![]() |
|
[GUILD]Total Anihilation[/GUILD]
It will be disbanded on Apr 24 2008 if there are still less than four vice leaders then. oajaojaoajaoajoja oawpjweieiowjiakdjkaaskdakda ;p Has Tauron bez pacca ;< |
Cytuj:
|
@ ELVL
Mowisz do mnie kim jestem ze cie oceniam, aty kurwa kondonie to kto jestes ze po kazdym poscie nie wazne kogo jest zawsze twoj post z glupia odpowiedzia zakompleksiony zeofilu, wiec mi nie gadaj ze to ja oceniam ok? bo ja zwracam sie wylacznie do ciebie, a ty kazdemu masz cos do powiedzenia jeany tranzwestyto, heh smokingi ta? jestes zwyklym zakompleksionym cipowatym plebem mocnym w grupie na forum i w grze. Mowisz ze w wowie beda mnie bic ta? przypomnij sobie jak kozaczyles na poczoatku po miastach i za kazdym razem lizales beton pozniej bylo cie widac tylko jak byl od was sklad, takze wes swoje wypowiedzi i idz glosic je po przystankach. Koleszko typu "Odczepcie sie od Dody" Co do Kerstona, taki z was teraz kozaczki a tam kazdy z was w gacie narobil, kozaczki przez internet. |
Skad kerston mial moje gacie?:o
wogole ten znowu o wydalaniu <ble> w fazie analnej sie zatrzmales ze tak ci sie ten temat podobA? |
Slovik ty geju ;x
|
Hahahahaha JoŁen W Nocy Owned !!!!
|
Cytuj:
kondom JAK cos kretynie , leje na ciebie i twoja stara , ssij pale. |
@up
Skoncz z tym "twoja stara" bo to się juz nudne zaczyna robic @slovik Mam nadzieje ze Polacy nie przegrają tak z Niemcami. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Apr 11 2008, 05:51:34 CEST Killed at Level 139 by Poul the Pall
and by Sasho Pansa Youen |
Cytuj:
|
Ma ktoś film, czy dalej utrzymujecie teze, że nie można nagrywać filmów pod 8.11?
|
wrzucac filmki naby !!
|
Najwidoczniej pastuchy~ nie chcą pokazać swoich pr0 akcji ...
Strach? Wstyd? Żal? Niech każdy sam sobie odpowie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Powiało grozą. To prawda, że to ty wymyśliłeś tibie? Next do Kambodży. |
Youen padł w nocy na 139 a już ma 140 lvl ;]
|
co do karlin to gdzie jest to jebane wyjscie?:/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |