Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Diablord 09-04-2008 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1993390)
To co panowie, kiedy następny open? :D

Byle nie w czasie meczu Ligi Mistrzów, tymbardziej kiedy gra Manchester United:D

Larryxxxxx 09-04-2008 19:24

sedzia huj glupi, arsenal odpadl zal.pl kur*a liverpool cioty -.-

DuRi_Zmc 09-04-2008 20:08

@up
Ta przez tego zasranego sędziego kasa poszla sie jebac
Tylko mnie zastanawia jedno czemu jak Kuyt faulował w polu karnym i to bylo widac bardzo wyraznie sedzia nie odgwizdał jedenastkę? S: a jak obronca arsenalu pociągnął pilkarza liverpool za koszulkę to odrazu karny?

@Slovik
Lechia 0-1 Legia :S

Slovik 09-04-2008 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czersi (Post 1993167)
@up

No nie ma filmu bo nowa tibia weszla !!!!!!!!!!!!!!!!!!

A TY JESTEŚ GŁUPI I NIE UDAJESZ !! JUŻ MOŻNA ROBIĆ FILMY POD 8.11 !!!!!!!!!!

@Duri

Legia taka wielka ? hmm obie drużyny bardzo słabo, a bramka to typowa szmata ;p Ale przewrota na końcu 1 połowy stadiony świata

A sędzia był z Sosnowca... i to wszystko wyjaśnia

A już w ogóle boli mnie to, że w Polsce na każdym meczu wpuszczają kibiców gości dopiero 10 - 15 min po meczu. Dzisiaj kibice Legii i tak nie weszli do klatki wszyscy, a dopiero w pełnej liczbie zjawili się w 45 min. pierwszej połowy

Larryxxxxx 09-04-2008 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc (Post 1993669)
@up
Ta przez tego zasranego sędziego kasa poszla sie jebac
Tylko mnie zastanawia jedno czemu jak Kuyt faulował w polu karnym i to bylo widac bardzo wyraznie sedzia nie odgwizdał jedenastkę? S: a jak obronca arsenalu pociągnął pilkarza liverpool za koszulkę to odrazu karny?

@Slovik
Lechia 0-1 Legia :S

już gadać mi się nie chce o tym meczu ale najlepsze jest to że adebayor strzelił w 84 minucie, arsenal sie cieszył, nie zdążyli się jeszcze ustawić a sędzia już gwiżdże żeby liverpool rozpoczął noi babel pobiegł pod bramkę a arsenal nie wiedział o co chodzi potem starcie z toure który nie faulował ale co tam sędzia gwiżdże karnego, w 1 meczu nie podyktował dla arsenalu nie wiem czy to ten sam bo nie pamiętam ale jednym słowem

ŻAL MI TEGO SĘDZIEGO

pozdrawiam fanów liverpoolu i huj wam żyjcie ze świadomością że wasz klub to lamusy

ELO

btw. glory glory man united zaraz ;p

bartek8808 09-04-2008 23:21

Moze zalozcie sobie osobny temacik do pogadania o pilce? :p

ELVL 10-04-2008 13:19

@Lisekvl

Wiem ze mowisz to z zazdrosci bo tobie wow na antyku nie pojdzie to raz, dwa w ogule pewnie nic po za tibia nie widziales, i trzy cieżkoby ci było opłacic to ze zbierania butelek.[/quote]

Ten antyk by Twojego ojca przerosl kolezanko :)

DuRi_Zmc 10-04-2008 13:59

@Larryxxxxx
Licze ze Liverpool wygra z chelsea.
Ostatnio 2 mecze Hetmana w lidze tez stracone pkt przez sedziego;)
Dobra skonczym gadac o pilce bo zaraz nas bedą wyzywac :<

Vlaaaadek 10-04-2008 14:55

Idzie sobie pogadac o tym idiotycznym sporcie na forum onetu nie po to wchodze na tibia.pl zeby o pilce czytac.

Larryxxxxx 10-04-2008 15:37

to wy*******aj

@duri

teraz to mnie to zwisa ani jednego ani drugiego nie lubię, zresztą arsenal polubiłem bo grają najpiękniejsza piłkę w europie

<<<GanzeR>>> 10-04-2008 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELVL (Post 1994417)
@Lisekvl

Wiem ze mowisz to z zazdrosci bo tobie wow na antyku nie pojdzie to raz, dwa w ogule pewnie nic po za tibia nie widziales, i trzy cieżkoby ci było opłacic to ze zbierania butelek.

Ten antyk by Twojego ojca przerosl kolezanko :)[/quote]

I znow przemawia przez ciebie zazdrosc ze ja posiadam rodzine a ty jestes adoptowany :(.

Kazdy dobrze wie ze kompa kupiles w peweksie.

Sprzedajny brudasie :*

Slovik 10-04-2008 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Larryxxxxx (Post 1994668)
to wy*******aj

@duri

teraz to mnie to zwisa ani jednego ani drugiego nie lubię, zresztą arsenal polubiłem bo grają najpiękniejsza piłkę w europie

Ja w tej edycji LM kibicuje Barcelonie ;) Jesli odpadne Barca z Man U to kibicuje Man U

Larryxxxxx 10-04-2008 15:58

z tego wszystkiego to chyba manu bo też ładnie grają ale to dzięki ronaldo ;d

DuRi_Zmc 10-04-2008 17:12

@Vlaaaadek
Dla ciebie to moze jest idiotyczny sport jak pewnie w piłke nie trafisz :/

@Slovik

Barcelona w LM,a w La Liga to inne zespoly ;p gdyby wykorzystali te remisy realu to by mieli Mistrza ale tak to jest jak Taki Trener wystawia ciagle na bramke swojego wychowanka zamiast kupic dobrego bramkarza :baby:

QuanChi 10-04-2008 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1994703)
Ja w tej edycji LM kibicuje Barcelonie ;) Jesli odpadne Barca z Man U to kibicuje Man U

Kurwa mać co nas to obchodzi, wyjaśnij mi proszę? Bez jaj, panowie, odpuście sobie to pieprzenie o piłce... Też ją lubię, grałem w klubie 10 lat, teraz zostałem sędzią i mimo wszystko uważam, że to forum to nie jest odpowiednie miejsce na tego typu rozmowy -,-

Master of Puppets 10-04-2008 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Larryxxxxx (Post 1994728)
z tego wszystkiego to chyba manu bo też ładnie grają ale to dzięki ronaldo ;d

larryx, niekoniecznie.
Faktem jest fakt ze Ronaldo gra swietnie i MANu jest rewelacyjne, ale Manchester pokazal swietna gre bez Ronalda. Np w meczu z Arsenalem w V rundzie FA Cup (4:0)

@Slovik
Nie wiem co fajnego w kibicowaniu byle jakiej druzynie. Jak odpada druzyna ktorej kibicuje to czekam na nastepny sezon; S.

Couranger 10-04-2008 18:14

Jakiego Battle Comandera przypomina wam ten koles z filmu ?

http://www.youtube.com/watch?v=7fM6BBVv-w0

thoro 10-04-2008 18:30

http://img153.imageshack.us/img153/9702/taifungq4.jpg

Narescie sie odnalazles:)
Powodzenia na nowym serwie

JechaczNakonny 10-04-2008 18:49

GL na nowym świecie MHEH:)

albo to konto po prostu żeby porozmawiaż z kolegami : p

ELVL 10-04-2008 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 1995065)
http://img153.imageshack.us/img153/9702/taifungq4.jpg

Narescie sie odnalazles:)
Powodzenia na nowym serwie

NARESCIE ? :o PL ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49.