![]() |
|
Z tego co wiem mecz lechia:arka w rugby zostal przeniesiony na inny termin przez te flagi ;s ...
Tera sie zapowiada ostra walka o flagi arki we wszystkim co jest mozliwe xd |
Cytuj:
@down u mnie bylo troche inaczej... jedziemy Hej Arka Gol... zaraz slysze jaki masz lvl? ... x.x @sachar Dzisiaj my jutro wy ;] |
Cytuj:
Rozku*wiłeś mnie w ten sposób xD |
Cytuj:
Mam chonor jesli hcecie moge powiedzieć wam jaką mam goronczke. |
Cytuj:
Legia rox |
Cytuj:
Zgadzam sie ;oooooo |
Cytuj:
Btw mÓzgowo idioto. |
Cytuj:
a co do postu klimka ktorego nie mam jak zacytowac i przytoczonej w nim wypowiedzi zwidka "twoj stary" to chcialem zauwazyc ze takich wyrazen urzywaja zawsze najglupsze dzieci w podstawowkach... Cytuj:
|
Mógłby ktoś podac mi nicki dussków na mytherze :P? Bym sie nimi odpowiednio zaopiekowal ;)
|
imargam sloma ci z butow wystaje
sie "schow" z tym "tera" i "zara" |
Cytuj:
No jocha :) Wsiur gitara xD Jak czytam co sie teraz dzieje na furorze, to juz nieraz pier.doln.ąłem na cyce -.- Ja pier.dole...xD Az zal grac... Duski naprzód, Vision czeka az ich przetrzepiecie :) Pzdr... C*~~ |
Dlaczego dusski nic nie robia siedzenie w depo to pierwszy stopień do przegrania tej wojny??
|
Duski chyba pogodzili się że przegrali tą wojnę, choć mam nadzieję że się zmotywują i wynik się zmieni =)
|
Cytuj:
Szacunek do przeciwnej drużyny i fair play, to najważniejsze wg. mnie elementy w sporcie. A że debile w podstawówki albo niżej piszą "Twój stary", "Arka lamusy" to świadczy o ich wychowaniu. |
Cytuj:
Jeżeli nie masz szacunq do rodziny nie masz do nikogo ... Więc stfu |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jaki masz nick? |
Cytuj:
przeciez ty padniesz na tym 13 lvl stracisz scale armor i skille spadna ci z 32 na 31 i przestaniesz grac |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw nie tylko w sporcie ; p @up popatrz se na sorca ktory szybko expi ; p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |
|