Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

botman 12-12-2006 22:40

ej no co jest z tym photobucketem...nie działa :(

Kumulus 12-12-2006 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vortex19 (Post 1122047)
Nie wypowiadalem nigdy sie na forum tibia.pl bo uwazalem to za bezsens no ale coz zauwazylem ze imargam lubi sie polewac z naszych fotek zlotow przynajmniej my nie pilismy tak jak on ciapa i nie dusilismy sie od 1kieliszka wodki jak by przyjol wiadro:] big Giezet a tu maly proof o sile imargama noi oczwyiscie caly Imargam best Pa i kozaczek.

http://s112.photobucket.com/albums/n...t=PICT0328.jpg

Imargam nie wygląda tak jak ty przynajmniej (rumunie) :evul: ale i tak s*****el z niego

Przemo2 13-12-2006 03:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1125851)
Imargam nie wygląda tak jak ty przynajmniej (rumunie) :evul: ale i tak s*****el z niego

Pokaz swoje foto plx.

Masywny_Titania 13-12-2006 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1125934)
Pokaz swoje foto plx.

OMG...Sansho ilu osobom juz mowiles zeby swoje foty pokazaly? Lekka przesada nawet jak na glownego lizodupa tego forum;( wez sie zajmij czyms innym niz szczekaniem na kogokolwiek kto cos powie tu...

@down (przemo): omg ale jestes zajebisty, gz inteligencjii i bogatego slownictwa:( nie bede juz sie wypowiadal bo znowu wyskoczysz mi z 'morda czopku' i w kompleksy popadne
@Sanyol: Ja nie mowilem o komentach foty imargama tylko o wypowiedziach przema ktory caly czas wszystkich o foty prosi i rozlicza z postow tak jakby on byl modkiem tego forum i mogl wszystkim rozkazywac, denerwuje mnie jak ktos sie wywyzsza jakby byl niewiadomo kim...

Vortex19 13-12-2006 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1126099)
OMG...Sansho ilu osobom juz mowiles zeby swoje foty pokazaly? Lekka przesada nawet jak na glownego lizodupa tego forum;( wez sie zajmij czyms innym niz szczekaniem na kogokolwiek kto cos powie tu...

I ma racje skoro gosciu lubi sie zbijac z innych niech pokaze jak on wyglada pewnie pisior na czole mu rosnie i sie wstydzi imargam byl 1 kto sie wysmiewal z nas a sam wyglada jak to ujeli "worek kosci" moze i jestem rumunem a tobie hu* do tego:)

Przemo2 13-12-2006 13:55

omg nawet nie bede komentowal , powiedz mi teraz tak serio co ty wogole wiesz o wojnie,czemu ta wojna jest z jakich powodow, czekam na Twoja odpowiedz :)..

Mroczno 13-12-2006 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1119724)
pokaz nam siebie, panie supermodelzajebistyelo

a tutaj pan petrobot sie odezwal xDDD. ( ex. narkoman : D ) pzdr

Przemo2 13-12-2006 15:07

affffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Masywny_Titania 13-12-2006 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1126240)
omg nawet nie bede komentowal , powiedz mi teraz tak serio co ty wogole wiesz o wojnie,czemu ta wojna jest z jakich powodow, czekam na Twoja odpowiedz :)..

Ten temat nazywa sie:
A: ) Wojna na furorze, wg Sansho Pansy, pana pvp i skarbnicy wiedzy o zyciu i tibii
B: ) Wydarzenia z Furory (?)
C: ) Sansho Pansa nie dostaje wystarczajaco uwagi od rodzicow wiec usiluje sprawiac wrazenie inteligentnego i lepszego od innych uzytkownika forum

Nie bede odpowiadal na twoje posty, bo sa zalosne i nie chce mi sie pisac jak je widze...nie wiem za ch*uj wie kogo ty sie uwazasz, ale ta osoba na pewno nie jestes i nie bedziesz... wiec przestan sie wymadrzac i wiecej nie adresuj postow do mnie.

Przemo2 13-12-2006 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1126608)
Ten temat nazywa sie:
A: ) Wojna na furorze, wg Sansho Pansy, pana pvp i skarbnicy wiedzy o zyciu i tibii
B: ) Wydarzenia z Furory (?)
C: ) Sansho Pansa nie dostaje wystarczajaco uwagi od rodzicow wiec usiluje sprawiac wrazenie inteligentnego i lepszego od innych uzytkownika forum

Nie bede odpowiadal na twoje posty, bo sa zalosne i nie chce mi sie pisac jak je widze...nie wiem za ch*uj wie kogo ty sie uwazasz, ale ta osoba na pewno nie jestes i nie bedziesz... wiec przestan sie wymadrzac i wiecej nie adresuj postow do mnie.

nie wiedziales co napisac wiec zlubzgales?prawda jest ze jestes pierdolonym noobem ktory mi moze mikolaja opierdolic na zimno :) TYle noobku ,wracaj na swoj otsik :Di kozacz dalej na forum

NOob :)

Masywny_Titania 13-12-2006 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1126757)
nie wiedziales co napisac wiec zlubzgales?prawda jest ze jestes pierdolonym noobem ktory mi moze mikolaja opierdolic na zimno :) TYle noobku ,wracaj na swoj otsik :Di kozacz dalej na forum

NOob :)

To jest ostatni raz ktory bede odpowiadal na twojego posta. Po 1, to cie nie zbluzgalem, a po 2 wez juz wyjdz ok?

Przemo2 13-12-2006 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1126884)
To jest ostatni raz ktory bede odpowiadal na twojego posta. Po 1, to cie nie zbluzgalem, a po 2 wez juz wyjdz ok?

haha Ty a mnie pierdoli czy ty bedzies zmi odpowiadal czy nie , lache na CIebie klade jarzysz ? jezeli jestes takim kozulem jak tu napisz mi to na tibi waflu.

plebaN1 13-12-2006 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1126973)
haha Ty a mnie pierdoli czy ty bedzies zmi odpowiadal czy nie , lache na CIebie klade jarzysz ? jezeli jestes takim kozulem jak tu napisz mi to na tibi waflu.

Co to za lamus ten masywy_titania czy jak mu tam huahua pewnie jakis ziep z ots a w tibi ma 8 lvl i pisze ciagle plx i nie wie jak odpoiwadac na twoje posty wyjdz
btw. skad ma wyjsc?

Kumulus 13-12-2006 19:40

wszyscy wiedzą, że Pleban to noob, Duski mają brzydkie mordy, a Sacho Pansa (Przemo) to ich wafel :evul: , ale prosze was bardzo przestańcie bluzgać, bo zamkną nam ten temat tak jak poprzedni :confused:

Rodri 13-12-2006 19:42

@Sasho Pansa
Ja nie chce Cie obrazac, nie chce sie z nikim klocic, po prostu uwazam, ze troche przesadzasz w swoich postach. Daj se na luz i komentuj to co sie dzieje, a nie to co inni napisza na forum, bo to nie Twoja sprawa.

@War
Dzieje sie cos ciekawego (?) bo akurat nie mam dostepu do tibii :P

Masywny_Titania 13-12-2006 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez plebaN1 (Post 1126990)
Co to za lamus ten masywy_titania czy jak mu tam huahua pewnie jakis ziep z ots a w tibi ma 8 lvl i pisze ciagle plx i nie wie jak odpoiwadac na twoje posty wyjdz
btw. skad ma wyjsc?

Nie umiesz czytac? Mam w statusie 'niegrajacy', mialem hacka jesli chcesz wiedziec, byly nick-Masiff...hacked i deleted w czerwcu (ED byl;()
A co do 'wyjscia' to chodzilo zeby sie ode mnie od*ebal bo nie mam ochoty mu odpisywac, tak jak trace ochote na odpisywanie tobie...

Kolos from rodos 13-12-2006 20:04

pleban1

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez plebaN1 (Post 1126990)
btw. skad ma wyjsc?

Boże... zabierzcie go z tąd błagam ~.~ co ty człowieku na tym forum robisz?? Idź lepiej sie czymś zajmij pożytecznym np lekcje odrób bo potem rośnie hołota taka jak ty i podstawówke muszą wieczorowo kończyć...Pleban1 wyjdź bo mnie trzęsie już... Co myślisz że jak dupe podliżesz taifunowi to ziom jesteś?? a może na free itans liczysz? Zejdź mi z oczu!

@Przemo i reszta : Wyluzujcie troszki, bo to gra tylko a wy po hamówie jeździcie sobie... niezdrowe emocje :)

plebaN1 13-12-2006 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1127055)
Nie umiesz czytac? Mam w statusie 'niegrajacy', mialem hacka jesli chcesz wiedziec, byly nick-Masiff...hacked i deleted w czerwcu (ED byl;()
A co do 'wyjscia' to chodzilo zeby sie ode mnie od*ebal bo nie mam ochoty mu odpisywac, tak jak trace ochote na odpisywanie tobie...

a mowili ze ja jestem noob huahuahua ciekawe jak cie hakneli wpisales passy na stronce hahahaha

Khazul 13-12-2006 23:38

ZMIANA TEMATU

Czy będą organizowane jakieś wypady na PoI na Furorze?

Czy jest już zlotowany jakiś fajny item z PoI?

Rodri 14-12-2006 06:54

Szczerze to nie wiem :P mysle ze jedynie ludziki z Aberratio sa na tyl bezmyslni zeby tam teraz lazic :)

esdek 14-12-2006 15:02

:>

Przemo Pwn3d..:(:( :evul: :evul: :evul:

kostooch 14-12-2006 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1127697)
Szczerze to nie wiem :P mysle ze jedynie ludziki z Aberratio sa na tyl bezmyslni zeby tam teraz lazic :)

Dusk idzie. I co?

megis 14-12-2006 17:36

a

helo jestem nowy ja tez gram na furoze hehe:)
jestem dosc slaby bo mam 8lvl;(
czy ktos pomoze mi mam taki problem niemam legów i nie moge kupic bo mam tylko 89gp:( pomoze mi ktos
moj emal [email protected]

eloelo520 14-12-2006 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez megis (Post 1128474)
helo jestem nowy ja tez gram na furoze hehe:)
jestem dosc slaby bo mam 8lvl;(
czy ktos pomoze mi mam taki problem niemam legów i nie moge kupic bo mam tylko 89gp:( pomoze mi ktos
moj emal [email protected]

8o

............

yz0 14-12-2006 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kostooch (Post 1128329)
Dusk idzie. I co?

To niech nagrają jakiś film.

Rodri 15-12-2006 06:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kostooch (Post 1128329)
Dusk idzie. I co?

NO zobaczymy co :)

plebaN1 15-12-2006 08:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos (Post 1127131)
Boże... zabierzcie go z tąd błagam ~.~ co ty człowieku na tym forum robisz?? Idź lepiej sie czymś zajmij pożytecznym np lekcje odrób bo potem rośnie hołota taka jak ty i podstawówke muszą wieczorowo kończyć...Pleban1 wyjdź bo mnie trzęsie już... Co myślisz że jak dupe podliżesz taifunowi to ziom jesteś?? a może na free itans liczysz? Zejdź mi z oczu!

@Przemo i reszta : Wyluzujcie troszki, bo to gra tylko a wy po hamówie jeździcie sobie... niezdrowe emocje :)

tak obiecal mi MPA , DSL , MLS , GH , GB

kostooch 15-12-2006 09:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1129460)
NO zobaczymy co :)

ok, zobaczymy, jak vision bedzie moglo naskoczyc

eloelo520 15-12-2006 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez plebaN1 (Post 1129510)
tak obiecal mi MPA , DSL , MLS , GH , GB

na serio - wyjdz

nie jestes juz nawet smieszny, zal patrzec na twoje posty

Aphy 15-12-2006 15:39

Straszna rozkmina na tym forum ..
nudzi wam sie ze co 30 min tak te posty nabijacie a na Servie nic sie nie dzieje .. pff

Co wam da takie gadanie na tym forum a raczej wyzywanie się jeden drugiego przez trzeciego .. ekhm

A co do wojny kto ma wygrac ten wygra tyle w temacie

Pozdro dla kumatych

Kumulus 15-12-2006 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aphy (Post 1129978)
A co do wojny kto ma wygrac ten wygra

ta... naprawde? 8o

megis 15-12-2006 21:44

ludzie dajcie jakiś temat bo tu nudno :evul: :evul: :evul: :evul: X( X(

Aphy 15-12-2006 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1130185)
ta... naprawde? 8o

Nie na żarty ;) ..

Wyjdź z tego forum pajacu ..

Pozdro dla kumatych

Kumulus 16-12-2006 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aphy (Post 1131050)
Nie na żarty ;) ..

Wyjdź z tego forum pajacu ..

Pozdro dla kumatych

pajacem jesteś ty z tym swoim "pozdro dla kumatych" w każdym poście
żal

Aphy 16-12-2006 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1131281)
pajacem jesteś ty z tym swoim "pozdro dla kumatych" w każdym poście
żal

Boli Cie to że nie jesteś kumaty ;)?

i nie pisz już tego "żal" bo to stare i niemodne już jest ;) i ty też możesz wyjść z tego forum

Pozdro Dla KUMATYCH.

Virtoos 16-12-2006 11:46

@UP boted.

Aphy 16-12-2006 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virtoos (Post 1131579)
@UP boted.

Wyjdź i zamknij drzwi za Sobą ;)

Pozdro Dla KUMATYCH.

Iksdek 16-12-2006 15:43

hm ?

@ Off Topic
To całe "pozdro dla kumatych" na prawdę jest bezsensu, co Ty w tym takiego fascynujacego widzisz to ja nie wiem to jest coś a'la " ŻAL.PL !!!111oneoneoneone "

@Wydarzenia z Furory
Coś naszemu kochanemu PG "Taifunowi" nie idzie juz tak szybko ten exp ... ;)

//Signed
//Iks~

esdek 16-12-2006 19:48

Trudno żeby mu szedł skoro jest wojna..

Iksdek 16-12-2006 20:45

;3

@ UP
Piszesz, że trudno żeby mu szedł skoro jest wojna ? To na ch*j Aberattio, robi z Taifuna kogoś kto ich zbawi ode złego ? Taifun tak na prawde to gówno może na tej wojnie, to nie level świadczy o wygranej wojnie a umiejętności posługiwania się nim.

//Signed
//Iks ~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40.