![]() |
|
Darujcie juz sobie to gadanie
|
No i nasz dzielny Dele~ dostał bana, co mnie osobiście nie dziwi. Z kłótniami kieruję tutaj
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=164681&page=32 Dodam jeszcze, że dzisiaj... a właściwie wczoraj Raven Loth dostał hacka i spadł ze 195 na 123 poziom :confused: Gratulacje dla wszystkich. |
Cytuj:
0o Saffciu hacker? bauhaha xD |
@Nan'3k
Umarlem ze smiechu... mniejsza z tym synu, wybaczam Ci bo nie wiesz co mowisz, kazdy kiedys byl noobem takze ok. Uwaga na keya :) |
A ja Ci nie wybaczam...
Tego, że nie zastanowisz się i nie przemyślisz tego co piszesz... Tam był (pod twoim) post jakiegoś idioty, który sposób z miniaturką uważa nadal za mistrzostwo pseudo hackingu, ale został usunięty, rozumiesz, przez panów moderatorów. Więc następnym razem jak już na kogoś chcesz wjeżdżać to przemyśl, a do panów moderatorów prośba abyście usuwali także posty informujące o keyloggerach, bo na pewno jest więcej takich "baranków". |
Ciekawe jak on miał sie tego domyśleć? Jakby została info że tu jest wykasowany post to co innego...Sam zobacz bo jeżeli nie wchodziłeś na forum jak ten post jeszcze był to ciekawe jak mam dochodzić to kogo to było? Zgadywać?
Gratulacje wszystkim :) |
No więc nie jedźcie chlopaka od góry do dołu, tylko pomyślcie, że mogła być taka sytuacja, trochę więcej wyobraźni...
|
Cytuj:
|
Wracajcie do tematu i nie rozwodźcie się już nad tym. Widocznie mi albo innemu moderatorowi omskneła sie myszka i kliknieto nie ten przycisk, stad nie widac usunietego posta.
Wystarczy, że jedna osoba ostrzeże innych użytkowników o keylogerze i wyśle reporta. Nie musicie jeden za drugim pisać o tym, bo robi sie śmietnik. I nie, nie oczekuje odpowiedzi w postach, że mnie przeczytaliście. Wracać do tematu :p |
Najlepiej nie odpisywać w ogóle tym hakerkom :} to nie będzie takich sytuacji...Trudno tu mówić że trzeba się domyśleć popatrz sam jak to wygląda miniaturka adva a pod tym @up Keylogger. Też bym się wkurzył jakby mnie ktoś niesłusznie posądził o hakerstwo :S Przez hakerka mamy kłótnię więc nic już na ten temat ^^
@topic Jakis stary scr xD http://img523.imageshack.us/img523/1807/heropl4.png i gratulacje innym :) |
Witam wszystich...
Czy warto grac na eterni? Jest duzo pa itp? Prosze was o szczere odpowiedzi :D Sorka ze bez ss'a |
@up
Dobrze trafiles to jest swiat dla Ciebie zero PA zadnych pkerów w ogole nie sciagaja bohow z ciebie w ogole z respow nie wywalaja i w ogole jest fajnie GRAJ TU i sam bedziesz wiedziec a i boterow tez nie ma:D |
Acha bo mialem na obsidia 108ek i 90rp ale tam ciagle wary :D
|
@up
jesli miałeś takie lvl, to dlaczego jesteś noobem? no comment... A jeszcze jedno, nie sugeruj sie tym "małe pa...", "duże pa..." tylko wbij, sprawdz graj lub nie graj. Decyzja nalezy to ciebie. |
Nie jestem nobem -.- Ale dobra mniejsza z tym niechce spamowac forum...I zaczynac jakies glupiej klotni przez jedno pytanie...
|
|
@Guto
Hacka Miales? |
nieee ;d poprostu dawno sprzedalem eq wraz z kasa na allegro :P
|
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |
|