![]() |
SmOoTHas: "jestem fajny, bo mam 14 lat i piję solo wudake litrami robiąc sobie przy tym zdjęcia komórką"? Współczuję.
|
|
wbijam w temat zdjecia rl, widze zdjecie z wódka, mysle sobie na pewno juz zgnojony w komentarzach... nie myliłem sie, tez bym zgnoił ale mi sie jako nie chce : P
|
Chce sprostować moją wypowiedz. Moim celem nie było zgnojenie, raczej delikatne danie do zrozumienia, że to jest troche zabawne. Chociaż moim zdaniem (tak, tak, to nie temat od tego) wódka + 14latek to nienajlepszy pomysł. Dla dzieci, w fizycznym pojęciu tego słowa, alkohol może być niebezpieczny (inna sprawa, że dzieciak za dużo nie wypije).
|
Jak można pić Bolsa??? I to w takim wieku??? :> Stary nie pij tego bo będziesz świecił w ciemnościach :>
|
czepiacie się do byle czego , a w jego wieku pewnie każdy z was pil...
A slaba glowa to dar , bo mniej kasy na libacje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Z drugiej strony zdjęcia z alkoholem są bardzo fajne (przynajmniej dla mnie) wiec czemu chlopak miałby sobie nie zrobić zdjęcia z wódeczka? Ja sam chętnie bym sobie takie zrobił nawet pomimo tego ze nie pije od 18 września. Wiec Smutas , masz u mnie + za fajne zdjęcie. Nie słuchaj ich krytyki bo oni przyczepia się do byle czego aby być upierdliwym. PS. Tym bardziej ze to zdjęcie z sylwestra a picie nie udawane bo zobacz ze wódki w butelce jest mało. Wątpię czy ktoś byłby na tyle głupi żeby do zdjęcia wylać 3/4 butelki. |
Co wy wiecie o lansie?
CO BYŁO? QRWA NIE JEDNO WINO! W życiu nie piłem sam, nie wiem za bardzo jakby to miało wyglądać. Opowiadacie sobie kawały do lustra, czy coś? |
Cytuj:
Cytuj:
Ale musisz przyznac, ze chlopaki poradzili sobie wybornie :D Mnie osobiscie niezle to rozbawilo. |
Cytuj:
pomyslalem o tym , ale po co mialby klamac ze to wypil? Pije sie dla siebie a nie dla ludzi. |
Cytuj:
|
No pewniem już ci uwierze że wrzuciłeś tą fote specjalnie.
Ale podzielić się mogłeś. ;< Btw. ręczna rox. |
Cytuj:
|
Fajowy to jest np. ten fake Albertusa. A zdjęcie jest swoistego rodzaju prowokacją. Nie chciałem tym pokazać jaki to ja jestem pr0, tylko zobaczyć reakcje użyszkodników tego nędznego forum.
|
Co to się stało z tą Polską, już w nic wierzyć nie można :>
|
Niom, wiemy smutas, wiemy. Przeciez wiadome, napisales ze alkohol ci zakrecil w glowie tego wieczoru zeby miec niezla beczke z uzyszkodnikow tego nedznego forum. Tak w ogole - wiek 14, 3 lata temu w 6 klasie. Woot? Jak to? Jesteś taki geniusz, że przenieśli cię 1-2 klasy wyżej? Co do forum - nie podoba sie, ze tu sie krytykuje takich fajnych wannabepijak, ktorzy pozniej za wszelka cene wyrzekają sie tego zdjecia, że to dla beki, że to, że tamto - nikt nie każe ci tu siedzieć.
@albertus czytajac co piszesz mozna zaliczyc niezlego fejspalma ; / |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |