![]() |
|
Cytuj:
|
sedzia huj glupi, arsenal odpadl zal.pl kur*a liverpool cioty -.-
|
@up
Ta przez tego zasranego sędziego kasa poszla sie jebac Tylko mnie zastanawia jedno czemu jak Kuyt faulował w polu karnym i to bylo widac bardzo wyraznie sedzia nie odgwizdał jedenastkę? S: a jak obronca arsenalu pociągnął pilkarza liverpool za koszulkę to odrazu karny? @Slovik Lechia 0-1 Legia :S |
Cytuj:
@Duri Legia taka wielka ? hmm obie drużyny bardzo słabo, a bramka to typowa szmata ;p Ale przewrota na końcu 1 połowy stadiony świata A sędzia był z Sosnowca... i to wszystko wyjaśnia A już w ogóle boli mnie to, że w Polsce na każdym meczu wpuszczają kibiców gości dopiero 10 - 15 min po meczu. Dzisiaj kibice Legii i tak nie weszli do klatki wszyscy, a dopiero w pełnej liczbie zjawili się w 45 min. pierwszej połowy |
Cytuj:
ŻAL MI TEGO SĘDZIEGO pozdrawiam fanów liverpoolu i huj wam żyjcie ze świadomością że wasz klub to lamusy ELO btw. glory glory man united zaraz ;p |
Moze zalozcie sobie osobny temacik do pogadania o pilce? :p
|
@Lisekvl
Wiem ze mowisz to z zazdrosci bo tobie wow na antyku nie pojdzie to raz, dwa w ogule pewnie nic po za tibia nie widziales, i trzy cieżkoby ci było opłacic to ze zbierania butelek.[/quote] Ten antyk by Twojego ojca przerosl kolezanko :) |
@Larryxxxxx
Licze ze Liverpool wygra z chelsea. Ostatnio 2 mecze Hetmana w lidze tez stracone pkt przez sedziego;) Dobra skonczym gadac o pilce bo zaraz nas bedą wyzywac :< |
Idzie sobie pogadac o tym idiotycznym sporcie na forum onetu nie po to wchodze na tibia.pl zeby o pilce czytac.
|
to wy*******aj
@duri teraz to mnie to zwisa ani jednego ani drugiego nie lubię, zresztą arsenal polubiłem bo grają najpiękniejsza piłkę w europie |
Cytuj:
Ten antyk by Twojego ojca przerosl kolezanko :)[/quote] I znow przemawia przez ciebie zazdrosc ze ja posiadam rodzine a ty jestes adoptowany :(. Kazdy dobrze wie ze kompa kupiles w peweksie. Sprzedajny brudasie :* |
Cytuj:
|
z tego wszystkiego to chyba manu bo też ładnie grają ale to dzięki ronaldo ;d
|
@Vlaaaadek
Dla ciebie to moze jest idiotyczny sport jak pewnie w piłke nie trafisz :/ @Slovik Barcelona w LM,a w La Liga to inne zespoly ;p gdyby wykorzystali te remisy realu to by mieli Mistrza ale tak to jest jak Taki Trener wystawia ciagle na bramke swojego wychowanka zamiast kupic dobrego bramkarza :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Faktem jest fakt ze Ronaldo gra swietnie i MANu jest rewelacyjne, ale Manchester pokazal swietna gre bez Ronalda. Np w meczu z Arsenalem w V rundzie FA Cup (4:0) @Slovik Nie wiem co fajnego w kibicowaniu byle jakiej druzynie. Jak odpada druzyna ktorej kibicuje to czekam na nastepny sezon; S. |
Jakiego Battle Comandera przypomina wam ten koles z filmu ?
http://www.youtube.com/watch?v=7fM6BBVv-w0 |
http://img153.imageshack.us/img153/9702/taifungq4.jpg
Narescie sie odnalazles:) Powodzenia na nowym serwie |
GL na nowym świecie MHEH:)
albo to konto po prostu żeby porozmawiaż z kolegami : p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |
|