![]() |
@UP Spoko dacie radę, załóż one hand i tarcza. Shooter z RSów i możecie ubić. Jeśli chodzi o dłuższy hunt, odradzam, lepiej dragi (?)
@DOWN Skille jakie masz, to znaczy 76/76? Powinieneś dać radę, ale jeśli nie będzie loota, to waaaaaaaste. Uważaj na combo!! |
Czy na 60 lvl skile takie jakie mam 90 strong health potion 40 mana potion dam rade Dl'owi
Z góry thx za odpowiedz. |
42 ms
52mlvl czy dam rade demcowy z up/down z sd? |
Cytuj:
Na utamo na combo cie nie wezmie o ile wiesz jak bic,ale czy sie oplaca? |
troszke inne pytanie:
dam rade skilowac na slimach knight 22lvl, 56/55, k set, crus, vamp,boh,knife ?:baby: @down: thx |
Cytuj:
|
Radę dasz, ale to będzie dosyć niewygodne bo będzie cię twardo klepał i trzeba będzie zmieniać co 30~ minut. Dobij 60/60 i wtedy spokojnie sobie skilujesz.
|
UP:
Niekoniecznie ja (choć paladyn ale skill tak sam) przy skilach 60/40 skilowałem na slimie i się bardziej opłacalo niż na dwarfie itp. |
Mam pytanie czy moge spokojnie expić solo na hydrach knihgtem 75lvl skille 81/80?? Z góry dzięki za odpowiedź.
|
Witam.
Czy mógłbym spokojnie expić na cycach knightem 18 lvl eq: crown armor, plate legsy, meduse shield, soldier helmet(mogę kupić jakiś lepszy) boots i s sword. Chodzi mi czy spokojnie będę mógł blokać dwa cyce. Bo jednemu to raczej dam rade. Czekam na odpowiedzi. @EDIT: A no i moje skille to 43/43 mlvl 3. |
Cytuj:
@EDIT: @UP nawet jednemu nie dasz rady *moze z waste |
Cytuj:
|
Przeczytałem ostatnio poradnik http://www.armiatoprostefansite.fora...-lvl,9107.html i mam pytanie czy to wszystko co jest napisane jest prawdą bo wątpie.
|
Cytuj:
Teraz ja :D Na jakich potworkach powinienem expić palkiem (8 lvl skille 50/43) Żeby bylo bez waste B) |
siema to teraz ja- dam rade dragonowi, 21 knight(43/40, moge najwyżej dorobić))k set crusde helmet dragon shield boots i scarf + shooter 16 palladyn(45/36)beho shield p set scarf i boots? z goy thx za odpowiedź
|
Cytuj:
@up dobij 65/65 i wtedy a shooter niech dobije 60 dista i wbijcie 25lvle bo shooter moze pasc na combo a ty od laga @down na 25 lvlu i skilach po 65 fajnie sie expi na nizszych lvlach to sa meczarnie |
Siema. Czy na 18 knight, 3 magic i skille 52/50 i eq: Steel helmet, noble armor, plate legs, leather boots, dragon shield, serpent sword, moge iśc na mount sternum bez waste(cyklopy glownie) i ile wziac potionów?
|
Witam, czy knightem na 31 lvl, skille 76/75, eq RH, DSM, kina legs, boh, MMS, bright sword, dam rade bloknac DL?
Ps. dodatkowe pytanie: jaki trzeba miec lvl, skille, zeby isc na demona? (oczywiscie z shooterem) .Pozdr |
@up
Ja na moim kinie z podobnym eq (RH,DSM,K LEGI,STEEL BOOTS,DEMONKA,MYSTIC BLADE) na 62 lvl spokojnie solnołęm dl'a (zeszło około 10 health potion). Masz trochę niski level, ale powinieneś dać radę. Pamiętaj żeby healować się już na yellow :p |
Dam rade elder becholderowi (51lvl-pall)
czy dam rade zabic elder becholdera 51 lvlowym palkiem skile: 75/60 mlvl 13?
eq: blue robe, knight legs, vamp shield, boh, warior helmet. co wzionsc lepiej kusze i bolty czy royal speary(moze entchant)? ile potów wzionsc na jakoms godzine expa?? |
witam
jestem Paladynem lvl 25,skille 68,5/56 EQ (BOH,knight legs,golden armor,crown helmet,demon shield,platinum amulet)dam radę zwykłemu smokowi? używać magic shield? dam też rade wiwernie ( pojedyńczy respawn)? od którego lv i przy jakich skillach zacząc chodzić na tarantule/gsy zeby było w miare bezpiecznie? na które poziomy schodzić w kopalniach dwarfów? proszę o odp jakiegoś doświadczonego gracza,dzia,pzdr
|
jestem Paladynem lvl 25,skille 68,5/56 EQ (BOH,knight legs,golden armor,crown helmet,demon shield,platinum amulet)dam radę zwykłemu smokowi? używać magic shield? dam też rade wiwernie ( pojedyńczy respawn)? od którego lv i przy jakich skillach zacząc chodzić na tarantule/gsy zeby było w miare bezpiecznie? na które poziomy schodzić w kopalniach dwarfów? proszę o odp jakiegoś doświadczonego gracza,dzia,pzdr
Powinnienes dac rade smokowi,pod warunkiem ze nie bedziesz go lal w zwarciu (a wiec uciekasz i strzelasz).Oczywiscie w zwarciu tez moglbys dac rade ale wiesz combo i lezysz bo na 25 lvlu za duzo zycia nie masz (no chyba ze umiesz grac i wiesz jak stac do smoka ;d ).Wyverna jest duzo slabsza od smoka wiec ja zmasakrujesz bez wiekszego waste ;d. Co do Gsow sie nie wypowiadam a odnosnie tarantul to nie sa one za silne i dasz rade im bez problemow |
Cytuj:
dziękuje za odp :) |
Siemka
Pytanie: Skille 65/65 lvl 32 eq: Royal helmet, DSM,Crown legi,MMS, boh,brignt sword, platinum amulet (zabije GS z takim lvl i eq??) Skille 75/75 lvl 40 eq Royal helmet, DSM, golden legi,MMS. boh, bright sowrd, platinum amulet (zabije DL z takim lvl i eq??) Jezeli nie to prosze podac na jakim lvl, skilach i eq mam zmiezyc sie na solo i na jakim expic na tych potworach?? Z gory THX |
Knightem nie będzie Ci sie oplacac expic na GS.Zabic to i zabijesz ale lepiej idz wbij 40 i troche lepsze skile ;p
|
Czy dam radę na 2 arenie w svvargrond? A jeżeli tak to co i ile wziąć? (mana potiony itp.)
55 lvl royal paladin skills 74/50 (tak tak wiem że słabe!) Eq: Crusader Helmet Blue robe Vampire shield Crown legs Boots of Haste platinum amulet |
Cytuj:
raczej tak, ale nigdy nie wiadomo na 100% |
Mam pytanko:
Czy dam radę jednemu cycowi oraz dwóm naraz cycom z lvl'em 22 ze skill'ami 60/60 z eq: c helmet, noble armor, k legsy, meduse shield i serpent sword (no i oczywiscie buty do tego) ? pytam się czy dwóm dam radę bo czasami mogą mnie atakować dwa :P Jeżeli miałbym małe waste powiedzcie jakie te waste wyglądało by według was... czekam na odpowiedzi. |
@up
Bez problemu i waste :D Ja 14 lvl knightem i skillami 55/55 se radziłem. Jednak weź kilka health potionow jakby cie więcej zaatakowało :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dam rade gs? sorcerer,29 level 27 mlvl,eq: crown helmet,woce,dark armor,p legs,dragonka,fur bots,moge zrobic bp hmm i od biedy wziac 2 bp manasow.
Dam mu rade np z zerkiem? albo jakims summonem blokujacym? jakie waste? aha i pojde tam na blood hebr quest |
Proszę o usunieńcie posta.
|
Cytuj:
|
Re
Czy dam rade ubic beholdera :
14 lvl 8 mlvl Shielding 19 EQ: Noble Armor Plate Legs Steel Helmet Moonlight Rod Dwarven Shield Leather Boots Jakie Runy Wziąć Ze Sobą? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zerk padnie na 1 strzala... po czym gs bardzo szybko dobierze sie do Ciebie i raczej Ciebie pokona, chyba bedziesz mial (duze)szczescie to moze na utamce dobiegniiesz do schodow, itp... Ogolnie nie ma sensu... |
Cytuj:
BTW na czym skillowac przy takich skillach i lvl? slimy padaja "troche" szybko, ghoule tez padaja ale na nich sie nie oplaca bo za duzo zycia wysysaja i prawde mowiac dalsze skillowanie jest cholernie trudne;] |
Witam!!!
Gdzie expic od 50-60lvl EK, 63/60 DSM, blue legs, BS, warrior helmet, fur bootsy, towerka/demonka(zastanawiam sie czy kupi Demonke) Myślałem nad Średnim campem barbarianów, Albo żułwie Nie będe skillował |
Na żółwiach byś musiał długo expić ale byłoby to efektywne(w miarę dużo kasy w gp i loocie). Jeśli jesteś bogaty polecam dragi na d'lair lub ankh.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |