![]() |
|
0123456789
|
Master Sorcerer 25 lvl.
22 mlvl (robię co mogę żeby go poprawić ;/) Nie wiem za bardzo na czym expić. Larwy idą coraz wolniej, próbowałem tombów, ale na osiągalnych dla mnie poziomach jest albo za mało potworków, albo za szybko mana schodzi, albo za dużo ludzi. |
Sorc 23 lvl chciałbym szybko wbić 26 lvl mlvl 25 eq jak na mój lvl dobre.Gdzie mogę expić szybko może być małe waste.Nie mówcie że cyce i dwarfy bo zajęte cały czas :P a i bije z decaya.
|
gdzie mam expic 51 pallem FACC skille 80/63 ;/ ;/ ;/ chodzi mi o szybki zysk po hacku ;/
eq: c helmet/pall armor/blue legs/dragonka/rs no i bohy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
0123456789
|
Witam, mój problem: 56 Ed,Eq Pod arma [oprocz focus cape] , moj poziom magiczny to 49 Gdzie expić dla expa? Interesuje mnie conajmniej 90k/h. PS.Tylko nie ancienty. Dziękuje :) |
Cytuj:
|
0123456789
|
Cytuj:
hethte |
Cytuj:
A tak poza tym może yalahar mino/elfy. |
Cytuj:
|
22 rp skille 73/62 oprócz cyclopolis najlepiej pacc area
|
@up
Próbuj tomby przed tp, scaraby, może elfy w yala, cycki w yala...;) |
Cytuj:
|
@up
Cyklopy przy Thais edit gdzie wcielo tego posta co byl nademna ? :D |
0123456789
|
Świeżusieńko po hacku, mój pall:
38 lv Plate set Dragon shield 70/54 Gdzie expi, żeby odbić kaskę? |
666 strona ;o
@up dc, dwarfy wszystkie, i ogólnie tam, gdzie lootbagi porobisz. Możesz przy okazji zacząć questa na foxa i na minosach sobie lootbagi pykać poźniej tylko na foxa pójdziesz i masz ringa ;] |
ED 41lv 37ml
Gdzie expic z PACC po update zeby nie bylo takiego waste a byl dobry exp.
Expie na mino yalahar , czasem dragi yalahar , mutated human/rat ale dragi - waste , mutated - maly exp tak samo jak mino . Co radzicie? PS Tombow nie nawidze |
Worker golemy próbowałeś?
|
Gdzie expic 31 Druidem .. 31 m lvl do tego hat of the mad ...spellbok of enlightenment.. spirit cloack.. Chodzi mi glownie o szybki exp waste niewazne..
|
Cytuj:
@up nie ogarnie workerow..na 100%. Dragi darashia :>. |
Siemka xD
Gdzie moge poexpic palkiem lvl 29 skile 69/52
eq: Belted Cape , plate legs , crown helmet , guardian shield , leather boots Wrocilem do tibii i nie wiem gdzie moge expic.Podobno duzo sie pozmeiniało. Z góry dzieki |
Siema mam pytanie gdzie mozna dobrze i w miare szybko expic 42 ed tak zeby nie bylo waste zbyt duzego i w miare bezpiecznie ?
Mlvl - 45 EQ - Hotm,Spirit cloak,p legi,Book co daje m lvl ewt. jakis guardian shield,leather bootsy. :d i hailstrom/spring rody.. |
@2up
dc @up dragi... |
Cytuj:
PACC - Tomby -3,Dlairy, Brtek00 Siema mam pytanie gdzie mozna dobrze i w miare szybko expic 42 ed tak zeby nie bylo waste zbyt duzego i w miare bezpiecznie ? Mlvl - 45 EQ - Hotm,Spirit cloak,p legi,Book co daje m lvl ewt. jakis guardian shield,leather bootsy. :d i hailstrom/spring rody.. FACC czy PACC??? FACC: Utama i mozesz sprobowac DC -2,Kopalnie Guardy z monkami PACC: Tomby,Cyclopolis,Moze Malpy??,Dworcki |
Up@ i 2x up. dzieki a jeszcze jedno pytanie od jakiego lvla zaczynac expic ed na worker golemach albo assach? Cholera strona 666 Omg xd
|
nom 666 the best xd
golemy to tak myślę ze od 40 z blokerem a solo 50+. @2up bodajże Druidem na of z utamą? Powodzenia... |
Cytuj:
Utame się stosuje tylko wtedy kiedy możesz paść na combo bo inaczej sensu nie ma. Np. 30 druid/ 30 m lvl leczy się Exura gran za jakies 150 hp, a manas mu daje 100 mp. Więc nim coś % lvl wbije to już będzie wracał po manasy. Co do guardów z monkami to już lepiej roty bez sumonów, exp taki sam bo na guardach dzielony na 2 lub 3. Zależy ile summonów. beko123654789 Nie wiem czy pacc/facc. No ale ok. Facc: - dwarf guards - horned fox tower - Elf Fortes - Dark Catedral Pacc: - Scaraby - Tomby - Cyclopolis (poziom -1, omijaj miejsce z Berkami i Liderem) - Laguna Island's (żółwie, thornbacki, blood crabs) - Cyclo na yalahar - Muted Humans [yala] (chyba dasz rade) @topic: 666!! Apage! Apage :D |
Cytuj:
|
35 ms 30mlv
Eq jest chyba najmniej ważną tutaj informacją. Potrzebuje miejsca gdzie mogę expić z exori~ i żeby choć w 65% zwracało się za zużyte mf. Ofc pacc.
|
UP
Człowieku szukałem dobre 5 min jaki masz lvl... :D Hmm barby, tomby, dragi(jak będziesz zbierał śmieci to się zwróci), ale na twoim lvl pojedyncze, cyclopolis, no i tradycyjnie dzielnica cmentarna w yala, necro możesz próbować(ze zwrotem tutaj to zależy od farta). |
32 knight Pacc
61\60 4 mlvl Eq: Platinum Amulet,Crusader Helmet,Golden Armor,Vampire Shield,Knight Legs,Skull Staff,Leather Boots Gdzie expić, bez waste. |
UP
Katedra? EF, Mintlawin. W sumie zrobiłbyś skille 70/70 musiałbyś zrobić. |
50 lvl skille 73/72 Ek EQ : Rh , dsm , bs , demonka , bohy , k legi , p ammy Gdzie expic oczywiscie na pacc arena ? :p
|
Mam kina 39 lvl skille 67/65.
EQ: Crus helmet, crown armor, k legs, bohy, headchopper. 1.I mam pytanie gdzie mogę zabić 5k minosów (tak, tak, quest :p), żeby nie było waste? 2.Od którego lvl i z jakimi skillami opłaca się na mint iść? Mam postmana i lubię (jak trzeba) robić lootbagi. |
Myster:
Laguna, Yala, OF? Jest sporo miejscówek. FreeMartin58 Skille sux, ale na mint da radę, tylko weź 1 ręczną broń i shielda, bo archery i guardy mocna walą i będziesz miał niepotrzebne waste(jak się wie jak chodzić nic potów nie idzie), a z lootbagiem nie ma możliwości, aby się nie zwróciło. |
Pall 20 lvl
skill:56/40 Gdzie expić?? Jak trzeba doskillować to gdzie prosił bym o miejscówkę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |
|