![]() |
|
@up
No to pobróbuj połazić na gs z blokerem albo solo dragi, bo masz dobre skille Pare bp MF i RSy i jedziesz... |
@Dudipl - wbij chociaz 60 sworda ;] jesli fibula to dla Ciebie zle expowisko to powodzenia bo na twoj lvl to chyba lepszego nie znajdziesz
@Kamvix - ladne skille ;] d-lair sprobuj ale moze byc troche waste, ogoline jakies dragi, wyveny i moge orc land? nie fortress tylko wszystko na okolo :) jak chcesz to probuj i w srodku ^^ |
witam 43lvl rp skile 76/63 eq: dsm rh demonka c legi boh i pammy no i oczywiscie 1k rs w banku mam 112k na runy mf itd m lvl 13
i moje pytanie jest takie gdzie expic z pacc? dobze by bylo zebym wyciagal do 40k/h |
Cytuj:
Proszę o odp... |
kasę na crown armor,
|
Gzdzie expic 37 elite knight(pacc),skille 64/62(jebac je). eq mam dobre. gram na non pvp xD
|
25pall 64/49 8mlvl
bede walic z royalkow powiedzcie na jakich kopalniach dwarfow expic na jakim poziomie i co zabrac |
@up 3 kopalnia miedzy rzeczkami ostatnie 2 poziomy z 2 runki gfb na wejście pare mf (nie bp bo ciężkie) i z 2 uhy i reszta spears i jedziesz ;)
bylem na ofie i 100 kina tam expi cały dzień Dragon lair to cierpliwości brak no nic będę musiał się pomęczyć z guardami... |
@up
a mozesz powiedziec co mam brac na d lair veno z 60 knightem? PS.ten knight to moj kumpel ja ide pallem |
@bercik-knight
probowales na tombach? albo moze malpy? Kamvix - mowilem o orc landzie a nie o orc fortress, chodzilo mi o to zebys klepal wszystko co w okolo fortecy tam tez jest troche orkow |
Cytuj:
|
Gzdzie expic 38 elite knight(pacc),skille 64/62(jebac je). eq mam dobre. gram na non pvp xD chce duzo expa i kasy xD
PONAWIAM! |
Siema. Mam 8 lvl, niedlugo skille po 75, więc chciałbym zacząć expić.
1.Chcę wbić jak najszybciej 40lvl. Gdzie? 2.Z czego walczyć: war hammer czy dragon hammer? |
to jest mozliwe w ogóle mieć 8lvl i skile prawie 75/75 ??
ja skilowałem od 8lvl, i czasami troche poexpiłem, mam skile 57/57 i 16 lvl, no gdybym oszczędzał potworki to bym miał 12lvl |
mozliwe jesli sie nie skilluje na potworkach...
|
Cytuj:
|
Palek 27 lvl 62/41 , plate set, crown helmet, leather boots,scarf
Royal speary i jakas tam tarcza. Tarczy nie uzywam bo itak uciekam i bije ze spearów . Guardy raczej odpadają bo o kazdej porz dnia sa zapchane. Gdzie expić? |
Palek lvl 39 skile 68/45
Eq: B Robe, C Helm, Plate legs, bohy?, medusa, r speary gdzie expic mam pacc |
A wiec ja Was sie poradze: GDZIE EXPIC?? xD
Lvl: 24 M lvl: 4 Skille: 68/66 (dotrenic 70/70)?? Prof: Knight Eq: [ITEM]Golden Armor[/ITEM] [ITEM]Crown Legs[/ITEM] [ITEM]Crusader helmet[/ITEM] [ITEM]Demon Shield[/ITEM] [ITEM]Wyvern Fang[/ITEM] [ITEM]Platinum Amulet[/ITEM] [ITEM]Fur Boots[/ITEM] UHY: Mam z 5 bp uhów w depo. [SPELL]Ultimate Healing Rune[/SPELL] A więc gdzie expic szybko do 30? Z minimalnym waste? DC?? <<Boje sie troche może nie ma czego ;) Rozjaśnijcie mnie ;p |
@srochminer
Guardy, poh, i OF moze of na -1. Najlepsza miejscowa to chyba of bo jesli masz szybki resp + malo osob to wtedy lajtowo leci 40+k expa i niezly loot ( halaberdy, przy odorbinie szczescia jakis crus lub warrior) @Taifin To najwieksza glupota jaka mozesz zrobic chodzac bez tarczy X( . Nawet warto nalozyc dwarvenke bo zawsze ochroni przed ciosem np od guarda bez tarczy na dziendobry 100+ mozesz dostac. Poza guardami mozesz expic na pohu bez gsow oczywiscie mint tez moze moglbys sporbowac ale i tak na twoj lvl najlepsze beda guardy. I na jakim Ty swiecie grasz ze caly czas masz zajete guardy ( az 4 kopalni e sa swietne do expienia) oO. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |
|