![]() |
Cytuj:
A co jeśli CipSoft zrobił coś co jest już we wszystkich onlinowych RPGach - loot wypada po zrobieniu odpowiedniej rzeczy, w odpowidnim czasie i odpowiednim miejscu? Lepiej się ubezpieczyć :) Pozostaje tylko czekać aż ktoś inny się wygada, że ma. Albo idź i lootuj. |
Cytuj:
mi wypadla taka sama ksiazka z AS-a mozesz pisac w niej co tylko zechcesz ;] |
Up
Piszesz to w każdym temacie, i nikt Ci nie wierzy, to kurna nagraj filmik chyba nie tak ciężko, a nie się żalisz. |
topic- gogo yenio aż do stówy nie tam, to moze tu da rade
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@danshuu
Ty albo botujesz albo jesteś no-life... Kiedy nie zobaczę to ty grasz. Masz albo obsesję albo bocisz, i się tym chwalisz...X( |
A jak jest no life albo boci to co? Pobijesz go? :(
|
Cytuj:
|
Weź mi powiedz kogo obchodzi że nie lubi go kilka osób których nawet nie zna? Ogarnij sie ^^
Lata mi wasze zdanie, najbardziej cieszy mnie to że zdobyłem to na co wy musieliście pracować 2x wiecej czasu, to jest piękne :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@komentarz do zdjecia dark gladira
czy to aby napewno twoje zdjecie, jezeli to twoje zdjecie to czemu tyle pixeli?
|
Cytuj:
|
Fajnie jest mówić za całe forum??:)
|
Cytuj:
|
lecz te piksele skupiaja sie tylko w ogol twojego name'a. no coz, widocznie zle zauwazylem ;p.
@edit Barbar, on nie mowi za cale forum, a to ze masz w awatarze jakas dziewczynke z anime wcale nie sprawia, iz jestes fajny, tak samo jak nie sprawia ze jestem fajny majac to <<. to ze umieszczasz tutaj swoje zdjecia oznacza, ze zamalo uwagi poswiecali ci koledzy na jakims tibia.org.bot.com bo byles tam zapewne nubem. przeszedles tutaj i sie jarasz nie robiac tego wprost, przez co uwazasz ze jestes jakis bardziej inteligentny czy jak? nie rozumiem twojej postawy. @down widocznie nie zrozumiales przekazu plynacego z tresci mojej wypowiedzi. nie kmine ludzi, ktorzy sa fanami anime, uwazam ich za glupszych. |
Nigdy nie wrzucałem zdjęć na żadne inne fora. Co do avatara, widzisz to tak jakbym ja spytal czy uważasz że jestes fajny bo również masz jakąś dziewczyne w avatarze.. Ma to sens?
@edit Najwyraźniej ;) |
Ta książka Lesia to nic tylko szpan nie ma takiej książki nie ma
Ta Książa to naciąganie dzieci na myślenie |
Ktoś fejkuje mój outfit, mhm. Rzesza pseudo-fanów się rozrasta.
|
Cytuj:
|
Gratki 42 Danshuu, go go 50 lvl ;)
|
Gratz Dawaj Do 50 !!! :d
|
@Barbar
BEZ KOMENTARZA XD :(:(:(:(:(:( |
Jednego bota mniej. Barbar - teraz twoja kolej.
|
@up
Twój nick idealnie pasuje do przedstawionej sytuacji. Barbar? Nah. Lepiej wykończyć Cezeta, skoro 1 criminal już ma. Pech, że się nie loguje. |
Uhuhuh jacy pro, możecie mi naskoczyć ;<
Niewiele osób by miało odwagę zjechać do 1 lvla swojego pixela mimo iż to tylko gra. @down ^^ |
Cytuj:
|
Fajne strony odwiedzasz, Schneider.
|
Cytuj:
Dokładniej Guardia. |
@Michci0
22% left... |
@Haku
Niech zgadne- Na innym koncie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cezet on Guardia Proon, gildia No Mercy dalej istnieje? |
<pomyłka, do skasowania>
|
Cytuj:
|
Pamiętam jeszcze tą gildię za czasów 34lvla, stąd to pytanie.
|
@danshuu
3. Nie lubimy również kodów (ang. Cheat), czy tego typu oszustw i "wspomagaczy". Jeżeli na twoim szkrinie jest light-hack, auto-fishing, auto-bot, czy jakakolwiek inna funkcja inwazyjnego programu, która nie jest zawarta w oryginalnym kliencie Tibii - nie zamieszczaj go. :) |
Cytuj:
A na jakimś moim ss jest coś takiego? -.^ |
@Barbar
Chyba alarm się włączył... ^^ :D |
Akurat nie trafiłeś, jest to poprostu taki skin. Ale good luck, próbuj dalej xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |