![]() |
Moze tego niewiecie ale dużo lduzi z zagranicy z ktorymi gadałem mysli że w polsce dalej jest komunizm --.--.
czym to jest spowodowanie niewiem, ale wiem napewno że my sami niemamy zabardzo z czego sie cieszyć jeśli chodzi o sprawy kraju, więc taki finał /nawet w sporcie za ktorym nieprzepadam/ doda chociaż troche uśmiechu na tych naszych polskich smutnych gębach i pokaże że ""polak potrafi""/ w co niemam wątpliwoście jednak dużo ludzi mysli inaczej ........ |
Cytuj:
Wiec nie jest tak najgorzej z naszym narodem!! |
pff, blondynki..brunetki rulz!
|
Cytuj:
btw. http://www.youtube.com/watch?v=IEXKlYlq4KA hahahahahaha to ethern |
Hahahahahhahahahah Lol Ethern Pozdro Elo
Zakazany Owoc Ftw O/ |
Widze że Damoon expi :> Już 161 lvl. Jak narazie nic się nie dzieje, obydwie gildi chyba śpią. Jedyna ciekawa rzecz to dołączenie niektórych członków starego EZ do DPFT, ale jak narazie niewiele z tego wynikneło. Powodzenia DPFT :) przyda wam się.
|
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wyślijcie mi na maila tą piosenkę co Ethern "śpiewa" :P Nigdzie jej nie moge znaleźć :P ([email protected]) xD
|
Krzysztof Antkowiak - zakazany owoc
|
działo by się coś jak by fosa ze swoją gromadką miała zamiar coś robić a nie tylko masslogi , albo tak jak wczoraj , stali na desercie i gdy turtle ruszyły to schowali się pod deserta i tp zrobili ;/
|
Cytuj:
|
w bearshare na drugiej pozycji chyba, bo na 1 jest jakis remix Dj-a Witka ;p ale oryginal lepszy
|
Znalazłem w LimeWire :P Kozatzka piosenka, będzie hitem u mnie w budzie xD
|
Cytuj:
przyznam, że ma talent:cup: pozdrawiam /Dewyth |
no oczywiscie wykonawca:)
|
ten co spiewa a jak pozdro elo fajny masz szaliczek :* :D
|
o.o
zakazany owoc bla bla bla bla bla.... pff ziomki ... respect ;d dla nich xDDDD
|
Wszyscy gratulujemy Ethernowi talentu... ten po prawej mi przypominał wyżelowanego Hiszpana z albumu dpft :)
Pozdrawiam /Your's Dewyth |
Cytuj:
uuu czyzby ethern byl spy i potajemnie nagrywal songi z jakims gejem z spanioli ? no no ethern czeka cie tlumaczenie:D |
Bez obrazy Ethern, ale nie kopiuj hiszpańskiego stylu :(
|
dzis z lamu maly wypad na 5 hero... loot : c legs i c shield :F przed chwila padl jakis pionek na macro od nich;f
|
Jaki żeluś padł?
|
deivon, smth like that
|
Zawsze coś :]
|
<jupi> deivon padł.... :< dobre pocieszenie, skoro bicze nie dają wam okazji to zabicia ich, to trzeba zabijać, co się da (ESP i Sekóndy biczów)
pozdrawiam /jołrs Dewyth |
nie jest to za wiele ale i to cieszy
|
Prawda taka,ze to juzx tlyko czas...
Beach zaczelo wojne ale tak naprawde nie ma pomyslu co robic,masslogi tylko,na open sie nie szykuja nawet,z gory stawiaja siebie w pozycji przegranej,do tego zalosnie nawet gdy my mamy pzlocka to oni najzwyczajniej siedz aw pz,boja sie bic.My expimy,oni campia....wiec nie komentuje:P |
13:09 You advanced from Level 117 to Level 118.
13:32 You advanced to magic level 22. 88% do 119 /; cos jest nie tak ze nawet lindlay expi:D |
Gratz Lindlay :)
Jedziemy z kur**** |
po 1. Nikomu wiecej nie daje moich tajemnych hitow bo dalem je do urzytku domowego a wy je promujecie !!
po 2. Ja nic nie pamietam z tego teledysku bylem 3ymś odużonych najwidoczniej mysle ze tak oddzialaly na mnie pryskane pomarancze z hiszpani ktore lindlay sprzedaje na swoim straganie na placu banacha .... to byl zamach na moje zycie ale moje kwasy trawienne, trawily gorsze rzeczy :d |
Jutrzejszy final zapowiada sie bardzo ciekawie i napewno beda mu towarzyszyc wielkie emocje osobiscie bede sie modlil o zwyciestwo naszych aby pokazali niemcom ich miejsce w szeregu.
MŚ: skandaliczne zachowanie Niemców - Jeśli nie będzie biletów dla polskich kibiców, to nie wyjdziemy na parkiet - zapowiedział po rozmowie z wiceprezesami światowych władz piłki ręcznej, szef Związku Piłki Ręcznej w Polsce, Andrzej Kraśnicki. Niestety wygląda na to, że w niedzielę w KoelnArena Polaków prawie w ogóle nie będzie. Niemcy wszystkie bilety zarezerwowali bowiem dla siebie, nie przejmując się w ogóle sympatykami finałowego rywala. - W piłce nożnej przysługuje procentowa ilość biletów dla kibiców gości, a w handballu robi się "po swojemu". Wystąpiliśmy o 100 biletów dostaliśmy null - dodał prezes Kraśnicki. Kpina organizatorów urosła do tego stopnia, że przyjazd na finałowe spotkanie zapowiedziała pięcioosobowa delegacja polskich władz z prezydentem Lechem Kaczyńskim na czele, a łącznie Polacy otrzymali... cztery wejściówki. W tej sprawie interweniowali nawet pracownicy polskiej ambasady w Niemczech. Czytaj dalej REKLAMATo jednak nie koniec niemieckiego chamstwa, bowiem w radio bardzo często prezentowana jest piosenka obrażająca Polaków. - Gdy ją usłyszałam, to myślałam, że rozwalę radio! Jej słowa mówią, że Niemcy mają już złoty medal, a Polacy... won do domu - relacjonuje Justyna Lijewska, żona Marcina, która twierdzi, że do hali wejdzie i to bez względu na to czy organizatorzy przekażą bilety. - Proszę sobie wyobrazić, że kibice niemieccy są już zapraszani na wieczorną fetę na rynku w Kolonii i kłócą się o pieniądze za mistrzostwo. Żeby było śmieszniej odbieramy telefony od zawodników niemieckich z prośbą byśmy... ograli Niemców. Z informacji katowickiego "Sportu" i serwisu reczna.pl wynika, że finał poprowadzi para francuskich arbitrów, bo na Norwegów nie zgodzili się Niemcy. To być może dobra wiadomość, wszak "Trójkolorowi" otwarcie przyznają, że przegrany przez nich półfinał był ewidentnie "przekręcony". Dzisiejsza noc tez zapowiada sie ciekawie w roli głównej wystapi Tomasz Adamek |
Pogrom!!! Dpft Pokazalo klase... GYZY
|
@up
O co biega? :D |
hahaha milowin, toma ruffs, mekea stoneheart, fengarel zafire:DDD popaaadaaali (tych naliczylem ale pewno wiecej dedow bylo)
hail dpft |
Cytuj:
|
18-2
od nas tylko seba shady i sai mon padli a od nich hohoho... ;] |
hahaha, dpft pokazalo na co ich stac:D wkoncu bo przed tem bylo slabo
oby jakis filmik byl ;] |
wkońcu te suki biczesy dostały po dupie :)
haha Małysz pierwsze miejsce :D:D |
Gz wam za open na której nie mogłem być , no cóż może będzie następna ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |