Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Kajzer 24-02-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1285158)
tak tak martinesz w tibi jestes nikim to probojesz zaszkodzic inny m^^?

oj oj ja tez mam pare dowodow jak inni sharuja i nie ssy tylko filmiki. hehe ale niejestem frajerem by je wykorzystywac ^^ na dobra sprawe huj mnei to obchodzi ^^

jestes kims w tibii a nie umiesz poprawnie napisać zdania po polsku ;/

Bolter 24-02-2007 00:50

Parsi czy ty tylko postujesz poto by komus jechac nie umiem i co z tego ? wielu nieumie ja sie do tego przyznaje ale dlamnie to ryba.

Zreszta co cie to obchodzi :/ piszcie o tym co sie dzieje a nie otym co okims myslicie

kokos@ 24-02-2007 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1285158)
tak tak martinesz w tibi jestes nikim to probojesz zaszkodzic inny m^^?

oj oj ja tez mam pare dowodow jak inni sharuja i nie ssy tylko filmiki. hehe ale niejestem frajerem by je wykorzystywac ^^ na dobra sprawe huj mnei to obchodzi ^^

Wiesz Bolter Ty znowu takim mastachem i takim wazniakiem to nie jestes wiec nie kozacz tak strasznie zobaczymy co powiesz po OB nastepnym. Nie krytykuj innych puki nie pokarzez swojej wartosci bo potem meze sie glupio wszystko odwrocic przeciwko tobie:)

Kajzer 24-02-2007 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1285469)
Parsi czy ty tylko postujesz poto by komus jechac nie umiem i co z tego ? wielu nieumie ja sie do tego przyznaje ale dlamnie to ryba.

Zreszta co cie to obchodzi :/ piszcie o tym co sie dzieje a nie otym co okims myslicie

ale zastanów sie, tyle osob cie nie lubi wiec cos w tym jednak musi byc co nie?:S

Martinesz 24-02-2007 20:31

Titania off...

Grchw1916 24-02-2007 20:44

taaaa akurat banute skaczylismy, poszlismy po outfit i przy npc wylaczyli ;o
pofarcilo sie nam ;s

Bolter 24-02-2007 23:10

Taktak wielce straszne co wy mnie nielubiecie bo mam D-armor a wy nie ? nirozumiem was tyle osob mnie nielubi sciagnij ich i niech zapostuja z mainow ze mnei nielubia bo noobow ja tez umieme robic

N/c

Master Vilum 24-02-2007 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1287412)
Taktak wielce straszne co wy mnie nielubiecie bo mam D-armor a wy nie ? nirozumiem was tyle osob mnie nielubi sciagnij ich i niech zapostuja z mainow ze mnei nielubia bo noobow ja tez umieme robic

N/c

Co ty tak wspominasz caly czas z tym d-armem...zalosne...
a Kajzer pisze z maina jak widac nie? omfg

Kolos from rodos 25-02-2007 09:37

Cytuj:

Taktak wielce straszne co wy mnie nielubiecie bo mam D-armor a wy nie ?

haha ;p teraz jesteś lepszy od nich o 1 kwadracik w grze ;d Co ci po tym jak pisać poprawnie nie umiesz??

Cytuj:

N/c

taaa

Bolter 25-02-2007 11:27

Kurwa vilum jestes glupi czy udajesz pisze o postan na tibia.co m z noobow ^^

@Kolos
No ale jestem lepszy o ten 1 kwadracik ktory by chcieli odemnie za wolnosc ^^.

Jak jestes taki bardzo dobry z polskiego idz wykladac na studiach a nie piszesz na forum ... i sie madrzysz

@Kajzer dlatego niejestem taki dobry z polskiego bo nawet w tym wieku niesiedze ze smoczkiem i nieslucham sie rodzicow jak niektorzy ze mam sie tylko uczyc .niejesstem mami synkiem ^^ a moze ciebie bili zebys sie uczyl :< takie historie sa smutne

Dreso 25-02-2007 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1288009)
@Kajzer dlatego niejestem taki dobry z polskiego bo nawet w tym wieku niesiedze ze smoczkiem i nieslucham sie rodzicow jak niektorzy ze mam sie tylko uczyc .niejesstem mami synkiem ^^ a moze ciebie bili zebys sie uczyl :< takie historie sa smutne

Koles, ogarnij sie. Smutny to ty jestes. Jak ktos sie uczy to raczej robi to dla siebie, zeby nie byc glabem i w wieku 25 lat potem nie powiedziec pracodawcy "Ale ja umiem tylko dragi bic...:/". 1 raz czytam ten temat a juz cie nie lubie bo masz szceniackie argumenty.

Master Vilum 25-02-2007 13:05

Cytuj:

@Kolos

Jak jestes taki bardzo dobry z polskiego idz wykladac na studiach a nie piszesz na forum ... i sie madrzysz

A propo tego d-arma ...my sramy na niego:) on i tak nie wystarcza haha..... Nie moge sie doczekac next open battle jak bedziecie na nim :)

-=Misiekmen=- 25-02-2007 22:44

Cytuj:

@Kolos

No i co Ci z tego kwadracika :o? Siedzisz w pzcie i się nim cieszysz/chwalisz.

Wg. Ciebie to, że on zna zasady języka polskiego to już musi zostać wykładowcą na uczelni ^.-?

Latim3rid 26-02-2007 09:41

Congratz dla Seqa pojawil sie na Tibia.pl w Awansach!

Madreth 26-02-2007 09:47

Cytuj:

@Kolos

Lol, jaki agent :D

Kajzer 26-02-2007 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter

sugerujesz ze kazdy który w miare umie pisac (w miare) bez błędów jest maminsynkiem? O_o
to ty jestes smutny :<
wymyslilem payment dla ciebie
d armor only or hunted forever xDDDDDd

SeQ_PL 26-02-2007 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latim3rid (Post 1289894)
Congratz dla Seqa pojawil sie na Tibia.pl w Awansach!

Dzięki <10 znakow>

Kolos from rodos 26-02-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajzer (Post 1290173)
wymyslilem payment dla ciebie
d armor only or hunted forever xDDDDDd

weźź... chcesz żeby on za tego D-arma z okna skoczył ?? :)

Skrzator 26-02-2007 21:25

Wątpie żeby bolter płacił zresztą jeśli przegramy wojne to nie gramy w Tibie ;D
Ale bądźmy dobrej myśli.

Master Vilum 26-02-2007 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1290957)
Wątpie żeby bolter płacił zresztą jeśli przegramy wojne to nie gramy w Tibie ;D
Ale bądźmy dobrej myśli.

wy bez tibi? niemozliwe:D jak przegracie to pewnie polecicie na Morgane i tak juz chyba zaczeliscie:D

Blood Romeragura 26-02-2007 22:40

ale robicie nagonke na Boltera..

Kolos from rodos 26-02-2007 23:17

@up
nagonkę?

Jak dla mnie,to bolter pisze prowokacyjne posty ;/

@Skrzator
Cytuj:

jeśli przegramy wojne to nie gramy w Tibie
Popieram bo warto ;) mówie ci to jako osoba dla której czynna gra to przeszłość

GET A REAL LIFE!

Bolter 26-02-2007 23:25

Vilum smiejesz sie znas nie ja siedzialem cale dnie w ferie od 8 rano do 20 na vilutrixie lub VIlumem w Pzecie ^^ jak bys sie przypatrzyl niegram na Morganie ^^ bo stoje w lvu wole isc do dziewczyny niz jak ty siedziec caly dzien przy tibi wiec niesmiej sie z innych bo sam niejestes lepszy ...

Zrestza jesli chodzi o d-arm wole go wyjebac w bloto niz wam go oddac bo baty dostawaliscie a jak przyszedl Gaura to cos pewni siebie jestescie ^^.

Bedzie i Open Battle doczekasz sie. Tylko niebadz pewien ze ja padne a nie ty bo roznie bywa niemowie ze tak niebedzie ale moze byc.
A na ostatnim chyba polecialo od ciebie ue w 2-3 nooby z tego co wiem ^^.

Tak apropo waszej wladzy Fummlan troche przyexpil a jak wpadliscie to nic niemogliscie zrobic siedzialem an ventrilo i myslalem ze spadne z krzesla 25 osob bylo online z kazadum a z cf tylko 5/6 i niemogli sie donich dobrac >.<
A ty co robiles PZ? bo relogowales czesto na vilutrixa i spowrotem ^^.

Tak apropo niecisnijcie mnei tak bo sie poplacze ze psize zle po Polsku. Buuuu;( niebijcie prosze .

Kisiel 100 Gratki dla niego gratki Dla Seqatora za Tibie.pl

@ kajzer sam nieumiesz czegos zarobic lub zrobic to niepros innych o to by ci to dali ^^
@Kolos ja nie z tych co popelniaja samobojstwo za Gre chyba ze ty masz takie patologiczne sklonnosci.
@ MIsiek Niesiedzialem jeszcze w pz tyle co ty jakos zadko cie widze z przodu gdy jest jakas zadyma trzyamsz sie stylu? szkoda ze cie niebylo na miejscu EVo Blackusia mial nie ciekawego.

Master Vilum 26-02-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1291289)
Vilum smiejesz sie znas nie ja siedzialem cale dnie w ferie od 8 rano do 20 na vilutrixie lub VIlumem w Pzecie ^^ jak bys sie przypatrzyl niegram na Morganie ^^ bo stoje w lvu wole isc do dziewczyny niz jak ty siedziec caly dzien przy tibi wiec niesmiej sie z innych bo sam niejestes lepszy ...

Zrestza jesli chodzi o d-arm wole go wyjebac w bloto niz wam go oddac bo baty dostawaliscie a jak przyszedl Gaura to cos pewni siebie jestescie ^^.

Bedzie i Open Battle doczekasz sie. Tylko niebadz pewien ze ja padne a nie ty bo roznie bywa niemowie ze tak niebedzie ale moze byc.
A na ostatnim chyba polecialo od ciebie ue w 2-3 nooby z tego co wiem ^^.

Tak apropo waszej wladzy Fummlan troche przyexpil a jak wpadliscie to nic niemogliscie zrobic siedzialem an ventrilo i myslalem ze spadne z krzesla 25 osob bylo online z kazadum a z cf tylko 5/6 i niemogli sie donich dobrac >.<
A ty co robiles PZ? bo relogowales czesto na vilutrixa i spowrotem ^^.

Tak apropo niecisnijcie mnei tak bo sie poplacze ze psize zle po Polsku. Buuuu;( niebijcie prosze .

Kisiel 100 Gratki dla niego gratki Dla Seqatora za Tibie.pl

@ kajzer sam nieumiesz czegos zarobic lub zrobic to niepros innych o to by ci to dali ^^
@Kolos ja nie z tych co popelniaja samobojstwo za Gre chyba ze ty masz takie patologiczne sklonnosci.
@ MIsiek Niesiedzialem jeszcze w pz tyle co ty jakos zadko cie widze z przodu gdy jest jakas zadyma trzyamsz sie stylu? szkoda ze cie niebylo na miejscu EVo Blackusia mial nie ciekawego.

Haha...Pominoles pare rzeczy

1) Bylem tam Vilumem i Vilutrixem
2) Joel prawie glebe zaliczyl Fummlan rowniez
3)tam wystarczylo 2 osoby a bysmy gowno zrobili
4) Boicie sie open battle teraz bo narazie przejebujecie
5) czemu sie nie zalogowales i inni na open battle?
6) jestem pewien ze od ciebie nie padne:)
7) czemu Morita nie mogl gadac po Polsku?

Z tym d-armem ...to mam go w dupie:)

Kupcie dla Gonxxala pacca bo all przejebal na dyske i nie ma na pacca

Pozdro xD

SeQ_PL 26-02-2007 23:53

Ej dziewczyny nie klucic sie mam trabanta ; )

Bolter 26-02-2007 23:56

To niebylo Open i niebyllem tam potrzebny wiec niemusialem sie logowac.
Prawie ale niepadli wiec oco chodzi bylo was tylu online ze powinniescie byli ich rozjebac no ale coz.

Next to nieboimy sie open battle dobrze wiesz ze nie ja otym decyduje i nie ty wiec niema oczym tu gadac na temat Open battle wiec niemow ze sie boje

Niebadz taki pewien bo moze sie to przydarzyc a Czy Mori musi z toba wogole rozmawiac?

I niewypowiadaj sie ze przjebujemy i niebadz taki pewien bo gdy to sie zmieni wypomne ci slowa mzoe i sie niezmeni ale jakby to chyba ci troche glupio bedzie jak wy bedziecie sie "balli" OPen battle. Madralo a czy unici wam mowili ze sie boicie jak 2 miechy sluchu o was niebylo ?Kto zaczynal na morganie ?^^

O pacc dla Gonxxalo sie niemartw.

Master Vilum 26-02-2007 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1291331)
To niebylo Open i niebyllem tam potrzebny wiec niemusialem sie logowac.
Prawie ale niepadli wiec oco chodzi bylo was tylu online ze powinniescie byli ich rozjebac no ale coz.

Next to nieboimy sie open battle dobrze wiesz ze nie ja otym decyduje i nie ty wiec niema oczym tu gadac na temat Open battle wiec niemow ze sie boje

Niebadz taki pewien bo moze sie to przydarzyc a Czy Mori musi z toba wogole rozmawiac?

I niewypowiadaj sie ze przjebujemy i niebadz taki pewien bo gdy to sie zmieni wypomne ci slowa mzoe i sie niezmeni ale jakby to chyba ci troche glupio bedzie jak wy bedziecie sie "balli" OPen battle. Madralo a czy unici wam mowili ze sie boicie jak 2 miechy sluchu o was niebylo ?Kto zaczynal na morganie ?^^

O pacc dla Gonxxalo sie niemartw.

Tak powinnismy ich rozjebac...oczywiscie..nawet nie masz pojecia jak to bylo..1 osoba mogla 2 osoby moglby bic 170ek+ za plecami miec 4 sorcow ale ty kurwa pomyslowy jestes no nie moge xDDD

Versus 27-02-2007 01:21

Cytuj:

Tak apropo waszej wladzy Fummlan troche przyexpil a jak wpadliscie to nic niemogliscie zrobic .

14 Fummlan (*) History Druid 144 48,288,433 0 +3,237

3k expa!!!! Ludzie jak nas rozwalil. po 2ch miesiacach wojny wreszcie Eiv zaczal expic i wbil rekordowa sume 3k. omigosh jestesmy skonczeni :{ No i bolter powiedz jak zabic 171 ek(ze 144ed, ktory exura sio) w max 3 osoby, z czego tylko dwie moga ue, a nasze najwieksze sorce to gaura 147ms, ziripi 122ms i ja 111ms. To eiv jest smieszny, mieli 199ms, 146ms, 144 ed, 136ms, 118 ms, 171 ek, 131ek, 92ms. nie wiem czy nie ominalem kogos jeszcze. Do tego to oni byli ustawieni tak jak chcieli, bo zanim przybieglismy to troche czasu mienelo. i to eiv moglo nawalac wszystkimi, a my tylko trzema ludzmi ze ZDECYDOWANIE MNIEJSZYMI LVLAMI. A mimo tego EiV nie zrobilo absolutnie nic. 146 ms przybiega bez manashielda, dostaje magwalla za plecy, traci stone skina i w taka panike wpada ze zaczyna nawalac exori mort w podloge. Morita stracil chyba ze 20 bp uhow bo uhal sie po otrzymaniu gdzies 250dmg, czyli po dwoch visach od gaury. W zasadzie mogliscie dalej stac w pz, bo tylko zmarnowaliscie uhy =) Nie bardzo wiemy tylko w jaki sposob i kiedy morita stracil pz locka, bo bylismy pewni, ze caly czas jest lockniety, a w tedy jego dead bylby tylko kwestia czasu ^^.

Master Vilum 27-02-2007 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1291395)
14 Fummlan (*) History Druid 144 48,288,433 0 +3,237

3k expa!!!! Ludzie jak nas rozwalil. po 2ch miesiacach wojny wreszcie Eiv zaczal expic i wbil rekordowa sume 3k. omigosh jestesmy skonczeni :{ No i bolter powiedz jak zabic 171 ek(ze 144ed, ktory exura sio) w max 3 osoby, z czego tylko dwie moga ue, a nasze najwieksze sorce to gaura 147ms, ziripi 122ms i ja 111ms. To eiv jest smieszny, mieli 199ms, 146ms, 144 ed, 136ms, 118 ms, 171 ek, 131ek, 92ms. nie wiem czy nie ominalem kogos jeszcze. Do tego to oni byli ustawieni tak jak chcieli, bo zanim przybieglismy to troche czasu mienelo. i to eiv moglo nawalac wszystkimi, a my tylko trzema ludzmi ze ZDECYDOWANIE MNIEJSZYMI LVLAMI. A mimo tego EiV nie zrobilo absolutnie nic. 146 ms przybiega bez manashielda, dostaje magwalla za plecy, traci stone skina i w taka panike wpada ze zaczyna nawalac exori mort w podloge. Morita stracil chyba ze 20 bp uhow bo uhal sie po otrzymaniu gdzies 250dmg, czyli po dwoch visach od gaury. W zasadzie mogliscie dalej stac w pz, bo tylko zmarnowaliscie uhy =) Nie bardzo wiemy tylko w jaki sposob i kiedy morita stracil pz locka, bo bylismy pewni, ze caly czas jest lockniety, a w tedy jego dead bylby tylko kwestia czasu ^^.

Ale Versik Bolter wie lepiej 3k exp dla Fummlana to potega nie?:D

Latim3rid 27-02-2007 14:19

Oj dajcie spokoj juz nie jezdzijcie po tym Bolterze ,ja wiem ze on sie prosi sam o to w kazdym poscie ;/ dlatego [Bolter] nie patrz na to co inni pisza. [Others] nie patrzcie na to co Bolter pisze ;P Dobre rozwiazanie ;P wiem ze sie nie sprawdzi.

Tym razem, EiV mialo big farta ale nastepnym razem Alliance im nie popusci ;P

Kolos from rodos 27-02-2007 19:17

Ponoć na titani pojawił sie Orshabaal.
Wie ktoś coś więcej?

Lockhart 27-02-2007 19:18

17:03 You see Orshabaal. jak byl w koncu loot ?:P 8o 8o

Bolter 27-02-2007 21:18

Blablabla Vilum dobra niepisze nic wiecej bo sie prosze NIE PLX NIE.
Cze jak cos sie wydarzy to dopiero cos napisze.

Lockhart 27-02-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1292583)
Blablabla Vilum dobra niepisze nic wiecej bo sie prosze NIE PLX NIE.
Cze jak cos sie wydarzy to dopiero cos napisze.

no wiesz jaki loot z orsha ?

MalleL1990 27-02-2007 23:13

Cytuj:

Hmm...dobra taktyka: Knighty z niższymi lvl'ami idą z przodu, a Ci z wyższymi stoją z tyłu :o Napewno na najblizszym Open Battle Gaura powie: Misiek, wybiegaj na kamikadze, nie martw się, wyuhasz się.

Mądre :baby:

Skrzator 28-02-2007 09:40

<3 Kocham trapy od waszych noobcharow XD!

Kajzer 28-02-2007 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter

prosic? ja cie informuje zebys wiedzial na przyszlosc, a co z tym zrobisz to juz twoja sprawa ;s

kurde akurat jak był orscha to ja nie miałem neta :< pewnie itak by mi nie dali go bloknac x[

Versus 28-02-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajzer (Post 1293339)
prosic? ja cie informuje zebys wiedzial na przyszlosc, a co z tym zrobisz to juz twoja sprawa ;s

kurde akurat jak był orscha to ja nie miałem neta :< pewnie itak by mi nie dali go bloknac x[

sam sie bloknal demonami ^_^

Yapan 01-03-2007 20:53

I kolejny Orshabaal uklepany, drugi w ciągu 2 dni Oo

Piotlus 01-03-2007 21:08

Stora Sara wrzesien-110 lvl
teraz chyba 70...
Tez Wayne silvera nie widzailem
A ja z sd od Story paldem(1 hit,15 lvl :D)
a tak szczerze unit mnie denerwowal.ida przez venore i se mpa rzucaja kolo siebie...
OMG
Szwedy...
Titania 4 me 4 ever(mimo ze 5 charuw na titani rooked):P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45.