![]() |
|
Ty jestes Tiffonia?
|
Dunno :) <10znakow>
|
Krezji nudzi Ci sie ???? :(:(:(:(
|
buahaha noby :D:D:}:}];]
|
sam jestes nob kurwa ty
|
hejka siemka no wienc witam mialem wyslac pocztuwke ale muwie nie i tak nie dojdzie bo nie znam adresu forum wienc mysle ide na miasto znajde jakis net i masz babo placek znalazlem wienc pozdrawiam i widze rze aktywnosc forumowa mala ale ktos tam padl pewnie wiron i znowu muj fan blefaw sie żuca jakby myslal rze jest fajniejszy nirz reeszta ale nie jest wienc koncze pozdrawiam moich fanuf i rzegnam sie oraz dodaje POLSKA POLSKA :cup::cup::cup:
Wasz szczerze, Shane ~ |
@Iridia
adios |
Songo thx za prawie rare seta :cup::cup::cup::cup:
Jun 08 2008, 19:59:46 CEST Killed at Level 120 by Kurumai and by Volo Arla :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl: DAMY RADE!!!1ON!!ONEE!!NE |
Muahahahahahahahahaha Deduweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;dddddddddddddddddd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a kto ded:baby::baby::baby:
|
Cytuj:
buahaha ostry z ciebie warjat olol switasny opiseq na gq buahaha songo tenn dedl za to ze nie psozedl meczu ogladac i krzyczal zit hail jak dedal szkoda ze mnie nie bylo buahah wiking twuj |
Cytuj:
Songo-tenn, kumpel trix grana |
ALE SE BORUTE WALEM !!!!
18:20 You see a dead human (Vol:10). You recognize Yuxa. She was killed by Revobo. X(X(X(X(X(X( trahhh !!!!!!! |
znacie kogoś kto sprzedaje pacce za gp na Iridii ;d?
|
Cytuj:
|
ile? cena do negocjacji :D
|
pisz na priv (dark-artus) teraz jestem
|
Moja kariera zaczela sie 2 dni temy !! kiedy zjadlem sloik dzemu !!
Nie wiedzialem nic o tym nigdy nie lecz ten dzem zadzialal mnie !! W glowie na wymowie ,kiedy wsiadalem d osamolotu widzialme apre dzikich kotow,wyskoczyly za mna i zaczely grac !! A ja na to im idzcie spac !! Wymyslilem i uzylem i stworzylem co marzylem! Mialem wszystko lecz nic nie mam jednak ale to powstanie jakas wielka wena !! Z tego nic nie bedzie lecz powstanie ! i nie bedzie wokol zadnych sciem !! to jest dobre !! Bo zycie sie rozciaga i wena jest kingonga !!! oneone Bo zycie sie rozciaga i wena jest kingonga !!! oneone Jest wielka dziwna ! i nic nie mowi !! Bo zycie jest dla ludzi !!Grajace,usmiechajace,nic niewidziace !! Bede sobie tworzyl ,bede sobie gral,bedzie cos jechalo powiem tralalala!! My tworzymy wszysto co ma byc,bedzie dobrze,dobrze zyc !! Na starosc mysle na emeryturze zagrac sobie muze a kiedy stchorze to wy********ac bede jakies scenki i bede robil jakies ku*wa dziwne dziweki !! To bedzie kurde moj wielki koniec bo nie jestem Don Wasyl i wszystko o nim !! Bo zycie sie rozciaga a wena jest Kinkonga !! Tenks !!:cup::cup::cup::cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |
|