Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Slide_Aurea 21-11-2006 16:07

A ja bym się śmiał, jakby te kilka 50lvl+ którzy są w Barons'ach złożyli Royala, już by taki pewny siebie nie był...

Royal, widziałem filmik, jak Vesz na d lairze Cie ujebał z kumplami.. Hardcorowo troszke poszło, niema to jak triplle UE ;p

Sesef 21-11-2006 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1091324)
A ja bym się śmiał, jakby te kilka 50lvl+ którzy są w Barons'ach złożyli Royala, już by taki pewny siebie nie był...

Royal, widziałem filmik, jak Vesz na d lairze Cie ujebał z kumplami.. Hardcorowo troszke poszło, niema to jak triplle UE ;p

Hmm jak byś uważnie oglądał film to byś zobaczył że się poskładał po 2 UE.

@Royal

A wychodz z pz to szybko do niego wrócisz, wszyscy wiedzą jaka jest sytuacja, a jak ktos nie wie to looknie na deathliste i go oświeci. Krótko mówiąc masz Hunted od 3/4 serva

drizztpl 21-11-2006 16:33

3 bany
Ja, Scue i Hellah.
No Fifi nas przechytrzył tym razem...

duuKi 21-11-2006 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez drizztpl (Post 1091370)
3 bany
Ja, Scue i Hellah.
No Fifi nas przechytrzył tym razem...

Za co macie bana??
I wydaje mi sie ze Hellah nie chce zeby ktos o tym wiedzial..:)
Ale dlaczego tego niewiem, ale zapytamw szkole:)

Doneq 21-11-2006 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1091527)
Za co macie bana??
I wydaje mi sie ze Hellah nie chce zeby ktos o tym wiedzial..:)
Ale dlaczego tego niewiem, ale zapytamw szkole:)

Listy z wyzwiskami slali do Zevsa to maja:D

drizztpl 21-11-2006 18:23

@Doneq

MiśQ, sprostowanie. Zevs rzucił listy z wiązankami. Podnosisz piszesz swoje poematy, a On to bierze i pokazuje GM'om. Tego bym nie nazwał słaniem listów ;]Tydzień to niedużo.

Zresztą complaina napisałem ładnego, może my też coś zdziałamy ;]

Gotic Roma 21-11-2006 18:29

Jeszcze wieksza psia kupa...
Wieksza niz ostatnio, a juz ostatnio byla wielka:(
Niedlugo psia kupa zawladnie swiatem, wiec musimy uwazac!!Nie dajmy sie jej sprowokowac, gdzys z psia kupa trzyma Zevs!
Pamietajcie, psia kupa rosnie w sile i nie bojcie sie stanac z nia do walki.
Tako rzecze medrzec.
HAIL PSIA KUPA.
_/Psia Kupa(Skrot od tego to PK)

elton 21-11-2006 18:45

Podziękowania dla Endroxa...
Wmieszał się w naszą wojne, zabijając Mabeste, pod pretekstem bicia jego kolegi z rl, który jest w baranówce...

elton 21-11-2006 19:40

18:36 Tyrucy Thers [26]: 18:43 Warning! The murder of Cedman was not justified.

9:3 B)

Slide_Aurea 21-11-2006 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1091360)
Hmm jak byś uważnie oglądał film to byś zobaczył że się poskładał po 2 UE.

Dobra, złożył się po 2 ue, ale 3 spell poszedł ;p

Aff, Zevs jest kotem, najpierw do Was pisze, potem to "sprzedaje" Mam nadzieję, że twój complain zdziała albo unbana, albo bana dla Fifiego..

Sope(L) 21-11-2006 19:52

@ Royal

To Ty jeszcze grasz?;o

Jesli Scue dostal bana to moze wreszcie jakas bitwa bedzie...

Gotic Roma 21-11-2006 20:12

Nov 21 2006, 18:55:08 CET Killed at Level 26 by Karin Ling
Nov 21 2006, 18:36:02 CET Killed at Level 27 by Tyrucy Thers
and by Mattwo

Kolejny frag.
10:3:)

elton 21-11-2006 20:43

Ta wojna traci sens, Irregular~, który wypowiedział nam wojne, wogóle w niej już nie uczestniczy. Reszta z baranówki straszy protami... chodz były rozmowy na ten temat, że nie będzie żadnych "prześladowań" ze strony protektorów.

Gotic Roma 21-11-2006 20:48

W ogole o co chodzi w tej wojnie?
Jakis placek expil na zolwiach wpadla banda plackow i zaczeli go ciupac, ten im spierdolil i z kolesiami plackami wpadl do nich i trapneli jakiegos placka i tamten zazadal przeprosin oficjalnych, a potem 150k.Placki mu nie daly wiec zaczela sie wojna.Ta?
A potem do plackow z jednej i drugiej strony zaczelu dochodzic placki na wyzszych lvlach(Hellah, Mastro Scue, Ten Royal costam, placek ktory ma bana i kozaczy na forum, chociaz nikt go nie lubi i ktostam jesczcze).
To bez sensu wojna jak 20+ lvle z drugiej strony maja takiego Piatego~~ , placka ktory z 2 run gfb upieprzy cala gildie plackow-.-
Bez sensu.
Mam racje co do reasonu?

kidler 21-11-2006 20:56

@up

Czy ty masz downa? Pomieszales dwie rozne wojny. Aff, jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj, a szczegolnie w ten sposob.

@down

Przeczytaj uwaznie temat, od deski do deski to bedziesz wiedzial co sie dzieje, po co dublowac informacje?

Gotic Roma 21-11-2006 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1091913)
@up

Czy ty masz downa? Pomieszales dwie rozne wojny. Aff, jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj, a szczegolnie w ten sposob.

No dlatego sie pytam czy mam racje-.-
W jaki znowu sposob...

Kosher Pig 21-11-2006 21:45

@up: wytłumaczę ci, dlaczego twój post jest be ;(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic Roma (Post 1091897)
zazadal przeprosin oficjalnych, a potem 150k.

90% postaci nie widziało 150k nawet w czyimś domku, a co dopiero u siebie w chatce/depo/bpku. 95% nawet nie może żądać przeprosin bo nie wie co to forum.tibia.com .
Cytuj:

A potem do plackow z jednej i drugiej strony zaczelu dochodzic placki na wyzszych lvlach(Hellah, Mastro Scue

Sprawdź sobie liste postaci w obu gildiach, k? Bo ja nikogo takiego tam nie widze 8o
Cytuj:

To bez sensu wojna jak 20+ lvle z drugiej strony maja takiego Piatego~~ , placka ktory z 2 run gfb upieprzy cala gildie plackow-.-

Myślisz że by doszedł? MUHAHAHA. Spytaj się jakiegoś 30 lvla co to jest waste unjustów.
Cytuj:

Bez sensu.

Masz rację, twój post jest bez sensu.

@noobwar: Robi się ciekawie. Open battle, sneaki (imitacje ich), co dalej? Vent/TS i combo fireballami? A może zaczniecie pingować wrogów? Tak czy siak... ciekawe.

/Kosher Pig

Gotic Roma 21-11-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez max-draky (Post 1085901)
Wiec tak. Mariel Zori z tej strony. Chcialem wytlumaczyc czemu gildia Februarius wywołała wojne z Piratsami.
Pewnego dnia expilem sobie "jak zawsze" na żółwiach.. Raptownie wpada po mnie ekipa "Pat'Primo , Maxpoder avatars , Greyman , Zeus of Infierno" prosze ich zeby nie bili moich potworków.. Ci jednak dalej za mna lataja i wala. Raptownie weszlem w tunel dostalem m walla i zostalem sdkowany i dostawalem z explo. dokladnie nie wiedzialem co sie dzieje, zaczelem im uciekac , Biegne na ostatniego zólwia .. a tam co? caly team piratsów i zaczeli za mna biec.. ja sie zawrocilem na 2 żólwia ... Asharel gdy sie go pytalem o co chodzi nie odpowiadal.. Zebralem moj team zeby pojsc po tych gosci ktozy zaczeli mnie walic.. Byli na tibianicku dodani juz do gildi zaczelismy ich bic.. Asharel raptownie wpadl i zaczol naszych sdkowac.. My trapnelismy asharela .. Zjechalismy mu góra 4 uhy.. "on mowi ze ponad bp".. Asharel zazyczyl sobie zeby nie bylo wojny Officjalnych przeprosin na forum.. Oczywiscie ja nie chcialem zadnej wojny i napisalem tego posta po czym on powiedzial .. ze dziekuje za przeprosiny ale jeszcze ze swoja gildia pomysli o tym czy bedzie wolnosc dla mojej gildi... Zaskoczylo mnie to ale mniejsza z tym... ja powiedzialem ze moge mu oddac to co stracil czyli "bp uh".. on nie odpisal .. Po zalogowaniu sie w drugi dzien Asharel zazyczyl sobie Payment w wysokosci 150k za to ze stracil "bp uh" i ze go trapnelismy.. :) ja powiedzialem ze nie zaplace to on powiedzial ze bedzie wojna, pozniej wyjasnilem wszystko po kolei dla Fast'molta on powiedzial ze FoR jezeli bedzie wojna to w to nei bedzie sie mieszal, po czym rozmawialem z Tookim tootsem on powiedzial tak samo. 20 minut przed zadeklarowaniem wojny dla Pirates rozmawialem ostatni raz z Asharelem, Zapytalem sie go : Chcemy grac spokojnie czy musimy sie bic z tych glupich powodów? nie odpisal.. pozniej napisalem " Peace or War ? ".. On napisal " IT IS NO PEACE " wiec ja powiedzialem ze jezeli chca to bedzie war on napisal ze tak .. ze chca war bo bp uh nie przyjmie .. Wiec na forum dalem officjalna Deklaracje wojny... Musicie wiedziec ze ta wojna to nie wina Februarius.. bo ja nie chce walczyc przeciwko moim kolegą tam "patrz : Xuzav,Nervy,Bonkaren,Dolkie" Tylko chcialem grac normalnie ... To wszystko Co chcialem powiedziec.. No prawie ;)
02:23 Warning! The murder of Xarcus was not justified.
Wczorajszy masslog.. C 'ya .. 3majcie sie

-Mariel Zori

Pomylilem wojny z ta wojna..
Bo naprzyklad nick Asharel pierwszy arz slysze i myslalem, ze jest jakims low lvlem plackiem...
No to mozesz mi wytlumaczysz powod tej wojny plackow?Tej 20+ lvli:)
Edit
Ja wiem co to forum tibia.com@:)
Wiem jestem boski..
Wpadlem w samozachwyt.
Rozkoszuje sie soba..
Jest dziarsko i slodko..i w ogole zacnie

Tommazi 21-11-2006 21:56

@up

Powodem było to ze zlapali Govinema w 6 i tak im uciekł. Spytali się czy chcemy wojne no to ją mają.:D

Gotic Roma 21-11-2006 22:15

No wreszcie znalazl sie ktos, kto mi wytlumaczyl. Dzieki:)
Czyli gildia Govinema wygrywa?:)
Ale czy to nie bylo zwykle PK?
Moze chcieli sobie popekowac i znalezli ofiare nie patrac z jakiej gildii:S
W poniedzialek dojde do przegrywajacej gildii:D Jak mi sie ban skonczy

drizztpl 21-11-2006 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1091779)
Dobra, złożył się po 2 ue, ale 3 spell poszedł ;p

Aff, Zevs jest kotem, najpierw do Was pisze, potem to "sprzedaje" Mam nadzieję, że twój complain zdziała albo unbana, albo bana dla Fifiego..

Niestety MiśQ, nie mam szans praktycznie na nic, ponieważ nie mam dowodów. ;p Chyba, że by jakiś GM wziął pod uwagę logikę mojej wypowiedzi, ale wątpię ^^

Govinem 21-11-2006 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic Roma (Post 1092079)
No wreszcie znalazl sie ktos, kto mi wytlumaczyl. Dzieki:)
Czyli gildia Govinema wygrywa?:)
Ale czy to nie bylo zwykle PK?
Moze chcieli sobie popekowac i znalezli ofiare nie patrac z jakiej gildii:S
W poniedzialek dojde do przegrywajacej gildii:D Jak mi sie ban skonczy

Prosze bardzo ;) ale nie sądze zeby tamta gildia istniała jeszcze.
I to nie było pk, oni chcieli tej wojny!

Powiem tylko jedno Barons _./

Tommazi 22-11-2006 09:13

A gdzie ten nasz ukochany Royal?:D
btw. Molcik padł na wrl tez mial freza?:o

Dister 22-11-2006 17:00

Cytuj:

Raptownie weszlem w tunel dostalem m walla i zostalem sdkowany i dostawalem z explo.

Tak,tak,od razu powiedz że kazali Ci płacić armor....wez człowieku chociaż nie kłam...

Cytuj:

Asharel raptownie wpadl i zaczol naszych sdkowac..

Feel the power of the almighty Asharel!

/Dister/

Poznanski Rycerz 22-11-2006 22:05

...

Wedlug mnie nawet ich nie przeczytales.

Co do aurei.

Rom powraca kilka dni temu zabili najwyzszy lvl na servie - fast'molta... Zfragowali go elite knight Isaris- adde oraz 141 master sorc Zevs - fifi
Mam nadzieje ze Fag ich wyprze z servera.

Dziekuje za uwage -.-

Eny the Noob 22-11-2006 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius (Post 1093497)
Ostatnio zrobiliście tutaj jakiś chat a nie forum. Nie chce mi się sprawdzać waszych postów daleko wstecz, bo 3/4 z was dostałoby już bany a i ja też nie mam na to czasu. Tak więc ludziska, przestrzegajcie regulaminu. Drobne sprawy możecie sobie załatwiać przez PW.

Sam sie zbanuj. Wole juz czytac ich wyznania milosne niz Twoje porady. I oczywiscie TY dolaczyles do grona osob, wnoszacych jak zwykle bardzo wiele cennych informacji. I nie pisz nam czego nie zrobiles, bo mi to lata tak jak zeszloroczny snieg, kk?

A mi sie nie chce czytac regulaminu, bo "nie mam na to czasu".

Wydarzenie ogolne: Dektral zrobil sobie wolne.
Nie wiem czy ktos o tym wspomnial, ale Mips dolaczyl do grona 100-levelowcow.

P.S Nie wiem czy wszyscy czytajacy ten temat wiedza, ze Aurea ma takze swoj oficjalny temat w "Zdjeciach".

Koteceq 22-11-2006 23:33

A co to juz na forum nie mozna pogadac o pierdolach?
Eny noobku zgadzam sie z Toba ;);)
Kiss :*

Voldzio 22-11-2006 23:55

game

Ja jak kiedyś grałem na Aurei: nick "Wladcy Aurei", tera gram na Harmoni :D, ale... trafiłem raz, jak miałem 8 bądź 9 lvl na wojne gildi :P ja ide, patrze a tu nawalana wiec spadac chdce
a nagle ziomki
"come on, come on player it now is war" :D pszeszedlem i dalej sie nawalali :D

duuKi 23-11-2006 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voldzio (Post 1093771)
Ja jak kiedyś grałem na Aurei: nick "Wladcy Aurei", tera gram na Harmoni :D, ale... trafiłem raz, jak miałem 8 bądź 9 lvl na wojne gildi :P ja ide, patrze a tu nawalana wiec spadac chdce
a nagle ziomki

OMG jestem poruszony twoim wyznaniem:/

elton 23-11-2006 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voldzio (Post 1093771)
a nagle ziomki

lmao :D heh, wzruszające

Walus16 23-11-2006 15:58

Wojna będzie i była mogli nie zaczynać "ROM"

Kolirn 23-11-2006 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius (Post 1093497)
Ostatnio zrobiliście tutaj jakiś chat a nie forum. Nie chce mi się sprawdzać waszych postów daleko wstecz, bo 3/4 z was dostałoby już bany a i ja też nie mam na to czasu. Tak więc ludziska, przestrzegajcie regulaminu. Drobne sprawy możecie sobie załatwiać przez PW.

Lol to mi przypomina jak pare miesiecy temu na aurei wlogował się GM i wklepał 50+ banów w 30 minut za napisanie 1 słowa po polsku, szwedziu, hiszpańsku etc na chatach ogólnych. wiec modek... jak masz zamiar robic syf to idz sie powyzywaj gdzie indziej co... ? np sprawdz topic "Sword czy axe" tam bedziesz miał pole do popisu jak co 3 odpowiedz sie powtarzaja ludzie. pozdrowionka dla NIEWATPLIWIE NOWEGO moderatora.

Gotic Roma 23-11-2006 17:32

Serdecznie Cie przepraszamy za to, co napisalismy.Jest nam bardzo przykro. Ale posty o Psiej Kupie chcaej niewatpliwie zawladnac swiatem sa bardzo pouczajace...
W ogole troche poczucia humoru...

@Poznanski Rycerz
Gratz spostrzegawczosci

@Kolirn
Tez mysle, ze to jets bez sensu:) Nie raz mi sie zdarzylo przypadkowo napisal cos na trade zmaiast do kgoos innego...

@Duuki
Co nas obchodzi Twoja postac na 9 lvlu? Zreszta Twoj Nick "Wladcy Aurei" jest super wypasiony..Wpisz go na liste w temacie "Najsmieszniejsze nicki", lub zaloz nowy: "Najbardziej zenujace nicki"...

@Topic
A moze jakis odwet na Fifim za caloksztalt?
Bo jakos danwop mu sie nie padlo...Isarisem tez moglibyscie sie zajac..

drizztpl 23-11-2006 17:57

Panie drogi Moderatorze proponuję zostawić ten temat do moderacji szanownemu Moderatorowi Nekromancie. Dziękuję ^^

Wie ktoś ile tam u CIPków rozważają complainy? Bo już czekam 3ci dzień...

Gotic Roma 23-11-2006 18:12

A ja juz czekam dlugo na to az ktos mi powie jaki list wyslal do siebie Jevino z
hacknietego chara Liama...No, ale jak tkos ma mi odpisac, skoro jakis Modek usuwa moj post:) A przeciez to nie jest offtopic..

Poznanski Rycerz 23-11-2006 18:23

...

Kusi mnie zeby napisac bezsensowny post... widac jaksi napalony ten mod byl ;]
@gotic
znalazlem blad w twoim zydzie ;]
Zeby nie bylo

NA aurei bez walk, ludzie zyja w pokoju, fast ma freezy, neostrada oferuje internet 2mgb

Gotic Roma 23-11-2006 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1094411)
Kusi mnie zeby napisac bezsensowny post... widac jaksi napalony ten mod byl ;]
@gotic
znalazlem blad w twoim zydzie ;]
Zeby nie bylo

NA aurei bez walk, ludzie zyja w pokoju, fast ma freezy, neostrada oferuje internet 2mgb

Jakiż to blad znalazles:>
Ja jakos mialem neo rok i mialem moze 2 kicki...I to mialem 256kb/sek..
Freezow tez nie mialem:)

duuKi 23-11-2006 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic Roma (Post 1094322)
Serdecznie Cie przepraszamy za to, co napisalismy.Jest nam bardzo przykro. Ale posty o Psiej Kupie chcaej niewatpliwie zawladnac swiatem sa bardzo pouczajace...
W ogole troche poczucia humoru...

@Poznanski Rycerz
Gratz spostrzegawczosci

@Kolirn
Tez mysle, ze to jets bez sensu:) Nie raz mi sie zdarzylo przypadkowo napisal cos na trade zmaiast do kgoos innego...

@Duuki
Co nas obchodzi Twoja postac na 9 lvlu? Zreszta Twoj Nick "Wladcy Aurei" jest super wypasiony..Wpisz go na liste w temacie "Najsmieszniejsze nicki", lub zaloz nowy: "Najbardziej zenujace nicki"...

@Topic
A moze jakis odwet na Fifim za caloksztalt?
Bo jakos danwop mu sie nie padlo...Isarisem tez moglibyscie sie zajac..

OMG to nie ja pisalem o postaci na 9 lvl ja wysmiewalem kolesia ktory napisal swoja opowiesc post wyzej.
Wiec prosze cie popatrz lub pomysl nim cos napiszesz...:)

Gotic Roma 23-11-2006 19:44

Sorry, masz racje:/
Pomylily mi sie posty:D
:* my bug;p

elton 23-11-2006 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic Roma (Post 1094543)
Sorry, masz racje:/
Pomylily mi sie posty:D
:* my bug;p

my fault się pisze ;) chyba tak będzie poprawniej, tak przynajmniej myśle.

@topic
1. Co do tych freezów, to podobno jest wina tego programu od Neo~, kolega problem ten rozwiązał korzystaniem jakiegoś innego programu.
2. Zostawmy Voldzia :] w spokoju.
@offtopic
http://krzysiur0x.patrz.pl/ - maciek II ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13.