jesty przykladem typowego br-a:
RLV=rekin lord vader
BR=...BR xD
Br:Hello
RLV:Hello
Br:Br?????
RLV:No
Br:que lita ci mare?
RLV: omg
Br:br???????????!11!1!111oneoneone
RLV;OMG NO NOOB!!!!
Br:fri itans plaxxzxa!!
<rekin zak*rwia idiote>
jednak nie wszyscy br sa tacy sa takrze pozadni tacy jak joe,oxygenz,podobno aikau :)

wyswit 02-06-2006 23:18

A Wiec Koniec =(

Chcialem oficjalnie pozegnac sie z wszystkimi ziomkami z silvey.

Koncze gre w tibie...
Nie wiem za bardzo co mam pisac bo troche mi to zbilo ... ;/
Moj char: Wyswit :
a) albo zmieni ownera (sprzedarz)
b) bedzie retired 4ever i moze raz na rok wejde wam zlozyc zyczenia z okacji jakis swiat czy cos. ;p

Serdeczne pozdrowienia przesylam dla ziomkow:
Moradin Miedziobrody< rl
Shortys Shine < rl
Rastaman Shine < rl
Circa Shine < rl
Maiev Silverblade < rl
Ronald Rawenclaw < rl

oraz :

Fantom da First
Rekin lord Vader
Drahonio
Legolas of Anarchia
Ligus(kiedys lepiej sie znalismy =/)
Michael Rzotkiewka

i wiele wiele innych,

Mam nadzieje ze polacy zapanuja nad tym swiatem co zdaje mi sie malo prawdopodobne, szkoda ze br rzadza ale coz, kiedys ich ubijecie no nie -.^

P.S. Fantom trzym sie.... bedzie z ciebie jeszcze kiedys tibijczyk hehe ;]

zycze wszystkim polakom powodzenia

GOOD LUCK ALL!!!!!!!!!!!

=)

0rb 02-06-2006 23:21

Ojj tak B)
Wydaje mi sie ze napewno wrocisz :P, skzoda tylko ze przypomnialo ci sie na wakacje :P. Jak cchesz twoj wybor, moze i sluszny bo tibia z pewnoscia "ryje banie"

Dolor 02-06-2006 23:44

Wyświt@
Przykro mi ze odchodzisz z serva bo ie mialem nic do ciebie byles nawet spoko kolesiem z ktorym wrazie czego mozna bylo pogadac niestety nasza znajmosc w pewnym momecie sie zapadla :( wiem ze to glownie z mojej winy :(
Jak cos to pamietaj ze masz tu troszke kumpli a silverze i ze mozesz wrucic

Rekin Master 03-06-2006 09:55

@wyswit
omg "co sie stao"??
z jakiego powodu przestajesz grac w TIBIE?

Narkoman 03-06-2006 11:05

hmm ja tam co innego moge powiedziec, wyswit szkoda ze odchodzisz.
@ rekin
poniewaz okral fantoma

wyswit 03-06-2006 14:18

tak czasem bywa ;]

nie wiem co miales na mysli "bo okrdl fantoma " -.-

kuba pomysl zanim cos napiszesz... a nowy owner mam nadziej ze bedzie spoko, jak cos to piszcie, bede sledzil forum =) :] :)

poreda 03-06-2006 14:41

Ludzie padl pomysl stworzenia gildi! Nie gadajcie o glupotacvh tylko o tym co sie dzieje, bo kolejna osoba z moon padla, 40 sorc (Arek Zoltan), i jezeli tak dalej pojdzie to wszyscy z moon popadaja...

Narkoman 04-06-2006 09:38

@ wyswit
sorka zle sie wyslowiem. masz racej
mialo byc okradl fantoma, ale oddal mu rzeczy ^^

Rekin Master 04-06-2006 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman
@ wyswit
sorka zle sie wyslowiem. masz racej
mialo byc okradl fantoma, ale oddal mu rzeczy ^^

lol to nie on okradl go!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01.