![]() |
|
@up ^ RAPPPPER Z opola yeyey :cup::cup::cup::cup::cup:
miszczostwo |
Chlopacy i dziewczyny z wirtue prosze przestac paler abuserowac na moim swiecie tak zwana Iridia,bo bede musial rozwiazac gildie i was zabic a pewnie tego nie chcecie ? ja tez nie ale prowokujecie mnie do tego !!
Aha neztas i krejzolek przestancie expic bo padniecie !! ;(:cup::cup: Pozdro wincento,bongo them,songo then wiron i cala reszta !!:cup::cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tudaj Viron <maj protektór> comen to ałer Carlin, hi ataked kajaka but hi dont łont to kom intu balkun, hi szut mi sd bat i dont daj, wi raned ełej hi łos efrejd end ruuuuun from carlin its not di end of story bikoz after it viron tolk widh kajak end it łoz soł fany phihihi
sory for inglish i hew noł lajf i dont goł tu skul sejm as neztas end krejzolek I łona thenks for viron hu łos maj inspirejszon gud lok broder hef fun end pałer gejmink blz |
Cytuj:
marna próba podszycia się pod Lecha R. Pawłaka Znam tego gościa na rl xD, codziennie bywa na sk8parku. Kiedyś probowal nam wkrecić, że skoczył z 10 piętra, bo mu sie życie znudziło, ale tylko kostka ucierpiała i mu wszczepili kauczuk i teraz jak sieda to mu sie noga odbija xDDD hahaa to jest dekiel :cup: |
Cytuj:
|
Ta pewnie spiewasz z nim refren w Zeli Papa tak zwanej francuskiej piosence ;] albo jeszcze lepiej lech pawlak zwany skorpion to ty !! :cup::cup::cup::cup::cup::cup::evul::evul::cup::cu p::evul::evul::cup:
|
kurde serio znam tego ziomka na rl, nie obchodzi mnie czy mi wierzysz czy nie
ssij feaf, nie odpisze ci;p |
Cytuj:
|
u lala jakaż metafora, do szkoły zacząles chodzić czy mama tak na ciebie mufi?
|
Cytuj:
Swoją drogą to nieźle ostatnio Prolorionowi assa lickujesz, co sie stało, że już nie Viffarnowi (obu?) ?:confused: |
Ta Viron jeździ na deskorolce i jest skatem... chyba w tibii.
|
dobra arturos , niezalezy mi zebys wierzył... ja mieszkam w opolu - sprawdz sobie gdzie on mieszka.
@fef: jak tam twoje runki dla lubomira 8o |
Noooo w koncu pan Bartek cos napisał,już myslałem ,że sie nigdy już tu nie pojawi:cup::cup:
Gratuluje Ci takiego fajnego kumpla,fajnie że wpadłes sie pochwalić. Trzymaj się!! Jestes prawie tak fajny jak Wincenty,i tylko dlatego,że jestem lojalny wobec mojego idola a on doeniając to zaprosil mnie do pszyjaciul, nie zaloże Twojego fan clubu!!! Trzymaj sie Bartek czekam na Twój następny post,przesiąkniety głebią i naznaczony Twoim wybitnym wręcz intelektem. p.s. Pozdrów ziomka swojego ode mnie. |
Gruhardzie retardzie kopnij w twarz tego twojego rla.Powiedz mu ze jest idiota a jak juz chce cos rymowac to niech to robi z sensem ok ? X(X(X(
|
siemq jak leci ewrybody
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img141.imageshack.us/img141/5...kewheeleo6.jpg |
aLE fAjNa foCiAa HihihiHii pozDroOo !:D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |
|