![]() |
|
@Kuma
Wolisz... Hentaie z Eva 01? Niezly hardcore. ALL HAIL LOLI YURI! |
@Grocuś
Widać, że nie wiesz o kogo chodzi. A myślałem że tylko ja znam tą mroczną tajemnicę. |
Wybacz, ale w moim wypadku:
EVA>wszystkie inne mecha (takze te ze Strike Witches, jak mniemam) ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma tam nawet pół słowa o hentiach z mechami, żadnego nie widziałem, i nie mam zamiaru widzieć, szczerze mówiąc nawet nie słyszałem o takim czymś. W tym poście który przytoczyłeś nawet nie chodzi o mnie.
|
To nie wyrywaj zdan z kontekstu (bo mowa byla o hentaiach). ; )
2 odcinki Romeo x Juliet do konca, obejrze i napisze cos o tej malo popularnej serii. |
Misiek no to jak bedzie jestes wkoncu w hentai czy gdzie. Bo wkoncu ja z Rayem cieszymy sie z kazdego nowego członka! bo co 3 członki to nie 1!!
|
Cytuj:
|
@Nari
Leze xD @Romeo x Juliet Seria do Szekspirowskiego dramatu odnosi sie bardzo swobodnie - czerpie z niego nazwy, niektore cytaty i idee zakonczenia. Kreska moze byc, a muzyka nawet wpadajaca w ucho. Pod wzgledem fabularnym, ot takie sobie love story w klimatach fantasy, nie zachwyca. Do tego irytowala mnie troche schematycznosc postaci. Jak ktos ma ochote na cos o milosci to moze obejrzec. Zabieram sie za Saikano : ) |
Cytuj:
Ukryty tekst:
Ale juz dobrze... nie bede offtopowal. :p |
Cytuj:
Tak btw. jesteś pewien, że wiesz co znaczy wyrywanie zdań z kontekstu? Cytuj:
|
@Que
I co i co?xD @Up Nie wiem, oswiec mnie. Juz sie nie moge doczekac pochloniecia Saikano, seria zapowiada sie na swietna. |
mech fetish - frizz?
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
Tak? Mam sie bac Funekaia? @ Panowie, brakuje nam 800 postow do bycia najdluzszym tematem w OWiONie (na calym forum?), roznica caly czas maleje ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
hehe widzisz jak sie znam >D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |
|