![]() |
Cytuj:
|
foch i chuj
|
OJA OJA OJA OJA to straszne
dysan, nic do Ciebie nie mam, ale zachowujesz sie jak dziecko ktoremu zabralo sie zabawki, nie widze uzasadnienia dla takiego zachowania |
Cytuj:
|
Huh, nom bardzo zle zachowanie zly Dysan nie chce wkleic fotek. ;( Poprostu uwazam ze sie nie zamyka tak poprostu czyjegos tematu i nie ignoruje sie poprostu prosb ponownego otwarcia tematu. Widzisz jakies uzasadnienie takiego zachowania?
|
Cytuj:
ps. z takim podejsciem nie wychodz z domu lepiej, bo mozesz dostac wpierdol od kogos kiedys "tak po prostu" i wtedy dopiero bedzie zly dysan @down Lokacja: Szczecin nie grozilem Ci, to byla tylko przenosnia, jesli tak to odebrales, to przeprzaszam, po prostu probuje Ci uswiadomic, ze nie powinienes udawac takiego pepka swiata i egoisty, tylko dlatego, ze ktos Ci zamknal temat - no chyba, ze masz kompleksy a forum i tibia to Twoj jedyny lajf |
Chyba nie te osoby co powinny poniosly w tym przypadku kare.
PS: Naprawde nie wiem gdzie Ty mieszkasz, i nawet nie chce wiedziec. |
I po co spamujecie bez sensowna klotnia zamkna zwnowu temat i bedziecie plakac ze fotek Dysan nie daje a w sumie to mu sie nie dziwie tez pewno bym tak zrobil:D
|
Cytuj:
W pewnym sensie to twoja wina bo rozpoczeles konwersacje z nimi Cyfriks daj cos |
Cytuj:
|
Będą jeszcze jakieś fotki ?
|
Minsc The Berserker to nadal Crowned?
|
Nie, to już nie ja ;) Ja w to nie gram :)
Następnym razem pisz na priv :P |
|
Wow Szkrin ( Pro)
|
Ja mielem nadzieje ze tu beda jakies ss avanse a tu dupa blada bo dysek sie obrazil na caly swiat, zebral zabawki i trzasnol drzwiami :D zal chronmy dzieci neo
|
@ Kanq
Moim zdaniem ty jesteś dzieckiem nie mogącym wytrzymać bez tibii i forum. To jest sprawa Dysana i wyłącznie jego że nie dodaje fotek. Żal to ciebie chłopcze a nie Dysana. Najlepiej załóż swój temat i użeraj sie z noobami i zobaczysz jakie to zajebiste. Pozdro ziomuś :P |
|
gz czlowieku-ktory-nie-sharuje-i-nie-boci
|
W końcu ! GRATULACJE MAGI !
|
Cytuj:
-Cytat zdjęcia specjalnie- Makrzon, podtren aksa, bo coś suaby; / |
Może kiedyś ^,.-
|
Up@
Great i nice ss :D A dysan nadal wielce obrazony i nei wrzuca ss ??:D Down@ Wchodzisz wszedzie gdzie ja :D czy ty mnie sledzisz ;> |
magelan
ale fake z tym calym ssem z 250 ;p |
Bardzo podoba mi Sie twoj domek Dysan :PP screeny tez fajne z blokowaniem
No i Magson gz pixela ;/ |
Gratz Avril;D
|
Gratki mags =]
|
GZ Magson ;)
"zachowujesz sie jak dziecko bo niechcesz wklejac zdjec" -czy cos w tym stylu. jego sprawa robi co chce zbanuja go za to ze ci nie wklei fotki? masz jakas potrzebe czy co? |
@up
Oooo, coraz lepiej, już nie takie malusie miniaturki, tylko większe! :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: ofc keylogger. :P |
advacne !!!1111 oO
|
spoko temat jeden z najelpszych szkoda ze go dysan ss niedaje
pozdro z harmoni |
|
Takie cos, przy okazji 20mlv wskoczyl na ostatnim bossie ale nie zdazylem machnac ssa ;p
http://img510.imageshack.us/img510/3716/uo0067ti9.jpg |
Ciekawy temat ze zdjęciami ,które są dodawane bardzo często
|
Pierw sie umylem...
http://img380.imageshack.us/img380/8281/stachune0.jpg ...pozniej lewelek wbilem :D http://img522.imageshack.us/img522/3261/lvl109hg5.jpg |
O.o
Widze Makson przylizal troche dupe Dysanowi i teraz moze sobie 'pototykac' troszku rarkow! ;) Caly Makson gdzie miejsce tam jezyk pcha! ;) |
Cytuj:
|
A skąd Dysan ma demon legi? Ładny temat
|
Z Questu lub kupił ?
|
Kupił za duze pieniadze :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |