![]() |
|
27 knight, skille 60/59, eq: warrior helmet, golden armor, wyvern fang, knight legs, medusa shield, platinium amulet, steel boots. Gdzie expić? Warunek: jak najmniej pk. Na guardach niestety jest ich bardzo dużo.
|
@up
hmm...Tyle tego pisze i wy dalej nic....Albo dc albo cyce kolo thais.... Mint twalin tez mozesz isc :> Ale nie bede mowil gdzie co jest bo to tego sa inne poradniki :] :>PozDRóka Ps. na mint twalin radze wziasc sporo uh... a jak sie boisz pk to bij pot thais orki -.-:> |
PACC
Master Sorc Lvl: 23 Mlvl: 26 Eq: B Robe, Hat of the Mad, Medusa Shield, Plate Legs, BoH'y, Wand of Plague a w depo Wand of Dragonbreath. Mam dość mało kasy, bo kupowałem eq i czary. No więc gdzie expić? Jak narazie expie na Rotach w Darashii, ale co raz słabiej idzie. Co radzicie? :) @Down Ok, dzięki :] Może ktoś inny się wypowie, to zobaczymy czy zostać tam gdzie się jest czy się przenieść. |
Hmmm wiec mozesz na tombach.... (ank) ja bym exipla do 30 na rotach bo duzo kasy ;] na tombach potem na dragi... roty raczej no nie wiem gdzie na takim lvl pac.. innych trzeba zapytac ;] Dawno nie gralam ;]
|
Siema problem z fajną miejscówą 40Ms 39Mlvl prosze o pomoc i z góry thx ;)
|
Gdzie expic oprucz gsów i dragów 58 pallem ? skile 78.
|
elo 49 elite knight 5 mlvl 75/73
chcialbym wiedziec co najsilniejszego moglbym zblokowac (800hp) i czy dalbym rade na banucie noi sugestie gdzie moglbym poexpic 8o plz powiedzcie B) |
Gdzie expic oprucz gsów i dragów 58 pallem ? skile 78.
up@ idz sobie Na dl 1 zabic :>> jak nei gs ani dragi too moze.... Vampy i ds*y? :):D:baby: @up elo 49 elite knight 5 mlvl 75/73 chcialbym wiedziec co najsilniejszego moglbym zblokowac (800hp) i czy dalbym rade na banucie noi sugestie gdzie moglbym poexpic plz powiedzcie Hydra..Dl..Gsy Dragi duzo tego :>> sproboj ;] Poexpic na dragach ii na tombach.... zolwie scraby ;] |
Ja...
Ja mam jak narazie 12 (prawie 13) knight skile 50/50 i wbijam non-stop ja nie wiem jak można expić ze skilami 25/25 jak jest napisane na początku tematu... Jeżeli chcesz być dobrym knightem to nie możesz expić ze skilami 25/25 na rotach. Wbij skile po 70/70 potem zacznij expić, bedzie Ci się to 10 razy bardziej opłacało niż expienie z beznadziejnymi skilami:(. Bo Ty będziesz expił z 25/25 a ja (nie tylko ja jest dużo MĄDRYCH ludzi) wbije 70/70 i to co ty przez miesiąc ja wbije w tydzień.
|
Cytuj:
miec wiencej capa... Wiencej hp i na lepszy potworach skilowac wieksza ilosc Many na 13 lvl i skile po 70.70 moze to jest Fajna rzecz ale tibia cie szybciej znudzi Radze ci wbij se jakis lvl...(20) i potem se skiluj do tych 70!! chyba inni sie zemna zgodza? |
FACC
Knight 26 lvl Skille: 70/70 Co polecacie ? Nie mowie tu o cyclopach tylko cos z wyzszej polki :) |
37 rp dist 75..
Gdzie expic ?._. Tomby i vamp hell zajete ;-) Hail Kyra :| |
Druid 20 LvL, 13 Mlvl, Shielding 20
Scale arm, dwarv shield, moonlight rod, plate legs. (Zbieram na volcanic rod) Potrzebuje jak najszybciej wbic 27' co radzicie?? |
@up
roty roty roty jak mozna nie miec na 20 lvl nastepnej rozgi zal idz na venore roty bij i bendize good albo na folde jak jestes w carlin :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
44Ek Skille 70/69 Eq: B Robe,C Armor, Crusader Helmet, Vampire Shield, Sapphire Hammer, Zwykle Buty( po dedzie stracilem BOH'y), Platinum Amulet.
Gdzie Ja Moge Expic ?? Tylko Nie Mowcie Malpy,zolwie,scaraby Bo To Jedna Wielka Monotonia..:confused: |
41 Ek, Pacc, Dsm,k Legs,crusader Helmet,beastslayer Axe,demon Shield,fur Boots Skills: 65/63 ^^ Gdzie Expic?
|
Poziom 35, Royal Paladyn.
PACC. 65 Dystans (-.-'). EQ: Blue Robe, Knight Legs, Crown Helmet, Scarf, BOHy, Royal Spears. Gdzie wbijać poziom? |
up@
vampy i ds normalnie lux Paladin 40 skils 80/68 facc EQ: Demon shield p legs bohy c helmet b robe arbalest or rs Gdzie expić dragi wested zawsze;/ |
Cytuj:
skilluj skilluj skilluj |
Drutex :p
plate armor, plate legs, steel helmet, dwarven shield, snakebite rod, leather botsy :D level 11 mlvl 6 :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:00. |
|