![]() |
|
Cytuj:
|
~k to potwierdza tylko fakt iz jak sie czegos nie wie to sie nie wypowiada(mowie o sobie)
DZIENKI ZA LAGODNE TARKOWANIE I JUSZ OBIECUJE RZE NIE BENDE PISAC I SPAMOWAC I WES |
14:17 Vincento Vampire [150]: 13:17 You advanced from Level 149 to Level 150.
GRATZZZZ :cup::cup::cup::cup::cup: Go Go 200 !!!:cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
ej vincento to juz tak neztas-fibula. bylo 'smieszne' dziecko, nastal kres.
ciało |
viron nasz 14 latek ze skierniewic wbil dzis 3 fragi(27 druid,33,32 palek(ten sam 2x) i wbil rsa :cup::cup::cup::cup::cup: gratulujemy i zyczymy dalszych sukcesow8o8oB):p;):)
|
o0o0o0o0o0o0o0 To teraz zapraszamy pana wirona do karlinu !! najlepiej wez ze soba cale swoje full eku !!:evul::cup::cup:X(X(X(8o8o8o
|
ej wiron jest fajny zią ej ;\ co wy do niego macie ;s
|
Jun 04 2008, 13:50:55 CEST Died at Level 150 by a frost dragon
Oj winecento ale lipa !! :cup::cup::cup: |
ema nudy na pudy wszyscy ukajom ja tesz ale przerwa teras hehe
wienc pomyslalem ze moze troche sie posmiejemy co wy na to :] http://img79.imageshack.us/img79/929...ndeduweiz1.png http://img79.imageshack.us/img79/929...3aa19ed1ad.jpg [edytuje]to ten slawny wiron mystek frydek mistek czy jak mu tam [/edytuje] dzienki maly zgred drut buehehe ja zaczne laugh;];'] BUAHAHAHAHAHAHAA BUAHAHAHAHAHAHAA BUAHAHAHAHAHAHAA BUAHAHAHAHAHAHAA BUAHAHAHAHAHAHAA BUAHAHAHAHAHAHAA BUAHAHAHAHAHAHAA TWUJTWUJTWUJ |
Cytuj:
|
zrobiłes muj dzien hahahaha xDD
:cup: |
fanjy masz dzien jak zaczynash go o 23 bo idziesh spac o tej X(X(X(X(
|
ha ten screen pokazuje ze viron nie mial bloka hotow tylko moje wspaniale pvp go zatrzymalo :D
nudaa ;] poprawilem wszystko ide w pizdu :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chce ktos 90 msa kupic za tibia cash?:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pewnie 1kk(oczywiście postać huntowana przez Virtue i Bongo) :D |
Jak bede sprzedawal chara to go wyplace, a od bongo jest luz ;) i cena rowniez nie tak wysoka
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |
|