![]() |
ej no co jest z tym photobucketem...nie działa :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down (przemo): omg ale jestes zajebisty, gz inteligencjii i bogatego slownictwa:( nie bede juz sie wypowiadal bo znowu wyskoczysz mi z 'morda czopku' i w kompleksy popadne @Sanyol: Ja nie mowilem o komentach foty imargama tylko o wypowiedziach przema ktory caly czas wszystkich o foty prosi i rozlicza z postow tak jakby on byl modkiem tego forum i mogl wszystkim rozkazywac, denerwuje mnie jak ktos sie wywyzsza jakby byl niewiadomo kim... |
Cytuj:
|
omg nawet nie bede komentowal , powiedz mi teraz tak serio co ty wogole wiesz o wojnie,czemu ta wojna jest z jakich powodow, czekam na Twoja odpowiedz :)..
|
Cytuj:
|
affffffffffffffffffffffffffffffffffffff
|
Cytuj:
A: ) Wojna na furorze, wg Sansho Pansy, pana pvp i skarbnicy wiedzy o zyciu i tibii B: ) Wydarzenia z Furory (?) C: ) Sansho Pansa nie dostaje wystarczajaco uwagi od rodzicow wiec usiluje sprawiac wrazenie inteligentnego i lepszego od innych uzytkownika forum Nie bede odpowiadal na twoje posty, bo sa zalosne i nie chce mi sie pisac jak je widze...nie wiem za ch*uj wie kogo ty sie uwazasz, ale ta osoba na pewno nie jestes i nie bedziesz... wiec przestan sie wymadrzac i wiecej nie adresuj postow do mnie. |
Cytuj:
nie wiedziales co napisac wiec zlubzgales?prawda jest ze jestes pierdolonym noobem ktory mi moze mikolaja opierdolic na zimno :) TYle noobku ,wracaj na swoj otsik :Di kozacz dalej na forum NOob :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. skad ma wyjsc? |
wszyscy wiedzą, że Pleban to noob, Duski mają brzydkie mordy, a Sacho Pansa (Przemo) to ich wafel :evul: , ale prosze was bardzo przestańcie bluzgać, bo zamkną nam ten temat tak jak poprzedni :confused:
|
@Sasho Pansa
Ja nie chce Cie obrazac, nie chce sie z nikim klocic, po prostu uwazam, ze troche przesadzasz w swoich postach. Daj se na luz i komentuj to co sie dzieje, a nie to co inni napisza na forum, bo to nie Twoja sprawa. @War Dzieje sie cos ciekawego (?) bo akurat nie mam dostepu do tibii :P |
Cytuj:
A co do 'wyjscia' to chodzilo zeby sie ode mnie od*ebal bo nie mam ochoty mu odpisywac, tak jak trace ochote na odpisywanie tobie... |
pleban1
Cytuj:
@Przemo i reszta : Wyluzujcie troszki, bo to gra tylko a wy po hamówie jeździcie sobie... niezdrowe emocje :) |
Cytuj:
|
ZMIANA TEMATU
Czy będą organizowane jakieś wypady na PoI na Furorze? Czy jest już zlotowany jakiś fajny item z PoI? |
Szczerze to nie wiem :P mysle ze jedynie ludziki z Aberratio sa na tyl bezmyslni zeby tam teraz lazic :)
|
:>
Przemo Pwn3d..:(:( :evul: :evul: :evul:
|
Cytuj:
|
a
helo jestem nowy ja tez gram na furoze hehe:)
jestem dosc slaby bo mam 8lvl;( czy ktos pomoze mi mam taki problem niemam legów i nie moge kupic bo mam tylko 89gp:( pomoze mi ktos moj emal [email protected] |
Cytuj:
............ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie jestes juz nawet smieszny, zal patrzec na twoje posty |
Straszna rozkmina na tym forum ..
nudzi wam sie ze co 30 min tak te posty nabijacie a na Servie nic sie nie dzieje .. pff Co wam da takie gadanie na tym forum a raczej wyzywanie się jeden drugiego przez trzeciego .. ekhm A co do wojny kto ma wygrac ten wygra tyle w temacie Pozdro dla kumatych |
Cytuj:
|
ludzie dajcie jakiś temat bo tu nudno :evul: :evul: :evul: :evul: X( X(
|
Cytuj:
Wyjdź z tego forum pajacu .. Pozdro dla kumatych |
Cytuj:
żal |
Cytuj:
i nie pisz już tego "żal" bo to stare i niemodne już jest ;) i ty też możesz wyjść z tego forum Pozdro Dla KUMATYCH. |
@UP boted.
|
Cytuj:
Wyjdź i zamknij drzwi za Sobą ;) Pozdro Dla KUMATYCH. |
hm ?
@ Off Topic
To całe "pozdro dla kumatych" na prawdę jest bezsensu, co Ty w tym takiego fascynujacego widzisz to ja nie wiem to jest coś a'la " ŻAL.PL !!!111oneoneoneone " @Wydarzenia z Furory Coś naszemu kochanemu PG "Taifunowi" nie idzie juz tak szybko ten exp ... ;) //Signed //Iks~ |
Trudno żeby mu szedł skoro jest wojna..
|
;3
@ UP
Piszesz, że trudno żeby mu szedł skoro jest wojna ? To na ch*j Aberattio, robi z Taifuna kogoś kto ich zbawi ode złego ? Taifun tak na prawde to gówno może na tej wojnie, to nie level świadczy o wygranej wojnie a umiejętności posługiwania się nim. //Signed //Iks ~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |