![]() |
I temat ucichl :(
|
@up Masz rację :(
@down Może byście dorwali kogoś z ruin !! :D Tak z zaskoczenia. |
Nic sie niedzieje to oczywiste ze temat ucichl ^^
|
ucichł ucichł ;]
ale ostatnio Rizzlaa zaczeła grać, a może tylko pekować :p Luko Ketix Jan 19 2007, 03:27:34 CET Killed at Level 72 by Aranotos and by Rizzlaa Pozdrawiam ;) |
Nielz padl od Delvinesa niedawno :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wyskocz do bocianow w ciagniu dnia to sytuacja bedzie wygladac inaczej :D a ubijanie mniejszych leveli od siebie na dodatek z przewaga liczebna moze sprawiac fun chyba tylko Polakom @ Nemesis Se (...) |
Cytuj:
|
to ze LS zaczyna Pkowac to wina Ruin, to bylo do przewidzenia. Wyrzucili ich z serva to kto madry poprostu przestanie grac. Kazdy po skonczeniu gry na serwie loguje sie od czasu do czasu popekowac nawet na 15lvl a co dopiero hlvle. A to ze przywodcy serwa nie daja sobie z pilnowaniem serwa to juz problem ich i tych ktorzy nie dolaczyli sie do wojny i nie przegonili Hiszpanow. Nie dolaczyliscie to teraz placzcie. Na tym serwie i tak nie pogracie sobie, bo predzej czy pozniej Ruin przyjdzie i po was tylko dlatego ze jestescie PL. Gdyby LS rzadzilo na serwie byloby inaczej przynajmniej dla Polakow.
Teraz macie wybor: zakonczyc kariere na tym serwerze albo plakac. |
Cytuj:
Płakac jak Czarnus...next Komanndoos plx ! Ps. Polskie nuuby wykupują się Talvenis, Agladar'lee...to sie nazywa chęc gry na berylii chociarz ten jeden tydzien. :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zgadza się jest jeszcze to 3cie wyjście, zawsze możesz im wylizac skwarki lub kupic pro~ jak medicanka HAHAHA :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hiszpanie i Szwedzi to narod jak kazdy inny.. To ze "nie lubia" Polakow swiadczy wylacznie o nas i jest to nasza wina (jako narodu :P). Gdyby nie nasze zachowanie w stosunku do innych moglo by byc inaczej.. Osobiscie znam wielu Hiszpanow, Szwedow, Brazylijczykow i innych i nie mam z nimi jakichkolwiek problemow.. I napewno o wielu z nich moge powiedziec wiecej dobrych slow niz o nie jednym "koledze" z Polski ktory za p arma potrafi niemalze zabic.. |
Cytuj:
Pisze co myśle i będe pojezdzał każdemu pajacowi niewarzne że jest z ruin/ls... jeżeli rozbi z siebie pajaca jak mam go traktowac? Np.Dark Pallek doszedł do war gdy przegrywaliśmy siedział na thorii potem wrocił gdy Excail ogłosił "peace" i strugał pawiana pod depo, next Rior'dian gdy padl od Korob~ najgłośniej krzyczał że nemesis musi dojsc do ls a gdy to się stało siedział w pz niezrobił NIC, Corso~ No coment. Przykładów więcej szkoda gadac. Więc prosze Cie niewpie. X( |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
day1 "YOU ADVANCED FROM LV 80 TO LV 81" YEYEYEY IM GOOD POL PG SHARER HEH I JOIN WAR AND KICK SPANISH ASS YEYEYEYE day2 "YOU WERE DOWNGRADED FROM LV 81 TO LV 80" GOD DAMN IT WHY WHY WHY WHY WHY WHY day3 I PAY FOR MY FREEDOM AND PG AGAIN ;] W KONCU JESTEM POLAKIEM HEHEHEHEEH Ofc. nie wszyscy Polacy tacy są, są też lojalni i honorowi, ale raczej większość stanowi stereotyp przedstawiony wyżej. LOVEK :D |
Hiszpanie to najbardzej rasistowski narod pod sloncem, a jesli nie to przynajmnie Ci hiszpanie co graja na Beryli. Gralem na tym serwerze 3 charami 80+ kazdy i normalnie przy expie tylko byl priv msg od ktoregos z old KH "pl?" i 2 minuty po tym juz byli po mnie, tlumaczac sie tym ze slyszeli plotki ze bede do wojny dolanczal. Paru moich kumpli tez tak skonczylo. I co mam powiedziec? Nigdy dupy nikomu nie lizalem jak niektorzy to robia wiec skonczylem z deadem. Corso np to skonczony debil, siedzial se w ruin za lizanie dupy a potem sam skonczyl gre bo wiedzial ze nie pogra juz tu, Ruin sie podzielilo na rozne paczki a Corso nigdy nie nalezal do zadnej z nich. Ile polakow teraz wogole tu gra co by mieli 70+ chociaz. Vatariel? on to jest "przyjacielski" za bardzo troche, ale i tak wkoncu padnie.
|
A co do lojalnosci i honoru to wiekszysc graczy w tibie to dzieci ktore takich slow w zyciu nie widzieli na oczy. A pozatym to jest jakas gowniana gra, to po o wogole uzywac takich slow mowiac o niej? Gra to gra, grasz, padasz itd. Ktos taki co ma 18 czy 20 lat powie ze wie co to honor albo lojalnosc, a prawda jest taka ze ch*ja wie. To jest smieszne jak ktos jest taki honorowy niby w glupiej gierce a w rl robi wszystko zeby swoja skore ratowac. Moze to i dobre rozwiazanie ale to tylko gra. Co z tego masz? Kazdy cie ma gdzies i vice versa. I tak nic z tego niemasz. Dzisiaj grasz a jutro ci sie znudzi i koniec.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja mówie "żeby być dobry w tibi trzeba mieć jaja" to wyjaśnia moje zdanie na ten temat. |
Widze ze jakis wątek nowy ożywil ten temat , no to i ja dozuce tu sowje 3 grosze :)
Na początku , ludzie PROSZĘ przestańcie gadac że hiszpanie i swe to rasisci bla bla nienawidza polakow bla bla , bo to wszystko zalezy od czlowieka a nie od narodowosci , znam wielu swe co niemaja nic przeciwko pl i znam tez wielu hiszpanow MASAKRYCZNYCH rasistow :P uhm tutaj napenwo nasuna wam sie nicki ... Po drugie , Ci co sie teraz wyplacili , spoko niemam nic przeciwko ... jednak zal mi jest tego za kilka dni, moze tydzien znowu padna :) po 3 teraz smieje sie w twarz ludzia typu Demon Kauczuk , który zawziecie ciagle pisal ze bardziej obawia sie nas , bo ruin mu nigdy nic niezrobi , gdyż niemaja powodu a tu prosze : Jan 19 2007, 22:24:36 CET Killed at Level 114 by Dakituconelwo Pozdro dla Demon kauczuka , teraz czekamy na Komandoska :) btw , oto owoc moich wypraw ^^ Jan 14 2007, 07:49:18 CET Killed Vito De'Skaris at Level 37 unjustified Jan 14 2007, 07:56:29 CET Killed Azalto at Level 48 unjustified Jan 22 2007, 07:38:28 CET Killed Nasham at Level 62 unjustified Jan 22 2007, 07:50:03 CET Killed Hypver at Level 64 unjustified pozdrawiam , radze uwazac bo nigdy niewiadomo na kogo wypadnie , mozna tu poczuc dreszczyk emocji jak w lotto :D :D :D :D :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
hmm co do ksa , to znam/znalem go z obu stron i jest tak jesli jestes jego kolegą to jest spoko z niego koles , i naprawde dba o guild membersów a jak on cie niezna to juz po tobie jezdzi i lipton xD heh no i ostatnia czesc twojej wypowiedzi , to jest dokladnie to co mialem namysli wiec kto zostal/zostanie jescze jak sie uda xD sfragowany to tylko przypadek ze akurat on byl w danym miejscu a nie ktos inny xD Pozdrawiam B) |
Cytuj:
Tu nie chodzi o Polaków tylko o osób które walczyły. Większość Szwedów i Hiszpanów chce żeby ludzie płacili i grali, Ajo i Fran nie chcą puścić większości osób które walczyły przeciwko nim free co widać po przykładzie Jaeffa który był w w wojnie i zapłacił ale Ajo napisał posta że albo ktoś go w końcu zabije albo on użyje "Black magic" żeby to zrobić (akt desperacji ;)). Oczywiście niektórzy co płacili graja długi czas spokojnie (dobrym przykładem jest Shala Nodror). Payment to sprawa osoby która płaci ewentualnie ludzie z jej gildi mogą mieć jakieś problemy więc ludzie którzy nie są z takiej gildi niech się nie wypowiadają bo sami nie walczyli i nic nie zrobili a cwaniakują pisząc posty tupu "żal.pl". Edit: @krzysiek033 Jak Ci się nie podobało Ruin a grałeś na 3ch charach 80+ to trzeba było walczyć a nie teraz krytykować tych co przegrali czy wygrali. |
Cytuj:
no to przepraszam ze to ze sie pomylilem odnosnie demon kauczuka :) pzodro |
Gram na Berylii od 1 godziny jej powstania. Gralem tu 2 100+ lvl postaciami. Aktulanie tez gram na Berylii, zawsze wiedzialem co sie tu dzialo, dzieje. Od kazdej strony. Wiec niech pan wyzej, wyzej i jeszcze wyzej nie mowi mi ze mam sie nie wpierda.lac. Ktos tam cos powiedzial o Denissie( Excailu) Ajo, Franie, (Ks, korob). Excail byly czlonek Del toro,jakis pajac wyzej mu ublizyl...Denis to koles w porzadku na maxa...czlowiek ktorego nie da wyjebac sie z serva, ktory mysli zanim cos zrobi, jest zajebistym strategiem, potrafi psychologicznie rozj.ebac przeciwnika. Ajo, Fran trudni z charakteru...jesli masz w nich wroga...masz przejebane, gdyby nie delaty rzadzili by tu juz zawsze. Jednak sa to tez ziomki z ktorymi mozna spokojnie pogadac, zalatwic cos, doskonali gracze chociaz troche za bardzo wkreceni w Tibie. Co do naszej polskiej mentalnosci - jeszcze nie widzialem zeby szwed wyzywal szweda, hiszpan hiszpana...W polsce pod depo dzieja sie dantejskie sceny, wrzuty na starych, grozenie na rl. Polacy rzadko cos osiagaja, wyjatkiem jest Furora an ktorej polacy dominuja. Tak bedzie zawsze, bo nie widzialem zeby jakis szwed nabral sie jak kilku naszych h lvlowcow i oddam sam z siebie passy bo idiotycznym podstepie. Excail i reszta to ludzie inteligentni, czego brakuje wieszosci polskich graczy...popatrzcie na styl wypowiedzi 90% polakow...juz nawet nie wymagam zeby po ang. cos potrafili nawinac...ale z ich polskim jest jeszcze gorzej.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co do tego że nie widziałeś szweda czy Hiszpana wyzywającego swych rodaków - dziwne - bo ja nie raz : ) Cytuj:
Ale i tak mam nadzieje że jeszcze przyjdzie mi grać razem z nim, bo miło wspominam czas z nim spędzony w tej grze ;- ) |
@Vata
alez walczylem i poswiecilem wszystkie 3 chary tej wojnie, obeznie jeden jest deleted drugi sprzedany i hunted a trzeci hunted jak reszta Nemesis. So stfu. Ja w przeciwienstwie do ciebie nie jestem taki przyjacielski ze zostawilem kolegow zeby sobie grac w spokoju zastawiajac sie zdaniem "Mam przyjaciol po obu stronach i nie dolacze do wojny" @ Dreso Skad ty mozesz wiedzec czy szwed przezywa szweda i hiszpan hiszpana. Nie rozumiesz ich jezyka i dlatego. Wyzsze lvl nie przezywaja sie kolo depo bo tam nie stoja. A nizsze to owszem bo napier****ja na siebie, ale to nie tylko polacy, postuj sobie w depo tak po 24 i zobaczysz jak po hiszpansku rozmawaiaja. Ja sie troche orintuje w hiszpanskim i wiem ze gadaja tak samo jak polacy. A swe to wogole w zyciu nie widzialem zeby ktos z kim gadal gdziekolwiek. Oni to raczej na priv gadaja albo wcale. Mowisz ze Excail to inteligentny czlowiek, jakby byl inteligentny to nie tracil by czasu na gre w jakas glupia gierke ktora niema sensu. |
Cytuj:
Moge sie zgodzic ale po 1 przegranym battle przestaje byc aktwnym XD |
Hiho.
09:13 Warning! The murder of Komanndoos was not justified. B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ty za to grzeszysz inteligencja...
tylko tyle ci powiem ze jestes chujem, ktory zdaje sobie sprawe ze nigdy nie wroci na ten serv (revi'cem)... wytlumacz mi tylko czemu zajebales komanndoosa? z zazdrosci? lvl ci przeszkadzal czy to ze on moze grac?? bo jak zaczniesz wyjezdzac mi z tekstami ze sie sprzedal to ci sie zbrechtam w twarz. jestes ostatnim kto moze cos o tym powiedzic. zawsze jak choragiewka, przy tych ktorzy mocniejsi... a twarz prawdziwego kutafona pokazales zabijajac tych low lvl... Pan wielki gracz... huhu pewnie ciezko bylo co? btw. twoich filmikow z wojny nie dalo sie ogladac, bo nigdy nie bylo nic widac... zawsze z tylu... zero akcji. ale to tak na marginesie panie master of pvp |
Cytuj:
Do kurwy nędzy, grasz na świecie PvP. Rozumiesz, chłopcze? Tam się ludzie ZABIJAJĄ. Kommandos padł dlatego, że Rev chciał sobie go ubić - i tyle. No reason. To samo z tymi low lvlami. Na cholerę powód jakiś? Zaczynając grę na świecie PvP trzeba się z tym pogodzić - i tyle. Cytuj:
|
Cytuj:
Uwierz mi guzik mnie obchodzi od kiedy tu grasz, ile tu grasz, jakimi postaciami... :) Cytuj:
Był byś na tyle łaskaw i nierobił plagiatu z mojego słownictwa pajacu? Cytuj:
Cytuj:
Kto mu pomagał, walczył razem z nim przeciw Geekhood? Rizzlaa, Aga, Gemaro, Nathocik... Niedawno miał okazje by coś tu naprawic gdy gipo odeszlo na elysie, pozostali tylko polacy i garstka swe. Pokazał nam jakim jest frajerem i ta jego twarz jeden wielki pryszcz :o Ps. Vatariel ogarnij się człowieku ! Co ty sobą reprezentujesz? "Playing in memory of Nathocik and Ywis akak..." CO TO JEST? pare postów UP wypisujesz bzdety w stylu "expilem z ponckiem na dl'ach moj dobry kumpel" Dajesz nam tu lekcje o przyjaźni, mówisze że bedziech o nich pamiętał itd. że masz kumpli z tej i tej strony po czym spokojnie przypatrujesz się jak ich rookuja, tracą całe miesiące poświecone tej grze i dajesz posta "memory". Żałosne ! A więc jeszcze raz apeluje do Ciebie ogarnij się lub zmień te opisy. |
Corsa nie ma na tibia.pl to teraz zaczynacie szukac nastepnego na kogo mozna nawzucac itd? Ja sie Vatarielowi nie dziwie ze byl i jest neutralny.. Kazdy chce grac jak moze pozatym o ile dobrze pamietam to Vata wyszedl z wojny po tym jak Excail dolaczyl do kh, poniewaz nie chcial z nim walczyc.. Razem z nim z wojny wyszlo wtedu kilku innych graczy ale wiekszosc wrocila do niej spowrotem.
|
Cytuj:
idac za satamem: STFU Rev'ico!! juz wtedy wiedzieli ze ty tylko w gadani jestes najlepszy! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |