Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Lasooch 27-01-2010 21:57

SmOoTHas: "jestem fajny, bo mam 14 lat i piję solo wudake litrami robiąc sobie przy tym zdjęcia komórką"? Współczuję.

Dark Sven 27-01-2010 22:02

SmoOTHas, ktoś do ciebie:
http://img407.imageshack.us/img407/2681/beztytuumfa.png

Mazur199 27-01-2010 22:51

wbijam w temat zdjecia rl, widze zdjecie z wódka, mysle sobie na pewno juz zgnojony w komentarzach... nie myliłem sie, tez bym zgnoił ale mi sie jako nie chce : P

Argen 27-01-2010 22:59

Chce sprostować moją wypowiedz. Moim celem nie było zgnojenie, raczej delikatne danie do zrozumienia, że to jest troche zabawne. Chociaż moim zdaniem (tak, tak, to nie temat od tego) wódka + 14latek to nienajlepszy pomysł. Dla dzieci, w fizycznym pojęciu tego słowa, alkohol może być niebezpieczny (inna sprawa, że dzieciak za dużo nie wypije).

Pan i Wladca 27-01-2010 23:17

Jak można pić Bolsa??? I to w takim wieku??? :> Stary nie pij tego bo będziesz świecił w ciemnościach :>

Albertus 27-01-2010 23:43

czepiacie się do byle czego , a w jego wieku pewnie każdy z was pil...

A slaba glowa to dar , bo mniej kasy na libacje.

Lasooch 27-01-2010 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2725700)
czepiacie się do byle czego , a w jego wieku pewnie każdy z was pil...

A slaba glowa to dar , bo mniej kasy na libacje.

Nie widzisz różnicy pomiędzy piciem w towarzystwie a szpanowaniem, że się pije samemu (co implikuje sposób wykonania zdjęcia)? Tym bardziej, że to pewnie udawanie, że się pije. Udawany "szpan" < prawdziwy "szpan".

Albertus 28-01-2010 09:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2725704)
Nie widzisz różnicy pomiędzy piciem w towarzystwie a szpanowaniem, że się pije samemu (co implikuje sposób wykonania zdjęcia)? Tym bardziej, że to pewnie udawanie, że się pije. Udawany "szpan" < prawdziwy "szpan".

ja nie raz piłem samotnie... I robiłem to po to by się napić (jak nie było z kim lub tak cisnęło ze nie moglem czekać na kolegów lub jak chciałem mieć jak najwięcej dla siebie) a nie po to by szpanować.

Z drugiej strony zdjęcia z alkoholem są bardzo fajne (przynajmniej dla mnie) wiec czemu chlopak miałby sobie nie zrobić zdjęcia z wódeczka? Ja sam chętnie bym sobie takie zrobił nawet pomimo tego ze nie pije od 18 września.

Wiec Smutas , masz u mnie + za fajne zdjęcie. Nie słuchaj ich krytyki bo oni przyczepia się do byle czego aby być upierdliwym.

PS. Tym bardziej ze to zdjęcie z sylwestra a picie nie udawane bo zobacz ze wódki w butelce jest mało. Wątpię czy ktoś byłby na tyle głupi żeby do zdjęcia wylać 3/4 butelki.

Thero 28-01-2010 10:02

Co wy wiecie o lansie?

CO BYŁO? QRWA NIE JEDNO WINO!

W życiu nie piłem sam, nie wiem za bardzo jakby to miało wyglądać. Opowiadacie sobie kawały do lustra, czy coś?

Ashlon 28-01-2010 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2725764)
PS. Tym bardziej ze to zdjęcie z sylwestra a picie nie udawane bo zobacz ze wódki w butelce jest mało. Wątpię czy ktoś byłby na tyle głupi żeby do zdjęcia wylać 3/4 butelki.

Ty jestes naiwny, czy udajesz? :D To, ze obrocil ta butelke jest tak samo prawdopodobne jak to, ze zrobili to jego rodzice + rodzina, a on chwycil pustego Bolsa i "zapozowal" do zdjecia :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199
wbijam w temat zdjecia rl, widze zdjecie z wódka, mysle sobie na pewno juz zgnojony w komentarzach... nie myliłem sie, tez bym zgnoił ale mi sie jako nie chce : P

edycja - Ryba, na urodziny dostalem taka sama koszulke, jaka ty masz - "jestem hardkorem" :D
Ale musisz przyznac, ze chlopaki poradzili sobie wybornie :D Mnie osobiscie niezle to rozbawilo.

Albertus 28-01-2010 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 2725783)
Ty jestes naiwny, czy udajesz? :D To, ze obrocil ta butelke jest tak samo prawdopodobne jak to, ze zrobili to jego rodzice + rodzina, a on chwycil pustego Bolsa i "zapozowal" do zdjecia :D

pomyslalem o tym , ale po co mialby klamac ze to wypil? Pije sie dla siebie a nie dla ludzi.

SmOoTHas 28-01-2010 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 2725674)

Komentarze, krytyka - w tym przypadku to mnie bawi, że do jednego szpanowatego zdjęcia kilkanaścioro ludzi napisało 16 komentarzy... Świadczy to o niezbyt wysokiej kompetencji userów. Oczywiście nic wtedy nie piłem, co niektórzy inteligetniejsi userzy zauważyli, ale przeraża mnie to że aż tyle osób napisało komentarz typu: 'Żal dzieciaka myśli że picie alkoholu jest fajne. gratuluję'. A niektórzy w moim wieku myślą, że rzeczywiście jest to sposób na pokazanie swojej zajebistości. Miałem taki przypadek, od 5 lat gram w klubie piłki ręcznej, 3 lata temu w 6kl. podstawówki pojechaliśmy na zawody do libiąża, a tam paru starszych chłopaków (odnotowanych na komisariacie za pobicia, bezczeszczenie mienia itp.) złożyło się na 0,5 czystej. Potem na meczu chodzili po parkiecie zygzakiem... Ja takiego zachowania nie pochwalam, jak najbardziej nie stosuje żadnych używek chociaż wychowałem się na osiedlu, wszyscy coś tam palili, fajki, skręty z herbaty, zdarzało im się coś wypić, kogoś pobić. Ja jestem inny, ale coś mnie podkusiłó żeby zamieścić tutaj to zdjęcie, ze względu na reakcje użytkowników. Już to widze: zaraz mi 7 osób wyjedzie z tekstami 'No pewniem już ci uwierze że wrzuciłeś tą fote specjalnie'. Ja taki nie jestem.

GargoinX 28-01-2010 12:57

No pewniem już ci uwierze że wrzuciłeś tą fote specjalnie.
Ale podzielić się mogłeś. ;<
Btw. ręczna rox.

Argen 28-01-2010 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SmOoTHas (Post 2725803)
Komentarze, krytyka - w tym przypadku to mnie bawi, że do jednego szpanowatego zdjęcia kilkanaścioro ludzi napisało 16 komentarzy... Świadczy to o niezbyt wysokiej kompetencji userów.

Shuahuahua. Po to jest ten temat, żeby dawać komentarze. A co do "wysokiej kompetencji" to z litości się nawet nie wypowiem, poprostu sprawdź sobie co to słowo znaczy, kay? A fakt, że tego bolsa nie piłeś jeszcze bardziej cię dyskredytuje w moich oczach - nazywasz głupkami tych, którzy się "nabrali", ale jak nazwiesz swoją mierną prowokacje? (o ile to była prowokacja, dla mnie to chciałeś być fajowy i tyle).

SmOoTHas 28-01-2010 13:13

Fajowy to jest np. ten fake Albertusa. A zdjęcie jest swoistego rodzaju prowokacją. Nie chciałem tym pokazać jaki to ja jestem pr0, tylko zobaczyć reakcje użyszkodników tego nędznego forum.

Pan i Wladca 28-01-2010 13:18

Co to się stało z tą Polską, już w nic wierzyć nie można :>

Erverse 28-01-2010 14:26

Niom, wiemy smutas, wiemy. Przeciez wiadome, napisales ze alkohol ci zakrecil w glowie tego wieczoru zeby miec niezla beczke z uzyszkodnikow tego nedznego forum. Tak w ogole - wiek 14, 3 lata temu w 6 klasie. Woot? Jak to? Jesteś taki geniusz, że przenieśli cię 1-2 klasy wyżej? Co do forum - nie podoba sie, ze tu sie krytykuje takich fajnych wannabepijak, ktorzy pozniej za wszelka cene wyrzekają sie tego zdjecia, że to dla beki, że to, że tamto - nikt nie każe ci tu siedzieć.

@albertus
czytajac co piszesz mozna zaliczyc niezlego fejspalma ; /

Rybzor 28-01-2010 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 2725783)
edycja - Ryba, na urodziny dostalem taka sama koszulke, jaka ty masz - "jestem hardkorem" :D
Ale musisz przyznac, ze chlopaki poradzili sobie wybornie :D Mnie osobiscie niezle to rozbawilo.

Ta, pwni. Swoją drogą - dobrze, że mi o niej przypomniałeś. Dawno sobie w niej nie chodziłem, muszę wygrzebać :P
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SmOoTHas (Post 2725803)
Komentarze, krytyka - w tym przypadku to mnie bawi, że do jednego szpanowatego zdjęcia kilkanaścioro ludzi napisało 16 komentarzy... Świadczy to o niezbyt wysokiej kompetencji userów.

Czy ty nic nie rozumiesz? My tylko czekamy, aż pojawi się jakaś śmieszna/idiotyczna/beznadziejnie żalowa fotka, aby sobie o niej porozmawiać. Takie normalne są mega nudne : /.

Ashlon 28-01-2010 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2725801)
pomyslalem o tym , ale po co mialby klamac ze to wypil? Pije sie dla siebie a nie dla ludzi.

Widzisz Albertus, teraz masz doskonaly przyklad, ze ludzie jednak wala niezly kit, szczegolnie w internecie :P

Albertus 28-01-2010 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 2725903)
Widzisz Albertus, teraz masz doskonaly przyklad, ze ludzie jednak wala niezly kit, szczegolnie w internecie :P

tylko po co? Ale jakoś dla mnie nie robi różnicy czy on ta wódkę wypił czy nie. Wiec to czy kłamał czy nie tez nie robi mi różnicy. Jak skłamał a ktoś mu nie wierzy to np. ale co jak by mówił prawdę? a wtedy nikt mu nie wierzył-Głupie uczucie... Wiec ja na forum do wszystkich realnych historii przychylam się pozytywnie gdyż nikt nie wie co było naprawdę pozostaje nam wierzyć w słowa autora. No chyba ze totalna bajka typu 'wypiłem 5 litrów i stałem na nogach'

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58.