![]() |
A ja bym się śmiał, jakby te kilka 50lvl+ którzy są w Barons'ach złożyli Royala, już by taki pewny siebie nie był...
Royal, widziałem filmik, jak Vesz na d lairze Cie ujebał z kumplami.. Hardcorowo troszke poszło, niema to jak triplle UE ;p |
Cytuj:
@Royal A wychodz z pz to szybko do niego wrócisz, wszyscy wiedzą jaka jest sytuacja, a jak ktos nie wie to looknie na deathliste i go oświeci. Krótko mówiąc masz Hunted od 3/4 serva |
3 bany
Ja, Scue i Hellah. No Fifi nas przechytrzył tym razem... |
Cytuj:
I wydaje mi sie ze Hellah nie chce zeby ktos o tym wiedzial..:) Ale dlaczego tego niewiem, ale zapytamw szkole:) |
Cytuj:
|
@Doneq
MiśQ, sprostowanie. Zevs rzucił listy z wiązankami. Podnosisz piszesz swoje poematy, a On to bierze i pokazuje GM'om. Tego bym nie nazwał słaniem listów ;]Tydzień to niedużo. Zresztą complaina napisałem ładnego, może my też coś zdziałamy ;] |
Jeszcze wieksza psia kupa...
Wieksza niz ostatnio, a juz ostatnio byla wielka:( Niedlugo psia kupa zawladnie swiatem, wiec musimy uwazac!!Nie dajmy sie jej sprowokowac, gdzys z psia kupa trzyma Zevs! Pamietajcie, psia kupa rosnie w sile i nie bojcie sie stanac z nia do walki. Tako rzecze medrzec. HAIL PSIA KUPA. _/Psia Kupa(Skrot od tego to PK) |
Podziękowania dla Endroxa...
Wmieszał się w naszą wojne, zabijając Mabeste, pod pretekstem bicia jego kolegi z rl, który jest w baranówce... |
18:36 Tyrucy Thers [26]: 18:43 Warning! The murder of Cedman was not justified.
9:3 B) |
Cytuj:
Aff, Zevs jest kotem, najpierw do Was pisze, potem to "sprzedaje" Mam nadzieję, że twój complain zdziała albo unbana, albo bana dla Fifiego.. |
@ Royal
To Ty jeszcze grasz?;o Jesli Scue dostal bana to moze wreszcie jakas bitwa bedzie... |
Nov 21 2006, 18:55:08 CET Killed at Level 26 by Karin Ling
Nov 21 2006, 18:36:02 CET Killed at Level 27 by Tyrucy Thers and by Mattwo Kolejny frag. 10:3:) |
Ta wojna traci sens, Irregular~, który wypowiedział nam wojne, wogóle w niej już nie uczestniczy. Reszta z baranówki straszy protami... chodz były rozmowy na ten temat, że nie będzie żadnych "prześladowań" ze strony protektorów.
|
W ogole o co chodzi w tej wojnie?
Jakis placek expil na zolwiach wpadla banda plackow i zaczeli go ciupac, ten im spierdolil i z kolesiami plackami wpadl do nich i trapneli jakiegos placka i tamten zazadal przeprosin oficjalnych, a potem 150k.Placki mu nie daly wiec zaczela sie wojna.Ta? A potem do plackow z jednej i drugiej strony zaczelu dochodzic placki na wyzszych lvlach(Hellah, Mastro Scue, Ten Royal costam, placek ktory ma bana i kozaczy na forum, chociaz nikt go nie lubi i ktostam jesczcze). To bez sensu wojna jak 20+ lvle z drugiej strony maja takiego Piatego~~ , placka ktory z 2 run gfb upieprzy cala gildie plackow-.- Bez sensu. Mam racje co do reasonu? |
@up
Czy ty masz downa? Pomieszales dwie rozne wojny. Aff, jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj, a szczegolnie w ten sposob. @down Przeczytaj uwaznie temat, od deski do deski to bedziesz wiedzial co sie dzieje, po co dublowac informacje? |
Cytuj:
W jaki znowu sposob... |
@up: wytłumaczę ci, dlaczego twój post jest be ;(
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@noobwar: Robi się ciekawie. Open battle, sneaki (imitacje ich), co dalej? Vent/TS i combo fireballami? A może zaczniecie pingować wrogów? Tak czy siak... ciekawe. /Kosher Pig |
Cytuj:
Bo naprzyklad nick Asharel pierwszy arz slysze i myslalem, ze jest jakims low lvlem plackiem... No to mozesz mi wytlumaczysz powod tej wojny plackow?Tej 20+ lvli:) Edit Ja wiem co to forum tibia.com@:) Wiem jestem boski.. Wpadlem w samozachwyt. Rozkoszuje sie soba.. Jest dziarsko i slodko..i w ogole zacnie |
@up
Powodem było to ze zlapali Govinema w 6 i tak im uciekł. Spytali się czy chcemy wojne no to ją mają.:D |
No wreszcie znalazl sie ktos, kto mi wytlumaczyl. Dzieki:)
Czyli gildia Govinema wygrywa?:) Ale czy to nie bylo zwykle PK? Moze chcieli sobie popekowac i znalezli ofiare nie patrac z jakiej gildii:S W poniedzialek dojde do przegrywajacej gildii:D Jak mi sie ban skonczy |
Cytuj:
|
Cytuj:
I to nie było pk, oni chcieli tej wojny! Powiem tylko jedno Barons _./ |
A gdzie ten nasz ukochany Royal?:D
btw. Molcik padł na wrl tez mial freza?:o |
Cytuj:
Cytuj:
/Dister/ |
...
Wedlug mnie nawet ich nie przeczytales.
Co do aurei. Rom powraca kilka dni temu zabili najwyzszy lvl na servie - fast'molta... Zfragowali go elite knight Isaris- adde oraz 141 master sorc Zevs - fifi Mam nadzieje ze Fag ich wyprze z servera. Dziekuje za uwage -.- |
Cytuj:
A mi sie nie chce czytac regulaminu, bo "nie mam na to czasu". Wydarzenie ogolne: Dektral zrobil sobie wolne. Nie wiem czy ktos o tym wspomnial, ale Mips dolaczyl do grona 100-levelowcow. P.S Nie wiem czy wszyscy czytajacy ten temat wiedza, ze Aurea ma takze swoj oficjalny temat w "Zdjeciach". |
A co to juz na forum nie mozna pogadac o pierdolach?
Eny noobku zgadzam sie z Toba ;);) Kiss :* |
game
Ja jak kiedyś grałem na Aurei: nick "Wladcy Aurei", tera gram na Harmoni :D, ale... trafiłem raz, jak miałem 8 bądź 9 lvl na wojne gildi :P ja ide, patrze a tu nawalana wiec spadac chdce
a nagle ziomki "come on, come on player it now is war" :D pszeszedlem i dalej sie nawalali :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wojna będzie i była mogli nie zaczynać "ROM"
|
Cytuj:
|
Serdecznie Cie przepraszamy za to, co napisalismy.Jest nam bardzo przykro. Ale posty o Psiej Kupie chcaej niewatpliwie zawladnac swiatem sa bardzo pouczajace...
W ogole troche poczucia humoru... @Poznanski Rycerz Gratz spostrzegawczosci @Kolirn Tez mysle, ze to jets bez sensu:) Nie raz mi sie zdarzylo przypadkowo napisal cos na trade zmaiast do kgoos innego... @Duuki Co nas obchodzi Twoja postac na 9 lvlu? Zreszta Twoj Nick "Wladcy Aurei" jest super wypasiony..Wpisz go na liste w temacie "Najsmieszniejsze nicki", lub zaloz nowy: "Najbardziej zenujace nicki"... @Topic A moze jakis odwet na Fifim za caloksztalt? Bo jakos danwop mu sie nie padlo...Isarisem tez moglibyscie sie zajac.. |
Panie drogi Moderatorze proponuję zostawić ten temat do moderacji szanownemu Moderatorowi Nekromancie. Dziękuję ^^
Wie ktoś ile tam u CIPków rozważają complainy? Bo już czekam 3ci dzień... |
A ja juz czekam dlugo na to az ktos mi powie jaki list wyslal do siebie Jevino z
hacknietego chara Liama...No, ale jak tkos ma mi odpisac, skoro jakis Modek usuwa moj post:) A przeciez to nie jest offtopic.. |
...
Kusi mnie zeby napisac bezsensowny post... widac jaksi napalony ten mod byl ;]
@gotic znalazlem blad w twoim zydzie ;] Zeby nie bylo NA aurei bez walk, ludzie zyja w pokoju, fast ma freezy, neostrada oferuje internet 2mgb |
Cytuj:
Ja jakos mialem neo rok i mialem moze 2 kicki...I to mialem 256kb/sek.. Freezow tez nie mialem:) |
Cytuj:
Wiec prosze cie popatrz lub pomysl nim cos napiszesz...:) |
Sorry, masz racje:/
Pomylily mi sie posty:D :* my bug;p |
Cytuj:
@topic 1. Co do tych freezów, to podobno jest wina tego programu od Neo~, kolega problem ten rozwiązał korzystaniem jakiegoś innego programu. 2. Zostawmy Voldzia :] w spokoju. @offtopic http://krzysiur0x.patrz.pl/ - maciek II ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13. |