![]() |
|
Cytuj:
|
Pies to sobie na swojich mozesz mowic.
|
Cytuj:
@edit Kto tak zrobi ? http://www.youtube.com/watch?v=fkgeK...xn--al-vva.pl/ PRZESTANCIE KRYTYKOWAĆ DODE! http://pl.youtube.com/watch?v=i5Jx-e8hIUg @down a ja tobie www.redtube.com |
suowik ty tak zrobisz ; O
Edit : suowik polecam tobie stronke www.pudelek.pl o/ pozderko napinacze =* |
100x to widziałem nawet wymyślali konkurs co ten rusek mówi przed tym skokiem ^.^
|
Gradzia:D
[MONSTER]Gradzia[/MONSTER]
Uroczyscie oswiadczam iz [CHAR]Matka gradzi[/CHAR] Sie okociła powstana nowe [SPELL]Gradzioszki[/SPELL] Powodzenia!!! |
@Ganzer
oficjalnie na tibia com post o retired ciekawe kiedy wroci ? ,skonczy sie jak ze slovikiem |
Wczytaj sie uwaznie co tam napisalem
1.Gram w World of Warcraft. 2.Na tibia vent itp od dawna jestem nieaktywny. 3.Jezeli mam tu wrucic to zobaczymy sie przy nastepnej wojnie, bo placic nie zamierzam, i tak wiadomo ze nie dadza pograc ;p. Takze zanim mnie skomentujesz/skomentujecie dokladnie sie wczytajcie czemu nie gram i w jakich warunkach ewentualnie zawitam na furore. Pozdro wszystkim. |
Cytuj:
|
Ty nawet wowa bys nie ogarnal
|
Cytuj:
|
ej weszła nowa tibia i pisało ze blocked acont to jak mam teraz odzyskac postac[wielik][walrold;(;
|
@up
musisz otworzyć notatnik i napisać w nim pierwsze dwa wersy inwokacji następnie zapisz plik pod nazwą Tibia. Teraz to już tylko klaskać i czekać. |
[CHAR]Triondusis Sevon[/CHAR] Apr 08 2008, 22:09:48 CEST Killed at Level 207 by Spaaw
and by Nelvotta FILMY !!!!!! Jołen film plax!!:cup::cup::cup: |
@up
No nie ma filmu bo nowa tibia weszla !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
Mam nadzieje ze teraz rozumiesz? @Lisekvl Wiem ze mowisz to z zazdrosci bo tobie wow na antyku nie pojdzie to raz, dwa w ogule pewnie nic po za tibia nie widziales, i trzy cieżkoby ci było opłacic to ze zbierania butelek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A Ciebie na słownik ? :) Ortografia na BDB taka książka jest chyba to sobie zakup zamiast wpłacać kaske na ofa xD |
@ Tucz
Powiem ci tylko : Baw sie dobrze z pasterzem poki mozesz, bo on i tak sie wykreci i dalej bedzie expil a ty jako wierny piesek zostaneisz zwyklym szczurem w kanalach :) @ Ratillt Siemano ;) co tam? dawnom siem nie widzieli ;] pozdrawiam! Diabel\ |
To co panowie, kiedy następny open? :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |
|