![]() |
Banshee se robią a ja padłem :D Pewnie już zrobili :P
Hail wrls Sep 09 2006, 22:52:30 CEST Died at Level 60 by a warlock |
Cytuj:
15:23 Yuperdo [96]: www . tibiabot . xt . pl <<----- (wstawiłem spacje między kropnki żeby ktoś nie kliknął w linka) bo kilka minut wczesniej jakis noob 10 lvl pisał na trade ten link razem z opisami i funkcjami bota |
Banshe quest pwn3d xD Padl tyb. banshiego robilismy okolo 5h;)
|
Cytuj:
|
Ja i tak zadowolony jestem, a ty sie spozniles na questa:p
|
ja tez sie spoznilem i co z tego? organizacja jak i ekipa byla tragiczna
a Komandos byl glownym blokerem ;* |
moze sie spoznilem, ale przynajmniej jakos to zrekompensowalem ...
Gran :*:*:* ok goodnight :) |
Przyznaje wam racje ze organizacja byla do bani.
|
prawda organizacja do bani. bo z calym szacunkiem ale albo problemy byly z br? albo z babolkiem -.- i jeszcze pozniej blokowali knajtom droge do final rooma. taki rash'nor knajt a na koncu i bloka droge ale coz wazne ze kasa jest;)
@Satan bo nOOby tak mają;) |
Nerwy puscily....
Sep 10 2006, 15:22:06 CEST Killed Dubo at Level 27 unjustified Sep 10 2006, 15:20:48 CEST Killed Djan Adon at Level 28 unjustified To wasze noobchary ktore zabil moj przyjaciel Ramok na desercie za to ze jego noobpalka zabiliscie -.- i za to ma miec hunta?? Probowaliscie zarobic i tak wam sie nie udalo, wiec po cholere ten hunt? |
Czasami tak to jest gdy mysli się, ze jest się mistrzem pvp... I , że możliowosc dania reloga na main chara robi z ludzi niewiadomo kogo...:/ To jest przykre, ze nie szanuje sie ludzi za to jakimi sa ale za to kim sa w grze..:/
P.S Hyrid widzę ze twoja Gwiazdeczka jest w tobie nieziemsko zakochana widać to po fotkach... Dopieles swego.. Nic dodac nic ując..:P |
Gz dla HWL już dawno zaden faraon niepadl :p
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11488 |
Komandos - chyba logiczne ze pozniej bym ci oddal kase za uhy nie?...
|
filmik przynajmniej mam to wrzucilem, zeby mozna bylo popatrzec...
|
Cytuj:
mówisz o faraonie z HoA? bo jeśli tak to Cie wybrachtam i nie ma czego gratulować :) |
catrishia next faraona blokowala jak by to kogo interesowalo
film: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11575 |
bye bye tibia
Odkąd odszedł jastr, odkąd był up-date tibia stała sie; dla leveli 8-29 albo 70-170+...hwl rządzi niepodzielnie. Wprowadzili głupie prawo. Otóż(ten wyraz mi sprawia problemy xP) jestem na wasp'ach zeby nazbierac se HC widze nooba...14 drut kradnie mi lootbag (ten z zamku mino nieopodal) to go szybko odebrałem nie chcąc przemocy...i zapytałem czy ma jakiś problem, to powidział, że jestem noobem mother fu**er etc. wbiłem skulla, ale go nie zabiłem. Po kilku minutach wpada 3 asslickerów z foxhound trap...i padłem. Oczywiście o tym prawie dowiedziałem sie topiero PO dedzie, a i słyszałem równiesz, że jak się ma powód to można delikfenta zabić...no cóż podsómowanie. Galana-tu załapiesz hunta mając skulla bo próbowałeś zabić instult'era/theif'a bo każdy głupi noob który chcąc komuś dokopać zacznie go zneważać a potem woła ekipe która ma loot'a, następnie zaczyna się z ciebie śmiać, że jesteś noobem bo nie masz pro etc.
-snajper życze ci dużych lootbagów i oczywiście jaknajmniej spotkań z fox~, HWL -krzyżu niestety, od teraz musisz radzić sobie sam... -deviladon ązeby cie roz****li, żebyś sie k***o utopiła na pustyni. PS: zobaczcie ilu mid-leveli odeszło z galany;( jastr, lady gosia (czy jak jej tam :P) BYE BYE TIBIA:o |
mlody wychilluj, odpusc sobie na miecha albo cos i wtedy wroc, zobacz Twoj brat tez mial nieraz gorszy przesrew a jednak zawsze da sie cos zalatwic. Albo przerzuc sie na StarCrafta:PP
Pozdrawiam ScV;] |
Szkoda Ametystowy ciebie deviladon to khem nie powiem nawet szkoda slow po prostu. Zielinskim gra sobie ktos inny :D ja sobie juz dalem na wstrzymanie. W tą sobote juz studia sie zaczęły znów czesne mędy podnieśli (z 880 do 950 za kwartał zdziercy) juz 3 rok a studia trwaja 3 i pol to juz i prace inzynierska trzeba bedzie pisac. Brak czasu brak kasy brak checi. Teraz zima to troche muka bo nie bedzie za bardzo co robic w te dlugie chlodne noce (chociaz ogame dosyc skutecznie zapelnia mi luke po tibi). Nie wnikaj wbijaj w deviladona odczekaj oment i szybko odrobisz straty cya :P
|
Tharrin navoxiv mytant i krupnik polegli na anni (i wbilem przez to posta)
|
Character Corlic does not exist.
ktos cos wie? |
Cytuj:
Ale nikt tego narazie nie potwierdzi. btw. ile masz już części HoA?? może sie jakimiś wymienimy :) |
zobacz mój podpis ;)
ale mają dwie częsci z pierwszych 2 faraonów... |
Cytuj:
|
Inna wersja to taka ze po zadymie na forum GMow gdzie ludzie sie klocili w topicu o sprzedazy Corlica GMowie przeprowadzili dochodzenie, i po prostu ban za acc tradning a ze to kolejny juz to deleted.
|
Cytuj:
|
Aight Bartol ma racje. Gadałem dziś z Corliciem i mówił że poprostu GMy wykryły że kupił postać. Ofc nie ma tam żadnej winy Corlica :) (no chyba jedynie ta że sprzedał postać :P)
|
w ostatnich 2 dniach ktos zostal szczesliwym posiadaczem najwiekszej na serwie kolekcji scarab coinow oraz harend bone'ow brawa dla tego mana ktory niestety pozostaje anonimowy
PS. okradli mnie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
szkoda ze mi sie nie trafily bone |
A to pech..
Tak to jest jak się nie umie zabezpieczyć chaty. :p
Wogóle to gratz demo helmet questa (sorry, że dopiero teraz ale dawno mnie nie było). A ten faraon nie był wcale taki ciężki. ;) A ten względny pokój to taka cisza przed burzą? |
Hybrid i Colorion mialem dokladnie 1227 wszystkie sam wylootowalem
co do zabezpieczenia chatki invita mialy same najbardziej zaufane osoby |
Cytuj:
widocznie nie dosc zaufane... ;) |
Cytuj:
Jak ktos chce isc na quary walic do mnie bo juz prawie jestem assasinem :D |
Cytuj:
PS: ten ostatni emotikon w moim poście wygląda debilnie |
Hue hue z niektórych postów to fajny komiks można zrobić xD
@Catrishia Lunara powiadasz? :] @pawlon Macie jakiś filmik z Waszego annihilatora? |
a no lunara, powrot do korzeni ;)
|
jak on mogl pasc od 23 lvl?pijany byl? czy odszedl od kompa>?
|
Cytuj:
kurna, zrobie i tak tego anni, a potem to nie wiem co dalej, w sumie to juz wszystko co kiedykolwiek chcialem osiagnac w tej grze, no nic, czas pokarze. |
Good luck :)
No mam nadzieje, że zrobicie :) Powodzenia i przede wszystkim big have fun. Jak coś róbcie filmik :) to jak będę miał czas to jaki *.avi zrobie :)
Doggie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |