![]() |
|
Witam!
Dopiero od kilku dni mam pacc, więc nie jestem rozeznany i chciałbym się was poradzić :] No więc moja postać, to: Master Sorc Lvl: 22 Mlvl: 25 Shielding: 20 Eq: Hat of the Mad, Blue Robe, Plate Legs, Boots of Haste, Medusa Shield, no i obecnie biję z Wand of Plague, ale Dragonbreatha mam w depo, więc nie ma problemu :] Expie obecnie na Rotwormach w Darashii, ale exp idzie co raz ciężej, a i kasy niezbyt dużo (bo 2k + lootbag, który wart jest z 700gp, to chyba nie zbyt dużo :p). Doradzicie mi coś? Z góry dzięki za odpowiedź. |
Jestem świetny, ale niewiem gdzie EXPIC!!!!11
Otusz mam 9 sorca i naprawde niewiem gdzie expic. Prubowalem jusz duzo miejsc, ale czesto mam spore waste. PlX POMUSZCIE MI, BO POPELNIE SAMOBUJSTFO:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
@down s*******aj, stara cię chyba nie kocha nuubku jebany |
problem
up-omg ale z ciebie jest dziecko neooo!!!! takim jak ty powini zabronidz grac w tbie.B)ja mam 20 druida w venore i nie wiem gdzie expic do tej pory chodzilem na swapm trole i amazon camp ale tam duszo ludzi biega i sabo sie wbija pomuszcie!!!;(X(:baby:
edit: "@down s*******aj, stara cię chyba nie kocha nuubku jebany" sam jestes nuuhbkiem ku**e ja przynajmniej mam 20 lvl a ty nie masz!!!!! --.- |
@up
POWIEDZ COŚ JESZCZE PROSZE! Lubie twoje śmieszne wypowiedzi!8o @down WIECEJ WIECEJ PLAX! |
Cytuj:
|
15 Knight, FACC, SKille: 50/50, EQ: K Set, Dark Helmet, Medusa Shield, Scraft. Gdzie expić żeby szybko wbić lvl? PonawiamX(
|
Cytuj:
|
Druid 27 lvl
shieldning:22 Mlvl 33 eq:q rod, blue robe, corown helmet,boots of haste,vampire shiled p legi. kasa:58k accont:free na mikiego PACC ziomki; ,palek,68lvl,knight84lvl knight 33. |
Cytuj:
|
Na co by tu chodzić.....
39 Paladin :elf:
61 distans fighting 30 shielding (zwykle chodzę z kuszą) eq: Crown Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Medusa Shield(jak chodzę ze royalkami to zakladam), Fur Boots (dedlem i boh stracilem;( ) Premium account Na co mam chodzić bo Dragi i Ancient Scarab z Scarabami mi sie nudzą:evul: |
Cytuj:
|
Paladin
Na czym mi proponujecie expić ??
Palek 32 lvl (80 dist 60 shield) Eq Crus helmet,b robe,k legi,demonka,bohy,Rsy |
Cytuj:
|
Dobre Expisko?
Tak myślałem i wpadłem na pewien pomysł:
Czy dałbym radę na orc fortess? PS: dane mojego palla :lucznik: :elf: są na poprzedniej stronie... |
25pall prawie 26
8mlvl prawie 9 skille 65/49 eq steel helmet mamooth fur cape dragon shield plate legs leather boots garlick necklace i 79 royalkow gdzie expic? blagam nie guardy ani dsy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
21 palladyn
skille 65/54 eq: crus helmet, crown armor, vamp shield, k legi, bohy, scarf, speary od którego lvl/skilli moge śmigać na EF? |
Gdzie xpic kiniaczkeim 76 lvl skille 82/81 axe?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58. |
|