Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

maddie 19-01-2007 19:06

co do neostrady,
tp byla zmuszona do wprowadzenia pewnych zmian w regulaminie w zwiazku z rozporzadzeniami urzedu antymonopolowego czy cos kolo tego, no w kazdym badz razie efekt jest taki ze kazdy abonent moze zerwac umowe bez ponoszenia kosztow kary.

wiec jezeli komus sie neo znudzila albo kogos niesatysfakcjonuje poziom uslug <rotfl> to moze sie na tp wypiac ! :D

oczywiscie dziwnym trafym tp nie nakrecila reklamy tv o tej nowej usludze, elo!

a co do laggow, skilling/manasitting ftw !
>.<

Gruhard 19-01-2007 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper (Post 1208083)
Bartek kiedy zaczniesz expić :D. Tak koniec już tematu Ripper'a ;].

signed: Usar

Well. Na takich lagach jak mam to niebezpieczne byłoby nawet pujście na roty >.< . Chętnie bym poexpił, ale nie moge :< ...

Pozdrawiam,
Bartek

karzel333 19-01-2007 20:43

Nice

Ja Wam panowie powiem, że ja lagów nie mam :D i moge spokojnie expic :D ale ja wole skilowac:D. Musze do czerwca 90+ skils wbic :)):wiking: :wiking: :wiking::cygaro:

Trai'ler 19-01-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1208221)
co do neostrady,
tp byla zmuszona do wprowadzenia pewnych zmian w regulaminie w zwiazku z rozporzadzeniami urzedu antymonopolowego czy cos kolo tego, no w kazdym badz razie efekt jest taki ze kazdy abonent moze zerwac umowe bez ponoszenia kosztow kary.

wiec jezeli komus sie neo znudzila albo kogos niesatysfakcjonuje poziom uslug <rotfl> to moze sie na tp wypiac ! :D

oczywiscie dziwnym trafym tp nie nakrecila reklamy tv o tej nowej usludze, elo!

a co do laggow, skilling/manasitting ftw !
>.<

jesteś pewien że można zrezygnować z tepsy nie ponosząc kary ? Bo ja przedłuzyłem umowe na 2 lata pare dni przed tą śmieszną promocją ...

Jeśli można ewentualnie przeniósł bym się na chello (wiecie może jak tam chello sie trzyma nie ma problemów z łączem etc:> )

żeby nie było offtopicu to :
jest jakiś nowy price list na iridi :>
bo ten ostatni co sesulo robił to on jakiś 'nieaktualny' ;d

Xandar Mac'Leod 19-01-2007 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 1207076)
R.I.P ripper. Zawsze mówiłam że da'roce to są kur** i su** je****. Mnie z serwka wyrzucili ale sam sie roknac chcialam. Ciebie hackli. Coz zycie. Btw. Wielkie DZIEKI CI za to ze ten smiec xandar padl. Chwała ripperowi :D

1. Proponuje zebys zaczal/zaczela (bo nie wiem jakiej plci jestes- trudno okreslic po tym co piszesz) wyzywanie ludzi od smieci od rodzinki a nie ode mnie bo widac masz blade pojecie o tym kim jestem a ja jeszcze mniejsze o tym kim ty jestes.
2. Ripper mial taki zwiazek z moim deadem jak ty ze slowem inteligencja.
3. Uciesze cie jeszcze bardziej: Xandar has left the server. Gl.

@ Maxxonek
<3
Nie przejmuj sie lamusami tak jak ja sie nimi nie przejmuje =) bo kazdy z nich jest cwaniak na forum i pisze "smiec" a w twarz Ci tego nie powie.
Elo.

Reth'ik, 19-01-2007 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1208496)
@ Maxxonek
<3
Nie przejmuj sie lamusami tak jak ja sie nimi nie przejmuje =) bo kazdy z nich jest cwaniak na forum i pisze "smiec" a w twarz Ci tego nie powie.
Elo.

Cos o tym wiem ^.^

Pamietne slowa "solo _/" :baby:

Btw. Xandi nie odchodz ;(

Anum 19-01-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reth'ik, (Post 1208611)
Btw. Xandi nie odchodz ;(

Jest w dobrych rękach :).

Xandar Mac'Leod 19-01-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anum (Post 1208678)
Jest w dobrych rękach :).

<3

btw jak tam lagi na iridii? - zeby nie bylo ze offtopy wale xD

Maxxonek 19-01-2007 22:56

Eh ... jak dobrze wiesz Michale, u mnie lagi to codziennosc =) Takze nie wiem teraz czy to moje lacze czy server ;) Wybijcie sie tam to moze kiedys dolacze ;>

Xandar Mac'Leod 19-01-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxxonek (Post 1208835)
Eh ... jak dobrze wiesz Michale, u mnie lagi to codziennosc =) Takze nie wiem teraz czy to moje lacze czy server ;) Wybijcie sie tam to moze kiedys dolacze ;>

w takim razie sie wybijamy :D

Sir lapciuch knight 19-01-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1208851)
w takim razie sie wybijamy :D

Gaj party, sim sim ! btw, jebcie sie nie gram juz w to, noxazut niewiem jak przekonales swoich wirtualnych kolegow, zeby nie dali adresu, ale coz frajerzy to frajerzy. Nie bede tu wchodzil juz, cya !!!!11111111111

@Xandar

nie czytalem ale chyba nikt nie powiedzial, ze padles przezemnie czy cos ; o
nic do ciebie nie mam <3

Hated

Łotr ripper a.k.a wieloryb flipper !

Xandar Mac'Leod 19-01-2007 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir lapciuch knight (Post 1208897)
Gaj party, sim sim ! btw, jebcie sie nie gram juz w to, noxazut niewiem jak przekonales swoich wirtualnych kolegow, zeby nie dali adresu, ale coz frajerzy to frajerzy. Nie bede tu wchodzil juz, cya !!!!11111111111

@Xandar

nie czytalem ale chyba nikt nie powiedzial, ze padles przezemnie czy cos ; o
nic do ciebie nie mam <3

Hated

Łotr ripper a.k.a wieloryb flipper !

to poczytaj ^^

Jinikao 20-01-2007 00:30

Mozna zerwac umowe od 15 stycznia do 15 lutego bez zadnych konsekwencji

Co do podnoszenia szybkosci transmisji to cytuje: "Telekomunikacja Polska zaprzeczyła doniesieniom o przyśpieszeniu neostrady, pomimo informacjom podawanym przez telefonicznych konsultantów tej firmy. Co ciekawe, pomimo wielu wcześniejszych zapytań o tę promocję, TP zareagowała dopiero po zapytaniu skierowanym do niej przez Urząd Komunikacji Elektronicznej (UKE).

Wielu użytkowników neostrady zapewne poczuło się rozczarowanych. Tym bardziej, że telefoniczni konsultanci TP w przekazywanych informacjach byli zgodni co do wszystkich szczegółów podanych w prasie, a zatem istnieje duże prawdopodobieństwo, że opierali się na dostarczonych dokumentach z ofertą promocyjną."

krasnalek 20-01-2007 01:05

To te lagi pie.... to ja mam przez neo czy CIPs? Zastanawiam się nad zmianą netu.
@topic
Współczucia dla Lorth Ripper ;d

Alora 20-01-2007 01:56

Xanadr smiec...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1208496)
1. Proponuje zebys zaczal/zaczela (bo nie wiem jakiej plci jestes- trudno okreslic po tym co piszesz) wyzywanie ludzi od smieci od rodzinki a nie ode mnie bo widac masz blade pojecie o tym kim jestem a ja jeszcze mniejsze o tym kim ty jestes.
2. Ripper mial taki zwiazek z moim deadem jak ty ze slowem inteligencja.
3. Uciesze cie jeszcze bardziej: Xandar has left the server. Gl.

@ Maxxonek
<3
Elo.

Xandar to smiec. Okradanie ludzi to nie jest fajne zachowanie w stosunku do innych playerow. Tak Xandar jest smieciem. Dzieki Bogu nie gra na tym serwerze juz bo on i jego koledzy to dno i 7 metrow mułu. Gówno wie o historii serwera a uwaza sie za niewiadomo jakiego gracza. Tyle aha Xandar przyznaj sie jak lizesz dupe szwedą i Helunowi. Tyle. Szkoda slow na takiego degenerata....

Trai'ler 20-01-2007 02:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krasnalek (Post 1209087)
To te lagi pie.... to ja mam przez neo czy CIPs? Zastanawiam się nad zmianą netu.
@topic
Współczucia dla Lorth Ripper ;d

Najbardziej za lagami to stoi cipsoft , ale również wine ponosi tepsa ponieważ mają przeciążony router i net chodzi wolniej niż powinien ...

z lagami przez cipsy chodzi o to :

Cytuj:

Padł jakiś główny router który był podstawą komunikacji niemcy:.<>.:reszta świata , i przez króty szła większość połączeń do niemiec - do czasu naprawienia routera , połączenia są teraz kierowane okrężnymi drogami , - stąd ewentualne lagi na naszym serverze ;s

TyranX 20-01-2007 07:21

Alora sama jestes smiec !!

Zal mi ciebie ze nie masz mozgu w tej konczynie na karku :)
pa

Xandar Mac'Leod 20-01-2007 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 1209140)
Xandar to smiec. Okradanie ludzi to nie jest fajne zachowanie w stosunku do innych playerow. Tak Xandar jest smieciem. Dzieki Bogu nie gra na tym serwerze juz bo on i jego koledzy to dno i 7 metrow mułu. Gówno wie o historii serwera a uwaza sie za niewiadomo jakiego gracza. Tyle aha Xandar przyznaj sie jak lizesz dupe szwedą i Helunowi. Tyle. Szkoda slow na takiego degenerata....

"Nie powiedziales w ryj to nie powiedziales nic".
Lize dupe komu? "szwedą?" a co to jest? Helunowi lol? Tobie tibia naprawde wyzarla mozg, bez kitu. I ja jestem degeneratem? moze nie znasz znaczenia slow zlotko? ^^ zanim cos napiszesz wez chociaz sprobuj pomyslec. Sprobuj to nic nie boli a moze unikniesz kompromitacji =]

Naro 20-01-2007 10:09

Cytuj:

Michal nie masz co dyskutowac z tym plazem o niku Alora - to zdecydowanie ponizej Twojego poziomu. Ten koles zeby siegnac Ci kostek u nog musialby wejsc na drabine...

Maxxonek 20-01-2007 11:53

Cytuj:

Widzisz ... nawet nie znasz faktow. Gramy (moge mowic juz o sobie, bo w takim badz razie tez jestem smieciem) od powstania servera "Iridia". I Ty mowisz, ze nie znamy historii? Moze mielismy przerwy w graniu, ale co z tego skoro bylismy na bierzaco z informacjami. Wiec najpierw radze sie upewnic, a pozniej gadac co nie co. I kogo okradl? Bo mnie to ciekawi.

Anas Kiro 20-01-2007 13:41

,,Najlepiej by było gdyby zrozumieli że w dupie byli i guwno widzieli..."
Firma
Jeszcze 6 dni i będzie...
,,Gruby kocioł w mieście sie zaczyna(ł)..."

Kisia 20-01-2007 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro (Post 1209851)
,,Najlepiej by było gdyby zrozumieli że w dupie byli i guwno widzieli..."
Firma
Jeszcze 6 dni i będzie...
,,Gruby kocioł w mieście sie zaczyna(ł)..."

hehe, oj gruby gruby :D

Necrius 20-01-2007 22:27

Firma ftw.

Kisia 21-01-2007 11:40

ale cisza ;o

Arthas The Keeper 21-01-2007 12:04

Zgodze się z Kisią ;) .
Coś tu za cicho xD, może to cisza przed burzą ?? :D

Kiełek 21-01-2007 13:48

oj no racja ;o czemu nic się nie dzieje? metamorfoza Iridii? o0

btw. wczoraj na OTSie znalazłem kolesia o nicku Ripper ftw, jak się okazało to nasz Ripper ;]

p.s. koniec tematu Rippera yeah wkoncu <3

Arthas The Keeper 21-01-2007 14:27

Metamorfoza napewno nie xD to w końcu Iridia i raczej spodziewałbym się jakiejś wojny za niedługo ;).

Sir lapciuch knight 21-01-2007 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1212530)
oj no racja ;o czemu nic się nie dzieje? metamorfoza Iridii? o0

btw. wczoraj na OTSie znalazłem kolesia o nicku Ripper ftw, jak się okazało to nasz Ripper ;]

p.s. koniec tematu Rippera yeah wkoncu <3

Sim otsy r0x lepiej mnie przegon, ja juz 65~~ xd

<3

Bandzioch 21-01-2007 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1212530)
<3

Ja wczoraj na OTS widziałem Chealino ;)

Trai'ler 21-01-2007 20:12

tak poruszyliście temat o otsach to podajcie namiary na tamtego otsa to sobie też inni pograja i iridia przejmnie otsa xD

A tak serio to można kiedyś spróbować , zrobić konkurs pvp na mistrza pvp tematu iridia part 2 :P . Można coś pokombinować ^^

Kiełek 21-01-2007 20:59

Taaa... ale ots są nielegalne:/ Jeszcze będzie ban, już ja się boje że dostane bana na rl Tibii i na forum, zwłaszcza na forum.

myanato 21-01-2007 21:30

moj kolega ma postawionego u siebie otsa klasowego :) jesli ktos chce adres na pw pisac

Lisu 21-01-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trai'ler (Post 1213601)
tak poruszyliście temat o otsach to podajcie namiary na tamtego otsa to sobie też inni pograja i iridia przejmnie otsa xD

A tak serio to można kiedyś spróbować , zrobić konkurs pvp na mistrza pvp tematu iridia part 2 :P . Można coś pokombinować ^^

1) Ots - illegall, a fujjjj, blee etc...
2) lolitka :/

Trai'ler 21-01-2007 22:58

wiem że otsy są illegal :D

ale my nie robimy nic illegal bo rozmawianie o otsach to jeszcze nie zbrodnia :P

Banditos 21-01-2007 23:09

jesli ktos chce sobie przypomniec czas wojny
http://www.megaupload.com/?d=HW5KWV82 - to tutaj macie filimik stworzony dzis przez kod impfera z efektami wmv 150mb

btw:
umiecie ogladac charaktery na tibia com ?? bo ja jak klikam na kogos to mi przechodzi do fansite;/

Kiełek 21-01-2007 23:09

jak rozmowy o OTS są legalne to powiem wam że wczoraj jakiś noobek powiedział że gra na iridii i ma 146 elite knighta o nicku Lordnazgul, o0 od kiedo Lordnazgul to knight? albo dziś spotkałem na tym servie Sir Slaviaxa i okazało się że jest 40 master sorcem!!

@up
mi też, a ja myślałem że to wina przeglądarki:(

Phoenix_Vast 21-01-2007 23:21

Trai'ler, Kisia, Gruhard, Zimn - catch me in game

@Polaczki
For some kind of reason you motherfuckers ain't gonna realise till I get some fucking steel pointed at your faggot-ass face and blow your motherfucking head off from your goddamn shoulders
'Z nami kurwa nie wygrasz'

~~MurderMankind

In dearest memory of Lorth Ripper<3

WHITE POWER KURWA!

Massior 21-01-2007 23:22

Grajcie dalej na OTSACH :|

Polack 21-01-2007 23:28

Otsy <333333
Phoenix <33333333
Polacks ,,,,,,,,l,,,,,,, You will punished soooooooooon !

Signed Lorth ripper !

btw, zrobilem nowego chara, niedlugo zrobie zajebiste pegie, nick w podpisie.

Massior 22-01-2007 00:25

English crew w końcu wrócił na Iridie? ;>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18.