Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Serious Sam 17-02-2009 21:57

@Xantro
Ja mam 333

Otakuma 17-02-2009 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2468158)
@frizz
nie! straciłem sens zycia! ide sie pociąć D:!

Uważaj bo jak tak dalej będziesz próbował to naprawdę sie potniesz, nawet delikatnym papierem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2468339)
@Nari
A Kanokon ssie :<

A tam. Fajne było.

Nari 17-02-2009 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2468360)

A tam. Fajne było.

Grocix ma uraz do ecchi anime : P. Na wszystkie mówi, że są do dupy.

Czegochcesz 17-02-2009 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2468292)
@Nari
Filmu nie widzialem, obejrzalem za to 9 ep Anime (przez duze A). Jesli chodzi o obraz wojny to bije na leb wszystkie Katynie i wojenne filmy. Eh, teraz przez kilka dni bede dochodzil do siebie.

CHISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, zakladamy jakis clan ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2468182)
Że Saikano takie dobre? Chyba czas wrócić do oglądania anime i znowu pierdolić maturę ;p

ano dobre.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2468339)
@Nari
A Kanokon ssie :<

Z akcentem na double "s"

Grocix 17-02-2009 22:52

@Up
HAIIIIIIIIIIIII!

@Nari
Nie, ale ecchi, ktore mi sie podobaly moge policzyc na palcach jednej reki. Kanokon nawet na ecchi sssssssssssie ; )

Serious Sam 17-02-2009 22:53

Zgadzam się, kanokon ssie.

Quezacoatl 17-02-2009 23:04

Cytuj:

No i smiem sadzic ze iq osob ktore sie tam wypowiadaja jest kapke nizsze ;c
Ownt!

Cytuj:

Kuma witamy w klubie miłośników hentai w temacie M&A xD są juz 3 członki(bez względu jak to pojmujecie) tego klubu! ktoś jeszcze chętny ?
Jakbym zalozyl klub loli to na wejsciu mialbym 5 czlonkow... Jakby na to nie patrzec wasze hentaie ssa. :p

Cytuj:

Że Saikano takie dobre? Chyba czas wrócić do oglądania anime i znowu pierdolić maturę ;p
Jest do tego manga? Moze zobacze sobie pierwszy chapter...
btw, ja pierdolilem mature od pierwszej liceum i nadal zdalem.

Cytuj:

A żeby was tentacl pochłonął ! Człowiek tylko się zdrzemnie, a tu 3 strony! shit!
Rob tak jak ja, odpowiadaj na posty sprzed 3 stron i sie nie pieprz :p

Cytuj:

Ej no nie offtopujemy tu o Tibii. Jest ona jaka jest i nic się już z tej strony nie zmieni... A jak juz gadamy o Tibii to mozemy stawimy OTSa dla otaku xD
Przerobic tibie na anime style? Daloby sie zrobic... Chcesz zobaczyc co moj team robi z gra LF2? Zerknij tu (work in progress).

Tez sie zgadzam ze kanokon ssie (nigdy nie ogladalem), ale nvm. Gadac o czyms wartym ogladania.

Otakuma 17-02-2009 23:07

@up
xDD Litle Fighter?? Jest coś podobnego z Naruto i nawet sporo postaci do wyboru.

Nari 17-02-2009 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 2468438)

Przerobic tibie na anime style? Daloby sie zrobic... Chcesz zobaczyc co moj team robi z gra LF2? Zerknij tu (work in progress).

Ta przeróbki LF2 na anime są przewspaniale czasami : P. Ktoś mi kiedyś pokazał parę i przez parę godzin nie mogłem się oderwać od tego.

Serious Sam 17-02-2009 23:16

Cytuj:

Rob tak jak ja, odpowiadaj na posty sprzed 3 stron i sie nie pieprz
Zrobię tak!

Grocix 17-02-2009 23:17

@Que
Manga
Autor Shin Takahashi
Wydawca Japonia Shogakukan
Drukowana w Japonia Big Comic Spirits
Wydawana 30 maja 2000 – 25 grudnia 2001
Liczba tomów 7

Do tego anime, dwuepowy OVA i Live Action Movie. Dzisiaj dokoncze jeszcze anime, a jutro ogladam film :)

Koszyk 17-02-2009 23:20

Mi tam Kanokon sie w miare podobal, nie mialem co robic to sobie obejrzalem.

334 stron mam tematu ;<

Grocix 18-02-2009 00:31

@Saikano
Skonczone, najlepsza seria o milosci jaka widzialem. Nie spotkalem sie w zadnym anime z tak prawdziwym podejsciem do wojny - pod tym wzgledem tez roxuje. No i mega-kawaii Chise : ) Seria ma mase niedopowiedzen, wedlug mnie to dobrze, lepiej daja sie skoncentrowac na tym co najwazniejsze. Zakonczenie... glupia sprawa, niby dobre (w stylu tego z Paranoia Agent), ale mi sie... po prostu nie spodobalo. Ale pomijajac ten szkopul, seria 10/10. Przez zakonczenie NGE nie zdegraduje, zdegraduje natomiast moja pozycje 2ga - Wolf's Rain.

@Topic
Cos mi sie wydaje, ze jutro caly dzien spedze ogladajac Live Action. Rzucilem okiem na Higurashi - Rena i Mion sa hawt, a Rika mega-kawaii.

Serious Sam 18-02-2009 03:24

@Grocix
Fajnie, dodam do ''want to watch''.

kołbaś 18-02-2009 07:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 2468438)

Jakbym zalozyl klub loli to na wejsciu mialbym 5 czlonkow... Jakby na to nie patrzec wasze hentaie ssa. :p

Jak by popatrzeć to w Polsce jest więcej bezmózgich drechów niż fanów anime i mangi i wcale to nie oznacza ze anime i manga ssie nieprawdaż ?

Quezacoatl 18-02-2009 10:49

Cytuj:

Jak by popatrzeć to w Polsce jest więcej bezmózgich drechów niż fanów anime i mangi i wcale to nie oznacza ze anime i manga ssie nieprawdaż ?
Alez to prawda. Kazdy polak wie ze porzadny dres jest wiecej wart nic jakis komiks (manga) czy CD z bajkami (anime). Do tego bejsbol no i mamy pelen rynsztunek.
Tak btw to kiepskie porownanie. Mi chodzi o rzeczy podobne. I.e. manga vs anime. Dres vs dzins. Lub tak jak tutaj hentai vs lolicon. I jak mowilem, hentai < lolicon.

Grocix 18-02-2009 11:33

Do tego, popularnosc prawdziwych M&A (a nie naruto na jetixie) w naszym kraju ciagle wzrasta, wzrosnie tez i swiadomosc spoleczenstwa.
A... i zapomnialbym dodac...
LOLI>>>>HENTAI!

DDoS 18-02-2009 11:57

Pierwsze spoilery wyszły i Nagato wygląda nieźle, zapowiada się ciekawie :D

Grocix 18-02-2009 12:07

@DDoS
Jaki spoiler?! Czego?

DDoS 18-02-2009 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2468736)
@DDoS
Jaki spoiler?! Czego?

Nowego czapterka Naruto :)

uwaga ostatnia strona piątkowego chaptera
Ukryty tekst:
http://img22.imageshack.us/my.php?image=37844831tx7.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14.